View Full Version : Epilare definitiva
Ce credeti merita investit in epilarea definitiva? cel putin in zonele esentiale?
eu una m-am saturat sa sufar lunar pe masa cosmeticienei pt a scapa de .... Ce spuneti? oare definitiv este definitiv sau relativ ca aproape totul in viata?
Unregistered
01 nov 2008, 01:19
Nu exista epilare definitiva!!!... am vorbit cu un dr estetician, care si foloseste o metoda de epilare, mai noua decat laserul, dar si la aceasta sunt necesare initial cateva (5-8) sedinte, dupa care probabil o data pe an inca o sedinta...
Donatela
01 nov 2008, 01:19
Eu am inteles ca epilarea cu lumina intens pulsata (nu e laser si nici nu are efectele de arsura a laserului) este intr-adevar definitiva...Si chiar de nu ar fi chiar asa si ar mai trebui o sedinta pe an, tot as incerca pt ca muuuult mai confortabil decat alte metode traditionale sa te duci sa te "chinui" o singura data.
Daca stie cineva mai multe despre metoda asta noua de epilare definitiva, va rog, spuneti-mi si mie!
Estelle
01 nov 2008, 01:21
Exista epilare definitiva
Eu mi-am facut aproape peste tot (picioare complet, inghinal, axial, brate pana la cot). Am o piele fina, ca de bebelus.
Metoda se numeste Elctroepilare si se pare ca este singura metoda 100% definitiva (dati si voi o cautare pe google - "electrology", "electroepilation" - ca sa va lamuriti). Eu sunt un exmplu concludent in acest sens. Ma mira ca nimeni nu pomeneste nimic de metoda asta, avand in vedere ca cosmeticiana care mi-a facut mie epilarea are clienti de prin toata tara, inclusiv de la Galati stiu ca venea cineva cand imi faceam eu.
Foarte pe scurt, procedura presupune utilizarea unui ac prin care trece curent de joasa frecventa care distruge bulbul pilos.Gasiti pe net explicatiile necesare, nu mai intru aici in detalii.
Tipa care mi-a facut mie, si care e singura din Cj de altfel,e venita de cativa ani de la Chisinau, unde se pare ca acet tip de epilare se practica de zeci de ani. Este asistent estetician cu studii in domeniu si experienta - nu m-as fi dat oricum chiar pe mana oricui. A fost o alegere buna, avand in vedere ca acest tip de procedura, practicata de neprofesionisti, poate lasa urme nasoale pe piele, gen arsuri, cicatrici etc., ceea ce la mine nu a fost cazul.
Mai sunt multe de zis despre subiect, dar nu ma mai intind cu povestile; daca aveti intrebari va voi raspunde cu mare placere.
Unregistered
21 nov 2009, 00:22
Exista epilare definitiva
Eu mi-am facut aproape peste tot (picioare complet, inghinal, axial, brate pana la cot). Am o piele fina, ca de bebelus.
Metoda se numeste Elctroepilare si se pare ca este singura metoda 100% definitiva (dati si voi o cautare pe google - "electrology", "electroepilation" - ca sa va lamuriti). Eu sunt un exmplu concludent in acest sens. Ma mira ca nimeni nu pomeneste nimic de metoda asta, avand in vedere ca cosmeticiana care mi-a facut mie epilarea are clienti de prin toata tara, inclusiv de la Galati stiu ca venea cineva cand imi faceam eu.
Foarte pe scurt, procedura presupune utilizarea unui ac prin care trece curent de joasa frecventa care distruge bulbul pilos.Gasiti pe net explicatiile necesare, nu mai intru aici in detalii.
Tipa care mi-a facut mie, si care e singura din Cj de altfel,e venita de cativa ani de la Chisinau, unde se pare ca acet tip de epilare se practica de zeci de ani. Este asistent estetician cu studii in domeniu si experienta - nu m-as fi dat oricum chiar pe mana oricui. A fost o alegere buna, avand in vedere ca acest tip de procedura, practicata de neprofesionisti, poate lasa urme nasoale pe piele, gen arsuri, cicatrici etc., ceea ce la mine nu a fost cazul.
Mai sunt multe de zis despre subiect, dar nu ma mai intind cu povestile; daca aveti intrebari va voi raspunde cu mare placere.
poti sa spui si cum se numeste salonul?
aladina
28 ian 2010, 10:14
Cite sedinte e nevoie pentru o eiminare definitiva a parului?
alina_iulia
24 ian 2011, 20:29
Cite sedinte e nevoie pentru o eiminare definitiva a parului?
Buna. Nu stiu daca ai reusit sa afli pana la urma de cate sedinte ai nevoie. Depinde in primul rand de grosimea firului de par, si de culoare. Cel mai bine e daca ai firul negru.De exemplu eu am si radacina groasa si firul negru si a trebuit sa fac cam 8-9 sedinte. Am gasit la nomasvello cu 30 de E/sedinta si nu am mai avut nevoie de altele. Deja am 5 luni de cand m-am epilat si nu mi-a crescut inca nici un fir. Daca mai ai intrebari, nu ezita sa ma intrebi;)
theditza04
29 ian 2011, 15:35
si eu tot la nomasvello am fost.m-au impresionat serviciile lor.:)
pantoficustil
29 oct 2011, 17:30
Si acesta epilare definitiva nu dauneaza, daca parul nu mai creste nu se intampla nimik, ca pana la urma si parul cred ca are un rol nu...??? adica sunt anumite procese care fac parul sa cresca ...