PDA

View Full Version : Pilulele de slabit si gravidele

Sofica
23 nov 2009, 09:04
Aveti idee ce s-ar putrea intampla in cazul in care o femeie care ia de 2 luni capsula de slabit ramane insarcinata? Cat de mult ar putea afecta fatul? Este printre voi cineva cu pregatire medicala care sa cunoasca compozitia capsulei si sa poate face o legatura cu posibilele efcte asupra unei femei insarcinte?

Daria
23 nov 2009, 09:04
nu sunt medic dar iti spun parerea mea...dc te opresti sa iei pastile in mom in care aflii ca esti insarcinata, e Ok
sunt nocive dar oprite la timp cred ca nu afecteaza fatul mai ales ca este asa mic.
e ca fumatul inainte de sarcina...

Nonika
23 nov 2009, 09:05
eu stiu ca are amfetamine acea capsula... deci droguri... nu cred ca ar fi bine sa o mai iei !! nici daca esti insarcinata, nici daca nu esti.
ps: mergi la doctor. e cel mai bine. el te va sfatui ce sa faci.
noi doar ne putem da cu parerea...

Zra
23 nov 2009, 09:05
Pai capsule de slabit asa generic....Ce fel de capsule? Iti dai seama ca unele pot fi aproape inofensive (daca e ceva naturist de ex) si altele daunatoare...

Lina
23 nov 2009, 09:07
Daca te opresti acum nu este nici un pericol pt. copilas,depinde cate saptamani ai.Am luat si eu si m-am simtit foarte bine, am slabit ,nu am pus la loc nici un kg. dupa ce le-am oprit si nici pe departe a fi un drog.Reactiile adverse apar in prima zi apoi dispar,pe altele le tine mai mult pt. ca citesc pe forum-uri toate prostiile de la altele se gandesc numai la reactiile adverse si de asta patesc ce patesc . Fac rau ,aceste capsule ,celor bolnavi de inima sau cu probleme circulatorii.Asa ca sarcina usoara ,ai grija cat mananci si stai linistita.

Oaky
23 nov 2009, 09:08
nu stiu despre aceasta pastila ce efect are dar ce stiu e ca foarte multe medicamente banale chiar sunt interzise in sarcina unele in primul semestru altele in al doilea sau al treilea..eu nu am luat nimic fiind gravida fara sa consult medicul la multe citeam prospectul si vedeam ca sunt interzise in sarcina..ce mai stiu este ca si foarte multe plante pot afecta sarcina. Cel mai bine e sa intrerupi sa consulti un medic si sa incepi cu vitaminele necesare sarcinii care sunt extrem de importante pentru bebelus

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania