View Full Version : simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?
De cateva zile ma simt ingrozitor,mai precis sunt irascibila, ma enervez din orice prostie, si mai mult de 2 zile am o senzatie usoara de greata mai ales dimineatza. Menstruatia trebuie sa-mi vina undeva in data de 12 dupa socotelile mele si nu stiu ce sa fac. Plus de asta mi-au aparut pe sani niste vergeturi mai pronuntate si mai vizibile decat cele care le aveam inainte si in jurul mameloanelor mia-u aparut ca niste bubite albe. Sa-mi fac oare sperante de sau sa mai astept sa vedem pana dupa 15 ale lunii.Voi ce ma sfatuiti? a! si am uitat sa va spun ca ma simt obosita si imi vine sa leneves mai toata ziua, nu am chef de nimic.
daca e sa fie sarcina aceasta se implanteaza in jurul datei la care tre sa iti vina menstra. pana atunci micul embrion pluteste in cavitatea uterina cautand locul ideal pt implantare => nu are ce sa iti provoace asa de devreme simptome de sarcina (http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html) atata timp cat organismul nu interactioneaza cu embrionul. ai rabdare.
am si eu o intrebare...acuma 3 sapt am facut sex neprotejat cu iubitul meu ji mi-a intarziat menstruatia 5 zile nu am simptome de sarcina dar sunt f stresata ...e posibil sa fiu insarcinata ? daca nu de ce nu mi-a venit menstruatia cu toate ca in decembrie am luat niste pastile si sa dereglat dar luna trecuta mi-a venit normal si acuma mi-a intarziat 5 zile rasp va rog
simptomele nu au cum sa apara de acum e prea devreme poti sa faci un test de sarcina la 7 zile de intarziere daca nu apare pana atunci
maiiris
31 oct 2008, 13:39
:)salut,
draga mea, eu iti doresc din tot sufletul sa fii, dar din proprie experienta, iti spun ca aceste stari ti le poti si provoca. Eu asa am patit pana acum 2 zile, cand, cu 5 zile intarziere, mi-a venit ciclul. Aveam greturi, eram irascibila, sanii.... in fine, nu eram gravida. Mi-am facut sperante, dar mai incercam. Pt. mine era greu si, este continuare, sa am rabdare..... dar nu pot sa-ti dau decat acelasi sfat. Ai rabdare, si vei vedea! Sa speram! :p
lovelife
31 oct 2008, 21:17
Dorinta puternica, si gandul la simptomele de sarcina, te pot determina chiar sa ai unele din simptomele de sarcina, acelasi lucru se intampla si cu studentii la medicina, cand studiaza o boala , incep sa aiba acele simptome, parca toata grupa insaptamana respectiva au aceeasi boala, termina lectia trec la alta afectiune si toti au simptomele acelei afectiuni. Cam la fel este si cu simptomele de sarcina
Unregistered
14 ian 2009, 09:23
buna fetelor,
va scriu in speranta ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat. eu sunt in a doua luna fara conceptionale in speranta ca vine si la mine barza. momentan sunt la 7 zile de la ovulatie si cu 6 zile inainte de menstruatie. de ieri am inceput sa am niste scurgeri destul de abundente si niste dureri in zona ovarelor. credeti ca in aceste conditii sarcina este exclusa? nu e putin prea devreme pt simptomele de menstruatie? sincer am incercat sa mai gasesc si alte simptome de sarcina dar se pare ca acestea sunt destul de similare celor de menstruatie si nu as vrea sa le confund si sa ma amagesc. eu sunt si mai plinuta asa ca nu pot sa-mi dau seama f bine daca mi-au mai crescut sanii sau nu sau daca s-a schimbat ceva fiziologic vorbind. doar sunt putin balonata si obosita dar nici macar asta nu e ceva neobisnuit. e prea devreme pt un test de sarcina, nu?
lovelife
14 ian 2009, 09:48
Mai ai rabdare, inca e prea devreme pentru a sti clar
salutare tuturor,
asta e prima luna de incercare .. acum sunt in a 17- a zi a ciclului menstrual, si am o scurgere dar e maronie .. ca si cum ar trebui sa-mi vine menstruatia , dar totusi as avea vreo 10 zile pana cand ar trebui sa- mi vina. Nu e cam devreme?? Mai ales ca ciclul meu a fost intotdeauna regulat. A mai patit cineva asa??
Floricica
01 feb 2009, 18:55
:)salutare,
nu stiu daca este imaginatia mea sau chiar sunt insarcinata si de aceea astept raspunsurile voastre.Menstruatia ar trebui sa-mi apara pe 06 feb, dar nu e regulata.De o saptamana am diferite pofte ,senzatii usoare de voma mai toata ziua si o ciudata sensibilitate la mirosurile putrnice, sanii mi s-au marit considerabil si ma dor, iar burtica mi s-a intarit si este usor rotunjita in partea de jos.Pana acum mi-am facut doua teste de sacina si ... amandoua negative.Credeti ca este doar imsginatia mea?:confused:
Princess Zabib
01 feb 2009, 19:08
:) Scumpa mea si eu sunt in aceeasi situatie ca tine... doar ca mie mi`a crescut destul de tare burtica si am arsuri.... eu luna aceasta am sa ma duc la o ecografie sa stiu sigur... caci si eu am facut 2 teste si amandoua negative.
Floricica
03 feb 2009, 20:10
buna Princess Zabib,
multumesc frumos pt mesaj .Ai facut eco? Eu mai astept sa treca inca o saptamana si apoi imi mai fac un test.Stiu ca daca este foarte mic nu se vede nici la eco.Tot mai sper sa fiu insarcinata iar daca nu sunt cel putin sa-mi ramana sanii asa dar fara dureri.Te pup si multa bafta.
mary2009
04 feb 2009, 15:31
buna foricica si eu am avut aceleasi stari ca si tine sanii nu zic ca mi sau unflat si se vad accentuate venele si mamelonu e un pik mai mare si am aflat ca sunt gravida inainte sa imi vina ciclu cu 4 zile nu stiu daca in ro exista si teste prima de venirea mestrei aici in it sunt si am facu un test si mia aparut pozitiv doar ca a 2 linie nu se vedea deloc dabea am zarito dupa o zi am mai facut unu si era negativ .dumica am mai facut un test si era pozitiv dar a 2 tot se vedea putin ,dupa am mers pe 12 cand treb sa imi vina la un cabinet particular si am facut urina mia iesit dubio adica ca nu se stie si am mai incercat un test pe 16 si mia iesit 2 lini rosii :) asa ca eram graviduta multa bafta si tie iti doresc .acu am 6 saptamani sunt fericita dar si in acelasi timp ingrijorata ca am fost mai mereu cu probleme ba am avut sangerari si internata in spital ba toata saptamana scurgeri maronii si ma inspaimanta ba acu cu inimioara ca a inceput sa bata dar cu probleme e lenta of eu nu mai inteleg nika imi doresc acest bebe si va doresc la toate care isi doresc bebei sa auzim numai de bine va pup
Floricica
04 feb 2009, 16:08
felicitari mary2009
gandeste pozitiv si ai grija de tine si bebe si ai sa vezi ca totul va decurge normal.Pupici
mary2009
04 feb 2009, 18:52
mersi si tie iti doresc sa fie bebe si sa ne anunti cand faci testu iti tin pumnii va pup
Princess Zabib
05 feb 2009, 10:55
buna Princess Zabib,
multumesc frumos pt mesaj .Ai facut eco? Eu mai astept sa treca inca o saptamana si apoi imi mai fac un test.Stiu ca daca este foarte mic nu se vede nici la eco.Tot mai sper sa fiu insarcinata iar daca nu sunt cel putin sa-mi ramana sanii asa dar fara dureri.Te pup si multa bafta.
Buna Floricico
Cu cea mai mare placere. Nu am fost ink, dar am postat simptomele (http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html) mele si pe alt site si multe fete mi`au spus ca sigur este bebe in burtik si chiar sa aiba deja 10 saptamani:) Sa dea Dumnezeu sa fie si la tine draga mea, caci nimik nu este mai minunat decat sa simti ca in burtik creste o noua viata:X Cat despre sani, ink ma mai dor si au crescut, insa durerea este suportabila. Durerea de spate o resimt mai tare.. insa dak este
vb de bebe rezist pe baricade ca un erou. O sa ma duc sapt viitoare si la eco.
Si eu te pup si multa bafta si tie
Princess Zabib
05 feb 2009, 10:58
buna foricica si eu am avut aceleasi stari ca si tine sanii nu zic ca mi sau unflat si se vad accentuate venele si mamelonu e un pik mai mare si am aflat ca sunt gravida inainte sa imi vina ciclu cu 4 zile nu stiu daca in ro exista si teste prima de venirea mestrei aici in it sunt si am facu un test si mia aparut pozitiv doar ca a 2 linie nu se vedea deloc dabea am zarito dupa o zi am mai facut unu si era negativ .dumica am mai facut un test si era pozitiv dar a 2 tot se vedea putin ,dupa am mers pe 12 cand treb sa imi vina la un cabinet particular si am facut urina mia iesit dubio adica ca nu se stie si am mai incercat un test pe 16 si mia iesit 2 lini rosii :) asa ca eram graviduta multa bafta si tie iti doresc .acu am 6 saptamani sunt fericita dar si in acelasi timp ingrijorata ca am fost mai mereu cu probleme ba am avut sangerari si internata in spital ba toata saptamana scurgeri maronii si ma inspaimanta ba acu cu inimioara ca a inceput sa bata dar cu probleme e lenta of eu nu mai inteleg nika imi doresc acest bebe si va doresc la toate care isi doresc bebei sa auzim numai de bine va pup
Multa sanatate tie si bebelului tau draga mea. Sa fii mereu fericita, caci am auzit ca bebe iti poate simti starile tale:) Pooop si ai mare grija de tine
dia_criss87
08 feb 2009, 01:34
buna as avea si eu o intrebare.cm mi-a venit in data de 17 ian si urmatorul ar trebui sa imi vina in 16 febr.in data de 31 spre 1 ian am avut un contact neprotejat.la o saptamana au inceput dureri mari de sani,sr fi prea devreme pt o sarcina nu?stiu k ovulatia e difarita la fiecare femeie asa ca nu stiu daca a mea a fost la inceputul lunii...oare ar exista posibilitatea sa raman insarcinata?mi.ar fi foarte de folos raspunsul dumneavoastra fiindca nu am rabdare pana trec 2 saptamani ca sa pot face un test....multumesc anticipat diana
lovelife
08 feb 2009, 08:20
Fata draga ai facut-o cam exact in perioada fertila, si ai toate sansele sa fii insarcinata, fiti mai atenti cu sexul, ca lipsa de responsabilitate are consecinte
dia_criss87
08 feb 2009, 11:57
fie m-am exprimat eu gresit,fie ati inteles gresit,eu imi doresc un bebe si vreau din tot sufletul sa vina,dar incerc sa nu im fac iluzii desarte si dupa aceea sa fiu dezamagita.de aceea am apelat la dumneavoastra in speranta k aflu un raspuns pt k nu am rabdare pana pot sa imi fac testul de sarcina.ma gandeam daca e posibil sa raman insarcinata tinand cont de data la care am incercat....multumesc pt raspuns,pup
Floricica
08 feb 2009, 12:20
mersi si tie iti doresc sa fie bebe si sa ne anunti cand faci testu iti tin pumnii va pup
:(din pacate era doar imaginatia mea. Azi mi-a venit....:eek:........Poate luna viitoare am mai mult noroc.Te pup si tine-ma la curent cu informatii despre sarcina ta.
Floricica
08 feb 2009, 12:51
fie m-am exprimat eu gresit,fie ati inteles gresit,eu imi doresc un bebe si vreau din tot sufletul sa vina,dar incerc sa nu im fac iluzii desarte si dupa aceea sa fiu dezamagita.de aceea am apelat la dumneavoastra in speranta k aflu un raspuns pt k nu am rabdare pana pot sa imi fac testul de sarcina.ma gandeam daca e posibil sa raman insarcinata tinand cont de data la care am incercat....multumesc pt raspuns,pup
:) Buna Diana, prin ce treci tu am trecut si eu luna trecuta si din pacate n-a fost:(..., poate tu o sa ai mai mult noroc, dar incearca sa mai rezisti pana :rolleyes:pe 13 , cam atunci ar trebui sa-ti vina.Din experienta iti spun ca simptomele ti le poti provoca inconstient, iar durerile de spate si de sani sunt normale cu o sapt inainte de menstra.Desi stiu toate astea ,pt ca imi doresc atat de mult inca un bebe,mi-am facut doua teste de sarcina cam cu 1-2 sapt inainte de data menstrei(o mare greseala) si nici noaptea nu mai dormeam din cauza acestei incertitudini ce ma macina pt ca desi erau negative aveam eu o presimtipre cum ca asi fi...... Iti tin pumnii si daca-mi permiti iti dau un sfat pe care l-am primit si eu si de data asta vreau sa-l urmez . RELAXEAZA-TE SI FA CAT MAI DES SEX FARA A TE GANDI CA AI UN SCOP. Cand te gandesti cel mai putin la lucrul asta , se intampla minunea.:) te pup.
dia_criss87
08 feb 2009, 13:24
buna flori,ms pt incurajari,stiu ca simtomele ti le poti provoca inconstient si de aceea incerc sa nu fac asta ca sa nu fiu dezamagita mai tarziu in cazul in care nu am ramas,pupici...
Unregistered
23 mar 2009, 22:26
buna tuturor....ca si voi, trec prin diferite faze...ne dorim foarte mult bebe - de 3 ani am tot incercat. Luna asta, chiar nu am mai luat temperatura bazala, nu am facut teste de ovulatie...insa, pe 19 martie trebuia sa vina menstruatia insa nu a venit....am de vreo 10 zile niste scurgeri maronii, sanii ma dor destul de tare (mai ales dupa-amiaza), flatulatii dar si arsuri. Am facut 3 teste de sarcina....a doua liniuta este fff pala. Maine ma duc sa fac bete HCG...insa, pana maine nu mai rezist. Voi ce ziceti, sunt sau nu sunt insarcinata ? va multumesc mult, Gabriela
Prea te grabesti, la teste nu va iesi nimic pentru ca este prea devreme, lasati natura sa isi urmeze cursul, aveti grija sa aveti ostare de sanatate buuna, sa va iubiti in cuplu, sa aveti o viata spirituala adecvata si va veni si copilul, daca esti stresata mereu dca esti sau nu insarcinata, nu vei putea ramane insarcinata, stresul nu permite zigotului sa se prinda
cosmincristina
28 mar 2009, 19:53
Buna seara, sunt Cristina si am niste nelamuriri ca oricine de pe acest site. In data de 22 martie eram la a 14 zi de laovulatie si trebuia sa-mi vina ciclul dar nu a venit. De 8 luni fac tratament pentru a ramane inarcinata si acum sper ca asa este. Va spun simptomele pe care le am eu pana acum. Am tot studiat pe internet despre simptome si stiu ca e prea devreme sa am parte de asa ceva dar am unele din ele, si anume: in primul rand am 5 zile de cand mi-a intarziat ciclul, am avut dureri sub burta dar suportabile( cica de aceea te mai inteapa ca ti se intind ligamentele sa-si faca loc bebe), am stare de somnolenta, usor, foarte usor ametita si ceea ce este mai grav e ca am ca niste pete pe fata, bubite multe ( ca un teren accidentat) si m-am interesat si este vorba de acneea de sarcina. Asta daca sunt insarcinata. Mi-am facut un test de sarcina in 23 martie si a iesit negativ si veau sa-l repet dupa o saptamana ca sa vad ce iese. Sper sa fiu insarcinata. Voi ce spuneti? nu am mai postat pe un forum pentru mamici pana acum si sper sa primesc ceva raspunsuri si lamuriri. Vamultumesc.
Cred ca te sugestionezi tu foarte tare, bebe este cat o gamalie de ac acum nu are cum sa iti intinda ligamentele, , inca este loc suficient inauntru si nu are cum sa modifice nimic, si ca sa fie acnee de sarcina este prea devreme, poate fi si de la tratamentul pentru fertilitate.. Ai rabdare si nu fi stresata, du-te si te spovedeste la un preot si discuta cu el, roaga-te si poate o sa primesti in dar si un bebe.
Floricica
30 mar 2009, 09:02
Buna seara, sunt Cristina si am niste nelamuriri ca oricine de pe acest site. In data de 22 martie eram la a 14 zi de laovulatie si trebuia sa-mi vina ciclul dar nu a venit. De 8 luni fac tratament pentru a ramane inarcinata si acum sper ca asa este. Va spun simptomele pe care le am eu pana acum. Am tot studiat pe internet despre simptome si stiu ca e prea devreme sa am parte de asa ceva dar am unele din ele, si anume: in primul rand am 5 zile de cand mi-a intarziat ciclul, am avut dureri sub burta dar suportabile( cica de aceea te mai inteapa ca ti se intind ligamentele sa-si faca loc bebe), am stare de somnolenta, usor, foarte usor ametita si ceea ce este mai grav e ca am ca niste pete pe fata, bubite multe ( ca un teren accidentat) si m-am interesat si este vorba de acneea de sarcina. Asta daca sunt insarcinata. Mi-am facut un test de sarcina in 23 martie si a iesit negativ si veau sa-l repet dupa o saptamana ca sa vad ce iese. Sper sa fiu insarcinata. Voi ce spuneti? nu am mai postat pe un forum pentru mamici pana acum si sper sa primesc ceva raspunsuri si lamuriri. Vamultumesc.
:)Buna, in primul rand vreau sa te intreb daca aveai menstruatia la 28 de zile, caci daca era asa sunt foarte mari sansele de a fi insarcinata.Eu nu cred ca sunt normale durerile , cat despre ameteli nu stiu ce sa zic...poate fi si astenia de primavara, iar acneea combinata cu durerile de burta in parea de jos in general prevestesc menstra... Insa nu este o regula iar fiecare simte altceva.Te sfatuiesc sa mai astepti putin(stiu cat de stresanta este asteptarea mai les atunci cand speri la o sarcina) si la 14 zile de la data la care trebuia sa vina menstra sa mergi la doctor.Te pup si iti doresc sa fii insarcinata.Astept vesti BUNE de la tine.
Floricica
30 mar 2009, 09:08
buna flori,ms pt incurajari,stiu ca simtomele ti le poti provoca inconstient si de aceea incerc sa nu fac asta ca sa nu fiu dezamagita mai tarziu in cazul in care nu am ramas,pupici...
:)Buna Diana, n-am mai primit vesti de la tine de mai bine de o luna. Erau simptome de sarcina (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html)?
buna seara,sunt noua pe aici asa ca va spun ca bine vam gasit.am si eu o nelamurire.pe 25 febr am avut ciclu normal iar apoi am inceput sa facem sex neprotejat,la o sapt jum a inceput durerile de burta,de spate,de sini,de cap,ameteli,greata.dupa inca o sapt inro seara eram la serv si a inceput sa ma doara mai tare spatele si burta iar cind mam dus la baie am avut o scurgere roz spre maro,dar a doua oara cind am fost la baie na mai curs nimik.simtomele nau incetat,doar nu ma mai doare burta asa tare ci doar spatele.oares gravida??
buna ziua.
va rog sa-mi spuneti daca as putea fii insarcinata,chiar daca am
facut ub\n test de sarcina si a iesit negativ?mi-a intarziat cm 2 saptamani
fara cateva zile,am facut un test si a iesit negativ,greturi nu am ,decat sunt
tot timpul obosita,am unele ameteli mananc f mult si urinez mai des,in rest
nimic.Ma chinui de un an si jumatate sa raman insarcinata,imi doresc f mult.Nu
stiu ce sa mai cred.
irinagabriela
27 apr 2009, 16:35
Salutare, la fel ca si restul as avea si eu o intrebare :) ultima menstruatie am avut-o pe 28 febr, ( vreau sa spun ca este regulata niciodata nu mi-a intarziat); la 3 saptamani de la intarziere am facut un test si a iesit negativ, dupa o saptamana am avut o sangerare nedureroasa, care ma tinut 3 zile( pe mine menstruatia ma tine 7 zile), imi este teama sa nu iasa iar negativ :(.
Voi ce spuneti a patit cineva asa ceva si s-a dovedit ca e insarcinata?
Unregistered
06 mai 2009, 08:49
De cateva zile ma simt ingrozitor,mai precis sunt irascibila, ma enervez din orice prostie, si mai mult de 2 zile am o senzatie usoara de greata mai ales dimineatza. Menstruatia trebuie sa-mi vina undeva in data de 12 dupa socotelile mele si nu stiu ce sa fac. Plus de asta mi-au aparut pe sani niste vergeturi mai pronuntate si mai vizibile decat cele care le aveam inainte si in jurul mameloanelor mia-u aparut ca niste bubite albe. Sa-mi fac oare sperante de sau sa mai astept sa vedem pana dupa 15 ale lunii.Voi ce ma sfatuiti? a! si am uitat sa va spun ca ma simt obosita si imi vine sa leneves mai toata ziua, nu am chef de nimic.
poate fi o sarcina imaginara...nu toate greturile sunt de la sarcina!...poate ti=o spun prea pe fata dar....nu e bine sa iti faci sperante in zadar....
pitzike
10 mai 2009, 20:24
buna seara ,
Numele meu este Alina si ca toate de pe acest forum am o intrebare....ultimul cm mi-a venit in data de 17 martie , la 2-3 sapt am avut o usoara scurgere maronie si cateva firicele de sange , dupa care nimic.nici pana azi nu mi-a venit cm , mi-am facut 2 teste ambele au iesit negative ....in afara de faptul ca ma dor sanii cateodata ,am burta destul de umflata sa zic asa , si sensibilitate la mirosuri nu am nici un simptom. Am observat ca aureola din jurul mameloanelor e putin mai deshisa decat era inainte si daca ma uit mai atent e putin mai mare.....ce ziceti credeti ca as putea fii insarcinat??????
alex_vio
19 mai 2009, 09:37
buna,sunt alexandra si am 21 de ani,imi doresc foarte mult un copil si sotul meu la fel,am avut contact neprotejat in perioada de ovulatie.nu am foarte multe simtome,doar ma simt balonata,cateva ameteli si greturi am,dar nu neaparat dimineata,la baie ma duc mai des si de vreo 2 zile ma trezesc cu foame ingrozitoare,pe 19 mai ar trebui sa-mi vina ciclu dar sper din tot sufletul sa nu apara.va rog din suflet sa-mi spuneti ce credeti,va multumesc
salutare tuturor.ma numesc azny si sunt noua pe aici am si eu o problema...o intrebare defapt..testele de sarcina pot iesi negative dak sunt facute la 6 zile dupa conceptie si dak esti insarcinata..probl mea e urm...eu am avut un contact neprotejat a 7 zi dupa ciclu?se poate sa fi ramas gravida avant in vedere k spermatozoidul traieste 72 h?de cateva zile ma dor sanii spatele ameteli deseori si greturi din cand in cand...sa fie doar inchipuiriule mele sau...vi s aintamplat lka vreuna din voi sa ramaneti gravide in afara fertilitatii sau in asemenea imprejurari k ale mele.eu mi-am facut un test la 6-7 zile dupa contact insa mi-a iesit negativ..eram si f racita at si luam si pastile ..e posibil s afi iesit eronat pt k l-am facut prea deevreme si din cauza pastilelor si racelii?de atunci nu l-ammai repetat.pe 24 ar trebui sa vina ciclu.sa il mai repet odata?voi ce spuneti?
Unregistered
09 nov 2009, 14:28
Fetelor cum va simtiti acum , a ramas careva din voi insarcinata ?
Alexvio ? cum iti mai este ? Va citeam simptomele ,si eu trec prin asa ceva si sunt curioasa cum au decurs lucrurile la voi .Multa sanatate si cat mai curand bebei va doresc .
ichi_alex
11 nov 2009, 18:57
buna,ce mai faceti?sunteti bine?^vi s-a indeplinit visul de a ramane insarcinate?pt ca la mine a fost doar o alarma falsa si nici acum inca nu am reusit de a ramane insarcinata.mi-am facut programare la un medic si sa vad unde e problema,sper ca la voi e mai bine decat la mine,sa auzim numai de bine,multi pupici
ichi_alex
11 nov 2009, 18:59
acesta e noul id,sunt aceeasi fata de la id-ul alexvio,va pup
buna seara ,
Numele meu este Alina si ca toate de pe acest forum am o intrebare....ultimul cm mi-a venit in data de 17 martie , la 2-3 sapt am avut o usoara scurgere maronie si cateva firicele de sange , dupa care nimic.nici pana azi nu mi-a venit cm , mi-am facut 2 teste ambele au iesit negative ....in afara de faptul ca ma dor sanii cateodata ,am burta destul de umflata sa zic asa , si sensibilitate la mirosuri nu am nici un simptom. Am observat ca aureola din jurul mameloanelor e putin mai deshisa decat era inainte si daca ma uit mai atent e putin mai mare.....ce ziceti credeti ca as putea fii insarcinat??????
Ai fost la un control ginecologic? Scurgerea maronie poate fi datorita unei infectii, nu vreau sa te sperii, dar este mai bine sa mergi la medic si sa vezi despre ce este vorba.
alina florentina
16 nov 2009, 17:52
Buna,sunt noua pe acest site si am si eu o nelamurire ,acum 3 luni am pierdut o sarcina a fost oprita in evolutie la 7 saptamani ,am urmat un tratament ,mi am facut o serie de analize si mi au iesit ok ,dar luna aceasta mi a intarziat cm cu 2 zile la inceput am avut o scurgere maronie de vreo2 zile apoi au inceput usoare scurgeri mai rosiatice ,mi am facut si un test de sarcina si mi a iesit negativ ,nu stiu ce sa spun, se poate sa fiu insarcinata ??? poate ati trecut si voi prin asa ceva si stiti ,dati mi si mie un sfat
Unregistered
25 ian 2010, 13:27
Buna! Am 22 ani, am o relatie sexuala activa si mi-a intarziat CM 15 zile. Am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ. In urma cu 0 luna am avut un accident cu masina, am fost si foarte streasata. Acum sunt plecata in alta tara, si este mai greu sa merg la medic, mai ales ca am aflat ca nu dau diagnosticurile cele care ar trebui. Ce parere aveti? Sincer, imi este tare frica
vicky1223
06 feb 2010, 18:30
Buna. Am si eu o mica dilema, in ceea ce tine de sarcina. In decembrie am avut ciclul mestrual pe 21-24 decembrie. Ultimul raport sexual neprotejat lam avut pe 3 ianuarie, adica ar iesi in timpul ovulatiei. Dupa o saptamana, am observat ca mi s-au marit sanii, si credeam ca e ceva normal ca urma sa vina ciclul menstrual, iar acest simptom il am de fiecare data inainte de ciclu cu o saptamana. Sensibilitatea sanilor a crescut major in urmatoarele zile, pe parcurs a aparut si starea de oboseala, ameteli si dureri excesive la coloana in regiunea lombara-sacrala. In aceasta perioada aveam o pofta nebuna de mancare , nu puteam sa suport dulciurile, si ma tragea mereu la mancarea sarata.Cind sa apropiat ziua de 20 ianuarie, am simtit dureri in regiunea pubiana, in special in regiunea ovarelor,care dadeau dureri in picior. Ma gandeam ca poate am racit si asta ar fi cauza. durerile de cap erau prezente in toata ziua , ma simteam balonata si aveam scurgeri vaginale de culoare galbuie , urinari putin mai frecvente decat de obicei. M-am gandit la sarcina , si imediat miam luat 2 teste de sarcina si ambele mi-au dat negativ. Durerile n-au incetat sa dispara, iar intr-o dimineatza m-am trezit cu niste sangerari mici, de culoare roz deschisa. Din cate stiu, cind are loc nidarea embrionului, au loc scurgerari asemanatoare de sange. Peste 2 zile mi-a venit ciclul menstrual , adica pe 29 ianuarie. Astfel de intarzieri nu am avut niciodata , insa durerile si ametelile de cap nu au disparut, si mai mult aveam senzatia de voma pe parcursul zilei intregi. Acum mi-am facut programare la ginicolog pentru o ecografie sa vad care e cauza durerilor mele , si sa inlatur orice dilema. Si pana in prezent ma gandesc ca as putea sa fiu insarcinata , si imi doresc acest lucru foarte mult. Cine a fost in situatii similare , va rog sa imi ziceti si mie care au fost consecintele acestor simptome. Multumesc anticipat
salutare tuturor sunt noua pe aici si v-as ruga sa-mi dati o parere ... de vreo 2 luni am menstruatie f putina de o zi sau 2 cu cantitate putina credeti ca as putea fi insarcinata ? ma chinui de 2 ani sa raman si nu reusesc
De ce nu ti-ai luat un test de sarcina de la farmacie ? Sunt bune.
Daca nu esti, mai bine fa o programare la un ginecolog sa fa-ti cateva analize hormonale , in plus el iti poate raspunde mult mai bine la intrebare .
buna.vreau sa va intreb ceva.de regula aveam menstruatie in jurul datei de 12 ale lunii dar luna aprilie nimik.am facut teste de sarcina si nu a aparut nimic.oare sunt insarcinata?daca da de ce nu apare in teste?unda sa merg sa aflu daca sunt?
va rog frumos sa imi dati un sfat.
lovelife
02 mai 2010, 14:37
mai asteapta cateva zile si repeta testul, si daca testul este negativ da fuga la un medic ginecolog, eu iti recomand RomClinic
samira.marinescu
04 mai 2010, 11:01
cel mai indicat este sa mergi la un medic ginecolog. Se intampla chiar sa iasa testul pozitiv si sa nu fii insarcinata, in cazul in care nu a fost facut corect.
samira.marinescu
04 mai 2010, 12:42
cel mai indicat este sa mergi la un medic ginecolog. Se intampla chiar sa iasa testul pozitiv si sa nu fi insarcinata, in cazul in care nu a fost facut corect.
buna....am si eu o nelamurire.ultima data de menstruatie a fost pe 23 martie..nu am ciclu regulat...am intretinut relatii intime in a doua zi de fertilitate ...acum 2 zile miam facut test de sarcina barza in timpul zilei si mia iesti 2 linii dar una e de un roz pal...ma dor sanii...cand pap ma umflu tare in burtica chiar daca pap putin...imi doresc mult un bebe...ce ziceti sunt insarcinata?
buna fetelor am si eu o nelamurire...uktima oara am avut ciclu pe 23 martie...am intretinut relatii in a 2 zi de fertilitate ....imi doresc un bebe..acum 2 zile miam facut test de sarcina barza si mia iesit pozitiv dar a doua luinie e un roz pal...ma dor sanii...urinez des...mie somn...oare sunt insarcinata voi ce ziceti?..mie frica sa nu fiu sincer de asta nu am mai repetat nici un test....testul lam facut seara.
samira.marinescu
04 mai 2010, 14:52
eu sunt de aceeasi parere, mai bine mergi intai la medic..asa e cel mai sigur. Se intampla sa iti induci anumite simptome. Nu vreau sa iti distrug sperantele, dar nici sa nu te entuziasmezi si apoi....
Mihaela Tudor
05 mai 2010, 10:43
Eu zic ca esti graviduta...felicitari:)
CristianaB
09 mai 2010, 19:13
Am o intrebare: As putea fi insarcinata in cazul in care mi-a intarziat menstruatia timp de 2 saptamani, insa nu am niciun simptom al acesteia?
Mentionez ca la 10 zile de la intarzierea menstruatiei am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.
Astept un raspuns.
Multumesc!
lovelife
09 mai 2010, 22:48
Ai fost stresata, obosita, esti racita jos, ai avut evenimente care te-au afectat emotional? Poti sa mi faci un test peste cateva zile, dar daca nnu ai simptome e posibil sa fie alte probleme
tzuky_80
19 mai 2010, 09:25
buna..sunt si eu noua pe acest site...am si eu o nelamurire..am 30 de ani si de vreo 6 luni incerc sa raman insarcinata..dar nu m-am apucat de luat temperaturi si de alea...am lasat asa la ce o fi...ce o vrea doamne doamne....in martie mi-a venit ciclul pe 10 , stiu asta ca e ziua mea de nastere.....in aprilie stiu ca mi-a venit dar nu sunt sigura...pe 9-10..ca de obicei imi vine regulat...iar luna asta inca nu mi-a venit. Simptome am dureri de spate, de burta cateodata, fara stari de voma sau de alea..dureri de cap...Mentionez ca am facut un test de sarcina barza pe 14.05.2010 si a fost negativ..si unul pe 18.05.201 narcis..la fel negativ.... Nelamurirea mea este..sunt gravida sau nu???? Am zis ca mai stau vreo sapt si daca tot nu vine menstruatia..atunci ma programez la gine sa vad ce este...
robertaaa
05 iun 2010, 08:02
nu va suparati....am si eu o intrebare... nu am facut sex in adevaratul sens al cuvantului,dar acum 2 sapt prietenul meu si-a dat drumul pe burta mea si lichidul a alunecat pana la orificiu...
in ultimele 2 zile simt nevoia sa merg la toaleta mai des si m-am mai ingrasat un pic in ultimele saptamani fara sa mananc altceva decat ceea ce mancam si pana acum...
elena25
05 iun 2010, 21:18
Buna , nu vreau sa te sperii dar asa am inceput si eu , sa ma ingras si nu stiam de ce ca la urma sa aflu ca sunt insarcinata .Ar fii bine sa mergi la medic sa vezi daca e asa sau nu .
anaisia
06 iun 2010, 13:37
Buna fetelor! Eu sunt noua aici,am 22 de ani si imi doresc foarte mult un bebe:D . Vreau sa va cer si eu parerea pentru ca luna trecuta am crezut ca voi ramane insarcinata incepusem sa imi imaginez simptomele si pe 21 mi-a venit cm.:( Pe 02.06 am avut primul contact sexual neprotejat dupa cm iar acum nu stiu cat trebuie sa astept pana sa imi fac testul....despre simptome nu are rost sa
vb pt ca am ajuns sa cred ca dorindu-mi atat de tare imi provoc starile:(. astept rasp vostru
samira.marinescu
07 iun 2010, 10:27
@ robertaaa: sincera sa fiu, eu ma indoiesc ca ai de ce sa ti faci probleme. dar zic sa mai ceri si alte pareri. pentru mai multa siguranta fa un test de sarcina
buna ,am nevoie de ajutorul vostru ...am un ciclu menstrual foarte dereglat ,uneori la 28 de zile ,alteori la 35 ,chiar la 40 deci nu stiu cand am ovulatie ...luna trecuta am avut CM pe 22 mai ,pe 3 iunie am avut contact sexual si prezervativul a scapat ,deci sperma a ajuns in interior ,acum mi-e teama sa nu fiu insarcinata ...Am ceva simptome (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html) ,dureri de ovare ,senzatie de imbalonare,oboseala sanii sunt grei ,durerori si mameloanele sunt ridicate..ce credeti? am facut un test de sarcina pe 16 iunie ,dar a iesit negativ .Probabil CM ar trebui sa vina intre 22-30 iunie ,nu stiu ce sa cred
cel mai mult ma sperie durerea de ovare pe care o simt zilnic de 1 sapt incoace ,pana acum nu ma dureau ovarele decat la menstruatie si cu cateva zile inainte ...
vicky1223
20 iun 2010, 21:59
buna fetelor.sunt intr-o situatie confuza.luam AC de cateva luni.Luna trecuta le-am intrerupt din motiv ca aveam dureri mari in abdomen si ficatul ma deranja.Am inceput sa iau pastilele in ziua a 9 a ciclului. A 2 zi am facut dragoste neprotejat.Pana aici totul bine.Am terminat folia de pastile, si sunt in a 5 zi si nu mi-a venit menstra. Azi am fost sa i-au test de sarcina..si a 2 linie a aparut putin mai stearsa, apoi s-a evedentiat..intrebarea mea e..daca e sa fiu insarcinata, Ac au avut vre-un rol asupra copilului? ca deja nu am sa le mai iau.
andre_dany
23 iun 2010, 08:43
buna vicky sunt pareri impartite asupra efectelor negative ale AC si daca sunt sanse chiar si mici sa faca rau copilului sau tie parerea mea e sa mergi urgent la medic sa te asiguri si chiar sa profiti pt anumite info si sfaturi trebuia sa incepi folia in prima zi de menstruatie care e si prima zi a Cm si asa pt siguranta prima saptamana treb sa te protej oricum din mes tau nu prea inteleg cand le ai intrerupt dar mentruatia vine in a 5 zi de pauza fara sa te superi poate e vina mea dar nu inteleg ceva ai omis e prea devreme pt un test pozitiv in fine ca si tine cred si eu am luat AC fara a merge la medic dar m am informat bine si totul a mers ok nu treb sa le luam fara sfatul med dar cel mai grav am inteles e sa le faci varza sa le intrerupi sa le iei sa uiti o pastila etc acum am intrerupt de 3 luni dar incercam sa vina un bebe sper sa ti fie bine si tie si MERGI LA MEDIC cel mai sigur pupici
vicky1223
23 iun 2010, 15:36
buna vicky sunt pareri impartite asupra efectelor negative ale AC si daca sunt sanse chiar si mici sa faca rau copilului sau tie parerea mea e sa mergi urgent la medic sa te asiguri si chiar sa profiti pt anumite info si sfaturi trebuia sa incepi folia in prima zi de menstruatie care e si prima zi a Cm si asa pt siguranta prima saptamana treb sa te protej oricum din mes tau nu prea inteleg cand le ai intrerupt dar mentruatia vine in a 5 zi de pauza fara sa te superi poate e vina mea dar nu inteleg ceva ai omis e prea devreme pt un test pozitiv in fine ca si tine cred si eu am luat AC fara a merge la medic dar m am informat bine si totul a mers ok nu treb sa le luam fara sfatul med dar cel mai grav am inteles e sa le faci varza sa le intrerupi sa le iei sa uiti o pastila etc acum am intrerupt de 3 luni dar incercam sa vina un bebe sper sa ti fie bine si tie si MERGI LA MEDIC cel mai sigur pupici
Ms pentru raspuns si pentru staf, am sa merg la doctor , ca mi-am facut programare, AC le luam la prescriptia medicului, dupa multe teste efectuate mi-a indicat care sunt potrivite pentru mine, si sa stii ca nu am avut sangerari deloc pe parcursul administrarii lor, pentru ca aveau cantitatea de hormoni necesara ogranismului meu...ziceai ca e prea devreme sa iasa testele pozitive, nu prea sunt deacord, mi-a intarziat ciclul 5 zile, trecuse 2 saptamani de la actul sexual, cu toata ca fecundarea are loc in decurs la 3-7 zile, plus ca am avut acte neprotejate imediat dupa ovulatie, deoarece cum am azi, nu luasem de 9 zile pastilele. Si daca nu eram insarcinata nu cred ca toate testele care le-am facut in 2 zile de la producatori diferiti ar putea sa dea gres, caci au iesit toate pozitive.
Cel mai mult ma mira faptul , iarna aveam toate simptomele de sarcina si nu eram...acum nu am nici unul doar lipsa ciclului menstrual si sunt...intr-un final sunt fericita
andre_dany
26 iun 2010, 14:45
buna buna
da.... nu am inteles eu bine..... daca au iesit pozitive testele atunci bravoooooooooo felicitari mor de nerabdare sa merg si eu la med am tot amanat stii cum e proasta obis sa mergi cand tie rau nu din timp
in leg cu simpt offffffff:mad: o saptamana ameteli stari de voma nervi credeam ca am ramas insarc am crezut pana in ultimul moment mi a intarziat 0 sapt dar se pare ca acum dupa AC cm a luat o razna
de felul meu sunt mereu nerabdatoare o sa incerc sa nu mi mai fac sperante ....si cum spuneam :) mor de narabdare sa am si eu multe teste pozitive
pupici si sa mi zici si mie parerea medicului cu bebe imediat dupa AC paaa
yonelly
28 iun 2010, 11:09
buna ziua..sunt nou nouta pe aici si sper sa primesc niste raspunsuri ..deci ultima menstruatie am avut-o pe 30mai. contacte neprotejate am avut de pe 6 iunie pana pe 28.de vreo 3 zile ma doare capul de dimineata pana seara..temperatura 37.5 si nu mai am deloc pofta de mancare..nu pot sa mananc nimic decat fructe si legume..mi-e foame dar nu pot sa mananc ..oare sunt insarcinata sau am luat`o eu razna...? iubesc foarte mult copiii :) stiu ca este prea devreme dar stiti cum e cu asteptarea ..pupici
oana-oana
29 iul 2010, 13:30
buna,fetelor.sunt oana si am 41 de ani.nu stiu cum sa incep......o sa spune-ti...cu inceputul.am un baiat de 22 de ani si acum m-am gandit sa mai fac si eu un bebe.sunt divortata de 11 ani si am o relatie acum de 2 ani,serioasa.am luat anticonceptionale ffffffffffffffffffff multi ani .cam 15 ani.le-am in trerupt in luna mai.DE ATUNCI NU MI-A MAI VENIT CILU.imi doresc un bebe si viitorul meu sot.am
vb si cu fiul meu si nu are nimic impotriva.imi era frica ca o sa-i fie rusine,dar NU.daca cumva aveti vreo idee sau vre un tratament sa-mi vina cm va rog sa ma ajutati.am uitat sa specific....nu sunt in tara.VA MULTUMESC ANTICIPAT
oana-oana
30 iul 2010, 10:15
iarasi eu,inca astept un raspuns de la voi.Sunt tare nerabdatoare sa aflu daca mai pot spera.Timpul trece in defavoarea mea.A.R. si va multumesc anticipat.OANA
andre_dany
31 iul 2010, 12:50
:):)
iarasi eu,inca astept un raspuns de la voi.Sunt tare nerabdatoare sa aflu daca mai pot spera.Timpul trece in defavoarea mea.A.R. si va multumesc anticipat.OANA
buna buna oana sfatul meu este sa mergi la medic te poate ajuta mult in situatia ta mai ales daca locuiesti in alta tara sunt sanse mari de un mai bun sistem bafta pupici
oana-oana
02 aug 2010, 11:49
multumesc mult,ANDRE DANY,pt raspuns.Nu ti-am spus,acum vreo luna jumate am fost la dr.Mi-a zis ca nu sunt deloc batrana sa mai sper la un bebe,sotia lui a nascut un bebe sanatos la varsta de 43 de ani.Mi-a mai zis ca organele mele genitale sunt ffffffffff sanatoase si mi-a dat sa iau 4 zile,o pastila dim si una seara,DUPHASTON..........dezamagire..........nu mi-a venit.Trebuia sa-mi vina dupa trei zile.Acum mi-a dat altele,CYCLACUR,sunt 21, sa le iau in fiecare zii.Cand le-am vazut m-am speriat,am crezut ca sunt AC.dar nu sunt.Mi-a zis ca imediat dupa ce la termin o sa-mi vine cm a treia zii.Mai am 10.SPER din tot sufletul meu sa-mi vina.Am uitat sa-ti zic mi-a dat sa fac si o analiza sa vada daca cumva intru in menopauza....NU...nu intru.Stii care-i culmea ironiei?.....ca am facut mai multe intreruperi de sarcina ca nu am mai vrut alt copil,dar acum cand vreau ....cred...ca nu o sa se mai poata.asta este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu mai sper.Stii cum se zice.....SPERANTA MOARE ULTIMA.Trebuie sa fim optimiste.Asa vreau sa fii si tu.Te pup si mai
vb
tigress
02 aug 2010, 12:18
buna.am si eu o neliniste . ultima menstra am avuta in 10 iunie si pana acu nu mi-a venit.am facut un test de sarcina acum 2 saptamani si a iesit negativ.pana acu menstruatia venea tot la 28 zile. pot fi insarcinata ? sunt valabile toate testele de sarcina?imi doresc foarte mult un copil .astept pareri
oana-oana
02 aug 2010, 13:17
buna.Stii ce vreau sa-ti spun?In primul rand,testele de sarcina nu sunt mereu sigur,iar eu cred ca tu l-ai facut ffffffff devreme.Perioada ta fertila a fost cam pe 24 iunie.Nu?Saptamana trecuta trebuia sa faci testul sau fal acum.Nu dispera.Daca nu este nimic altceva si ti-a intarziat asa de mult SIGUR ESTI INSARCINATA.Ai luat cumva mult timp ac?Cati ani ai ?Mai spune-mi cate ceva.Daca vrei.A.R.Te pup si mutl succes.Astept sa-mi spui ca ti-ai facut testul si ca au aparut doua liniute.
tigress
03 aug 2010, 07:39
Buna Oana .multumesc mult ca mi-ai raspuns . Sa-ti spun mai multe despre mine ,simptome: am 24 ani , ma doare spatele si am greturi seara nu dimineata cum scrie pe net :). am o pofta de mancare ca niciodata si am inceput sa ma ingras putin .Am facut testu acela si am fost tare dezamagita .dar acum parca mi-ai dat o speranta. si nu am luat decat duphaston 2luni
oana-oana
03 aug 2010, 08:40
Buna,simptomele (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html) astea pe care le ai tu sunt normale pt o femeie gravida.Nu conteaza cand ai graturi,seara sau dimineata.Important este ca le ai,iar pofta ta de mancare iarasi este un simptom de femeie gravida.Sanii ti s-au marit putin,te dor?Eu vreu sa-ti spun sa nu fii dezamagita ca esti micuta si chiar daca nu ar fii sa fii acum insarcinata ai toata viata inainte (eu cred ca esti).Sfatul meu este sa mai faci un test la sf saptamani si daca nu-ti vine sa te duci la dr.Sigur o sa-ti de sa faci niste analize ,ca daca esti graviduta sigur sunt necesare.Multa bafta si nu fii dezamagita ca bebita sigur o sa vina,SIGUR.Urmatorul test o sa fie cu doua LINIUTE.Te pup(scrie-mi si numele tau)A.R.
tigress
03 aug 2010, 11:38
Buna Oana , ma numesc Camelia.Am facut testu si tot negativ a iesit:mad:.is tare suparata .chiar imi facusem sperante. Acu mi-am facut programare pe luni la doctor . is asa speriata ca dc nu-s insarcinata s-ar putea sa am ceva grav de a intarziat atat de mult
oana-oana
03 aug 2010, 12:13
Camelia,te rog frumos,nu te speria ,fii tare.Eu am 41 de ani si ,crede-ma ,stiu mai multe decat tine legate de aceasta tema.Simptomele care le ai tu nu sunt ca ai fii bolnava,sau ca este ceva grav,CREDE-MA.In cel mai rau caz ar fii o dereglare de cm,care se poate intampla oricarei femei.NU DISPERA,ai facut fffffffffffffff bine ca te-ai programat la dr.O sa vezi ca nu este nimic grav.Eu tot cred ca ai un bebita in burtica.Daca este sa nu fii acum,sunt ffffffffff multe tratamente care te ajuta sa ramai mai repede,important este sa gasestii un dr fffffffff bun si tot atat de important este sa nu disperi si sa nu te speri............te rog.Pupicei si tine-ma la curent daca asta-ti face mai bine(sa
vb)PA
oana-oana
03 aug 2010, 13:49
ANDRE DANY,acum am citit mai in urma,tu,de pe data de 26.06 nu ai mai scris nimic despre tine.Cum esti,in final ai ramas graviduta?Ai pus o intrebare despre AC.Este adevarat ca dupa o perioada lunga de AC ti se deregleaza cm cand le intrerupi.Eu am auzit ca,iarasi,dupa AC trebuie sa faci pauza(sa te protejezi)si la un interval de 3-4 luni sa ramai gravida.FALS!!!!!!!Nu-ti afecteaza cu nimic daca ramai imediat,important este sa nu la iei fara sa stii ca esti gravida,deci in timpul sarcini.Atunci o sa-l afecteze pe bebita.Te rog,spune-mi ,tu ce ai mai facut,cum esti?Pupicei si A.R.
buna
am si eu o nelamurire.
am avut contact sexual la 2 zile dupa menstruatie, si acum dupa aproape 3 luni am dureri cateodata in zona ovarelor, ameteli usoare(sa fie de la soare??) si niste scurgeri ciudate cam la 3-4 zile.
mentionez ca mi-a venit ciclul in fiecare luna, dar inca mi-e frica sa fac un test de sarcina.(inca nu sunt pregatita pentru un bebe)
Buna ioanam ,eu zic sa stai linistita ca nu esti insarcinata daca ti-a venit normal dar fa-ti totusi un test sa te linistesti,probabil ai o infectie sau o anexita de te doare si ai scurgeri,du-te la un medic gin.
Acum am si eu o intrebare ptr voi
Ar fii trebuit sa-mi vina pe data de 28 aug dar pe 21 aug am avut o mica scurgere de culoare maronie apoi pana pe 23 nimik cand a aparut iarasi iar azi 24 iar nimic perfect curat .Acum eu sunt curioasa cand calculez ca e prima zi de ciclu pe 21 aug sau cand imi va veni cu tot tamtamul?:confused:
oana-oana
29 aug 2010, 09:03
Draga ,Anusca ce ai avut tu pe 21 nu a fost ciclu menstrual.Asteapta sa-ti vina cum aveai tu de obicei.
Daca vezi ca nu-ti vine(daca nu ti-a venit nici pana acum)fa-ti un test de sarcina.
Pupicei si te asteptam cu vesti.
buna tuturor, chiar acum m-am logat pe acest site si am o nelemurire. acum 3 luni am fost la medicul ginecolog pentru ca nu aveam ciclu regulat si pentru ca vroiam o metoda contraceptiva. mi-a fost recomandate Karissa. le-am administrat corect timp de 2 luni, timp in care am avut de multe ori contact sexual neprotejat, pastilutele si-au facut pe deplin efectul. m-am gandit sa presc administrarea dupa aceste 2 luni ,dar m-am razgandit si am inceput a 3-a luna din a 9a zi de pauza , dupa ce am avut mestruatie, adica , sa fiu mai explicita , am intarziat administrarea noii tablete cu o zi. cu toate astea le-am luat zilnic la acceasi ora si la fel ca inainte am avut contact sexual neprotejat. acum le-am terminat si trebuie sa astept cele 7 zile de pauza, deja asta e a2a zi si nu apare nici un simptom. este posibil ca din cauza acestei intarzieri de o zi sa raman insarcinata?
pai dupa ce termini o folie trebuie sa treaca 2-3 zile pana la mentruatie din cate stiu eu.
De 2 saptamani am inceput sa am greturi matinale,pofte,marirea si dureri ale sanilor,mi s-a intarit burta si s-a cam rotunjit,urinari dese si mereu sunt obosita si mi-e somn.am facut 2 teste,dar au iesit negative.Oare sa fiu insarcinata?De ce nu au iesit pozitive testele daca eu totusi am niste simptome?astept un raspuns.Multumesc
oana-oana
02 sep 2010, 16:07
Draga Anushk,toate aceste simptome (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html) pe care le ai tu sunt de sarcina.Legat de testele de sarcina,pot fii si false,adica ...poti fii insarcinata si sa-ti iasa negative.
Te rugam sa ne mai spui cate ceva:ti-a intarziat CM,cand l-ai avut ultima oara
Asteptam amanunte.
Pupicei si tot ce-ti doresti
Am avut CM pe 15 iulie pana pe 21 iulie...apoi mi-a venit iar pe 2 august pana pe 4 august.Ma doare f tare in partea stanga si e mai tare si umflat in acea zona.greturi nu am decat dimineata si f rar in timpul zilei.Sa merg la gin sa fac un eco?Mananc fffff mult in ultima vreme,ceva neobisnuit pt mine.Sunt f nelinistita...vreau sa stiu doar daca is insarcinata sau nu.Imi doresc sa am un copil.multumesc pupici
oana-oana
03 sep 2010, 12:13
:)Draga Anuschk,vreau sa-ti spun ca(dupa cum ti-am mai spus)senzatia de greata dimineata si cateodata si pe timpul zile sunt normale pt sarcina,durerea de burta si ca simti putin umflata si astea sunt,dar........... durerea in partea stanga si putin umflata,pot fi si de la o raceala la ovarul stang.
Vad ca nici o mama(viitoare mama)nu ne mai spune nimic ,sa ne scoata din ceata:)!!!!!!!!!!!!
Sfatul meu este sa mergi la un doctor,sa-ti faci o ecografie si chiar o analiza.Doar atunci ,sigur o sa aflam realitatea.
Pupicei si sanatate.Te asteptam cu vesti
Pai nu ma dor ovarele si nu in partea stanga jos ma doare,ci mai sus de buric in partea stanga,iar acolo e mai tare si mai umflat decat in partea dreapta.in legatura cu CM ce parere ai?mie mi se pare cam dubios...poate fi ceva dereglare?astept sa ma ajutati cu un sfat pt ca sunt f stresata...nu stiu ce sa cred...merci mult
oana-oana
03 sep 2010, 13:43
In legatura cu CM eu nu stiu ce sa-ti zic.Dupa cum ai scris,l-ai avut putin cam ,,aiurea''.Asa il ai mereu?In iulie l-ai avut dupa 15 pana pe 21,deci 6 zile,in august l-ai avut de pe 2 pana pe 4,deci doua zile.Nu-i deloc normal.Tu ai asa mereu CM ,la 18 zile?
Incearca si nu mai fii stresata,ca totul este rezolvabil.Sfatul meu este sa mai astepti putin, cam pana pe 15 pt un test de sarcina,sau daca nu mai poti astepta pana atunci dute imediat la un doctor pt o ecografie.Nu ti se poate intampla nimic rau.Doctorul este singurul care te poate lamuri mai repede si sigur.
Sa nu-mi spui ca si tu ai oroare de doctori ginecologi!!!!!!!!!!Foarte multe femei evita sa se duca si in final tot acolo ajung(asa sunt si eu,imi este groaza sa ma duc la ginecologie).TREBUIE SA MERGI,este mai sigur.
Pupicei si te mai asteptam
pana acum aveam CM in fiecare luna pe 15,dar acum nu stiu ce s-a intamplat.Normal trebuia sa am ciclu pe 15 august.Am o oroare de medicii gin,dar va trebui sa ma duc...nu am de ales si cred o voi face chiar luni.Tine-mi pumnii!O sa revin cu vesti proaspete!Pupici si merci pt sfaturi!
oana-oana
03 sep 2010, 15:08
Bravo Anushk,ma bucur ca te-ai decis.Bineinteles ca o sa-ti tin pumni.
Te astept cu vesti bune si sper din tot sufletul meu sa fii insarcinata.
Pupicei si curaj
bunnyale
21 sep 2010, 14:25
buna ;;).. am o mik nelamurire si sper sa ma ajutati voi ... am avut un contact sexual prin 16-17 august.. iar pe 28 mi-a venit stopul... si totusi de vreo 2-3 sapt au inceput sa ma doara sanii si venele sunt mai pronuntate pe ei. am niste dureri de spate din cand in cand, ma simt un pic balonata:| si mai am si niste dureri prin burtik :eek: .. am facut 1 test acum km o saptamana si a fost negativ.. credeti k e cv.. sau imi provoc singura simptomele din cauza emotiei :confused: ?
Poate stiu mai bine fetele, insa eu zic sa nu iti faci sperante...:confused:
Eu am de cateva zile greturi. In seara asta chiar mi-a venit sa vomit si m-am oprit... dureri in burta humm... au inceput de noaptea trecuta. Am vut contacte sexuale neprotejate in perioada fertila (pe 2 si pe 3 sept mai exact) insa... nu sunt insarcinata (am facut acum vreo ora testul) :(
Fie ce-o fi de acum.
oana-oana
22 sep 2010, 07:51
Buna dimineata fetelor.
Draga Bunnyale,parerea mea este sa mai astepti pana pe 4-5 octombrie sa-ti faci un test de sarcina.......doar daca ai mai avut contact sexual si dupa.Daca a fost doar atunci,nu ai cum sa ramai insarcinata.
Draga Cherry,stiu ca testele sunt mai exacte daca le faci dupa o saptamana de intarziere a ciclului menstrual.
Va doresc sa fie exact cum vreti voi.
Pupicei.
bunnyale
22 sep 2010, 12:34
poi oana sa mai intamplatde cateva ori dupa.. dar xcum,,in afara perioadei de ovulatie.. at cred k am racit un pic la burtik.. pt k durerea e concentrata pe ovare :((.. mnah fie ceo fi..e bn cum vrea doamne doamne :d
bunnyale
23 sep 2010, 13:53
fetelor mai am o intrebare... stiu k e putin km aiurea pt k tine totusi de igiena:|.. dar am mai intrat si pe alte site-uri in kre se punea problema unei sarcini dupa ce s-a avut contac sexual in timpul menstruatiei? crede-ti k e posibil:S? din cate stiu eu at se elimina invelisul si at se elimina si ovulele:|...
:confused:
vicky1223
24 sep 2010, 17:36
Buna Bunnyale.Teoretic este imposibil, pentru ca in timpul menstruatiei, se elimina ovulul matur, neconceput, dar practic este posibil orice. Sexul in timpul menstruatiei este interzis din punct de vedere medical, deoarece in timpul scurgerilor, eliminariloe de ovul, cervixul este deschis, ceea ce poate duce la contactul direct al uterului cu mediul extern,si pot patrunde microbi de alta origine, si prin urmare te alegi cu o infectie. Daca ai hotarat sa faci dragoste in timpul menstrei, atunci foloseste prezervativul, e pentru binele amandorora.Ce tine de situatia ta cu dureri de burta, de coloana, ce dureaza de 2-3 saptamani, parerea mea este ca esti cu o saptamana inainte de menstruatie, de aceea sanii sunt umflati, te simti balonata si dureri in regiunea pelviana.Sarcina poate sa existe doar atunci , cand ai avut contact sexual in perioada fertila, dupa menstruatia din august.
mariamaria
26 sep 2010, 22:29
Am si eu o intrebare .. am facut sex cu prietenul meu in urma cu apropate o saptamana(nu era prima data) ..Din urmatoarea zi am avut niste usturimi pana in prezent .. si urinez cu putin sange si ma ustura.. mentionnez ce nu ne`am protejat .. dar el a zis ca nu a ejaculat in mine.. e posibil sa fiu insarcinata sau sa fie vreo infectie?
vicky1223
26 sep 2010, 22:59
Am si eu o intrebare .. am facut sex cu prietenul meu in urma cu apropate o saptamana(nu era prima data) ..Din urmatoarea zi am avut niste usturimi pana in prezent .. si urinez cu putin sange si ma ustura.. mentionnez ce nu ne`am protejat .. dar el a zis ca nu a ejaculat in mine.. e posibil sa fiu insarcinata sau sa fie vreo infectie?
Draga mea, imediat cum ai simtit un discomfort trebuia sa mergi la doctor de urgenta. Nu e de gluma.Poate fi o infectie, poate sa fie de la el, poate sa fie vreo problema de a ta cu rinichii, poate sa fie de la ficat...deci, mergi imediat la ginecolog, dupa care te va trimite cu siguranta la nefrolog, daca nu determina prezenta sangelui in urina. In legatura cu perioada in care ai facut sex, era perioada fertila? inainte, dupa menstruatie? Nu vreau sa te sperii, insa nu e bine prezenta sangelui in urina
buna fetelor,am citit si rascitit despre voi si parca tot nu vreau sa ma conving si simt nevoia sa zic si eu probl mea.ne dorim un bebe de vreo 2 ani,dar e destul de dificil din cauza joub-ului sotului meu care e mai mult plecat,apoi el are probleme pe care le tot tratam,eu am inceput de 3 luni tratam pt stimularea ovulatiei,in fine,poveste mai lunga.in fine,ultima oara am avut contact sexual exact la menstruatie(atunci ne-am vazut ultima oara) si acum avand in vedere micile simptome care nu stiu daca sunt inchipuite sau nu,ma intreb daca e posibil sa fi ramas insarcinata atunci.mie ar trebui sa-mi vina pe 14-15.simt tot felul de greturi toata ziulica indiferent ce mananc parca mereu am pe gat ceva,am un fel de bufeuri si de cateva zile ma dor si ovarele.caldurile cred ca ar fi si de la tratment,iau duphaston si closybegit.oare e posibil sa se fi intamplat minunea?astept parerile voastre :).multumesc pt rabdare!
oana-oana
11 oct 2010, 09:21
Buna dimineata fetelor.
Bine ai venit draga Zibo!!!!
Eu nu cred ca aceste calduri le ai din cauza tratamentului.Sfatul meu este sa mai astepti sa vezi daca-ti vine cm ,daca nu,dupa 10 zile de intarziere sa-ti faci un test de sarcina.Relaxeaza-te ca totul o sa fie exact cum iti doresti tu!Noi iti suntem alaturi si te asteptam cu ,,doua liniute''.
Pupicei si sanatate multa!
parca mi s-a incalzit sufeltul cum mi-ai raspuns,oana,multumesc frumos de suport si sfa!.intr-adevar trebuie sa am rabdare...rabdarea asta...oricum nu am incotro.azi am fost si mi-am mai cumparat niste branca ursului si acid folic ca intrerupsesem tratamentul cu astea si acum sunt in stare de orice,sa inghit orice...vorba vine :).cam in jur de 15 trebuie sa vina cm.oricum sunt constienta ca sunt putine sanse ca bebe sa se fi prins in timpul cm,dar speranta moare intotdeauna ultima :).
oana-oana
11 oct 2010, 12:42
Draga Zibo,ai spus fffff corect...SUNT PUTINE SANSE....,dar SUNT.Eu asa am auzit,ca s-au intamplat cazuri cand au ramas si in perioada ciclului.Totul este sa fii optimista si sa mai ai putina rabdare.Totul o sa fie bine,o sa vezi!!!!!
Te asteptam cu vesti bune si bineinteles cu ,,DOUA LINIUTE''
multumesc mult de incurajari!!!
LACATUS SILVIA
11 oct 2010, 15:06
Buna ziua , am 16 ani si am intretinut relatii sexuale acum 2 saptamani,si ciclul trebuia sa imi vina pe 4 , dar nu mai venit.am facut sex neprotejat , dar iubitul meu nu a ejaculat in mn..e posibil sa fiu insarcinata? Va rag ajutatimaaa si nu am nici un fel de simptome :mad:
chiar daca nu a ejaculat in tine,spermatozoizii se pot strecura si pana sa ejaculeze.celmai bine ar fi sa faci un test de sarcina.
vicky1223
12 oct 2010, 14:59
Hello Silvya. Daca tot ti-ai inceput viata sexuala, la 16 ani, de ce nu folositi o metoda contraceptiva...si plus la toate sa te informezi despre o eventuala sarcina. In ziua de astazi accesul la internet este posibil oricui, nu vreau sa-ti tin o morala, insa mare imi este mirarea cand vad ca fete atat de tinere, nu sunt informate inainte de actul sexual in sine.
In primul rand, daca nu a venit CM, peste 2-3 zile ia-ti un test de sarcina. Posibil sa nu fie o sarcina, doar o simpla raceala, sau iti joaca feste hormonii. Pentru ca la 16 ani nu ai inca un ciclu destul de regulat. Posibil sa-ti intarzie menstra o saptamana, parerea mea...ar fi bine sa i-ai masuri de precautie inainte de orice contact sexual. Have a nice day
georgiana2010
28 oct 2010, 09:15
Buna! Acesta e primul mesaj si sper sa fie si cu noroc. Sunt inca in asteptarea unui bebelus. Deocamdata nu ma pot pronunta daca sunt sau nu insarcinata dar imi doresc ca testul sa iasa pozitiv. Ultima oara a fost 1 octombrie deci se calculeaza usor. CM la mine e de 25-26 de zile (anul acesta doar de 2 ori a fost la 27-29 de zile) si de asta inca nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca inca nu mi-a venit. Sanii ma dor de vreo sapt si jum (acest simptom oricum il aveam si inainte de a-mi veni desi nu chiar cu o sapt si jum inainte ca si spatele bineinteles). Ceea ce m-a mirat pe mine a fost ca niste senzatii la burtica (ca si cum mi-ar veni) au fost cam acum o sapt iar acum cand ar trebui sa fie nu simt nimic. Doar dimineata am avut o mica durere in partea dreapta (si jos) a abdomenului dar a trecut. Sotul nu ma lasa sa fac inca testul...a zis sa mai astept.....si eu m-as bucura sa raman asa usor din prima incercare.
Acum o sa citesc celelalte pagini sa vad prin ce anume ati mai trecut si voi sper sa fie simptoame de sarcina (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html). Va pup si sa ne auzim numai de bine! :)
georgiana2010
28 oct 2010, 09:44
Oana, dar tu ce ai mai facut? Din mesajele tale parca intelesesem ca si tu iti doresti un bebe.
mirunai
28 oct 2010, 16:12
am nevoie de un sfat . adica o parere . am doar 14 ani , sunt virgina si acum cateva sapt. eu cu prietenul meu ne-am " iubit " pana am ajuns fara haine . el a avut o ejaculare si imi este frica sa nu cumva sa fi patruns si " prin mine " si sa fi ramas insarcinata . e posibil ca fiind virgina , sa raman totus insarcinata ? sau doar mi se pare de frica ? am o stare de greata , dar nu mereu .. si mi-a intarziat ciclu cu 5 zile :d...va rog , am nevoie de o parere de femei mature .
mirunai
28 oct 2010, 16:17
buna .
k (http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/preconceptia/141-simptome-de-sarcina-sau-e-doar-in-imaginatia-mea-8.html#post14583)
am nevoie de un sfat . adica o parere . am doar 14 ani , sunt virgina si acum cateva sapt. eu cu prietenul meu ne-am " iubit " pana am ajuns fara haine . el a avut o ejaculare si imi este frica sa nu cumva sa fi patruns si " prin mine " si sa fi ramas insarcinata . e posibil ca fiind virgina , sa raman totus insarcinata ? sau doar mi se pare de frica ? am o stare de greata , dar nu mereu .. si mi-a intarziat ciclu cu 5 zile :d...va rog , am nevoie de o parere de femei mature .
Roxyy22
29 oct 2010, 09:55
Buna dragele mele, sunt noua pe acest forum si am citit si rascitit mesajele voastre.
Am si eu o nedumerire, Am 22 de ani si imi doresc f mult un copil. Ultima menstra a fost pe data de 6 octombrie, Am intretinut relatii incepand de pe data de 18 pana pe 22 inclusiv. De o sapamana am dureri de spate de ovare care sunt neobisnuite, dureri de sani foarte mari, sanii ma dureau si inaite de menstra dar nu atat de tare, tin sa mentionez ca sunt foarte umflati si au aparut niste vene pe ei, mentionez insa ca am implanturi(posibil sa fie si din cauza lor), voi ce credeti exista vreo sansa sa fi ramas, o sa mai ast cateva zile sa pot face un test de sarcina. daca nu va iesi pozitiv posibil sa fie altceva si va trebui sa dau o fugutza la medic. Oricum apreciez orice rsp din partea voastra. Va pop si sa ne auzim cu vesti bune.
Roxyy22
29 oct 2010, 09:58
Buna draga Mirunay,
Din ceea ce ne povestesti tu ca sa intamplat eu nu vad nici un pericol de a ramane insarcinata atata timp cat nu ati intretinut relatii, nu poti sa ramai gravida in cazul in care a ejaculat pe pat sau mai stiu eu unde. Dar pt linistea ta cel mai bine ar fi sa dai o fugutza la farmacie sa te scapi de griji atat timp cat esti foarte tanara si nu esti pregatita pt a avea un bebe. parearea mea este sa te protejezi foarte bine in cazul in care veti incepe avand in vedere ca ai o varsta destul de frageda. Te pop si numai bine.
mirunai
30 oct 2010, 08:07
ok. mersi mult . ma speriasem umpic . starea de greata cred ca e din alta cauza . mi seintampla sta si inainte dar parca nu era asa accentuata . am sa merg la un medic , imediat ec ma asigur ca nu sunt insarcinata 100 % . :) .
anca1973
08 nov 2010, 16:19
buna fetelor ...sunt noua aici ....si se pare ca am o intarziere ,deci poate sunt insarcinata
Roxyy22
09 nov 2010, 09:14
buna fetelor ...sunt noua aici ....si se pare ca am o intarziere ,deci poate sunt insarcinata
Buna Anca si bine ai venit printre noi. Ma bucur ca mai avem pe cineva alaturi,,si noi cele de aici ne straduim mult:)...Sa ne anunti cu vesti bune. Te pup
anca1973
09 nov 2010, 09:54
dragele mele .... alarma falsa ... dupa o intaziere de 7 zile nu am alt simptom de sarcina (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html)
aura_bucur87@yahoo.com
15 nov 2010, 10:24
Buna fetelor am 23 ani si din aprilie incerc sa fac si eu un bebe,dar se cam lasa asteptat.UM l-am avut pe 21 oct si acum am intrat din nou in asteptare.As avea ceva simptome dar nu vreau sa-mi fac sperante.O sa revin cu vesti!Bafta la toate!
oana-oana
15 nov 2010, 10:53
dragele mele .... alarma falsa ... dupa o intaziere de 7 zile
Nu conteaza,draga Anca,totul este sa nu disperam si sa gandim doar pozitiv.Suntem multe fete care speram sa se intample minunea si la noi.
Oricum,noi iti suntem alaturi si ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute.
Pupicei la toate.
oana-oana
15 nov 2010, 11:09
Oana, dar tu ce ai mai facut? Din mesajele tale parca intelesesem ca si tu iti doresti un bebe.
Draga Georgiana,scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acum.Nu stiu ce s-a intamplat.De obicei sunt ffff prompta cu raspunsurile.Da,ai inteles fff bine.Imi doaresc si eu un bebe,chiar daca ,,m-am trezit''cam tarziu!!!!Niciodata nu stii ce-ti rezerva viata!Am un baiat ffff mare si cum vreau alt bebe.Pana acum nici nu vroiam sa aud de alt bebe.Acum imi doresc mai mult ca orice in viata sa raman graviduta,dar dupa cum vad ,se cam lasa asteptat !!Ma cam chinui de 4-5 luni.Eu tot sper sa se intample mininea.
Pupicei dulci draga Georgiana si sanatate multa.Tu cum esti?
rusiamsuis
16 ian 2011, 16:41
dragele mele .... alarma falsa ... dupa o intaziere de 7 zile
buna seara,am o intrebare,sunt insarcinata sau totul e in mintea mea?situatie:sex protejat dupa 2ani de pauza(1data),in a9a zi de la venirea menstruatiei,urmatoarea menstra intarzie cam10zile,incepe cu o scurgere maronie doar 1data cat am fost la toaleta,test sarcina negativ,urmata la 2 zile de sangerare de 2zile in loc de 4,urmatoarele 2 menstre regulate, normale,a3a vine mai repede cu 5zile,dar normala.am 41 ani nici un simptom de sarcina (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html), e doar in mintea pt.ca am gresit si ma obsedeaza?multumesc.
Andreea!!
07 feb 2011, 21:56
Buna fetelor!as dori sa va cer parerea voastra intr o situatie...intre 19-26 ianuarie am avut ultimul cm normal....pe data de 30 ian. am facut sex neprotejat....azi pe 7 feb am obs o scurgere maronie ca si sum ar trebui sa imi vina menstruatia...alte simptome nu am...
vb de simptome ca dupa acea noapte am ramas cu o frica nu stiu de ce de a ramane insarcinata si mi s a intiparit in minte acest eidee si acum tot caut simptome sa vad daca am sau nu...voi ce spuneti?va multumesc!
pinkyway
09 feb 2011, 11:43
Buna la toata lumea!As avea o intrebare!
Aprox la 1 sapt dupa ciclu menstrual am intretinut contact sexual neprotejat si prietenul meu si a ejaculat in mine!Apoi dupa o sapt si 1 zi 2 au inceput durerile de san ...in special sfarcurile ma dor foarte tare sanii sau umflat si sunt mai grei iar mameloanele sau marit.De asemeni am pofta de mancare tot timpu ..acum mananc acum iar mie foame sau simt nevoia sa rontai ceva.Si am o predispozitie sa ma enerveze toata lumea....Ba ma enervez fara motiv ,ba tip degeaba la toata lumea ...si plang foarte usor!!!!ciclul mia intarzaiat debia o zi sau 2 ....As dori sa imi spuneti daca e posibil sa fiu insarcinata...Am o frica sa ma duc sa imi fac un test de sarcina ...nu stiu de ce!!Tin sa precizez ca durerea de sani nu de regula asa de puternica inainte de menstruatie ...si a inceput cu 2 sapt inainte de data cand ar fi trebuitr sa imi vina ciclul!!
Va multumesc anticipat
Buna la toata lumea!As avea o intrebare!
Aprox la 1 sapt dupa ciclu menstrual am intretinut contact sexual neprotejat si prietenul meu si a ejaculat in mine!Apoi dupa o sapt si 1 zi 2 au inceput durerile de san ...in special sfarcurile ma dor foarte tare sanii sau umflat si sunt mai grei iar mameloanele sau marit.De asemeni am pofta de mancare tot timpu ..acum mananc acum iar mie foame sau simt nevoia sa rontai ceva.Si am o predispozitie sa ma enerveze toata lumea....Ba ma enervez fara motiv ,ba tip degeaba la toata lumea ...si plang foarte usor!!!!ciclul mia intarzaiat debia o zi sau 2 ....As dori sa imi spuneti daca e posibil sa fiu insarcinata...Am o frica sa ma duc sa imi fac un test de sarcina ...nu stiu de ce!!Tin sa precizez ca durerea de sani nu de regula asa de puternica inainte de menstruatie ...si a inceput cu 2 sapt inainte de data cand ar fi trebuitr sa imi vina ciclul!!
Va multumesc anticipat
sincer eu cred ca e vorba de BB, dar totusi fa-ti curaj si ia un test...altfel nu ai sa te lamuresti. bafta sa fie cum iti doresti u. iar daca nu e BB va recomand sa folositi o metoda contraceptiva (daca nu va doriti sa fiti parinti).
Buna fetelor!as dori sa va cer parerea voastra intr o situatie...intre 19-26 ianuarie am avut ultimul cm normal....pe data de 30 ian. am facut sex neprotejat....azi pe 7 feb am obs o scurgere maronie ca si sum ar trebui sa imi vina menstruatia...alte simptome nu am...
vb de simptome ca dupa acea noapte am ramas cu o frica nu stiu de ce de a ramane insarcinata si mi s a intiparit in minte acest eidee si acum tot caut simptome sa vad daca am sau nu...voi ce spuneti?va multumesc!
pai acea scrugere ar putea fi nidatia, adica implantarea ovului fecundat in uter. peste cateva zile fa-ti un test.
Alina1986
10 iun 2011, 20:54
buna,ma numesc Alina si am cateva nelamuriri....de intarziat mi-a intarziat cateva zile dar nu stiu cate ca nu am tinut evidenta....spatele ma doare,greturi nu am,pofte nici atat,si de urinat...de vreo 15 ori pe zi....poate fi ceva?A uitasem.....si mi-e somn in continuu
mihaela102
11 iun 2011, 09:40
buna,ma numesc Alina si am cateva nelamuriri....de intarziat mi-a intarziat cateva zile dar nu stiu cate ca nu am tinut evidenta....spatele ma doare,greturi nu am,pofte nici atat,si de urinat...de vreo 15 ori pe zi....poate fi ceva?A uitasem.....si mi-e somn in continuu
greturile nu sunt o regula, poti sa nu ai deloc pe parcursul sarcinii, poftele apar mai tarziu (80% din pofte sunt de fapt mofturi)
faptul ca urinezi foarte des si ca ai somnolenta poate fi un semn de sarcina...sau de infectie urinara.
daca zici ca deja ti-a intarziat menstruatia poti face un test de sarcina :)
Alina1986
13 iun 2011, 15:48
Sunt tot Alina,nu mai am nici o durere nici nimic,dar tot nu mi-a venit....cel mai rau e ca nu stiu la cate zile tre sa vina...la 20 si cate?niciodata nu am calculat si nu m-a interesat,dar am o prietena care a avut de 2 ori pana acum si asa imi dau seama ca a intarziat...unii spun ca e prea devreme pentru un test...
Sunt tot Alina,nu mai am nici o durere nici nimic,dar tot nu mi-a venit....cel mai rau e ca nu stiu la cate zile tre sa vina...la 20 si cate?niciodata nu am calculat si nu m-a interesat,dar am o prietena care a avut de 2 ori pana acum si asa imi dau seama ca a intarziat...unii spun ca e prea devreme pentru un test...
alina, daca tot nu ti-a venit, incearca un test maine dimineata cu prima urina!! daca e BB, o sa iasa pozitiv daca ai cateva zile intarziere!!
buna ma numesc dorina.am luat anticonceptionale timpe de un an si jumatate dar am decis sa fac 2 luni de pauza.trebuia sa imi vina pe 13 iunie si inca nimic............poate fii
vb de o sarcina.am avut un singur contact neprotejat.............
fluturas
17 iun 2011, 12:20
buna ma numesc dorina.am luat anticonceptionale timpe de un an si jumatate dar am decis sa fac 2 luni de pauza.trebuia sa imi vina pe 13 iunie si inca nimic............poate fii
Buna Dorina....daca contactul respectiv a avut si 'finalizare', atunci orice e posibil...eu zic ca poti incerca un test, dat fiind faptul ca deja ti-a intarziat 4 zile...! Sa ne anunti si pe noi rezultatul!
dorina, cand te hotarasti sa faci pauza de la anticonceptionale trebuie sa te astepti la intarzieri ale menstruatiei...iti
vb din experienta... eu ori de cate ori am facut pauza menstruatia imi intarzia... uneori chiar si 2 saptamani.
dar daca contactul neprotejat pe care l-ai avut, a avut finalizarea in vagin, atunci fa-ti un test!!
anonim21
30 iun 2011, 23:21
deci nush cum sa va spun dar sunt ingrijorat... prietena mea a avut menstruatia in data de 4 luna asta. in 18 sau poate mai tarziu +- 2 zile am facut dragoste cu ea si in 24 iar ia venit stopu. .... sunt de 2 luni doar cu ea si mi-a zis ca a durut-o cand am facut-o cu ea... si azi in 30 iar am facut-o si seara cand a ajuns acasa mi-a zis ca iar ia curs un pic menstruatia.... nush ce sa mai fac.... ne-am incalzit mult..... cam o ora inseamna destul la mine... i-am facut si oral... da ea a zis ca a durut-o data trecuta cand a facut-o cu mine... p.s. am facut-o neprotejat.... ajutor va rog... multumesc :thankyou:
MIKIDUSA
04 iul 2011, 13:18
Buna ziua, ma numesc Mihaela si prima zi de CM a fost pe 17 iunie. Incepind cu a 5 de CM am luat Clostilbegyt de doua ori pe zi timp de 5 zile. Pe prospect scria ca incapind cu ziua 11 si pina in ziua 15 are loc ovulatia. Acum sunt in ziua 18 de CM. Am dureri abdominale (ca si cum mi-ar veni ciclul si imi simt ovarele extrem de umflate, cind ma asez sau ma ridic, ori alerg le simt dureroase), sinii sunt sensibili si mult mai vascularizati, am o senzatie de indispozitie la stomac (ca si cum as fi mincat ceva ce nu mi-a priit...
Ma gindesc daca sunt oare sunt insarcinata... La durerea de burta care o am singurul gind e sa nu fie sarcina extrauterina (http://www.mamicamea.ro/sanatate-femei/sarcina-extrauterina-risc-diagnostic-si-tratament.html). Incerc la final de saptamina sa fac un test de sarcina. Ce parere aveti?
AnaLori
08 iul 2011, 12:00
Buna ziua, ma numesc Mihaela si prima zi de CM a fost pe 17 iunie. Incepind cu a 5 de CM am luat Clostilbegyt de doua ori pe zi timp de 5 zile. Pe prospect scria ca incapind cu ziua 11 si pina in ziua 15 are loc ovulatia. Acum sunt in ziua 18 de CM. Am dureri abdominale (ca si cum mi-ar veni ciclul si imi simt ovarele extrem de umflate, cind ma asez sau ma ridic, ori alerg le simt dureroase), sinii sunt sensibili si mult mai vascularizati, am o senzatie de indispozitie la stomac (ca si cum as fi mincat ceva ce nu mi-a priit...
Ma gindesc daca sunt oare sunt insarcinata... La durerea de burta care o am singurul gind e sa nu fie sarcina extrauterina. Incerc la final de saptamina sa fac un test de sarcina. Ce parere aveti?
Prerea mea e ca e prea devreme sa-ti dai seama...iar asta cu ovulatia dupa prospect nu e relevanta...stii tu
vb aia socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa?ai luat Clostibegit fara monitorizare?la mine prima zi de CM a fost in 9 iunie am luat ova-mit(echivalentul lui Clostybegit) si am fost la monitorizare cam din 2 max in 3 zile.iar ovulatia s-a produs in ziua 18-19(cu ajutor-pregnyl)si totusi si ptr mine e prea devreme pentru un test...mai ai de asteptat...daca poti sa ne dai mai multe detalii...eu am sitit aceea durere a ovarelor cum o descrii tu timp de 3 zile(ziua 17 am facut pregnylul)m-a durut in ziua 17.18.19 si apoi mi-a trecut semn ca atunci am ovulat(si ecograful a confirmat)
MIKIDUSA
08 iul 2011, 12:12
Prerea mea e ca e prea devreme sa-ti dai seama...iar asta cu ovulatia dupa prospect nu e relevanta...stii tu
vb aia socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa?ai luat Clostibegit fara monitorizare?la mine prima zi de CM a fost in 9 iunie am luat ova-mit(echivalentul lui Clostybegit) si am fost la monitorizare cam din 2 max in 3 zile.iar ovulatia s-a produs in ziua 18-19(cu ajutor-pregnyl)si totusi si ptr mine e prea devreme pentru un test...mai ai de asteptat...daca poti sa ne dai mai multe detalii...eu am sitit aceea durere a ovarelor cum o descrii tu timp de 3 zile(ziua 17 am facut pregnylul)m-a durut in ziua 17.18.19 si apoi mi-a trecut semn ca atunci am ovulat(si ecograful a confirmat)
Buna si multuesc foarte mult pentru raspuns. Adevarul este nu am fost monitorizata. Medicul la care am fost nu mi-a spus nimic de asta. Durerile puternice abdominale le-am avut in ziua 11 (si s-au linistit dupa un contact zexual cu sotul meu ca prin minune... si nu glumesc)-12-13 de CM. Acum ma doare burta ca de de mestra, nu mai imi simt marite ovarele, si sunt in a 22 zi de CM. Astept sa vad ce se va intimpla mai departe. Am avut aproape 2 saptamini stari de greata dupa pastile si chiar le-am suportata destul de greu. Si dimineata am avut stare de greata, dar nu atit de puternice incit sa ma infratesc cu WC-ul...:yes:
Multumesc de raspuns si iti doresc tot binele din lume!
FELICITARI ANTICIPAT! Eu zic ca la tine sigur este cu ochisori...
AnaLori
12 iul 2011, 08:19
Buna si multuesc foarte mult pentru raspuns. Adevarul este nu am fost monitorizata. Medicul la care am fost nu mi-a spus nimic de asta. Durerile puternice abdominale le-am avut in ziua 11 (si s-au linistit dupa un contact zexual cu sotul meu ca prin minune... si nu glumesc)-12-13 de CM. Acum ma doare burta ca de de mestra, nu mai imi simt marite ovarele, si sunt in a 22 zi de CM. Astept sa vad ce se va intimpla mai departe. Am avut aproape 2 saptamini stari de greata dupa pastile si chiar le-am suportata destul de greu. Si dimineata am avut stare de greata, dar nu atit de puternice incit sa ma infratesc cu WC-ul...:yes:
Multumesc de raspuns si iti doresc tot binele din lume!
FELICITARI ANTICIPAT! Eu zic ca la tine sigur este cu ochisori...
Multumesc mult!la fel iti doresc si tie sa fie cu ochisori.
camelutza13
12 iul 2011, 10:06
bun gasit viitoare mamici,
sint noua pe forum si am o scumpete de trei anisori. noi 3 ne dorim tare o noua membra a familiei, dar care se lasa greu asteptata. am ramas tare greu gravida cu prima sarcina. nedorind repede un nou membru si nefiind de acord cu avort sau sarcina nedorita mi-am pus sterilet. -am scos deja de 3 cicluri si nu am ramas. se pare ca urmez sarcinaprecedenta si ramin greu. nu mai stiu ce sa fac si mi tare groaza de lungile asteptari dintre cicluri si sex facut la comanda.
stiu ca si oi (majoritatea) terce-ti prin aceleasi nelinisti dar..........
cred ca ne vom obijnui...........
bine v-am gasit si 2 liniute cit mai repede va doresc celor care aspirati l bebei
MIKIDUSA
18 iul 2011, 15:34
bun gasit viitoare mamici,
sint noua pe forum si am o scumpete de trei anisori. noi 3 ne dorim tare o noua membra a familiei, dar care se lasa greu asteptata. am ramas tare greu gravida cu prima sarcina. nedorind repede un nou membru si nefiind de acord cu avort sau sarcina nedorita mi-am pus sterilet. -am scos deja de 3 cicluri si nu am ramas. se pare ca urmez sarcinaprecedenta si ramin greu. nu mai stiu ce sa fac si mi tare groaza de lungile asteptari dintre cicluri si sex facut la comanda.
stiu ca si oi (majoritatea) terce-ti prin aceleasi nelinisti dar..........
cred ca ne vom obijnui...........
bine v-am gasit si 2 liniute cit mai repede va doresc celor care aspirati l bebei
Buna si BINE AI VENIT!
Sa de-a Domnul sa fie cu ochisori cit de curind si sa faci asa :confetti: .
Important este sa nu iti pierzi increderea. In fiecare seara inainte de a adormi imagineaza-ti cum are loc ovulatia si :spermatozoid: naravasi se bucura si vor sa intre si ei in joc... Cum are loc fecundarea si cum coboara din trompa in uter unde se implanteaza. Vizualizeaza cum micul embrion se formeaza si e fericit ca e perfect sanatos si tu la fel...
E si asta un inceput...
Sa ne dai cit de curind vesti bune. Cu drag,
Miki
cristinam
22 aug 2011, 15:54
buna, sunt pentru prima data aici, si am citit mare parte din raspunsurile voastre...problema mea e oarecum mai complicata dar s-ar simplifica mult cu doua liniute roz:)) mai precis, am CM neregulat, intotdeauna l-am avut, si in consecinta nu prea stiu cand ovulez. Oricum, luna trecuta am avut CM pe 18 iulie, si in mod normal ar fi trebuit sa vina cam pe 20-21 luna aceasta. N-a venit, insa pe 6-7 august am avut o scurgere destul de abundenta (medicul mi-a spus ca s-a legat de stresul provocat de un deces in familie, si tind sa il cred). In perioada 15-21 august am facut sex destul de mult, pentru ca ne dorim tare mult un copil. Nu am nici un simptom sarcina (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html), exceptand faptul ca din cand in cand simt niste miscari prin zona ovarelor, fara a fi dureroase. Nu stiu cum sa le explic mai bine, poate altcineva a simtit la fel si ma poate ajuta. In orice caz, credeti ca am vreo sansa sa fiu insarcinata, data fiind situatia? N-as vrea sa ma entuziasmez inainte de vreme...Va multumesc!
buna, sunt pentru prima data aici, si am citit mare parte din raspunsurile voastre...problema mea e oarecum mai complicata dar s-ar simplifica mult cu doua liniute roz:)) mai precis, am CM neregulat, intotdeauna l-am avut, si in consecinta nu prea stiu cand ovulez. Oricum, luna trecuta am avut CM pe 18 iulie, si in mod normal ar fi trebuit sa vina cam pe 20-21 luna aceasta. N-a venit, insa pe 6-7 august am avut o scurgere destul de abundenta (medicul mi-a spus ca s-a legat de stresul provocat de un deces in familie, si tind sa il cred). In perioada 15-21 august am facut sex destul de mult, pentru ca ne dorim tare mult un copil. Nu am nici un simptom, exceptand faptul ca din cand in cand simt niste miscari prin zona ovarelor, fara a fi dureroase. Nu stiu cum sa le explic mai bine, poate altcineva a simtit la fel si ma poate ajuta. In orice caz, credeti ca am vreo sansa sa fiu insarcinata, data fiind situatia? N-as vrea sa ma
entuziasmez inainte de vreme...Va multumesc!
buna cristinam!! in primul rand iti doresc ca mult doritele liniute sa apara cat de curand!!! iar ca sa raspund la intrebarea ta, parerea mea este ca e prea devreme sa poti zice ca esti insarcinata!! in perioada 15-21 august ai fost in perioada fertila??? teste de ovulatie ai folosit ca sa-ti dai seama aproximativ cand ovulezi??
daca presupunem ca in perioada 15-21 ai fost in perioada fertila abia prin 30-31 august sau poate chiar 1-2 sept ai putea sa faci un test de sarcina(daca nu apare CM intre timp).
multa bafta!!!
cristinam
22 aug 2011, 16:16
multumesc mult pentru raspuns. Aparent eram in perioada fertila, desi doar unul dintre cele cinci teste de ovulatie a iesit pozitiv (cu a doua linie mai intensa decat prima). pe mine m-a indus in eroare scurgerea aceea. Oricum mai astept pana la datele indicate si de tine sau (Doamne fereste!) pana vine CM. Multumesc inca o data!
multumesc mult pentru raspuns. Aparent eram in perioada fertila, desi doar unul dintre cele cinci teste de ovulatie a iesit pozitiv (cu a doua linie mai intensa decat prima). pe mine m-a indus in eroare scurgerea aceea. Oricum mai astept pana la datele indicate si de tine sau (Doamne fereste!) pana vine CM. Multumesc inca o data!
cu multa placere!!! si Doamne ajuta sa fie bebe in burtica!!:popa:
andreea 84
24 aug 2011, 10:41
buna .Mie mi-a venit ultima data pe 22 iulie si azi suntem in 24 august si nu mi-a venit,am inumarat si sunt deja 34 de zile,de regula imi venea la 28,30 de zile.am facut un test ieri si a iesit negativ. E posibil sa fiu insarcinata ?
Maya-Stefania
24 aug 2011, 14:04
Buna ziau ! Ma bucur sa ma aflu printre voi, sunt noua pe acest site si am o multime de intrebari la care poate ma puteti ajuta. Am un CM neregulat, si o intarziere a CM de aproape 2 sapt. Temperatura bazala 37,1- 37,2 care se mentine asa de la data ovulatiei ( am facut teste de ovulatie). De aproximativ 4-5 zile am dureri de sani, care au si crescut putin. Am facut teste de sarcina dar rezultatul este negativ. Ce credeti este posibil sa fie totusi o sarcina? ( mi-as dori tare mult lucrul acesta ) Va multumesc anticipat.
cristinam
26 aug 2011, 11:03
lenut, sau oricine poate sa raspunda, revin cu o intrebare. Ieri (pe 25) am avut o chestie ciudata, respectiv o scurgere cat un bat de chibrit pe hartia igienica. N-am mai patit niciodata asa ceva. Am dat fuga pe net si am gasit cate ceva legat de sangerarea de nidatie. zic, sa stau cuminte poate e alarma falsa si vine CM. De ieri pe la 11 cand s-a intamplat si pana azi (deci mai bine de 24 de ore), nimic. Evident am dat fuga la farmacie ieri si am facut un test care a iesit negativ. Ce ziceti, mai am vreo sansa? ca prin unele locuri am vazut ca testul s-ar pozitiva abia la 2-3 zile dupa nidatie, prin altele ca ar trebui sa fie pozitiv deja daca s-a produs sangerarea...nu mai inteleg nimic. Oricum mi-am propus sa nu mai fac nici un test pana pe 2 septembrie, ca sa nu imi fac iar sperante:D dar mi-ar prinde bine o parere. Multumesc!
lenut, sau oricine poate sa raspunda, revin cu o intrebare. Ieri (pe 25) am avut o chestie ciudata, respectiv o scurgere cat un bat de chibrit pe hartia igienica. N-am mai patit niciodata asa ceva. Am dat fuga pe net si am gasit cate ceva legat de sangerarea de nidatie. zic, sa stau cuminte poate e alarma falsa si vine CM. De ieri pe la 11 cand s-a intamplat si pana azi (deci mai bine de 24 de ore), nimic. Evident am dat fuga la farmacie ieri si am facut un test care a iesit negativ. Ce ziceti, mai am vreo sansa? ca prin unele locuri am vazut ca testul s-ar pozitiva abia la 2-3 zile dupa nidatie, prin altele ca ar trebui sa fie pozitiv deja daca s-a produs sangerarea...nu mai inteleg nimic. Oricum mi-am propus sa nu mai fac nici un test pana pe 2 septembrie, ca sa nu imi fac iar sperante:D dar mi-ar prinde bine o parere. Multumesc!
buna cristiam!!1 poate fi vorba de sangerarea de nidare, dar de la nidare si pana cand testul ar iesi pozitiv dureaza in jur de 7 zile!!! deci, dupa ce embrionul s-a implantat in uter acesta incepe sa produca un hormon numit HCG, hormon care apare doar in sarcina si care este detectat de testele de sarcina!! de la implantarea lui si pana ca testul sa iasa pozitiv trebuie sa treaba aprox o sapt... deci..., rabdare draga mea!!!:pup:
mariamihaela
29 aug 2011, 12:59
buna sunt noua pe aici si as vrea sa stiu cate ceva..dupa parerea mea am cam intrat in bucluc..menstruatia mia intarziat trebuia sa imi vina pe 23 sau 24 luna asta si mia curs numai o pata si apoi sa oprit.am avut contact sexual m-am protejat dar dupa 0 sapt sau doua dupa ce mia trecut menstruatia nu m-am mai protejat..am facut doua teste de sarcina si au iesit negativ..asa am nijte stari aiurea banuiesc ca unde sunt si stresata ,in schimb sanii ii am umflati,tari.. si nu stiu ce sa fac..mie sa nu fiu insarcinata.daca se poate ,,poate puteti sa ma ajutati cu nijte sfaturi ,vas fi recunoscatore.multumesc
mariamihaela
29 aug 2011, 20:59
nu imi raspunde si mie nimeni la intrebare..:( as fi vrut sa stiu parerile voastre si daca puteti sa ma ajutati..mda
andreea-sarcinamea
31 aug 2011, 13:55
draga Mihaela,
mai asteapta putin, stiu ca e greu, dar semnele de sarcina (http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html) pot fi inselatoare, iar daca faci testul de sarcina prea devreme, este normal sa iasa negativ.
din cate am inteles, sper ca nu ma insel, nu iti doresti sa ramai insarcinata. Probabil nu este momentul potrivit pentru tine.
Multa sanatate si sa ne tii la curent.
andre23
07 oct 2011, 09:35
buna fetelor sunt membru nou pe acest site si as avea si eu mici nelamuriri: mie trebuie sa imi vina cm pe 15 oct dar de 6 zile am simptome de sarcina, oare e posibil asa repede? ma dor sanii ffff tare, mai ales sfarcurile, greata permanenta, intepaturi in burtica, iar tb este peste 37.0 ( a ajuns si la 37.3 de doua zile) as vrea un raspuns multumesc!
geanina munteanu
15 feb 2012, 18:00
Buna seara am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati...ne dorim foarte mult un copil..am incercat cam dupa data de 11 ianuarie aproape in fiecare seara daca sant gravida mi-a venit menstruatia pe 30 ianuarie dar problema este ca mie foame incontinuu eu care stateam pana tarziu la televizor seara,acum adorm la 10 ma ia somnu.aseara am avut greturi.pe data de 27 ianuarie mi-am facut testu si a iesit negativ.acum m-am umflat in burta parca o am mai mare.
Buna seara am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati...ne dorim foarte mult un copil..am incercat cam dupa data de 11 ianuarie aproape in fiecare seara daca sant gravida mi-a venit menstruatia pe 30 ianuarie dar problema este ca mie foame incontinuu eu care stateam pana tarziu la televizor seara,acum adorm la 10 ma ia somnu.aseara am avut greturi.pe data de 27 ianuarie mi-am facut testu si a iesit negativ.acum m-am umflat in burta parca o am mai mare.
Buna! Menstruatia de pe 30 a fost normala, ca si cele de pana acum? Inainte de 30 ianuarie cand a fost menstruatia - in decembrie?
Ai mai incercat un test zilele astea?
geanina munteanu
15 feb 2012, 18:06
in decembrie a fost pe 25 .nu zilelea astea nu am mai incercta.oare sa incerc iar sa fac testu?
Poti incerca inca un test, nu ai nimic de pierdut.
Uneori cand iti doresti foarte mult un copil si te gandesti la simptome, ti le poti induce, adica apar simptomele dar fara sa fii insarcinata. Asta nu inseamna ca este cazul si la tine... tu poate esti insarcinata, sunt cazuri in care vine menstruatia peste sarcina. Dar de obicei menstruatiile astea sunt diferite - curge mai putin, tin mai putin timp...
Daca nu esti insarcinata si ultima menstruatie a fost pe 30 ianuarie, cam acum s-ar putea sa fii in perioada fertila, sa ovulezi, asa ca lucrati cu spor :)
Eu de exemplu ma balonez putin si cand sunt la ovulatie.
ClaudiaAlecsa
04 mai 2012, 08:51
Cred ca asa fac eu. Eu in data de 28 apr am avut un contact neprotejat si ieri aveam niste dureri de burta si faceam pisu fffoarte des...ma dureau ovarele dar sanii nu..inca. Ar trebui sa imi vina CM in 9 mai la 28 zile, nu il astept..sper sa nu vina :))) credeti ca se poate sa ai aimptome asa de repede? dupa 1 saptamana ?
Cred ca asa fac eu. Eu in data de 28 apr am avut un contact neprotejat si ieri aveam niste dureri de burta si faceam pisu fffoarte des...ma dureau ovarele dar sanii nu..inca. Ar trebui sa imi vina CM in 9 mai la 28 zile, nu il astept..sper sa nu vina :))) credeti ca se poate sa ai aimptome asa de repede? dupa 1 saptamana ?
E posibil sa ai ceva simptome si dupa 7 zile de la ovulatie...mai rar, dar se poate. Cu cat urmaresti mai mult posibile simptome, cu atat o sa iti descoperi mai multe, chiar daca esti sau nu insarcinata :) Eu sper sa fii, si sa ne spui pe 9 sau 10 mai ca ai doua liniute!
ClaudiaAlecsa
06 mai 2012, 09:54
Si eu sperrr. Aseara ca niciodata ma ardea pe gat si simteam ca mi se strange burta. Sper sa nu fiu dezamagita si sper sa imi arate 2 liniute testul. In 9 dimineata l-am si facut :))) Nu ma dor sanii, dar am unele simptome care cred ca imi spun ca e sarcina. Va multumesc :* pupicei
E posibil sa ai ceva simptome si dupa 7 zile de la ovulatie...mai rar, dar se poate. Cu cat urmaresti mai mult posibile simptome, cu atat o sa iti descoperi mai multe, chiar daca esti sau nu insarcinata :) Eu sper sa fii, si sa ne spui pe 9 sau 10 mai ca ai doua liniute!
elena88
06 mai 2012, 10:42
Si eu sperrr. Aseara ca niciodata ma ardea pe gat si simteam ca mi se strange burta. Sper sa nu fiu dezamagita si sper sa imi arate 2 liniute testul. In 9 dimineata l-am si facut :))) Nu ma dor sanii, dar am unele simptome care cred ca imi spun ca e sarcina. Va multumesc :* pupicei
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori ...
ClaudiaAlecsa
07 mai 2012, 15:23
Va multumesc frumooooss !!! Acum parca imi e greata mai des. Dimineata si seara dar usor asa nu dinalea naspa :))) Sper sa nu fie imaginatia mea ! Doamne Doamne sa fie cu mine si sa ne dea un bebelica frumos, sanatos si totul sa fie bine
maya_bv
08 mai 2012, 08:07
Va multumesc frumooooss !!! Acum parca imi e greata mai des. Dimineata si seara dar usor asa nu dinalea naspa :))) Sper sa nu fie imaginatia mea ! Doamne Doamne sa fie cu mine si sa ne dea un bebelica frumos, sanatos si totul sa fie bine
Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
Sper sa ne spui pe 9 mai ca o sa ai un bebe de ianuarie 2013!:)
Buna.Am si eu o problema.Ne dorim foarte mult un copil.Luna trecuta mi-a venit ciclu pe 12 si am facut dragoste cu sotul meu pe 23 si 24 aprilie.De aproape o saptamana am avut stari de ameteala,m-a durut burta ca de ciclu,mi-a fost grata si ziua si seara si de vreo 3 zile si dimineata.A inceput sa ma doara sanii si mentionez ca eu nu am avut probleme cu sanii inainte sa imi vina ciclu.Trebuia sa imi vina ciclu pe 10 mai si mi-a venit pe 8.Deocamndata nu imi dau seama daca e normal ca nu imi curge asa de mult dar am aceleasi simtome adica am ameteli,mi greata si ma mai dor sanii un pic.Crede-ti ca pot sa fiu gravida?Va multumesc.
maya_bv
08 mai 2012, 08:21
Buna.Am si eu o problema.Ne dorim foarte mult un copil.Luna trecuta mi-a venit ciclu pe 12 si am facut dragoste cu sotul meu pe 23 si 24 aprilie.De aproape o saptamana am avut stari de ameteala,m-a durut burta ca de ciclu,mi-a fost grata si ziua si seara si de vreo 3 zile si dimineata.A inceput sa ma doara sanii si mentionez ca eu nu am avut probleme cu sanii inainte sa imi vina ciclu.Trebuia sa imi vina ciclu pe 10 mai si mi-a venit pe 8.Deocamndata nu imi dau seama daca e normal ca nu imi curge asa de mult dar am aceleasi simtome adica am ameteli,mi greata si ma mai dor sanii un pic.Crede-ti ca pot sa fiu gravida?Va multumesc.
Fa-ti un test de sarcina. Asa vei sti cel mai sigur.
Bineinteles ca se poate sa fie sarcina dupa simptome. Se poate sa existe si menstra peste sarcina.
Te asteptam cu rezultatul de la test!
Iti tinem pumnii!!!
elena88
08 mai 2012, 08:25
Sa te ajute Dumnezeu asa sa fie cum iti doresti tu ...
Mi asa de frica sa imi fac testul ca mi teama ca o sa fiu si mai dezamagita.Imi doresc atat de mult un bebe incat in fiecare luna care trece tot mai dezamagita sunt.Nu mai stiu ce sa fac.
maya_bv
08 mai 2012, 08:31
Mi asa de frica sa imi fac testul ca mi teama ca o sa fiu si mai dezamagita.Imi doresc atat de mult un bebe incat in fiecare luna care trece tot mai dezamagita sunt.Nu mai stiu ce sa fac.
Nu mai gandi asa! Si eu am fost in aceasta situatie si uite ca acum am o fetita superba!
Speranta moare ultima!
Ia-ti un test SureCheck. Eu l-am facut la o zi intarziere a menstrei si a fost slab pozitiv (adica un roz f. slab), dar eu m-am legat asa de tare de dungulita aia firava... Apoi l-am repetat dupa 5 zile si a fost mult mai vizibil.
Succes!!!
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.Eu ma bucur foarte mult cand aud ca cineva e gravida sau ca a nascut,dar eu tot am incercat si nimica.Acuma stau si plang si parca mi ciuda pe mine ca nu sunt in stare.Ma bucur ca m-am inscris ca asa poate mai invat si eu cate ceva ca sincer nu mai rezist.
elena88
08 mai 2012, 08:36
Stai linistita si nu mai gandi negativ incearca sa te gandesti la altceva , si mai asteapta inca vreo 2-3 zile si fa testul ... iar daca iese negativ nu te dezamagi ... mai incearca si nu fi suparata ca ai sa vezi ca are sa vina bb mai devreme sau mai tarziu cand tu nici nu te gandesti ... succes.
maya_bv
08 mai 2012, 08:44
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.Eu ma bucur foarte mult cand aud ca cineva e gravida sau ca a nascut,dar eu tot am incercat si nimica.Acuma stau si plang si parca mi ciuda pe mine ca nu sunt in stare.Ma bucur ca m-am inscris ca asa poate mai invat si eu cate ceva ca sincer nu mai rezist.
Haide, prinde curaj si mergi sa iti iei un test de sarcina.
Te asteptam maine dimineata cu rezultatul. Nu are sens sa il faci astazi ca dimineata este cel mai crescut nivel de Hcg si se poate sa apara azi negativ chiar daca este sarcina ca testul depisteaza parca de la 40-80 de unitati in sus (nu mai stiu exact).
Ai nadejde ca va fi bine!
Dar azi mi-a venit ciclu,la inceput a fost mai deschis la culoare dar vad ca acuma se inchide.Nu mai stiu ce sa fac ca trebuia in 10 sa imi vina.Si ma doare burta pe jos asa cum ma durea de fiecare data cand imi venea ciclu.
maya_bv
08 mai 2012, 08:56
Esti convinsa ca este menstra normala?
Daca da, si crezi ca nu mai are nici un rost vreun test de sarcina, iti sugerez sa utilizezi luna asta teste de ovulatie pentru a va mari sansele de conceptie.
Succes!
Inca nu stiu sigur ca de obicei mie imi curge foarte mult si cu cheaguri si ma tine cam 5 zile.Dar luna aceasta de ex daca mi-a venit ciclu acuma care e perioada in care pot sa raman gravida ca nu mai stiu,sunt disperata,cred ca a devenit o obsesie pt mine.
maya_bv
08 mai 2012, 09:02
Inca nu stiu sigur ca de obicei mie imi curge foarte mult si cu cheaguri si ma tine cam 5 zile.Dar luna aceasta de ex daca mi-a venit ciclu acuma care e perioada in care pot sa raman gravida ca nu mai stiu,sunt disperata,cred ca a devenit o obsesie pt mine.
Eu iti sugerez sa te linistesti ca asa nu rezolvi nimic!
Uite aici un calculator al perioadei fertile care sa te ajute:
Calcul perioada fertila (http://www.mamicamea.ro/preconceptie/calculator-perioada-fertila.html)
Poate o sa radeti de mine dar ma tot rog la Doamne Doamne sa imi dea un semn daca sunt gravida si acuma 3 zile m-am visat ca sunt intr-un aeroport si ca am trecut prin poarta acea detectoare de metaluri si apoi am asteptat.S-a apropiat o femeie de mine imbracata in uniforma lor de acolo si mi-a pus mana pe burta.Si eu am itrebat-o sunt gravida?si ea mi-a zis ca da.
elena88
08 mai 2012, 09:49
Poate o sa radeti de mine dar ma tot rog la Doamne Doamne sa imi dea un semn daca sunt gravida si acuma 3 zile m-am visat ca sunt intr-un aeroport si ca am trecut prin poarta acea detectoare de metaluri si apoi am asteptat.S-a apropiat o femeie de mine imbracata in uniforma lor de acolo si mi-a pus mana pe burta.Si eu am itrebat-o sunt gravida?si ea mi-a zis ca da.
Eu zic sa te calmezi si sa ai incredere in DD ca El te va ajuta sa ai un bb frumos si sanatos ... trebuie numai sa ai putina rabdare , cu rabdare se va rezolva totutl ai sa vezi ... daca tu te gandesti tot timpul la asta nu este bine ... hai curaj si fa-ti ceva de facut , du-te afara la aer ca este frumos , vara si incearca sa uiti si sa gandesti altfel si o sa fie bine .te pup.
pff acum sunt speriata cu adevarat...am gasit pe bikini un chegulet mic de sange si scurgerile continua deschise la culoare :-(((
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 11:36
Eu astept sa vad daca vine ciclul maine. Nu am niciun semn cum ca ar veni... ieeheeiii :sani: nu ma dor ca luna trecuta cand nu puteam sa stau nici pe burta. M-au durut acum cateva zile si acum nimic... credeti ca e bebelica? :D are sotul :spermatozoid: puternici? :))
Claudia, iti tinem pumnii!!!! Sa fie bebi :D
maya_bv
08 mai 2012, 12:44
Eu astept sa vad daca vine ciclul maine. Nu am niciun semn cum ca ar veni... ieeheeiii :sani: nu ma dor ca luna trecuta cand nu puteam sa stau nici pe burta. M-au durut acum cateva zile si acum nimic... credeti ca e bebelica? :D are sotul :spermatozoid: puternici? :))
Sa dea DD sa fie cum iti doresti!!!:rugaciune:
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 12:58
Eu am avut un test surecheck in casa si nu am rezistat si l-am facut si a iesit 1 liniuta. Au trecut 10 zile de la contactul neprotejat si stiam ca o sa fie 1 liniuta, dar nu m-am putut abtine. Acum ca nu mai am niciun test in casa nu mai fac niciunu si astept sa vad daca vine ciclul maine sau pana in 12 mai, iar daca nu vine atunci ilmai fac odata. :( Testul se face la 3 saptamani de la contactul neprotejat sau 7 zile de intarziere a ciclului nu?
Sa dea DD sa fie cum iti doresti!!!:rugaciune:
maya_bv
08 mai 2012, 13:58
Eu am avut un test surecheck in casa si nu am rezistat si l-am facut si a iesit 1 liniuta. Au trecut 10 zile de la contactul neprotejat si stiam ca o sa fie 1 liniuta, dar nu m-am putut abtine. Acum ca nu mai am niciun test in casa nu mai fac niciunu si astept sa vad daca vine ciclul maine sau pana in 12 mai, iar daca nu vine atunci ilmai fac odata. :( Testul se face la 3 saptamani de la contactul neprotejat sau 7 zile de intarziere a ciclului nu?
Eu a facut la o zi intarziere si mi-a iesit a doua liniuta slab roz.
apoi am repetat dupa 5 zile si a iesit roz mai inchis.:)
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 16:30
:zid2: Mie maine trebuie sa imi vina cilcu...cred. Mi-a venit in 12 aprilie si e de 28 de zile CM, iar acum ar trebui sa imi vina in 9 mai, dar nu am niciun simptom. M-au durut sanii la inceputul lunii si atat...pe mine care ma dureau inainte cu 2 -3 zile de ciclu de nu puteam sa dorm pe burta.... m-am grabit sa fac testul pt ca sunt doar 10 zile de la contactul neprotejat, dar stiind ca il am in sertar l-am facut. Daca maine nu imi vine ciclu...cand sa il fac? :zid2:
daca nu iti vine mai asteapta..fa-l poimain neaparat cu urina de dimineata..sau daca crezi k ai rabdare poti sa mai astepti cateva zile ca sa fi sigura..dar am o banuiala ca esti ca mine...nerabdatoare din cale afara..app cunosti vreun medic bun prin tm la care ai de gand sa mergi?sa ma anunti si pe mine daca dai de vreun dr bun k pe mana lu astia de aici nu am de gand sa ma las..aleg lugojul sau timisoara..te poop si fi optimista k o sa fie bebe in burtica
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 16:46
Da stiu un medic bun, pe domnul doctor Simedrea. Este la Athena. Eu la el merg de 1 an la control si mi se pare super ok...e si mai tinerel :))) . Sunt foarte nerabdatoare, dar trebuieeee sa asteeeppptt :thankyou: Saptamana asta sper sa aflu ca am bebelicaaaa. Tu cum stai?
daca nu iti vine mai asteapta..fa-l poimain neaparat cu urina de dimineata..sau daca crezi k ai rabdare poti sa mai astepti cateva zile ca sa fi sigura..dar am o banuiala ca esti ca mine...nerabdatoare din cale afara..app cunosti vreun medic bun prin tm la care ai de gand sa mergi?sa ma anunti si pe mine daca dai de vreun dr bun k pe mana lu astia de aici nu am de gand sa ma las..aleg lugojul sau timisoara..te poop si fi optimista k o sa fie bebe in burtica
eu am avut niste scurgeri rozalii astazi..si ma dor sanii de inebunesc..dar se para ca momentan nu vin uratii..sper zilele astea sa faca iubi niste bani s aimi mai cumpere un test sa il fac neaparat cu urina de dimineata...daca ascultam de mama si nu il faceam ieri la amiaza filozoafa ajungeam:-)) sper sa avem noroc..in ianuarie e ziua mea daca as fi mamica de ianuarie as fi cea mai fericiita
maya_bv
08 mai 2012, 18:00
Claudia, Mya, am si eu emotii pt voi.
Sper sa va vad curand in casuta burticilor de ianuarie 2013.
Pupici!
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 20:30
Vaaai si noi avem...maine trebuie sa imi vina ciclu si nu am niciun simptom, ma doare putin burtica...dar putiiiin nu ca la ciclu
Claudia, Mya, am si eu emotii pt voi.
Sper sa va vad curand in casuta burticilor de ianuarie 2013.
Pupici!
claudia nu stiu cum dar trebuie sa fim mamici de ianuarie..sper k DD sa tina cu noi luna asta...
din pacate la mine continua scurgerea roz foarte deschis...nush daca vin uratii sau e de la nidatie...cu toate ca e prima oara in viata mea cand am o astfel de scurgere
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 20:40
Eu stiu ca la nidatie sunt cativa picuri nu prea mult ... acum sper sa fie bebelica acolo si sa fim mamici de ianuarie :floare: cat de mult a curs?
foarte putin...nu curge mult astazi toata ziua am avut un tampon de tanga(scuzati expresia) si au curs cateva picaturi e rozaliu foarte deschis...intepaturile in sani continua intepaturile la ovarul drept si la spate tot in partea dreapta continua....
maya_bv
08 mai 2012, 20:43
Eu nu am avut sangerare deloc...
Fiecare femeie este unica.
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 20:45
...si pe mine ma inteapa ovarele si eu de obicei inainte de ciclu merg des la toaleta si fac treaba mare ( scuzati si expresia mea) :))) azi...1 data ca de obicei. Sanii nu ma dor deloc, am mai spus si scuze ca ma repet, dar m-au durut acum cateva zile...si acum nimic. Sper sa fie bebelica acolo si sa fiu happy .. adica sa fim amandoua mamici ...
exact...cu toate ca v-am spus mi se pare super ciudata scurgerea asta..nu am avut-o nicio data...iar durerea asta de la ovar o simt pana in jos pe picior:-( asa ceva nu am patit in viata mea e prima data...
ar fi super mega extra minunat...imagineaza-ti sa ne intalnim pe holurile spitalului cu bebei in brate...pt ca am de gand sa nasc la timisoara..ufff ca deja o iau pe aratura:-))) la fel pateam si eu inainte de ciclu cu treaba mare(scuzati din nou expresia) si inainte cu o zi doua si in timpul ciclului mergeam des la treaba mare...acum merg o data la doua zile sau dimineata foarte putin pt k sunt mai mereu constipata...
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 21:06
:curatenie: Tu unde vrei sa nasti? Eu merg la Athena la Simedrea. Am mare incredere in el si imi place ca este curat spitalul..
ar fi super mega extra minunat...imagineaza-ti sa ne intalnim pe holurile spitalului cu bebei in brate...pt ca am de gand sa nasc la timisoara..ufff ca deja o iau pe aratura:-))) la fel pateam si eu inainte de ciclu cu treaba mare(scuzati din nou expresia) si inainte cu o zi doua si in timpul ciclului mergeam des la treaba mare...acum merg o data la doua zile sau dimineata foarte putin pt k sunt mai mereu constipata...
mai sincer nu stiu de aceea ti-am cerut parerea...la bega nu as merge ca acolo a nascut o prietena si sincer nu prea mi-a placut ce am vazut..nici asistentele nu au vorbit prea frumos...am ramas putin dezamagita..de dr simedrea am mai auzit ca e un dr foarte bun..si daca e sa fie bebe cred ca am sa merg tot la el...ce-i drept nu stau prea bine cu banii dar e si iubitu si parintii muncesc si eu si prefer sa dau un ban in plus dar sa fiu bine si eu si bebe...
ClaudiaAlecsa
08 mai 2012, 21:16
;)E cam scump la Athena, dar merita un sacrificiu. In 9 luni cred ca se pot strange, mai facem si cheta de la parinti :)) si aia e... cezariana e 1500 euro si nasterea naturala e 1000 euro
mai sincer nu stiu de aceea ti-am cerut parerea...la bega nu as merge ca acolo a nascut o prietena si sincer nu prea mi-a placut ce am vazut..nici asistentele nu au vorbit prea frumos...am ramas putin dezamagita..de dr simedrea am mai auzit ca e un dr foarte bun..si daca e sa fie bebe cred ca am sa merg tot la el...ce-i drept nu stau prea bine cu banii dar e si iubitu si parintii muncesc si eu si prefer sa dau un ban in plus dar sa fiu bine si eu si bebe...
costa ceva dar banuiesc ca se merita