PDA

View Full Version : Cateva sfaturi....

ellena83
10 mar 2010, 16:09
Am fost indrumata de la salonul la care merg sa folosesc produse de la Bruno Vassari pentru tratamente corporale si faciale. Ce parere aveti? Stie cineva ceva despre ele??? Am inteles ca nu se gasesc in comert ci doar in saloanele de infrumusetare pentru ca sunt produse cosmetice profesionale. Astept pareri...

ynna25
30 apr 2010, 20:05
am si eu o intrebare,sunt insarcinata si vreau unghii false de gel.va afecta acest lucru pe bebe meu?eu nu cred,dar vreau sa fiu foarte sigura de ceea ce fac mutumesc si sanatate tuturor.

lovelife
01 mai 2010, 12:58
daca nu are substante chimice nocive care sa intre in piele nu prea are ce sa faca rau

ynna25
01 mai 2010, 23:37
daca nu are substante chimice nocive care sa intre in piele nu prea are ce sa faca rau

din pacate eu intreb manichiurista daca are substante chimice,ea pt bani imi spune clar ca nu are.dar mersi oricum

mirela80
21 oct 2010, 00:02
am si eu o intrebare,sunt insarcinata si vreau unghii false de gel.va afecta acest lucru pe bebe meu?eu nu cred,dar vreau sa fiu foarte sigura de ceea ce fac mutumesc si sanatate tuturor.
nu am copii desi ami doresc f mult dar stiu ca nu afecteaza cu nimic gelul ,ceea ce stiu e sa nu te vopsesti

pantoficustil
31 oct 2011, 17:10
Eu cred ca sunt bune din moment ce se folosesc la saloane, doar acolo ati vazut ca numai produse ed calitate sunt, bine cu mici exceptii al unele saloane ele fiind de proasta calitate...

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania