PDA

View Full Version : stabilire varsta sarcina

adania
30 oct 2009, 09:27
In data de 12 oct am avut un contact neprotejat cu un partener, dar a ejaculat afara, si a garantat ca e imposibil sa fi gresit. Eu nu am fost linistita si am luat pastila de a doua zi, dupa 48 de ore de la contact.
Apoi in data de 17 oct. am avut un alt contact cu un alt partener (partenerul cu care am o relatie stabila), de data asta, protejat.
Exact in luna aceasta nu mi-am notat prima zi de mestra dar ultima notata a fost cea din 26 august, iar mestra este regulata, deci asta ar insemna ca pe 23 sept a fost ultima si in 20 oct. trebuia sa vina urmatoarea. Pana astazi inca nu mi-a venit menstruatia. Ieri am facut un test de sarcina si mi-a iesit 2 linii. Am fost la ginecolog si a spus ca inca e prea devreme sa imi spuna clar daca sunt pentru ca nu se vede, dar ca se poate pentru ca membrana e groasa si este clar ca protejeaza ceva. Si mi-a spus sa ma intorc luni.
Mi se pare imposibil sa fi ramas insarcinat, dar intrebarea mea este se poate sa fi ramas cu prietenul sau cu partenerul ocazional? :confused: Oare se poate stabili cu exactitate avand in vedere ca perioada dintre cele 2 contacte este de 6 zile?
Mi-e tare jena pentru ca e prima data cand am avut o relatie cu altcineva decat prietenul stabil si fix acum s-a intamplat... :(
Va rog ajutatima cu cateva pareri si sfaturi.
Multumesc din suflet. :o

lovelife
30 oct 2009, 09:40
Din pacate nu se poate face diferenta pentru intervale asa scurte de timp, dar daca luam in calcul datele menstruatiilor si data actului sexual, erai fertila doar in perioada cand ai facut sex cu celalalt

adania
30 oct 2009, 09:46
dar atunci se presupune ca pastila de dupa nu si-a facut efectul desi am luat-o corect, nu?

Unregistered
30 oct 2009, 12:26
pai simpla concluzie ... este ca data viitoare....

CENZURAT

Unregistered
31 oct 2009, 08:31
Nu stiu cine a lasat ultimul mesaj dar administratorul acestui site ar trebui sa il stearga. Nu cred ca avem nevoie de un asemenea limbaj pe forum si nu cred ca avem vreuna sau vreunul drept de a judeca pe altii. Fiecare isi alege drumul sau in viata, fiecare face ce vrea si cum il duce capul.
Inca o data, acesta este un forum pentru discutii, sfaturi , pareri si multe altele dar in niciun caz nu este pentru jicniri.

Unregistered
06 nov 2009, 13:50
In data de 12 oct am avut un contact neprotejat cu un partener, dar a ejaculat afara, si a garantat ca e imposibil sa fi gresit. Eu nu am fost linistita si am luat pastila de a doua zi, dupa 48 de ore de la contact.
Apoi in data de 17 oct. am avut un alt contact cu un alt partener (partenerul cu care am o relatie stabila), de data asta, protejat.
Exact in luna aceasta nu mi-am notat prima zi de mestra dar ultima notata a fost cea din 26 august, iar mestra este regulata, deci asta ar insemna ca pe 23 sept a fost ultima si in 20 oct. trebuia sa vina urmatoarea. Pana astazi inca nu mi-a venit menstruatia. Ieri am facut un test de sarcina si mi-a iesit 2 linii. Am fost la ginecolog si a spus ca inca e prea devreme sa imi spuna clar daca sunt pentru ca nu se vede, dar ca se poate pentru ca membrana e groasa si este clar ca protejeaza ceva. Si mi-a spus sa ma intorc luni.
Mi se pare imposibil sa fi ramas insarcinat, dar intrebarea mea este se poate sa fi ramas cu prietenul sau cu partenerul ocazional? :confused: Oare se poate stabili cu exactitate avand in vedere ca perioada dintre cele 2 contacte este de 6 zile?
Mi-e tare jena pentru ca e prima data cand am avut o relatie cu altcineva decat prietenul stabil si fix acum s-a intamplat... :(
Va rog ajutatima cu cateva pareri si sfaturi.
Multumesc din suflet. :o

Menstruatia iti intarzie din cauza pastilei de a doua zi. Daca citeai prospectul ai fi vazut ca sunt frecvente aceste intarzieri si alte efecte adverse. Testul nu stiu daca se poate lua in calcul acum, trebuie sa mai astepti putin, asa cum a zis si ginecologul.
Uite cum poti vedea perioada fertila si vei sti ce sanse erau sa ramai atunci insarcinata.
Sper sa scapi de indoieli si daca nu e un moment potrivit, atunci sper sa nu fii insarcinata sau sa fii cu cine iti doresti tu :)

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania