la 1 an si 4 luni Maria si-a scos singura biberonul , tetina si suzeta ! A avut o infectie la gingii, am profitat si aruncat tot si .... nici ca a mai cerut de-atunci . Bea lapte noaptea, 2 sticlutze cu cioc rigid !
De la ce varsta au renuntat piticii vostri la biberon?
Au renuntat singuri sau pur si simplu l-ati scos voi?
Andrei are inca 2 mese de lapte cu cereale, pe care le mananca numai cu biberonul, dimineata si seara inainte de culcare. Mananca 350ml / masa.
Totusi, de ceva timp incoace, vad ca cere lapte cu cereale de la noi si ma gandeam daca ar fi timpul sa incerc sa ii scot biberonul.
la 1 an si 4 luni Maria si-a scos singura biberonul , tetina si suzeta ! A avut o infectie la gingii, am profitat si aruncat tot si .... nici ca a mai cerut de-atunci . Bea lapte noaptea, 2 sticlutze cu cioc rigid !
De la 1 an si 7 luni din septembrie am fost in tara nu am gasit laptele Nestle special pt 1-3 ani si alt lapte nu a acceptat si nici nu a cerut biberon si asa am si renuntat.Acum bea din cana cu pai dar nu mai bea asa mult ca inainte.
Si eu vroiam sa ii scot biberonul Cristinei pana la 2 ani, dar dupa 2 tentative esuate in care nu a mai acceptat laptele din altceva si am ajuns la crampe la burtica, am zis ca mai aman. Ma axez momentan pe scoaterea pampersului ca se pare ca acolo ar fi si ea de acord, si mai vedem noi ce facem cu bibele.