PDA

View Full Version : Sexul dupa nastere

Cori
26 oct 2008, 16:14
Este vreo diferenta intre viata sexuala de inainte de nastere si cea de dupa nastere?Este aceeasi intensitate?

Ralu
26 oct 2008, 16:14
Eu am facut cezariana, dar m-am refacut foarte greu si am facut dragoste din nou abia cand fata avea doua luni si ceva. Acum e totul ok . Uneori e la fel ca inainte, alteori e chiar mai bine.

Unregistered
26 oct 2008, 16:16
fetelor eu am 4 luni de la nastere si nu am facut inca sex , imi este pur si simplu teama sa fac sex, am noroc ca sotul meu ma intelege dar nu stiu pina cind, nici macar nu am nascut normal, poate este de la cezariana.

Roducuta
26 oct 2008, 16:16
Te inteleg perfect, si eu am facut cezariana ( dupa ce m-am chinuit 10 ore sa nasc normal)si mi-a fost si mie frica, dar trebuie sa va reveniti, incetul cu incetul.
Daca doctorul ginecolog ti-a spus ca nu e nici o problema, atunci nu are rost sa-ti mai faci griji!

Unregistered
26 oct 2008, 16:18
Ma bucur ca am gasit topicul asta.
Eu am nascut natural, cu epiziotomie, acum 6 luni. Cand bebe avea 3 luni am facut dragoste prima data. De atunci,cam de 2 ori pe luna. E f putin, dar pur si simpu sunt obosita si nu am chef. Dar problema mea e alta.
Ma doare ... la fel ca atunci cand eram virgina. Parca 'locul ' s-a stramtat. Oare m-or fi cusut prea stramt dupa epiziotomie???
Oare e normal? Voi ati trecut prin asta?

Trudi
26 oct 2008, 16:19
eu am nascut prin cezariana, si am avut o rana relativ urata, cu dureri. Raporturi sexuale n-am avut 2 luni si jumatate aproape 3.. Acum e totul normal, poate chiar mai bine decat inainte, dragostea e al fel de mare, placerea pe masura, doar ca mai rar, in general de 3 ori pe luna, am norocul de a avea un sot f. intelegator si ma asteapta!.. Cele care nu reusiti, sau aveti teama, si pe mine m-a durut f. rau, ca la dezvirginare, poate chiar mai rau "reinceperea" actviitatii sexuale, dar daca exista compasiune din ambele parti, si puteti sa comunicati deschis de problema voastra,totul se va rezolva de la sine. Noi trebuie sa ne rugam la Doamne Doamne sa ne dea noua putere sa infruntam situatia si lor rabdare, si intelegere,pt ca este dificil de ambele parti! Imbratisari calde pentru prichindei si mamici!

sandy_bell001
07 mar 2011, 09:26
hmmmmmmmmm, nasoale primele 2 luni cand nu ai voie, ca mori de dor dar rabzi. NOI nu am facut nimik pana ce nu mi-a zis doctorita ca e totul in regula acolo jos, ca am nascut natural si m-a cusut. Recunosc si eu ca la primul contact sexual dupa nastere aveam niste emotii, dar a fost totul bine, nu m-a durut deloc. Important e sa fie si partenerul intelegator si rabdator.

Lalira
07 mar 2011, 11:00
Ooo, Sandy, e super ca mai ai chef de asa ceva.
Mie mi-e un pic teama de perioada de dupa nastere, prima data mi-am revenit foarte greu in plan sexual, mult timp n-am avut nici ce amai vaga dorinta de sex, vroiam doar sa dorm si sa ma lase toata lumea in pace.

MIRUTZA
05 ian 2012, 00:02
Buna. Eu am nascut acum 3 luni jumatate si pot spune ca cateodata sexul dupa nastere e de 10 ori mai fain, mai intens ca inainte si sunt dati cand nu prea mai simt aceeasi placere, parca o fac doar ca sa se simta sotul implinit.

Deci la mine sexul e usor diferit, au fost partide nemaipomenite si partide bunicele si atat.Cred ca are legatura si cu oboseala acumulata peste zi si cu faptul ca avand bebe, nu mai poti face " nebunii" la ce ora vrei tu...ci doar noaptea pe la 11-12 ( dupa ce doarme fetita)

roxanika_ta
14 ian 2012, 14:01
Buna dragele mele Eu am nascut o minune de fetita acu 2 ani.Ce pot sa va spun eu dupa nastere urmatoarele 2 luni simteam o indiferenta f mare fata de sotul meu ne mai vorbind de sex.Dupa care el se apropia de mine si mereu il respingeam ziceam cas obosita ca nu am chef..si il simteam cum se simte el aiurea.Mi-am luat inima in dinti mam apropiat eu de el.O faceam noi dar nu simteam placerea nu simteam acea atractie o faceam doar sa se simta el implinit.Dar dupa vreo 4 luni deja a mers ca pe unt.:p

Luca Oana-magdalena
24 feb 2012, 09:53
buna
nu stiu daca e normal,dar la fel m-am simtit si eu dupa ce am nascut.
,adica e mai stramt.Dupa o perioada ,cam mare dupa parerea mea,nu te mai doare.
Multa rabdare si multa grija.:ok:

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania