PDA

View Full Version : Cursuri care sa te inveti cum sa te porti

Reli
30 oct 2008, 13:12
Buna eu sunt Reli, am 49 de ani si am o fata de 20 de ani, studenta. Ea este micuta are doar 1,60 m si 45 kg, si nici nu are o tinuta frumoasa. M-ar interesa un curs, o scoala sau altceva care sa o ajute sa invete ce si cum si cand si unde se poarta, sa invete sa mearga drept, frumos, sa invete reguli de comportare ,si altele de genul acesta. Ma poate ajuta cineva cu informatii?
Multumesc

Angie
30 oct 2008, 13:13
Sunt o groaza de agentzii/ firme care organizeaza asa-zise cursuri de modelling, unde in schimbul unei taxe primesc pe oricine si te invata sa mergi, sa pozezi, sa te machiezi cat de cat, etc. Parerea mea e ca nu merita sa dai banii pe asa ceva. Ar putea sa invete f bine si singura.

Carrie
30 oct 2008, 13:14
sunt si carti de genul "codul bunelor maniere", acum are 20 de ani, chestile astea se invata putin mai devreme dar nici acum nu e foarte tarziu ar putea invata din reviste cum trebuie sa se fardeze, imbrace si sa-si gaseasca stilul care o reprezinta cel mai bine asta e cel mai important

Cole
30 oct 2008, 13:15
Eu cred ca ar mai fi o solutie si anume sa intre intr-un cerc cu fete cochete.. . Imposibil sa nu deprinda ceva de la ele.

cristiana
03 sep 2009, 22:12
mie mi-ar place asa ceva

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania