PDA

View Full Version : Sex cu inca o femeie ati incercat?

RubyRed
13 ian 2010, 13:15
Sex cu inca o femeie ati incercat? Eu inca nu am incercat dar e unul din planurile mele pe termen mediu. La fel sa o fac cu 2 barbati . De preferat "al meu" si un prieten de-al lui... sau .....

Aruro
13 ian 2010, 13:16
Sex cu inca o femeie ati incercat? Eu inca nu am incercat dar e unul din planurile mele pe termen mediu. La fel sa o fac cu 2 barbati . De preferat "al meu" si un prieten de-al lui... sau .....

Ai discutat cu iubitul tau? sunt curioasa prietenul tau e de acord? Mai ales sa isi aduca un prieten sa ti-o traga.

Daela
13 ian 2010, 13:18
buna fetelor....sex cu o femeie.....yahhh!!!!nuuuu!!!! niciodata in viata mea...pt ca e nasol...o spun din experienta proprie.Anul acesta de Paste firma la care lucrez mi-a oferit o minivacanta de 4 zile pe o insula minunata...Cand am ajuns la hotel m-i s-a spus de la receptie ca voi imparti camera si patul cu o colega(pe care nu o cunostea ca era din alt oras).De fapt nu era un pat mare ci erau 2 paturi de o persoana apropiate...Am facut cunostinta cu colega mea care are 44 de ani,eu 21...in fine totul bine si frumos...Tipei ii placea sa isi traiasca viata,avea amanti,iesea prin cluburi,discoteci...Prima seara am iesit la discoteca ne-am distrat si am observat ca ma priveste insistent,nu am dat importanta la acele priviri ale ei...A 2 seara tipa bause 2 pahare de martini si era putin dusa de val si ma invita la 3 dimineata sa facem baie in piscina hotelului cu toate ca este interzis la acea ora...Eu ma duc cu ea,si la un moment dat tipa isi da sutienul jos,eu nu am zis nimic pt ca si eu sunt femeie...dupa ceva timp se apropie se mine si imi da jos sutienu,si incepe sa ma sarute...eu am respinso dar ea era super insistenta....m-a luat in brate si a inceput sa ma mangaie sa imi dea bikini jos,gemea etc....eu cand am vazut i-am sp ca pe mine nu ma intereseaza chestia asta si ca ar fi mai bine sa ma lase in pace...tipa continua sa fie super insistenta...pana la urma m-a salvat paznicul hotelului care a venit si ne-a spus ca noaptea este interzis sa facem baie in piscina.Ajungem in camera,iar tipa continua sa ma forteze pana cand m-am enervat si i-am zis clar ca mie nu imi place si gata...ea nimic nu se oprea...pe mine ma speriase pt ca niciodata nu m-i sa mai intamplat chestii de genul asta...Pana la urma eu m-am bagat in pat si m-am intors cu spatele la ea si pot sa spun ca am dormit pe o margine de pat....Urmatoarele zile tipa ma tachina ca nu am vrut sa facem sex...(eu sunt virgina si in primul rand imi era scarba cand m-a sarutat si cand ma atingea).Asa ca am avut o vacanta mai neplacuta cu o noua experienta in viata mea.Deci fiecare face ce vrea in viata lui pentru ca este liber sa isi aleaga ceea ce isi doreste,este foarte bine sa probezi ca sa stii pana la urma ce iti place....va poooop

Iulica
13 ian 2010, 13:19
mi se pare oribil prin ce ai trecut....ceea ce a facut acea femeie se numeste hartuire sexuala.....si incercare de viol........ brrrrrrrrrr ....mi se face pielea gaina numai cand ma gandesc
din pctul meu de vedere fiecare poate face ce vrea si ce-i place, dar nu mi se pare normal sa forteze pe altcineva....

Biggy
13 ian 2010, 13:19
cum sex cu o femeie? si nu e o intrebare pentru a cere detalii, ci o intrebare retorica...de ce? simplu: SEXUL e intre un barbat si o femeie!!!
pana si in dictionar scrie ca e vorba de un barbat si o femeie...

Zambila
13 ian 2010, 13:21
nu nu as face sex cu o femeie... inca prefer barbatii.....
si nici in 3 nu as face sex......

Judy
13 ian 2010, 13:22
daca amandoi au acelasi sex, cum sa faca sex ? da, poate fi vorba de o joaca, de un experiment, chiar pentru unii sentimentele/senzatiile sunt mai bune decat daca ar face sex (adica cu o persoana de sex opus)
daca asta poate fi numit sex, atunci si folosirea vibratorului/masturbarea e tot sex, nu? dar nu este...

cynna
13 ian 2010, 13:23
Chiar daca sunt la varsta cand ar trebui sa le incerc pe toate si traiesc intr-o lume nebuna, prefer sa raman straight nu judec pe nimeni, fiecare face ceea ce doreste, dar mi se pare o depravare sa faci sex cu o persoana de acelasi sex sau menage a trois...
nah

Hiena
13 ian 2010, 13:33
Eu una nu as face ashea ceva mi se pare total aiurea.......si curioasa nu cred k o sa fiu vreodata cu ashea ceva......

Limbuita
13 ian 2010, 13:34
dragii mei la mine s-a dat o tipa si credeti-ma ca simti o placere super mare!!!tipa avea experienta si ma atingea acolo unde trebuia.Dar problema era ca era femeie.Cand eram cu ochii inchisi in culmea placerii,si cand i-am deschis m-i s-a taiat tot cheful...Sa o faci cu cineva de acelas sex e super doar daca nu ai prejudecati ca e de acelas sex.Eu una nu am putut....

Botic
13 ian 2010, 13:37
Dar cand nenea i-o vara femeii nu in gogosica ci covrigel, nu e tot sex desi impotriva naturii?

Lizzuca
13 ian 2010, 13:39
Nu am avut experiente de genul asta ... cred ca-s "normala din punctul asta de vedere si-mi plac doar barbatii
...cand am spus normala ... nu a vrut sa jignesc pe nimeni...fiecare e liber a traiasca cum vrea si sa si-o traga cu cine vrea,...
...mi se pare extraordinar de scarbos, sexul intre 2 barbti, insa daca e sa vorbim despre sexul dintre 2 femei, lucrurile se schimba putin.
.................................................. .................................................. .....
cum am mai spus....nu am nimic cu homosexuali cu bisexualii si cu restul...si nu trebuie sa judecam pe nimeni...sau sa o facem doar dupa ce incercam sa traim si noi senzatiile respectve

Manny
13 ian 2010, 13:40
asta e prea mult.........daca tot ai in cap asa ceva..........cum poti sa iti bati joc si sa il bagi si pe prietenul prietenului tau.te ai intrebat cum se va simti el? sau poate intre voi nu e o relatie stabila......stii.e vorba aia ,sa nu stie stanga ce faci cu dreapta!

Rhiana
13 ian 2010, 13:41
Vreau sa zic ca intr-o dimineata pe la mi-am vazut vecina din fata mangaindu-se cu o alta femeie.....am vazut cum se mangaiau..eu eram pe balcon...nu-mi venea ca cred ochilor....si vreau sa spun ca erau asa de aprinse....nu le-am vazut complet dezbracate caci si-au schimbat camera. Dar alea 10 minutes cat m-am uitat la ele, vreau sa va spun ca m-au intaratat rau de tot

daniela alex
16 ian 2010, 22:38
ar trebui sa incerci, sa nu ramai cu dorinta si la o anumita varsta sa zici de ce nu am facut-o si pe asta, esti libera sa faci ce-ti place cu cine iti place , cu cati iti place; nu astepta ziua de maine cand ai o familie, fa-o cat esti tanara si nu ai pe cine sa faci sa suferi ( ma refer la sot, copiii...), daca tu vrei asta cu adevarat e decizia ta, dar in romania inca ''comunista'' iti va fi greu sa-ti afli partener(a); un loc bun pentru asfel de experiente e olanda poate o excursie pentru ati potoli curiozitatile bafta si sa descoperi ceea ce vrei cu adevarat

iubareata77
19 ian 2010, 16:30
nu stiu daca pot posta aici dar am si eu o problema : ma excit fff repede, nu mai stiu ce sa fac.aveti un sfat?
ms
poop

lovelife
20 ian 2010, 07:40
cum adica te exciti foarte repede? Sunt destule femei care se plang ca nus e excita, sau se excita greu

iubareata77
20 ian 2010, 08:24
cum adica te exciti foarte repede? Sunt destule femei care se plang ca nus e excita, sau se excita greu

adica.....daca vad ceva mai 'naked' imi vine pofta si nu ma pot abtine...mi-e cam jena sa spun toate astea dar.....

lovelife
20 ian 2010, 11:33
De abtinut cred ca te abtii, ca daca vezi ceva pe strada nu te cateri pe el, tine si de autocontrol, de cum iti educi reactiile.

iubareata77
20 ian 2010, 15:53
De abtinut cred ca te abtii, ca daca vezi ceva pe strada nu te cateri pe el, tine si de autocontrol, de cum iti educi reactiile.
ma abtin pe strada, DAR ma mast ff des

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania