Intr-adevar, foarte ingrijorator.
Din ce vad/aud/citesc, am senzatia ca mamele au devenit mai comode si mai egoiste. Renunta prea usor la alaptat. E adevarat ca nici nu au un sprijin calificat, dar cine vrea cu adevarat, poate.
Iar afirmatiile gen, bebe nu se satura, nu am destul lapte vin din lipsa de informare si presiuni din exterior (mama/soacra).

19Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Daniel 03.07.2006

) cand foloseam pompa de san era de o picatura la 6 secunde. Cand auzeam ca alte mamici au laptic in jeturi, imi venea sa renunt...
) mi-am regasit puterile sa lupt si sa stimulez lactatia a doua oara, cand fetita mea avea 2 luni si avea doar 150 ml de laptic matern pe zi... Am trecut la studiat internetul in cautarea unui remediu pt stimularea lactatiei, apoi am cerut si ajutorul unui consultant in lactatie. Am trecut si la documentare serioasa pe baze de date cu articole medicale si cercetari in domeniu lactatiei. Am parcurs si cateva site-uri straine dedicate. In limba engleza rezultatele cautarii trec deja la un alt nivel... Adica, pana sa devin mamica cu probleme in alaptare, nici nu stiam, si presupun ca nici nu as fi crezut daca mi-ar fi spus cineva, ca se poate ca o mama adoptiva sa ajunga sa alapteze la san, pruncul pe care l-a luat in viata sa.