PDA

View Full Version : Sunt insarcinata si tare confuza

Maryca
31 oct 2008, 23:18
Nu mai stiu ce sa fac...sunt insarcinata in 6 saptamani si absolut nimeni nu a fost incantat de idee.. m-am certat cu mama foarte tare pentru ca "cea mai buna solutie este sa scap de copil, ca imi distruge viata si tineretea"...aceasta este singura ei opinie si nu e zi data de la d-zeu in care sa nu-mi spuna...tatal a inceput sa fie incantat desi la inceput a fost "daramat " si a avut nevoie de timp sa se acomodeze cu ideea...

Suntem impreuna de 2 ani jumatate, nu suntem casatoriti, nu locuim impreuna - eu stau cu mama iar el sta cu chirie intr-un apartament pe care il imparte cu inca doi prieteni...situatia lui materiala este aproape inexistenta dar mi-a spus ca acum are motivatia sa faca mai mult... eu stau binisor la capitolul situatie financiara dar nu-mi imaginez sa-mi cresc copilul singura..

Ce sa fac? Sa renunt la copil? Sunt atat de confuza mai ales ca circumstantele actuale nu sunt proprice cresterii unui copil...sa fac un copil doar gandidu-ma ca in viitor situatia se va schimba?

Va multumesc din suflet..

Olgutza
31 oct 2008, 23:19
eu una, imi doresc atat de mult un copil ca nu am cum sa nu fiu subiectiva...
nu renunta la el. daca te intelegi cu tatal si va iubiti, pana la urma o sa isi dea si el seama de responsabilitate si va munci mai mult pt bunastarea voastra.
si mama ta e normal intr-un fel sa reactioneze asa, dar se va obisnui cu gandul si are sa-l iubeasca si ea, doar e nepotul ei.

lovelife
31 oct 2008, 23:21
Cati ani ai in primul rand?

Sa nu renunti la copilul din tine, nu avem voie sa luam ceea ce nu putem da, siu cum viata noi nu putem da nu o putem lua, este dreptul acelui copil

Eu iti recomand sa te gandesti bine, poate chiar asta este semnul ca trebuie sa iti intemeiezi o familie, si poate vei fi foarte fericita

lovelife
31 oct 2008, 23:22
am 27, e primul copil si sunt foarte dezamagita... mereu mi-am imaginat ca vestea unui copil ii va bucura pe toti... in momentul de fata nu am un camin pentru el.. si nu vreau sa il fac si pe urma sa aiba lipsuri iar eu o viata plina de griji si suferinta...

lovelife
31 oct 2008, 23:24
Ai mai multe variante:
1. se muta la tine acasa
2. te muti cu el in chirie
se exclude sa stati separati pe timpul sarcinii.
Avortul nu este o solutie ci o problema
pentru ca e barbatul va presta si in locul tau atunci cand nu vei mai putea munci tu.
daca nu vrea bebe si tu il vrei, iti asumi responsabilitatea de a naste si de a creste singura copilul.
nu inteleg cum de tu stai bine financiar si el nu atat timp cat aveti afacere comuna.
Si un copil in primul rand are nevoie de iubire si apoi de altele

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania