View Full Version : Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
lovelife
30 oct 2008, 15:07
Noi ne-am cunoscut pe net, acum 7 ani, si contrar majoritatii intalnirilor stabilite pe net, asta a fost Ok, cu mici peripetii, am incurcat ora, si am venit cu o ora mai devreme, si azi suntem impreuna si avem o viata frumoasa, cu o fetita superba.
La voi cum a fost?
Eu l-am cunoscut acum un milion de ani lumina, in clasa a 8-a. Schimbasem scoala. Si l-am vazut pe coridor, ca studiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la acelasi etaj, si i-am zis unei colege : Asta va fi al meu!
Si asa a fost
Inca e...
Din '96
OOOO my Goooddddd!!!
Eu l-am cunoscut in prima zi de liceu. Stateam "agatata" de fereastra internatului si il vad ca trece cu un prieten pe sub geam. Canta in gura mare, dansa si dadea din maini, avea plete, niste plete carliontate, cu o banderola prinsa pe frunte. Prima mea reactie? am inceput sa rad si le-am chemat pe colegele de camera sa le arat un nebun
Furnica
30 oct 2008, 15:47
L-am cunoscut printr-un var erau un soi de parteneri de afaceri, nu intru in detalii.
Eram la cateva luni dupa finalul unei povesti care m-a bulversat si nu prea ma preocupa subiectul boys.
Prima oara cand ne-am vazut si cunoscut i-am remarcat silueta foarte faina inalt, bine facut, o voce placuta in rest m-a lasat rece.. El in schimb avea un zambet foarte special cand ma privea. Eram intr-o vacanta de vara de la facultate si-l ajutam pe varu-meu cu diverse deci ma intersectam relativ des cu omul meu insa il tineam la distanta.
Intr-o zi in curtea bunicilor apare cu o cutie mare in brate, chipurile o adus-o pe matusa-mea de la firma varului. Era cald eu eram in maieu si pantaloni scurti si parul imi curgea pe umeri. Asa expresie n-am mai vazut la nimeni. Nu-si mai gasea cuvintele uitandu-se la mine dar orice o fi fost mi-a aruncat o privire ca mi s-au inmuiat picioarele si brusc am deschis ochii si l-am vazut. iiin sfarsit!
Apoi ne-am imprietenit si intalnirile noastre erau presarate de hohote de ras, de fel de fel de prieteni (ca-l stie tot orasul) cu care ne intalneam si povesteam. Primul sarut, dat dupa vreo 3-4 saptamani a fost cel mai placut si asteptat sarut
Ce mai ... mi s-a bagat adanc sub piele. Au trecut 14 ani de-atunci, de 13 sintem o familie
La mine m-a agatat pe mirc prietenu' lui. Si dupa ce-am vorbit cu ala vreo 3-4 seri pe net, m-a intrebat daca nu vreau sa ies cu un amic de-al lui. Si eu am zis de ce nu? Tocmai incheiasem o relatie cu un tip din C-ta. Ne-am vazut la KM 0, tin minte si acum...era dupa ora mea de dans, caram o sacosa dupa mine cu echipamentu' si mi-a propus sa mergem la un suc la Mac, am refuzat si-am zis s-o luam pe jos pana-n Romana. Evident ca atunci cand am ajuns la destinatie i-am facut observatie ca putea sa ma ajute cu sacosa.
Apoi a fost ziua mea si prietenu' lui, mai cu tupeu, m-a facut sa-i invit pe amandoi. Dar eu tot aeriana eram. Si din 11 iulie, am iesit doar noi 2, primul sarut (in Cismigiu) si ne-am vazut aproape zilnic si nu ne-am plictisit unul de altu' nici in ziua de azi si uite asa sper s-o tinem pana la adanci batraneti.
Eu l-am cunoscut prin radio.
Inca locuiam cu fostu', eram despartiti, dar mai locuiam impreuna pentru ca in vara respectiva trebuia sa vina o prietena de-a mea din tara cu copilul ei la noi in vizita si vroiam sa-i oferim conditii cat de cat bune de cazare (daca ne-am fi mutat, fiecare si-ar fi luat o garsoniera si-ar fi fost inghesuit tare).
Buuun! Vine prietena mea cu copilu', eu aveam concediu, am fost intr-o sambata la un balci pe langa München pentru copil, apoi eu as fi vrut sa ies cu ea pe la vreun club, dar pe ea a apucat-o migrena si raul. Si ne intorceam de la balciul ala, eram inca in masina, eu suparata tare ca am concediul si mi-l frec de-aiurea si nici macar nu ies acolo la o vodca si-un dat din cur (la discoteca, da? A nu se intelege gresit ) noaptea prin cluburi.
Si era pe vremea aia la un post de radio o chestie de dadeau sambata seara tipi si tipe telefon si spuneau ca isi cauta un partener de iesit in seara respectiva (la restaurant, la club, specificau oamenii), de , samd. Si-mi scriu eu nervoasa doua numere de telefon a doi tipi care n-au chiar dat-o cu ........ si au vorbit mai elevat, asa. Si mai trece vreo juma de ora pana ajungem acasa, ma si gandeam ca au pus mana altele pe ei. Ajung acasa, dau telefon la primul numar, tipul raspunde, vorbim la ce club sa mergem si-i zic sa vina sa ma ia de-acasa. Prietena mea si ex-ul cu o gura cat o casa pe mine, ca-s inconstienta, ca cine stie ce psihopat o fi, bla, bla. Da' eu hotarata tare. Si-a venit Mr si-am fost la discoteca si ne-am mai plimbat, si ne-am vazut si-n ziua urmatoare si tot asa.
ralucutza
05 mai 2009, 12:21
eu l-am cunoscut acum 6 ani,eram la o petrecere de revelion la o prietena. am stat de vorba,si doar atat. dupa acea noapte nu l-am mai vazut timp de 6 luni. in iunie 2003 ne-am reintalnit si acela a fost momentul in care ne-am inceput relatia.suntem impreuna de 5 ani si 10 luni si suntem casatoriti de 7 luni,si pe deasupra sunt si gravida in 17 saptamani.asta e povestea mea fericita..
Unregistered
12 mai 2009, 20:34
Cu intarziere scriu si eu dar imi place sa vorbesc despre asta.....eu l-am cunoscut pe prietenul meu pe internet acum un an si suntem de 7 luni impreuna si ne merge foarte bine.:X:X:X:X:X::X
sandy_bell001
07 mar 2011, 09:18
Eu si sotul meu suntem din sate apropiate, si ne stiam din vedere dar nu ne-am schimbat vreodata vreo vorba. Pana in vara lui 2007, cand ne-am intalnit de mai multe ori in acelasi grup de prieteni. Am inceput sa ne schimbam priviri, era clar ca se lega ceva, :indragostit:toti din jurul nostru au observat.Am inceput sa schimbam cateva vorbe, am facut schimb de nr de telefon, si m-a invitat la un suc. Cand m-a condus acasa, ne-am despartit printr-un sarut pe coltul gurii, asa miseleste. Dupa aia a prins curaj si m-a invitat din nou, intalnirea incheindu-se cu un sarut pe buze. :indragostit:De atunci suntem impreuna, ne iubim si ne respectam si avem si un baietel minunat.:yes:
Mixaela
08 mar 2011, 10:08
L-am cunoscut printre prieteni in iulie 2010 si de atunci am ramas impreuna nedespartiti.
Imposibilul dintre noi era ca nici unul nu cunoastem limba celuilalt si era totul un zambet si semne, posibilul ca el m-a invatat sa invat greaca (necunoscator de limba engleza) si uite asa suntem de 8 luni impreuna.
ramo2ely
08 mar 2011, 14:02
Eu si sotul meu suntem din sate apropiate, si ne stiam din vedere dar nu ne-am schimbat vreodata vreo vorba. Pana in vara lui 2007, cand ne-am intalnit de mai multe ori in acelasi grup de prieteni. Am inceput sa ne schimbam priviri, era clar ca se lega ceva, :indragostit:toti din jurul nostru au observat.Am inceput sa schimbam cateva vorbe, am facut schimb de nr de telefon, si m-a invitat la un suc. Cand m-a condus acasa, ne-am despartit printr-un sarut pe coltul gurii, asa miseleste. Dupa aia a prins curaj si m-a invitat din nou, intalnirea incheindu-se cu un sarut pe buze. :indragostit:De atunci suntem impreuna, ne iubim si ne respectam si avem si un baietel minunat.:yes:
Felicitari ..si sa va traiasca baietelul!!!!
ramo2ely
08 mar 2011, 14:03
L-am cunoscut printre prieteni in iulie 2010 si de atunci am ramas impreuna nedespartiti.
Imposibilul dintre noi era ca nici unul nu cunoastem limba celuilalt si era totul un zambet si semne, posibilul ca el m-a invatat sa invat greaca (necunoscator de limba engleza) si uite asa suntem de 8 luni impreuna.
f frumos....ma bucur pt. voi ..la cat mai mult timp impreuna !!!!
Mixaela
08 mar 2011, 15:35
Multumesc Ramo, sa fie pentru toata lumea :)
Eu l-am cunoscut acum cam 2 ani intr-un joc(stiu ca pare stupid dar este adevarat!!) desi la inceput amandoi am luat-o ca pe o joaca acum ne iubim foarte mult si luptam pentru noi,pentru fericirea noastra dar in primul rand pentru copilul ce urmeaza sa vina pe lume!!
maryana
09 mar 2011, 10:12
CE POVESTI FRUMOASE DE DRAGOSTE! IMI PLAC LA NEBUNIE...FIECARE E SPECIALA SI IMI DA FIORI CAND LE CITESC!
NOI SUNTEM IMPREUNA DE 8 ANI SI CASATORITI DE 4 ANI. Am fost colegi de dansuri populare, eram parteneri de dansuri, si asa s-a infiripat ceva frumos si special intre noi! de atunci suntem tot impreuna si sper ca toata viata va fi tot asa! nu ca ma laud, dar mi-a daruit Dumnezeu un barbat foarte bun si intelegator!
v-am pupat
ramo2ely
09 mar 2011, 10:55
CE POVESTI FRUMOASE DE DRAGOSTE! IMI PLAC LA NEBUNIE...FIECARE E SPECIALA SI IMI DA FIORI CAND LE CITESC!
NOI SUNTEM IMPREUNA DE 8 ANI SI CASATORITI DE 4 ANI. Am fost colegi de dansuri populare, eram parteneri de dansuri, si asa s-a infiripat ceva frumos si special intre noi! de atunci suntem tot impreuna si sper ca toata viata va fi tot asa! nu ca ma laud, dar mi-a daruit Dumnezeu un barbat foarte bun si intelegator!
v-am pupat
f frumos maryana ..ma bucur mult pt tine....o casnicie cat mai lunga si mai frumoasa!!!!!
maryana
09 mar 2011, 14:45
f frumos maryana ..ma bucur mult pt tine....o casnicie cat mai lunga si mai frumoasa!!!!!
multumesc! de asemenea si tie!
pe toate sa ne ajute Doamne Doamne sa avem o familie sanatoasa si fericita!
oana_claudia
16 apr 2011, 18:47
Eu cu soţul meu ne cunosteam de knd eram mici. Totuşi el d cu aproape 10 ani mai mare. Era coleg d liceu cu fratele meu si venea frecvent la noi acasă. Eu aveam cam 9-10 anisori. Knd fratele meu a terminat liceul,Legăturile cu el au încetat.După 8 ani ne-am reintalnit!! Unde credeţi? La nunta fratelui meu!!!! Nu ne mai tineam minte.apoi ne-am dat seama k ne cunoastem.destinul a făcut k el si fratele meu sa se intanleasca si sa îl invite la nunta. La petrecere am stat împreuna, iar de atunci suntem avem 5 ani.anul trecut am făcut nunta si avem un baietel de 5 luni! Pupici pt toate!
pantoficustil
16 oct 2011, 16:39
Am si eu intrebare, cum v-ati dat seama ca este al vostru, eu sincer sunt la o rascruce . nu mai stiu pe cine sa aleg, am un baiat care ma iubeste si tin shi eu la el, dar in relatia noastra lipseste comnunicare, si pe cealalta parte un baiat haios, dragut care imi zice de o mie de ori ca ma iubeste si care are gaduri serioase, dar parca lipseste ceva....acel ceva...nush ce sa fac...voi ce parere aveti, daca nu va deranjeaza sa-mi raspundeti shi mie....
angelkim
20 oct 2011, 07:19
Am si eu intrebare, cum v-ati dat seama ca este al vostru, eu sincer sunt la o rascruce . nu mai stiu pe cine sa aleg, am un baiat care ma iubeste si tin shi eu la el, dar in relatia noastra lipseste comnunicare, si pe cealalta parte un baiat haios, dragut care imi zice de o mie de ori ca ma iubeste si care are gaduri serioase, dar parca lipseste ceva....acel ceva...nush ce sa fac...voi ce parere aveti, daca nu va deranjeaza sa-mi raspundeti shi mie....
E greu sa alegi intre doi barbati mai ales daca ai sentimente pentru amandoi.Cand cineva mi-a spus ca viata in doi nu este usoara si nu-i de vis asa cum imi imaginam eu,m-am suparat.Dar cand m-am mutat cu el,mi-am dat seama ca avea dreptate.Orice relatie cred eu implica sa faci si compromisuri,ca fiecare trebuie sa lase de la el.Tu ce simti,pe care il iubesti mai mult?La care te gandesti mai mult?Langa care din ei te vezi stand tot restul vietii?Care te face sa te simti implinita?Cu care din ei ai visuri comune?
Poate raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa alegi.Dar sa nu uiti nici o clipa ca nimeni nu e perfect!
pantoficustil
24 oct 2011, 16:28
Spre marea mea dezamagire " Jumatatea " mea nu a venit inca si sunt un pic dezolata...
foarte frumoase povestile
alexandra30
07 nov 2011, 18:48
Noi ne-am cunoscut pe net, acum 7 ani, si contrar majoritatii intalnirilor stabilite pe net, asta a fost Ok, cu mici peripetii, am incurcat ora, si am venit cu o ora mai devreme, si azi suntem impreuna si avem o viata frumoasa, cu o fetita superba.
La voi cum a fost?
Oh, ce frumos,
sa va traiasca fetita!
Noi ne-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene care - de fapt - era sora lui. Ne-am cunoscut, pot sa zic ca din ambele parti a fost dragoste la prima vedere si reciproca,
iata ca relatia a rezistat, ne-am casatorit, iar acum avem o printesa de 2 ani si ne gandim, de fapt avem pe prim plan si al doilea bebe.