PDA

View Full Version : Ce efecte secundare ati avut de la cezariana?

Laurica
27 oct 2008, 12:29
Eu am nascut prin cezariana si sunt curioasa daca si voi aveti simptome mai nasoale,care pot fi puse pe seama cezarianei.
Pe mine ma deranjeaza:
- dureri de spate tot mai anchilozante
- prurit in zona operatiei, mai ales cand e vreme ploioasa afara.

Unregistered
27 oct 2008, 12:29
La mine am de la cezariana urmatoarele simptome
Spatele ma deranjeaza foarte tare in zona in care a patruns acul pentru rahianestezie,iar daca o mai duc si pe Sara in portbebe(si nu are 8 kg. )atunci e jale.Sant toata intepenita seara cand ma pun in pat.

Iar cicatricea o sa o mai simti mult si bine de acum incolo,cand se schimba vremea!Stiu ce spun pentru ca eu mai am doua cicatrici ce au 15 ani vechime si tot ma mai deranjeaza citeodata,e drept ca nu la fel de intens cum ma deranjeaza asta noua!

Cecilia
27 oct 2008, 12:30
eu simt mici intepaturi cateodata, dar nu ma doare.... sunt cocosata si ma doare spatele cand dorm, pt ca in prima saptamana dupa operatie, abia puteam sa-mi indrept spatele.. dar am impresia ca e si de la caratul lui milan in brate..... ma simt bine cand il tin in port-bb, dar in casa nu sta

Ancuta
27 oct 2008, 12:31
inca o data sper din tot sufletul sa nu nasc decat natural, oricum ar fi!Nu stiu de ce, dar parca dintr-o data cezariana mi se pare asa o grozavie si asa.....parca impotriva naturii, desi stiu foarte bine ca sunt cazuri in care pur si simplu este o urgenta medicala si se recurge la cezariana, sau simpla frica a mamei o poate determina sa aleaga acest tip de nastere...

Mi-e teama pur si simplu de cezariana si de urmarile ei...dar e bine sa stiu cat mai multe lucruri

Viviana
27 oct 2008, 12:33
Fetelor, ma ustura si parca taietura e un pic rosie. Sa aiba legatura cu menstruatia? Sau cu vremea de care zice toata lumea? Nu stiu ce sa zic si parca ar fi si putin inflamata pe dedesubt.... Ce ma fac? Ajutor!!!! .... De fapt daca stau si ma gandesc mi-a tras fiica-mea doua suturi in burta dar chiar asa dupa 4 luni parca nu mai vad un pericol ... de fapt nici nu m-a durut cand m-a lovit.

claudia
27 oct 2008, 12:36
Fetelor, am fost la doctor.

Deci, exact sub taietura mi-a crescut sub piele si evident s-a infectat un fir de par. Aveam si infectie caci zona era rosie si mai fierbinte decat restul.

Concluzia: iau antobiotice Flucloxacilin la 6 ore o pastila.

Taietura a fost facuta destul de jos, mama ei

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania