Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: Ce stiti de Infant formula pentru bebelusi?

Claudia9 Oaspete

Implicit Ce stiti de Infant formula pentru bebelusi?

Mi s-a recomandat de curand de la o farmacie naturista INFANT FORMULA CALIVITA pentru cresterea bebelusilor. E cineva care a folosit acest siropel? E indicat numai bebelusilor slabuti sau tuturor bebelusilor? Bebelusii care consuma acest siropel nu se dezvolta prea repede? Astept cu nerabdare sugestiile voastre.

Tony Oaspete

Implicit Re: Ce stiti de Infant formula pentru bebelusi?

Da, e vorba de siropul Infant Formula de la Calivita. Am inteles ca e plin de vitamine si bun pentru imunitate. Nu e numai pentru pofta de mancare. Bebelusul meu avea la 2 luni jumatate 5400g si consider ca e bine asa avand in vedere ca dupa nastere a scazut de la 3400 la sub 3000 din cauza unor probleme de sanatate. A avut mult de recuperat si acum stam bine. Pe doctorita nu am intrebat-o ca stiu cum sunt doctorii si vroiam pareri de la cele care au incercat deja.

Irinuca Oaspete

Cica sunt bune, ne-a recomandat si noua dr., dar nu am reusit sa le gasesc prin farmacii, stiti pe unde as putea sa le gasesc?

Astrid Oaspete

Eu l-am dat gemenilor mei pe la 6 luni, cand nu prea aveau pofta de mancare la mancarea difersificata. E bun. S-a sesizat la momentul respectiv un progres, eu zic ca a meritat, plus ca am inteles ca este natural fara chimicale. Acum avem 2 ani.

Gimy Oaspete

Si noi am folosit Infant formula pentru bebelusi ......i-am dat o luna cate 5 ml...oricum fiecare medic are schema lui de tratament.

MamyBuna Oaspete

Ieri am fost la control cu Alexandra. Ca de obicei sa incapataneaza sa nu ia in greutate si este cu putin sub graficul minim. Dna doctor insista sa pastram formula de lapte de pana acum, respectiv Nan HA. Insa pentru ca m-a vazut cam disperata din pricina ritmului de crestere in greutate ( mentionez ca la inaltime creste bine, are 62 cm la 3 luni si o sapatamana), mi-a recomandat sa ii dau Infant Formula. Se pare ca acestea ar fi niste picaturi care nu numai ca ii stimuleaza pofta de mancare ( pe care totusi o are slava cerului!) dar ajuta la asimilare.

Acum ma intreb daca e bine sa ii dau acest medicament, nou pe piata la noi. A auzit cineva de el? Stiti ce contine?

Simina Oaspete

Eu am folosit infant formula si este pe baza de plante. Am folosit-o dupa ce a avut otita(pe la 4 luni) si a fost in regula. Eu am cumparat de pe net Infant Formula

Roxanica Oaspete

Eu i-am dat Infant Formula dupa ce a vut febra 39 de la otita si a luat antibiotic rezultand o enterocolita(iarasi febra). Cred ca i-am dat 10 zile I.F. iar diversificare am inceput pe la 4 luni si 1/2. Cred ca am facut bine pt. ca acum (8 luni si o sapt) nu avem probleme cu mancarea, accepta tot si de toate. I-am dat cereale tot de la 4 luni si 1/2-5 luni, iar acum nu ii mai dau decat seara in lapte.

daniela alex este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    10

de ce vrei sa folosesti infant formula bb tau nu manca suficient? e un supliment alimentar pt toti bb dar daca aveti probleme cu manactul ar putea sa fie si alceva de exemplu la noi e refluxul de vina si e fara voma doar prin lipsa de pofta de mancare consulta mai bine un pediatru

nicoleta27 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    1

Implicit

unde pot gasi infant ptr bebelusi

va rog sa imi spuneti unde il pot gasi

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    589

Infant formula pentru bebelusi il poti comanda de pe site-ul asta aici
    http://www.cali.ro/28-infant-formula...-naturale.html
    il poti comanda si iti vine repede prin curierat sau prin posta
    Eu recomand magazinul asta online, sunt seriosi

Subiecte Similare

1. hainute si jucarii pentru bebelusi si copii
    De cumpanasu in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 0
    Ultimul post: 11 apr 2011, 22:39
  2. Exercitii Kangoo Jumps .pentru mamici si bebelusi
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 27 feb 2010, 12:20
  3. Gimnastica pentru bebelusi si mamici
    De kangooaerobic in forum Bebelusi 0-12 luni
    Ultimul post: 23 feb 2010, 13:02
  4. Ce apa e buna pentru bebelusi?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:48
  5. ce stiti despre nan 2
    De ram_one in forum Bebelusi 0-12 luni
    Ultimul post: 21 mar 2009, 15:11

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44