Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: Plange cand il alaptez

Jenny Oaspete

Implicit Plange cand il alaptez

Buna fetelor, am si eu o problema. Va citesc de ceva vreme si nu putine lucruri am invatat de la voi. Acum mi-am luat inima in dinti si m-am hotarit sa va cer sfatul, ajutorul. Am un bebelus de 3 luni care de ceva vreme ziua in timpul alaptatului incepe sa plinga de parca s-ar ineca cind curge mult laptic si de suparare cind trebuie un pic sa munceasca si sa suga. M-am gindit ca poate de vina or fi inca colicile sau faptul ca timp de 2 saptamani i-am dat ceai contra colicilor cu biberonul si mi-am zis eu ca poate refuza sanul din motivul asta ca i-ar place mai mult biberonul.
    Acum am renuntat la el de citeva zile, ar mai ramane colicile dar nu prea cred, nu pare a fi asta cauza.Sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa mai cred.
    Noaptea e ok mananca bine fara sa scoata un sunet.Va multumesc mult pentru sfaturi.Numai bine!

Aurora Oaspete

Implicit Re: Plange cand il alaptez

nu sint lamurita, mai exact de ce crezi tu ca plinge? Ai incercat sa te verifici, ai destul lapte, adica iti vine destul cind incerci sa te mulgi? Poate asta sa fie o cauza sa nu vina cu presiune cum s-ar spune, ptr asta ar trebui sa te mulgi regulat ca sa ajuti la producerea lapticului si sa-ti desfunzi toate canalele, ptr. ca la inceput nu curge asa cum i-ar conveni bb-lusului.Daca nu e asta problema , atunci verifica la cite ore ii dai sa manince? Daca e mai des decit ar trebui (adica la 2ore si jumate-3 ore, atunci apuca-te sa maninci consistent (f bine) si sa bei multe lichide , s-ar putea sa fie mai putin consistent. In nici un caz sa nu te lasi sa nu-i mai dai laptic trage cit poti de el ca e f bine ptr. bb tau.

Emilia, fetita mea dupa ce am terminat cu colicii pe la 3 luni -3 luni jum. au apucat-o durerile de gingii.. se pregateau deja dintisorii -(s-ar putea sa fie si asta o cauza). Poti sa-ti dai un pic seama daca in anumite momente ale zilei face febra un picut mai mare decit deobicei, e miriita, face caca mai moale decit normal. Poate ca noaptea nu e deranjata de durere si de acea e mai linistita, ia urmareste-o un picut, si te mai astept cu vesti despre gizuta ta.
    Numai bine, pupicei

ellie Oaspete

baietelul meu are aproape 4 luni si face la fel cand nu prea am laptic si el e tare flamand,cand am mai mult lapte sta cumincior,asta-i bineanteles noaptea, ca si in cazul tau.
    Pe langa faptul ca tre sa mananci foarte bine si sa bei multe lichide trebuie neaparat sa si te odihnesti.
    Dormi cand doarme copilul, treburile prin casa o sa le faci pe rand dar sa te odihnesti e baza productiei lapticului, dar si neaparat desfundarea canalelor.
    In timp ce alaptezi bea multa apa, poti si suc sau lapte, dar apa se recomanda ca sa se produca mai mult laptic.
    Sper ca ti-am fost de ajutor.
    Multa sanatate.

Jenny Oaspete

Fetelor, sunteti nemaipomenite.Multumesc mult pentru rinduri.Am descoperit ca plinsul era din cauza colicilor. Am renuntat la biberon la indicatia pediatrei si acum beau eu ceaiul contra colicilor si gazei ii dau picaturi Bonisan contra colicilor.Acum e mult mai bine, mananca bine si doarme bine.Va pup pe toate.

daniela alex este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    10

si eu am un bb de 2,5 luni care refuza sa manance am ajuns la 30 ml la o masa am fost la dr si ma internat cu el are boala reflux desi nu a vomitat niciodata mergi la pediatru

vyo
    vyo este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    1

si eu am aceasi problema, am o fetita de 3 luni si de cateva zile dupa ce o pun la san , suge 3 -4 min dintr-un san si incepe plansul, o pun la celalalt san si se intampla la fel...nu mai stiu ce sa cred, ca nu am destul lapte, sau ca are ea ceva

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Citat Citat din vyo Vezi post
    si eu am aceasi problema, am o fetita de 3 luni si de cateva zile dupa ce o pun la san , suge 3 -4 min dintr-un san si incepe plansul, o pun la celalalt san si se intampla la fel...nu mai stiu ce sa cred, ca nu am destul lapte, sau ca are ea ceva
    Vyo incearca sa ii dai lapte din sanul tau in biberon. Poate asa merge, poate fi o cale, am mai auzit astfel de cazuri si asa au procedat mamicile.

Subiecte Similare

1. Sunt insarcinata si alaptez
    De Gino in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 9
    Ultimul post: 24 ian 2012, 11:33
  2. menstruatie dak alaptez??
    De Alexandra20 in forum Clubul mamicilor
    Replici: 8
    Ultimul post: 13 aug 2011, 15:23
  3. menstruatie dak alaptez??
    De Alexandra20 in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 apr 2010, 19:02
  4. Sangerari cand fac sex
    De Sandy in forum Viata de cuplu
    Replici: 10
    Ultimul post: 10 nov 2009, 22:53
  5. Cand scapam de biberon?
    De Unregistered in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 3
    Ultimul post: 23 oct 2008, 11:49

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44