View Full Version : Dupa nastere am dureri de spate
Grasutza
26 oct 2008, 16:06
As dori sa stiu daca a mai trecut careva prin experienta mea: dupa nastere am ramas cu inste dureri de spate foarte suparatoare, desi nu am luat multe kg cu bebe in burtica. Iar acum, la 8 luni de cand am nascut, cm s-a dereglat si uneori am si de 2 ori intr-o luna; daca a mai trecut cineva prin asta, astept parerea voastra. multa sanatate tuturor!
Sunt destul de obisnuite aceste dureri de spate, in timpul sarcinii centrul de greutate sa mutat, coloana vertebrala a fost supusa la un stres, si se poate usor deforma, musculatura a fost suprasolicitata. Cateva sedinte de masaj terapeutic te-ar putea ajuta, iti recomand masaj Yumeiho, osteopatie sau kinetoterapie monahala. succes
si pe mine ma doare spatele dar eu cred ca e de la bebe, ca il tin mult in brate si e destul de greu acum.
Caludia
26 oct 2008, 16:10
pe mine ma rupe spatele, il tin in brate ce e drept, dar ma durea si inainte si acum dupa nastere. oricum am si cateva multe kg in plus de care trebuie sa scap. asta e, o sa rezolvam si problema asta. eu ma dau cu diclofenac gel, eu numai alptez asa ca e destul de buna. tu daca alaptezi cauta in farmacii sau eventual intreaba medicul sa iti prescrie ceva pt durere.
eu dupa nastere nu am avut probleme cu spatele cu toate ca am luat 25kg pe perioada sarcinii,asa cum spuneti si voi poate fi si de la tinutul in brate adr pe foarte multe mamici le-am auzit cauzand dureri de spate din cauza anesteziilor(epidurala ..etc)am si o prietena care a facut si de atunci se plange mereu de spate