PDA

View Full Version : Dereglarea ciclului menstrual

Trandafir
26 oct 2008, 18:44
Buna tuturor!Am luat mult timp anticonceptionale. Inainte de ele aveam un ciclu perfect regulat. Le-am intrerupt la jumatatea foliei (stiu ca nu e bine, dar...), mi-a venit dupa cateva zile si de atunci imi vine din an in Paste, adica la 36-37-38 de zile. Vi s-a intamplat?

Thalia
26 oct 2008, 18:45
Din cate stiu eu, intreruperea anticonceptionalelor la jumatatea foliei, poate provoca dereglari de cm! Din pacate, intr-un astfel de caz, organismul este in ceata... el nu mai stie ce e normal si ce nu este... stie ca atunci cand intrerupi folia trebuie sa vina menstra dar totodata simte ca nu e momentul, nu mai stie cand trebuie sa aiba loc ovulatia, etc... deci ceata! cred ca cea mai buna rezolvare a acestei probleme este sa faci o vizita la medic si sa ii explici situatia... sunt sigura ca va sti ce cale trebuie sa urmezi... pupici

Viorica
26 oct 2008, 18:46
Nu cred ca faptul ca ai luat anticonceptionale si le-ai intrerupt poate duce la lucruri gen a nu ramanae insarcinata... Poate este o neconcordanta de timing pur si simplu... eu zic sa nu disperi mai ales ca medicul ti-a zis ca totul este ok...

Vali
26 oct 2008, 18:46
eu inainte sa nasc aveam un cm total aiurea, ba intarzia 2-3-7 zile ba 15 zile, dar dupa ce am nascut m-i s-a reglat (acum stiu ziua cad vine si ora prt.ca-mi vine dimineata) si nici dureri de burta nu mai am

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania