PDA

View Full Version : Sotul alaturi la nastere?! In Romania?!

hazelnut
07 mai 2010, 12:02
Exista vreo clinica in Romania in care sa ii permita sotului sa stea langa tine pe parcursul procedurii?

Poate clinici particulare? Ca la spitale nici nu ma gandesc... Am vazut cum le trateaza pe femei in unele spitale si lasa de dorit... Parca ar fi animale, nu altceva... Ma infior numai cand imi amintesc ce-am vazut la Urgente :mad: si stiu ca atunci nu voi vrea o asistenta ţâfnoasă care sa ma jigneasca in ultimul hal. Atunci il voi vrea pe el!

Prima data am intrebat-o pe o prietena care a nascut de doua ori, gandidu-ma ca din experienta ei imi va da un sfat bun. Dar mi-a strigat ca-s egoista sa-mi doresc asta! :eek: E chiar asa un mare lucru?! Mi s-a parut straniu...

Ceva sugestii? Sfaturi? Informatii din experiente personale? Si va rog, nu-mi spuneti ca-s egoista :D

alinaelena
30 iun 2010, 05:59
clinica eva din brasov.eu acolo monitorizez sarcina si mi-a zis medicul ca poate sta si sotul langa mine la nastere.Sarcina usoara si nastere la fel!

Dana
17 apr 2011, 21:05
in clinicile particulare de obicei iti da voie doctorul , la maternitati nu se da voie pentru ca mai sunt si alte femei care nasc si poate se simt stanjenite si stresate sa fie privite de niste barbati straini care nu sunt nici doctori nici asistenti ... la o clinica privata se poate face programare la cezariana cand stie doctorul ca nu mai sunt alte femei p-acolo .

nectaria
18 apr 2011, 10:56
Exista vreo clinica in Romania in care sa ii permita sotului sa stea langa tine pe parcursul procedurii?

Poate clinici particulare? Ca la spitale nici nu ma gandesc... Am vazut cum le trateaza pe femei in unele spitale si lasa de dorit... Parca ar fi animale, nu altceva... Ma infior numai cand imi amintesc ce-am vazut la Urgente :mad: si stiu ca atunci nu voi vrea o asistenta ţâfnoasă care sa ma jigneasca in ultimul hal. Atunci il voi vrea pe el!

Prima data am intrebat-o pe o prietena care a nascut de doua ori, gandidu-ma ca din experienta ei imi va da un sfat bun. Dar mi-a strigat ca-s egoista sa-mi doresc asta! :eek: E chiar asa un mare lucru?! Mi s-a parut straniu...

Ceva sugestii? Sfaturi? Informatii din experiente personale? Si va rog, nu-mi spuneti ca-s egoista :D

Nu esti deloc egoista!
Eu sunt la prima sarcina si la nastere va asista si sotul meu. Voi naste in bistrita la clinica Sanovil SANOVIL (http://www.sanovil.ro/), nastere naturala. Mi se pare normal sa il vreau pe sotul meu langa mine, nu e egoism! Intreaba medicul cu care vei naste daca e de acord ca sotul tau sa fie prezent... poate cu "o mica atentie" va fi de acord... din pacate asa merge la noi in Romania!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania