Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: meniuri noi

carla22 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    2

Implicit meniuri noi

dragele mele ,

cine are buburuze de 7 luni ?
    noi nu prea mai stim ce sa papam pe langa lactovit asa ca astept ajutorul vostru , poate sunteti mai creative
    ne place lactovitul si nu vrem sa papam mai nimic in rest si incep sa ma ingrijorez
    ce parere aveti , poate bea prea mult lactovit ? ce ma sfatuiti sa fac ? sa incerc sa-i reduc din lapte ... dar ma cam doare sufletul cand o vad cu cata pofta isi bea sticluta
    voi ce mai papati , ce laptic beti ?
    astept sfaturile voastre

toate cele bune

mamica_ioana este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    2

Implicit Raspuns meniuri noi

Si eu l-am hranit cu Lactovit, si a dat rezultate, foarte bune, la 9 luni, baiatul meu mergea!!! Sfatul meu este sa nu iti schimbi laptele, continua cu ceea ce ai inceput!
    Ioana

mamica_ioana este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    2

Am cautat pe internet, si singrul loc in care am mai gasit informatii, a fost facebook.com/lactovitILH

carla22 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    2

nici nu ma gandeam sa schimbam lactovitul cu un alt lapte , sunt f multumita daor ca ar fi timpul sa mai incercat si alte meniuri . poate ai cateva recomandari in acest sens
    ce informatii vrei sa ai despre lactovit ? poate reusesc sa-ti ofer cateva informatii ca am cautat destul de mult pana m-am lamurit si eu

nicoletab este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2012
    Posturi
    16

buzna genioara nicoleta: noi avem o masa de fructe dimineata,la pranz supita de legume cu carnita fiarta de pui,iaurt si in rest laptic!

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44