PDA

View Full Version : Sarcina fara pofta de mancare

Lilyushkiss
21 dec 2009, 16:14
Buna ziua! Am si eu o problema.. :( Sunt insarcinata in 6 saptamani si nu am deloc pofta de mancare...mananac o masa sau 2 pe zi dar alea fortat de ideea ca stiu ca trebuie sa mananc desi nu am pofta..prin urmare deja am inceput sa slabesc..

Inainte sa fiu insarcinata luam peritol ( pentru pofta de mancare) si ma ingrasasem de la el dar de cand sunt a trebuit sa renunt (asa spune in prospect) si de cum m-am oprit nu mai am deloc pofta de mancare..

Ce pot sa fac??

lovelife
22 dec 2009, 15:45
In primele luni de sarcina apar si astfel de probleme asa ca nu iti face griji
Incearca multivitamine naturiste cum ar fi new life multivitamin de la Calivita

r_ocsy
22 dec 2009, 20:06
Eu am 18 saptamani de sarcina si mananc si eu mai mult va trebuie , sau daca uit sa mananc atunci mananc de foame. Iau vitaminele Elevit , care mi le-a prescris medicul. In primele 13 saptamani ma ingrasasem un kilogram. Acum am ajuns la 2,5 ... putin dupa medicul meu de familie ... dar suficient dupa ginecoloaga mea care mi-a zis ca o sa mai cresc eu intre timp. Intreaba-ti ginecologul ce vitamine iti recomanda.

claudiasb
14 nov 2010, 03:39
DA , si eu sunt in 5-6 sapt ,inca nu stiu exact,dar de vreo 1sapt ma uit cu groaza la mancare,adik mie foame ,dar mie sila numai gand ma gandesc la mancare, la prima sarcina nu am avut probleme de genu a fost ok totul,mancam si noaptea,lapte beam 2L pe zi,imi placea mirosul de mancare,dar acum nu vreau sa vad si sa simt miros de mancare,pfff,cat dureaza starile astea?

onica_mihaela
17 nov 2010, 14:12
Fiecare organism reactioneaza diferit la situatia noua cu care se confrunta... Eu am mancat foarte bine de la inceput - absolut orice si mult si des si amestecate, de radea toata lumea de mine -. Am luat si vitamine si acum, la 34 de saptamani am luat 15 kg (aveam cam 43 inainte sa raman graviduta)... Cred ca totusi iti vei reveni si vei incepe sa mananci... Mie imi mai spuneau fete care au avut toata sarcina fara pofta de mancare si bebe a fost bine si sanatos... E bine sa vorbesti si cu doctorul tau, sa vezi ce-ti zice el... Pana una alta, aveti grija de voi...

vichy
17 nov 2011, 11:34
Buna gravidutelor.Si eu am 34 de saptamani si din pacate sunt in aceeasi situatie:fara pofta de mancare.Toata sarcina m-am chinuit cu voma,acum mananc ca trebuie,caut mereu ceva usor si putin dar degeaba.Partea proasta e ca nu m-am ingrasat decat cu vreo 4-5 kl si ma simpt slabita,bebe misaca intr-una,el e voinic bine din ce spune dr.Ma tem sa nu se pregateasca sa vina mai repede pe lume,sunt mereu nelinistita,cu o stare inexplicabila,foarte agitata.Nu mai pun ca nu dorm mai deloc si am si un baietel de 6 ani ce a inceput scoala.Nu ma plang,dar nici bine nu-mi este,ma resemnez ca mai e un pic.Nastere usoara

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania