PDA

View Full Version : Va rog lamuriti-ma daca puteti

elenagraur
11 feb 2010, 09:12
Sunt insarcinata in 34 de saptamani si dr. Meu a decedat, daci a trebuit sa merg la alt medic.
Am dus toata documentatia din timpul sarcinii si mi s-a spus ce ventriculii cerebrali sunt dilatati, asta dupa ce a citit morfograma facuta la 21 de saptamani. Pana acum nu mi s-a spus acest lucru de catre medicul la care am fost inscrisa, desi am intrebat cand am facut morfograna daca totul este in regula si mi s-a spus ca nu este nici o probelema

lovelife
12 feb 2010, 10:16
Mai incearca si un alt medic, si vezi ce iti spune

Alexandra20
18 feb 2010, 21:17
eu zic sa nu iti faci atatea preobleme...te tine stresata si nu e bine...roage-te la Doamne Doamne si o sa vezi ca totul este bine....sarcina usoara

rentea loredana
27 feb 2010, 11:48
buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavostra,in urma unui tomograf la gral medical mi sa spus ca am un uter septat incomplet fundic,dupa acest rezultat am mers la medicul de familie si am facut 2 ecografii si imi iese un uter perfect normal.acum nu stiu ce sa mai cred mai ales ca ne dorim foarte mult un bebe.am inteles ca daca ai un uter septat nu poti duce o sarcina la capat.cine ma poate ajuta cu un raspuns daca as putea duce o sarcina la capat si ce trebuie sa fac sa mi se dea un raspuns sigur.multumesc anticipat

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania