PDA

View Full Version : Cum te obisnuiesti cu idee ca vei fi mama atunci cand bebe vine pe nepregatite ?

r_ocsy
20 oct 2009, 12:24
Buna! Acum 3 saptamani am aflat ca sunt insarcinata; a fost un soc, nu ma asteptam. Cand am vazut cele 2 liniute pe testul de sarcina era sa lesin desi teoretic nu aveam nici un motiv , casatorita sunt , am 28 de ani ... totul in regula din acest punct de vedere.
Acasa toata lumea fericita ! Ma uit la ei si nu inteleg de unde atata bucurie.Eu ? Inca nu m-am obisnuit ci idea, am sentimente contradictorii, in mare parte mi-e frica. Incep sa ma intreb daca e ceva in neregula cu mine. Sunt in saptamana a noua acum, timpul trece repede si ma intreb daca voi simti si eu vreodata fericirea pe care o vad la marea majoritate dintre voi !

Unregistered
21 oct 2009, 12:10
Draga Rocsy,

Un copil este un dar sfant de la Dumnezeu! In mod inconstient ti l-ai dorit pentru ca altfel te protejai! Nu dispera si daca esti credincioasa, mergi la biserica, vorbeste cu un preot despre asta. Si incearca zi de zi sa citesti in ochii celor dragi de unde izvoraste bucuria lor! Eu sunt insarcinata in 17 saptamani, am 29 de ani si nu sunt casatorita desi sunt impreuna cu iubitul meu de 11 ani! Desi nu am o situatie materiala prea buna (lucrez doar eu momentan si locuim cu chirie in Bucuresti) si desi uneori ma apuca groaza cum o sa ne descurcam, stiu ca sunt lucruri pe care le voi putea face eu, altele pe care le vor putea face iubitul, familia, prietenii apropiati. Si stiu ca de cele mai importante lucruri: sanatate, noroc si liniste se ocupa Dumnezeu!

Ai incredere si nu fii singura in ceea ce simti, spune-le celor dragi ce te retine sa fii fericita cu sarcina si poate vei gasi liniste in vorbele lor!

Iti doresc sarcina usoara, copil sanatos si dragoste si liniste in viata!
Elena

MihaelaS
24 apr 2012, 19:35
buna rocsy...eu mi-am facut 3 teste de sarcina si erau negative,la 2 zile am mers la medic, care imi spune ca sunt insarcinata 3 sapt.am fost socata daca ma intrebai cum ma numesc nu stiam... al meu sot plangea de fericire,ca si ai mei...si tot asa nu intelegeam de ce,imi era frica de ce o sa urmeze...acu am 16.sapt si inca nu am sentimentele ale materne...cateodata uit ca sunt gravida sper ca dupa ce incepe sa miste sa imi vina si mie mintea la cap...

AlynaB
25 apr 2012, 08:34
Fetelor, nu va speriati....O sa vina si sentimentele alea pe care le asteptati :). Ca sa recunosc, asa am fost si eu....abia cand avea puiul meu vreo 2 luni am inceput sa realizez ca....pur si simplu SUNTA MAMA!!!! pana atunci nu cred ca am reusit sa ii spun hai la mama, puiul mamei...etc.....Acum, nici nu pot sa descriu in cuvinte, e viata, lumina, sufletul, aerul...e TOTUL!!!! In orice mom , prima si prima data la el ma gandesc!
Va doresc sarcini usoare in cont , bebei frumosi sanatosi si papaciosi

elena88
25 apr 2012, 11:17
da un copilas este ceva unic neexplicabil , iar o sarcina este o fericire si o perioada plina de descoperiri , asteptati sa miste bb pt prima oara si o sa vedeti ca nu o sa mai ganditi asa ... o sa numarati zilele secundele pana la final , pana cand veti face cunostinta si pe urma veti simti cum respirati acelasi aer si cum bate de fapt o singura inima... copilul meu este parte din inima mea din sufletul meu si impartim acelasi aer... minunea mea

roxana_20
26 apr 2012, 08:13
Dragele mele ne ajutati cu un vot va rugam!!!!
Totul Despre Mame
Primul rand a treia poza, 'Carla-Ce bine e in pat la mami si tati' !!!!
Multumim de ajutor!!!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania