View Full Version : Centura dupa cezariana
Unregistered
26 oct 2008, 15:50
dragele mele cu experienta imi puteti spune cand se poate purta centura dupa nasterea cezariana? la cat timp? chiar este importanta aceasta centura? ajuta la ceva?
multumesc anticipat.
eu am purtat centura (burtiera) de la iesirea din spital si o puneam cand ieseam la plimbare in primele 2 luni, cam asa! Ma ajuta sa stau mai dreapta si sa le pot ridica pe fete fara probleme (pe ambele le-am nascut prin cezariana)
andrada
26 oct 2008, 15:52
Mie mi-a spus dr sa o pun imediat ce ma pot deplasa burtiera, adica a doua zi cand am fost transferata de la reanimare la salonul de lauze . Am purtat centura pana pe la 3 luni si nu am pic de burtica , nu stiu ce sa-ti zic daca burtiera a ajutat dar la bebe doi tot asa fac ca sa fiu sigura .
Sarcina usoara si nastere usoara !
Unregistered
26 oct 2008, 15:53
da,din pacate eu am purtat-o dupa prima cezariana doar maximum 3 saptamini,si imi pare rau,pt ca as fi putut arata mult mai bine
acum am de gind sa o port cam cum spuneti voi, vreo 2 luni
oricum o sa fie in bagajul pt maternitate, pt ca dupa ce ne scot bandajele lor stramte sa trec direct la burtiera (pusa peste vivapore)
nu stiu cum a fost la voi dar eu simteam ca-mi cade burta daca nu aveam burtiera asadar am purtat-o mult si bine, tinand cont ca era si iarna imi tinea si de cald ma gandesc ca a ajutat la retragerea burtii ca dupa vreo 4 luni de la nastere aveam silueta de dinainte de sarcina.... si am avut o burtaaaa maaaree
Ne puteti da si noua incepatoarelor mai multe detalii? Adica, de unde ati luat-o, cam cat costa, cam ce marci exista, etc.
Eu am cautat pe internet si am gasit niste furnizori, dar doar de chilot postnatal cu centura (care e cu fermoar sau gaici), deci cu totul altceva.
va multumesc pentru lamuriri.
eu am primit centura(de fapt sotul meu a castigat/o la un concurs si mi/a facut o mare bucurie).este dintr/o bucata cu arici.
multumesc pentru ca maine sunt programata la cezariana si nu stiam daca trebuie sa o iau cu mine sau nu
acum inteleg ca trebuie purtata cat mai curand dupa operatie
pupici la toate burticile