PDA

View Full Version : Cum se calculeaza ovulatia pentru ciclu neregulat?

Dona
27 oct 2008, 12:10
Cum putem calcula ovulatia, daca nu avem menstruatie regulata si daca doar intuesc ca ovulatia are loc in timpul menstrei?De fapt stiu sigur ca la Matei si la a doua sarcina am ramas insarcinata in a treia zi de menstra (eu am menstre de maxim 3 zile).

Citisem cu mult timp in urma, imediat dupa ce am ramas insarcinata cu Matei cum ca aparuse un predictor de ovulatie, dar nu stiu nici cum se numeste, nici cat costa (este scump si trebuie luat in fiecare luna) si nici de unde sa il iau...

Steluta
27 oct 2008, 12:11
eu tin minte ca anul trecut am vazut in farmacia Sensiblu "predictorii de ovulatie" sau testele de ovulatie, nu prea m-am interesat cum se folosesc dar stiu ca erau in jur de 11, 13 ron bucata. Poti sa incerci sa intrebi la Sensiblu...sigur trebuie sa gasesti

Dona
27 oct 2008, 12:12
Multumesc ! Deci exista asa ceva...E u stiam ca acum vreo 3 ani era o smecherie de asta 1 milion, dar acum poate au scos ceva, o varianta mai ieftina. Intreb ca si asa am un Sensi blu pe langa mine... Sunt kitita sa imi aflu perioada fertila/nefertila ca sa stiu cand ma pot feri si cand nu, mai ales ca am renuntat si la pills si la ideea de sterilet... inclusiv la ideea de bebe deocamdata !

Adriana
27 oct 2008, 12:13
V-ati ghidat vreodata dupa un asemenea calculator?

Dia
27 oct 2008, 12:13
E destul de ambigua treaba,eu am incercat dar n-a mers,pentru ca pana la urma fiecare dintre noi e diferita si medicii spun ca nu exista estimare exacta a zilelor de ovulatie,fiecare organism avand bioritmul lui propriu,dar cu teste de ovulatie sigur vei avea succes.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania