PDA

View Full Version : Lipsa semne vitale saptamana a 7-a

Unregistered
09 dec 2009, 12:19
Buna ziua, imi cer scuze pentru cei/cele carora li se pare inoportuna aparitia mea aici dar sunt in pragul disperarii. Iubita mea este insarcinata in saptamana a 7-a, sarcina dorita de amandoi, insa la ecografie desi sacul embrionar pare dezvoltat normal, embrionul, minunea noastra, nu pare dezvoltat suficient si nu a prezentat semne vitale, analizele au fost facute inainte si totul arata in regula. I s-a prescris tratament mamicii si revenire peste o saptamana pentru o noua investigatie. Suntem sub stare de soc, ne temem de abundenta de informatii negative gasite pe internet vis a vis de simptomatologia sumara de altfel. Este cazul sa anticipam prematur o pierdere de sarcina ? Avem sanse la viata? Va Multumesc, Alin.

lovelife
09 dec 2009, 12:56
Ai rabdare, la 7 saptamani nu se poate vedea prea bine si nu se da un diagnostic suficient de corect. Ai toate sansele sa fie bine, daca va speriati si va panicati aveti sanse sa pierdeti sarcina dar din alte considerente.
Succes si ai incredere ca totul va fi bine

s_alexandra
15 dec 2009, 13:15
statistic vorbind sansele ca o sarcina sa decurga bine sunt mai mari decat sansele ca ceva rau sa se intample.

respectati sfaturile medicului si nu va panicati. stresul poate influenta in mod negativ sarcina. va doresc succes!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania