Unregistered
01 nov 2008, 01:08
Am o fetita de 1 an si 3 luni si in august as vrea sa ma intorc la serviciu. Ce demersuri legale trebuie sa urmez, adica ce acte/cereri trebuie sa fac si unde trebuie sa depun? Daca s-a mai raspuns, va rog sa ma indrumati...
Multumesc!
Floarea
01 nov 2008, 01:09
1. Ca sa te intorci la serviciu trebuie sa completezi in termen de 15 zile de la data inceperii activitatii o cerere de intrerupere a platii indemnizatiei de 600 ron.
2. In termen de 30 de zile de la data inceperii activitatii tb sa depui un dosar pentru plata stimulentului de 1 mil, care se platesc pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Le poti depune in acelasi timp pe amandoua ca sa scapi de drumuri inutile.
Primul drum il faci acolo unde ai depus dosarul pt indemnizatia de 6 mil, ca sa iei toate formularele pe care trebuie sa le depui.
Din cate imi amintesc ai nevoie de :
- CI original si copie (pt ambii parinti),
- certif de casatorie orig si copie,
- certificat de nastere al copilului orig si copie,
- 2 adev care se completeaza de angajator,
- o cerere pe care o completezi tu, plus inca o cerere tip pt cei 1 mil, pe care mie mi-au dat-o cand am depus doasarul sa o completez pe loc,
- un extras de cont in cazul in care vrei sa primesti cei 1 mil in cont,
- o adeverinta de la directia muncii precum ca ai primit cei 6 mil pana acum,
- copie cf cu originalul dupa cererea de reluarea a activitatii depusa la angajator,
- copie cf cu orig. dupa decizia de incetare a suspendarii contractului de munca si de reluare a activitatii.