View Full Version : Ma simpt ciudat nu stiu ce este cu mine, poate fi bebe?
katwond
02 iul 2010, 16:19
Buna, de ceva timp nu ma simpt in apele mele. mai toata ziua as sta in pat si as dormi , lipsa poftei de mancare, oboseala, somnolenta si dureri in partea de jos a abdomenulului. durere de cap continu. cm meu nu este regulat de fiecare data nu ma pot baza pe el . am avut contact sexual neprotejat in zilele 14,15,16 de cm , dupa care in data de 21 iunie cand tr sa vina cm am avut o sangerare rozalie dupa care a trecut o zi si mi-a venit cm( 23 iunie) nu era ambundent si ma durea burtica dar nu ff tare de obicei nu ma durea de loc . ce parere aveti ? . multumesc pt timpul acordat :)
buna katwond!
cel mai bine sa te convingi ca esti sau nu gravida dute la un laborator sii fa-ti testul de sange beta-Hcg ,in 3 ore is gata analizele si iti zice dupa valorile din sange daca esti gravida sau nu..
simptomele pot fi si ca o sa-ti vina menstruatia ,sau si ca esti gravida,si eu asa ma simteam am facut test de sarcina,mi-a iesit negativ,am fost la gine nu s-a vazut nimic clar(doar ca peretele uterin ii ingrasat),si am facut beta-hcg si eram graviduta in 3sapt...
bafta multa ..
katwond
04 iul 2010, 12:49
ms mult bebe22 pt sfat
pr meu m asigura k nu am nicio sansa sa fii ramas,deoarece nu a ejaculat in vaginul meu,si ca pana akm a mai facut chestia asta de multe ori cu alte fete si nu s-a intamplat nimic.dar eu sunt o pers care ma cam sperii usor.am niste dureri abdominale mai ales dupa ce o facem,si in timpul actului sexual.apoi dupa cateva zile apar balonari.Help!poate fi vorba de vreo sarcina?
buna ma numesc georgiana as vrea sa-mi spuneti si mn daca sunt insarcinata am facuto cu prietenul meu neprotejat dar nu si-a dat drumul in mn nu mia venit de o luna si ceva am facut testul de sarcina si mia iesit negativ dar menstruatia intarzie sa apara nu am simtome ca si cum as fii insarcinata va rog raspundetimi si mn :*:*:((
Buna, de ceva timp nu ma simpt in apele mele. mai toata ziua as sta in pat si as dormi , lipsa poftei de mancare, oboseala, somnolenta si dureri in partea de jos a abdomenulului. durere de cap continu. cm meu nu este regulat de fiecare data nu ma pot baza pe el . am avut contact sexual neprotejat in zilele 14,15,16 de cm , dupa care in data de 21 iunie cand tr sa vina cm am avut o sangerare rozalie dupa care a trecut o zi si mi-a venit cm( 23 iunie) nu era ambundent si ma durea burtica dar nu ff tare de obicei nu ma durea de loc . ce parere aveti ? . multumesc pt timpul acordat :)
i-ati un test de sarcina de la farmacie sau supermarketurile mari.
roxana29
27 iul 2010, 20:18
buna fetelor sunt noua pe aici si vreau sfatul vostru
pe 6 iulie mi-a venit cm ,apoi am luat tete de ovulatie si m-am apucat de treaba
acum sunt in asteptare....ma cam roade:)) asa ca dimineata am facut un test barza si au iesit 2 liniute oare sunt insracinata?
roxana29
27 iul 2010, 20:20
eu vreau din toata inima....sper ca asa va fi......
lovelife
28 iul 2010, 08:51
probabil ca trebuie sa te pregatesti de botez
felicitari
roxana29
28 iul 2010, 11:13
multumesc
azi mi-am facut analizele la sange
la ora 17 voi afla rezultatul te anunt
roxana29
29 iul 2010, 14:47
la rezultate mi-a iesit hcg o,413 adica ...zicea doctorita ca e un inceput de sarcina pt valorile pt o femei neinsarcinata sunt 0-0.1\
inca nu imi facmari sperante....dar ar fi bineeeeee
oana-oana
30 iul 2010, 11:04
buna,sunt noua,dar va citesc de ffffffffffff mult timp mesajele voatre.Roxana ma bucur enorm pt tine si-ti tin pumni sa fie exact asa cum iti doresti.......si acum
pr mea.Am luat multi ani AC,le-am intrerupt in mai dar pana acum nu mi-a venit cm.VREAU SI EU UN BEBE.Ce tratament trebuie sa fac sa-mi vina cm si sa pot ramane gravida.AR si va multumesc anticipat si inca o data MULTA BAFTA,ROXANA.
oana-oana
02 aug 2010, 16:24
Roxana,ce mai faci,cum esti,ti-a venit cm?Sunt tare curioasa.Eu iti tin pumni sa fie exact cum iti doresti,sa vina barza si la tine.Pupicei si astept noutati
fetelor am si eu o intrebare, poate mai e cineva in cazul meu si-mi poate raspunde...sunt insarcinata in 3 saptamani,nu am fost al doctor inca, ce ma nelinistete pe mine este ca am din cand in cand scurgeri si acum in timpul sarcinii pe care le aveam si inainte, nu sunt urat mirositoare, nu ma deranjeaza cu nimic,numai ca e un disconfort,stau zilnic cu protejslipuri..scrugerile au aparut imediat ce mi-a venit primul cm, am fost la ginecolog acum 6-7 luni si mi-a zis ca 80% din femei au asa ceva,mi-a dat un tratament dar degeaba, l-am repetat si nimic si pana sa ma duc inapoi am rams gravida:P ....este cineva cu o astfel de problema ca a mea?va pup
oana-oana
03 aug 2010, 08:55
Buna,sfatul meu este sa te duci imediat la doctor,nu neaparat pt aceste scurgeri ci pt faptul ca esti insarcinata.Testul de sarcina l-ai facut?Daca esti insarcinata trebuie sa faci multe analize care sunt fffffffffffff importante pt tine si pt bebita.Despre scurgeri este adevarat ca majoritatea femeilor le avem,altele mai mult altele mai putin.Daca nu sunt urat mirositoare nu trebuie sa te speri.Nu cumva aceste scurgeri la ai mai abundente cand esti la ovulatie?????????Asta este absolut normal.Oricum eu iti spun multa bafta si curaj,nu te mai speria si dute fugulita la dr ca esti o viitoare mamica.Pupicei si A.R.
Buna,sfatul meu este sa te duci imediat la doctor,nu neaparat pt aceste scurgeri ci pt faptul ca esti insarcinata.Testul de sarcina l-ai facut?Daca esti insarcinata trebuie sa faci multe analize care sunt fffffffffffff importante pt tine si pt bebita.Despre scurgeri este adevarat ca majoritatea femeilor le avem,altele mai mult altele mai putin.Daca nu sunt urat mirositoare nu trebuie sa te speri.Nu cumva aceste scurgeri la ai mai abundente cand esti la ovulatie?????????Asta este absolut normal.Oricum eu iti spun multa bafta si curaj,nu te mai speria si dute fugulita la dr ca esti o viitoare mamica.Pupicei si A.R.
maine am programare la doctor..de abea astept sa incep sa fac toate demersurile pentru a avea o sarcina usoara si fara probleme...deocamdata greturi nu am...mananc ca si pana acum dar asi dormi o gramada:p...numai bine la toate burticile!
mi-am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit pozitiv....la ovulatie era mai diferit, aveam unele scrugeri maronii timp de 2-3 zile, am fost la ginecolo si mi s-a zis ca unele femei au asa ceva, un fel de sindrom la ovulatiei si ca pot scapa de ele numai daca raman gravida ceea ce s-a si intamplat:P..tu ti-ai facut testul de sarcina?
roxana29
03 aug 2010, 12:10
nu mi-a venit trebuia sa vina astazi.....:)))))
poate poate ..eu am muncit cu greude cand s-a terminat ...pana in a 20 zi non stop....oare asa ghinion sa am ...sa vina CM si sa nu fie bebe?
am facut un test azi ... nimic NIMIC!!!!!!!
offff grea ete asteptarea..........................
roxana29
03 aug 2010, 12:13
oana eu le-am intrerupt in iulie si m-am si apucat de treaba
ia-ti teste de ovulatie ...trebuie facute cam de la a6 a zi de ciclu pana la a 17 a zi ai sa vezi cand e ...si presteaza...cice credea ca e asa greu sa faci un copil?????????????:));)):)):))
oana-oana
03 aug 2010, 12:48
Roxanica,SIGUR NU O SA-TI VINA si tot atat de sigura sunt ca ai acolo in burtica un bebelus sanatos.Te rog frumos sa ma tii la curent.Despre mine nu pot sa-ti spun ceva multumitor.Eu nu sunt in tara,sunt plecata de 7 ani.Nu am facut testul de ovulatie,dar astept pe 21 august sa vina la mine fiul meu cu prietena lui si o sa-mi aduca din tara.Stii ce am mai auzit?Am auzit ca daca iei ,,BRINCA URSULUI'' poti ramane mai repede gravida.Stii cumva?Eu i-am spus lui fiul meu sa-mi aduca din tara si astea.Incerc si cu astea poate o sa ma ajute.PUPICEI SI A.R.
roxana29
03 aug 2010, 12:55
[quote=oana-oana;6469]Roxanica,SIGUR NU O SA-TI VINA si tot atat de sigura sunt ca ai acolo in burtica un bebelus sanatos.Te rog frumos sa ma tii la curent.Despre mine nu pot sa-ti spun ceva multumitor.Eu nu sunt in tara,sunt plecata de 7 ani.Nu am facut testul de ovulatie,dar astept pe 21 august sa vina la mine fiul meu cu prietena lui si o sa-mi aduca din tara.Stii ce am mai auzit?Am auzit ca daca iei ,,BRINCA URSULUI'' poti ramane mai repede gravida.Stii cumva?Eu i-am spus lui fiul meu sa-mi aduca din tara si astea.Incerc si cu astea poate o sa ma ajute.PUPICEI SI A.R.[/qu
da am auzit si eu..
sper sa fie bebe ca nu mai pot de stresssssssss:confused: si confuzie totala
mai vorbim......si spor la lucru si tie:)
oana-oana
03 aug 2010, 12:58
Buna,ti-am spus eu ca,in perioada de ovulatie scurgerile sunt diferite?Abia astept sa-mi spui,maine,dupa ce te intorci de dr,ce ti-a zis.Sper din tot sufletul meu sa fii bine,sa fie totul bine.Sa ai mare grija de tine si de bebitul tau.sa asculti sfatul dr ca,conteza fffffffff mult.Pt maine iti tin pumni si astept sa-mi spui ce ai facut,da?Pupicei
oana-oana
04 aug 2010, 11:30
Roxana,ce mai faci,ti-a venit?Cum esti?A.R.
Agnes,tu ce ai facut la doctor,ai fost,cum mai esti.Tineti-ma si pe mine la curent .Multa bafta la amandoua.Pupicei
oana-oana
06 aug 2010, 17:23
Roxana,de ce esti asa de neincrezatoare?Dupa cum am citit mai sus,ai facut si analize si testul barza si toate ti-au autentificat ca esti GRAVIDA.Ce simptome ai?Stii ceva?Eu nu pre am auzit sa nu fie cineva gravida si sa-i iasa testul barza pozitiv,opusul,da......adica sa fie gravida si sa-i iasa negativ.Sfatul meu este sa mai astepti cam o sapt sa-l faci iarasi,sa incerci sa te linistesti,ca,daca esti(ceea ce eu cred)nu trebuie sa fii stresata si agitata.Despre mine ce sa-ti spun,tot asa..............in asteptare,sa-mi vina CM.Dupa cum am mai spus,nu mi-a venit CM din luna.Am uitat sa-ti spun,am inceput un tratament,sa-mi vina,de 15 zile,mai am 6 pastile.Dupa ce le termin tre sa-mi vina a treia zi.Dupa aceea vreau sa fac tot posibilul sa fac si eu un bebita.Cam atat despre mine.De la tine astept doar vestii bune.PUPICEI SI BAFTA.
Roxana,ce mai faci,ti-a venit?Cum esti?A.R.
Agnes,tu ce ai facut la doctor,ai fost,cum mai esti.Tineti-ma si pe mine la curent .Multa bafta la amandoua.Pupicei
buna oana...noi suntem bine...am fost la doctor si totul e ok cu bebe,s-a fixat unde trebuie..masoara 3 mm si are o luna si o saptamana..i-am zis doctorului si de scurgeri, m-a verificat si a zis sa nu-mi fac griji ca nu e nimic atata timp cat nu sunt urat mirositoare si nu ma mananca si ca nu afecteaza cu nimic sarcina...trebuie de luni sa-mi fac si analizele si-n septembrie pe 3 cand sunt programata la control sa le am facute...dar sarcina ta cum decurge, nu ai mai mentionat nimic de ea...astep vesti bune din partea ta...
oana dar ti-ai facut test de sarcina?...cum a iesit?
oana-oana
09 aug 2010, 11:58
Buna,Agres,ce faci,cum esti?M-ai intrebat de sarcina.NU SUNT GRAVIDA.Am scris mai sus..................am luat multi ani AC si le-am intrerupt in mai,pe 13 mai mi-a venit CM.De atunci nu mi-a mai venit,dar.....................nu sunt.Probabil este o dereglare din cauza AC.Am fost la dr si mi-a dat un tratament de 21 zile,mai am 3 pastilute si dupa trei zile trebuie sa-mi vina.Acum astept.Daca este cazul o sa fac un tratament sa raman gravida mai repede.................VREAU UN BEBE.
Astept noutati de la tine.Te pup si iti doresc numai bine.PA.
oana-oana
09 aug 2010, 12:04
Roxana,tu ce mai faci?Astept noutati,sper ca totul sa fie asa cum iti doresti.Pupicei si A.R.
roxana29
09 aug 2010, 12:58
nu sunt insarcinata ..nu mi-a venit de o saptamana dar nici nu are de gand
o fi vreo dereglare hormonala
saptamana asta o sa ma duc la doctor la un consult si mai
vb
tu ce faci?
noi suntem bine..am intrat in a 6-a saptamana dupa calculele doctorului...dar sunt putin stresata..vreau sa ma duc la un alt doctor ca mi-e teama ca presimtirea mea se va adeveri..simt ca nu ma pot baza pe acest doctor cu toate ca a fost amabil si rabdator cu mine dar mi-a zis din prima sa ma interesez ca s-ar putea sa nasc in aprilie si daca va cadea pastele in perioada nasterii el va fi plecat si voi naste cu alt doctor, un coleg de-al lui, numai ca eu nu vreau un doctor care sa ma lase balta, vreau sa fie langa mine in momentul nasterii si sa-l pot intreba oricand orice in legatura cu sarcina(mi-a zis sa-l sun numai in cazuri de urgenta)...oare toti doctorii asa procedeaza..cand e vorba de concediu isi lasa balta nasterile?
oana-oana
10 aug 2010, 10:55
Buna,fetelor.Roxanica,nu vreau sa te stiu asa de dezamagita.Eu nu inteleg un lucru(nu ca asi fii batuta-n cap)cum de esti asa de sigura ca nu esti gravida..............ti-a intarziat,ai facut analize,ai facut test de sarcina si toate ti-ai iesit pozitiva.Nu inteleg de ce te chinui singura fara motiv.Mai asteapta putin si dute la un doctor.Te rog sa fi tare si sa ne spui si noua ce ti-a spus dr.Eu iti tin pumni si sunt alaturi de tine.A.R. de la tine.
Agnes,asta,ce spui tu ,de doctorul tau se intampla doar in Romania.Te inteleg fffffffffffff bine ca vrei ca dr tau sa fie langa tine cand o sa nasti.Este normal.Sfatul meu este sa-ti gasesti alt doctor sa te ia in evidenta lui ,sa-ti urmareasca sarcina si sa-ti fie alaturi la nastere.Esti inca la inceputul sarcini.Iti doresc si tie multa sanatate si o sarcina usoara.
Acum despre mine.............nimic nou...........mai am doua pastilute.
VA PUP PE TOATE SI MULT SUCCES
oana-oana
12 aug 2010, 10:36
Buna ,fetelor.Roxana,ce mai faci?Ai fost la doctor?
Agnes,ti-ai gasit alt doctor.Sper sa fie mai bun si mai cu inima decat celalalt.
PUPICEI,SANATAE MULTA si astept noutati
roxana29
12 aug 2010, 17:32
am fost azi la ginecolog
niciun bebe cu ochi :(( mi-a dat tratament ca sa raman ...ca sa-mi vina ...sper ca va fin bine ...trebuie sa fie bine
tu ce mai faci?bebel la orizont?
roxana29
12 aug 2010, 17:35
Buna ,fetelor.Roxana,ce mai faci?Ai fost la doctor?
Agnes,ti-ai gasit alt doctor.Sper sa fie mai bun si mai cu inima decat celalalt.
PUPICEI,SANATAE MULTA si astept noutati\
o safacun foto la test sa-l vezi si tu ....:Dasta este ......am mai auzit cazuri in care era fals pozitiv:(
eiiiiiiiiiiiiiiii lasa ca il pozitivez eu dupa ce imi vine......de or saiasa 6 dungi rosii:D
:rolleyes: tinem legatura si multumesc de incurajari
oana-oana
12 aug 2010, 20:18
Roxanica imi pare sincer rau,dar nu conteza.Nu te da batuta si te asteptam cu vestii bune.
despre mine ce sa-ti spun?Nimic schimbat.Am terminat tratamentul si sambata sau duminica ar trebui sa vina.Astept.
Te rog frumos,poti sa-mi spui si mie ce tratament ti-a dat dr tau sa ramai gravida?Pupicei si sa auzim de bine.
roxana29
13 aug 2010, 07:03
pai mi-a dat duphaston ca sa-mi vina
apoi in zilele 1-5 de ciclu cefslexin si piroxicam ca se desfunde pe acolo trompe ....ovare ....sa nu fie vreo raceala
intre zilele 10 - 16 monitorizare la ea savada cum e ovulul ...sa nu fie rahitic....sau poate nu ovulez.....
apoi in zilele 15-24 iau iar duphaston, vitamina e si acid folic:D
nu e cine stie ce....dar ea a zis ca ovarele mele sunt bune ...nu mai am chisturi.....era in dubii ca nu cumva ovarele mele sa nu fie cam lenese:confused:
iar pe sotul meu l-a pus safaca spermograma....sa vada si la el daca .....dracusorii lui nu sunt lenesi....si altele...
sa vedem ce va iesi:D
deci dupa ce iti vine....la atac ...poate ne dam una aleteia o veste extra bunaaaaaaa:eek:
pupicei
roxana29
13 aug 2010, 07:03
pai mi-a dat duphaston ca sa-mi vina
apoi in zilele 1-5 de ciclu cefslexin si piroxicam ca se desfunde pe acolo trompe ....ovare ....sa nu fie vreo raceala
intre zilele 10 - 16 monitorizare la ea savada cum e ovulul ...sa nu fie rahitic....sau poate nu ovulez.....
apoi in zilele 15-24 iau iar duphaston, vitamina e si acid folic:D
nu e cine stie ce....dar ea a zis ca ovarele mele sunt bune ...nu mai am chisturi.....era in dubii ca nu cumva ovarele mele sa nu fie cam lenese:confused:
iar pe sotul meu l-a pus safaca spermograma....sa vada si la el daca .....dracusorii lui nu sunt lenesi....si altele...
sa vedem ce va iesi:D
deci dupa ce iti vine....la atac ...poate ne dam una aleteia o veste extra bunaaaaaaa:eek:
pupicei
dar tu ce tratament ai luat?
oana-oana
13 aug 2010, 10:47
Buna,Roxana,stii ce am auzit?Daca se adevereste ca ovarele tale sa fie putin cam lenese poti face un tratament sa-ti stimuleze ovulatia?Asa am auzit,sigur nu stiu ,eu nu am facut.Sper din tot sufletul meu ca analizele sotului tau sa iasa bune.(DUMNEZEU SA-I AJUTE).
Ti-am spus ca mie nu mi-a venit CM din mai.Am facut si eu tratament cu DUPHASTON,sa-mi vina...........nu mi-a venit,dupa aceea m-am dus iar la dr si mi-a dat alt tratament,CYCLACUR.Trebuia sa-l iau 21 de zile,l-am terminat.Trebuia sa-mi vina ieri sau azi.Astept.Inca nu am nici un semn ca mi-ar veni.Nu stiu ce sa mai cred.Daca nu-mi vine pana luni o sa ma duc iar.Iti spun sigur ca m-am cam saturat.(pastilele astea nu cred ca exista in romania,CYCLACUR).Ma simt si putin cam rau,de vreo ddoua luni ma trezesc dimineata umflata toata,maineile nici nu le pot strange.Acum am o burta fffffffffff mare,parca asi fii gravida in 4-5 luni.Asta ma enerveaza cel mai mult,toata liua ma simt rau,eu de felul meu sunt ffffffffff tare ,nu ma vait niciodata..........asta e.
Te astept cu vesti bune.Multa sanatate si bafta.
marinapm
13 aug 2010, 13:54
buna. mi-am facut un test de sarcina in 1 zi de intirziere a ciclului si a fost pozitiv. azi, la 2 zile, mi-a venit ciclul, sau cel putin asa pare. e posibil asa ceva cu testul pozitiv?
oana-oana
13 aug 2010, 14:09
Buna,Marina.Este cam greu sa stii ceva sigur acum.Testele de sarcina nu sunt sigure 100%Pana acum cateva zile eu nu am stiut ca si daca nu esti insarcinata pot iesi pozitive,dar sigura sunt ca daca esti pot iesi negativa.Asta despre teste.Ca sa nu fii insarcinata si sa-ti intarzie o zi sau doua este foarte normal.Se intampla frecvent.Ca sa-ti faci un test de sarcina dupa o zi de intarziere este fffffffff devreme,trebuie sa-l faci dupa cel putin o saptamana.
Se mai poate intampla(dar fffffffffffff rar)sa fii insarcinata si sa-ti vina CM peste sarcina.Mie mi s-a intamplat o data.
Mai spune-ne ceva despre cum te simti,de cum ai acum CM,este vreo diferenta?Tu vrei sa faci un bebit?A.R.MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI.
marinapm
13 aug 2010, 14:37
merci pentru raspuns. de obicei in prima zi a ciclului sangerarea e ffff abundenta, nu ca si in situatia actuala. la mine cm este neregulat, si eu am luat perioada max., dupa care mi-am facut testul. am avut zile in care simteam un discomfort abdominal cu senzatie de greata, pe care de obicei nu le am. chiar ma bucurasem dupa ce facusem testul, ne dorim un bebe, insa acuma am ramas putin dezamagita. ginecologul meu se intoarce in tara deabea luni, asa ca nu am fost la altcineva.
oana-oana
13 aug 2010, 14:52
Acum am inteles de ce ti-ai facut asa de repede testul.Astepti cu nerabdare sa faci un bebelus.BRAVO!!!!! Tu-ti cunostii fffffffffff bine organismul,stii exact cum te simti acum,poate iti ajuta DUMNEZEU sa fie exact cum vrei tu.Sfatul meu este ,sa nu te ingrijorezi si sa astepti pana luni,pana vine doctorul tau si sa te duci la un control.Mai sunt,maine si poimaine,doar............si te asteptam cu vesti bune.Multa sanatate si un bebita frumos si sanatos.Sa te intorci la noi cu burtica.Pupicei
marinapm
13 aug 2010, 16:11
mi-am repetat testul de sarcina - negativ. inseamna ca primul test a fost fals pozitiv. mai incercam. merci mult pentru incurajare, chiar aveam nevoie de asa ceva.
oana-oana
13 aug 2010, 17:57
Marina,SINCER IMI PARE RAU,dar sa nu fii dezamagita,INCEARCA IN CONTINUARE.Totul o sa fie bine,doar sa nu fii prea stresat.Sfatul meu este sa te duci,totusi,luni la doctor.
Inca o data NU FI DEZAMAGITA si te asteptam cu vesti bune.PUPICEI
oana-oana
15 aug 2010, 08:03
Buna Marina,astazi am intrat pe acest site doar sa-ti spun ,acum ,cu ocazia zilei frumosului tau nume,sa-ti spun LA MILTI ANI,SANATATE MULTA ,FERICIRE SI SA-TI DEA DUMNEZEU UN BEBITA FRUMOS SI SANATOS.PUPICEI DULCI.PA.
marinapm
16 aug 2010, 08:15
merci mult pt urari si sustinere
oana-oana
16 aug 2010, 09:05
Buna fetelor.Roxana ce mai faci,cum mai esti?
Agnes,ti-ai gasit un doctor,cum te simti,ce-ti face burtica?
Marina,o sa te duci azi la doctor?
Va pup pe toate si sanatate multa
oana-oana
17 aug 2010, 12:53
Fetelor,de ce nu raspunde-ti?S-a intamplat ceva?
pupicei
Buna fetelor,va citesc de ceva luni ...imi face mare placere
Sunt si eu ca si voi nerabdatoare sa fiu mamica,incercam de 4-5 luni si mi se pare o vesnicie
Sper ca luna asta sa fie inceputul celor 40 de saptamani fericite
Ca voi toate am unele semne dar cred ca e prea devreme oricum...tre sa am menstra pe 27 aug
Va puup
oana-oana
19 aug 2010, 09:51
Buna,Anusca si bine ai venit.Ca sa-ti dai seama daca esti insarcinata eu zic ca este cam devreme.Ce simtome ai?Ultima oara cand ti-a venit CM a fost ............pe cat iulie?
Ai spus ca ai citit de cateva luni tot ce scriu fetele aici. Ai vazut ca sunt fete care se chinuie de ffffffffff mult timp sa faca un bebe si nu sunt disperata ca nu s-a intamplat.Cinci-sase luni nu este chiar atat de mult.Nu trebuie sa fii stresata ca sigur o sa se intample si le tine,daca iti doresti atat de mult.
Ai mers la doctor,ti-ai facut ceva analize?
Mai spune-ne ceva despre tine
Te asteptam cu vesti bune
Sanatate si mult curaj ca sigur o sa devi si tu mamica
oana-oana
19 aug 2010, 10:07
Roxanica si Agnes,ce mai face-ti fetelor,de ce ati disparut si nu a-ti mai scris nimic de voi.V-a suparat cineva?
IMI ESTE DOR DE VOI.
Agnes,cum iti merge sarcina?
Marina cum te simti?
Pupicei,multa sanatate si va astept cu vesti bune
Multumesc de raspuns Oana
Ultima menstruatie a fost pe 27 iulie si ca simptome ce sa zic... greata usoara,somn si o durere abdominala ca la menstra .Greata si somnul cred ca pot fii doar in minte mea dar durearea abdominala ma cam sacaie.
Stiu ca sunt fete care se chinuie de mult timp dar stiti cum e cand faci testul si iese o singura liniuta parca iti cade ceva in cap.Nu sunt nici pe departe disperata ,doar nerabdatoare poate.Va pup
oana-oana
20 aug 2010, 20:27
Draga Anusca,in primul rand vreau sa-mi cer scuze daca m-am exprimat gresit.Nu vreau sa fiu inteleasa gresit.Eu am vrut sa-ti spun sa nu disperi ca sigur o sa fii si tu mamica si m-am exprimat asa............multe fete se chinuie de mult timp si nu sunt disperate(nu am spus cum esti si tu)Acum m-ai inteles?
Stiu si eu foarte bine ce inseamna sa faci testul si sa-ti iasa o liniuta.Totul este sa avem rabdare si sa facem tot ce putem(tratamente si .........:)multa dragoste)
Inca ceva,nu cumva acum tu esti in perioada fertila?Fa-ti un test de ovulatie(parca asa ii zice) si vezi.Daca este asa.........SPOR LA TREABA.Pupicei si nu vreau sa fii suparata pe mine.
Te mai asteptam cu vesti bune
Buna din nou
Nu sunt sup deloc Oana,sunt plina de sperante si nerabdatoare sa vad daca luna asta e sa fie...daca nu vom incera in continuare
Acum au inceput si sanii sa ma doara un pic plus burtica,cred ca se apropie menstra totusi asa ca astept sa vad..
Va pup
oana-oana
29 aug 2010, 08:43
Buna,fetelor,ce mai face-ti voi?Eu de cateva zile nu am mai intrat.
Anusca,ce ai mai facut, cum esti?
Va pup pe toate si astept sa mai vorbim.
oana-oana
05 sep 2010, 09:22
Draga,Anusca,ce mai afci,cum te mai simti?Ai vreun semn,ceva nou?
Pupicei si te asteptam sa ne mai spui ceva.
Buna Oana
Eu sunt foarte bine,multumesc
Din pacate inca nu sunt cu burtica ,astept ,poate luna asta
Luni am programare la gin sa vedem care e situatia
Nu cred ca e ceva in neregula ci doar ca inca nu e pregatit bebe sa vina
Tu ce faci? Care mai e situatia ta?
TE PUP:)
mona_28
11 sep 2010, 01:52
Buna fetelor, am tot urmarit discutiile si m-am decis sa cand scriu si eu pe un forum :)e primul pe care m-am inscris :)
eu si sotul meu ne dorim f tare un bebe dar se pare nu prea vrea sa vina. cine se gandea ca va fi atat de greu? muncim cam de 1 an jumate, cm-ul meu fiind f regulat (28 zile) si nik
luna aceasta ma simt tare ciudat - ultimul cm a fost in 20 aug iar la 6 zile dupa ovulatie (adica acum 3 zile) mi-a aparut o scurgere intial maronie acu e rozalie, destul de redusa cantitativ, am citit undeva ca poate fii semn de sarcina?! ma dor si sanii foarte tare si resimt durere in zona bazinului (ca inainte de cm) insa e mult prea devreme sa am simptomele acestea - trebuie sa imi vina prin 19 abia, de obicei ma resimt abia cu 3 zile inainte....
oana-oana
11 sep 2010, 09:47
Buna dimneata,fetelor!
Draga Anusca,ma bucur ca esti bine dar imi pare rau ca nu s-a intamplat nici luna trecuta.Si eu sunt asa.Am terminat tratamentul,mi-a venit CM,am avut cam 5 zile.Acum astept sa vad ce se intampla luna asta.Dar sper din tot sufletul meu sa ne intalnim cu burtici.Vad ca a mai venit o fata ca noi ,care vrea sa devina cu burtica.Hai sa
vb si cu ea.
Nu trebuie sa disperam si sa fim optimiste ca totul o sa fie bine.Trebuie sa ,,muncim'' putin mai mult:).
Bine ai venit draga Mona_28.Cand vrei ceva in viata foarte mult,nimic nu este greu.Totul se face cu multa rabdare si bunavointa.Si bebitul tau se lasa asteptat.In cazut nostru,daca suntem stresate si ingrijorate nu facem nimic.Relaxeaza-te si totul o sa fie bine.Scurgerea care o ai tu ,intradevar poate fii semn de sarcina.Vad ca ai si alte cateva simptome de sarcina.Poate o da Dumnezeu sa nu-ti mai vina pe 19.Noi iti tinem pumni si-ti suntem alaturi.
Mergem cu Dumnezeu inainte!
Va pupicesc pe toate si mai vorbim.
mona_28
11 sep 2010, 23:30
multumesc oana-oana, da intra-adevar cu stres nu prea ai cum sa faci treaba buna.. eu mi-am cam luat gandul in ultima perioada, m-am resemnat :( tot calcule si calcule si perioade, am obosit :(
dar luna aceasta nush, parca e si altceva, am fost si 2 saptamani in concediu.. parca vad ca incep iar sa imi fac sperante si tot degeaba.....
va pup
oana-oana
12 sep 2010, 10:04
Iubita,exact ca tine sunt si eu.La mine este si mult mai greu ,dar eu tot sper.Sti cum se zice:,,SPERANTA MOARE ULTIMA''.
Daca ne dorim asa de mult ,trebuie sa luptam si sa nu renuntam.
O sa vezi si tu,pana la urma o sa fim si noi mamici cu burtici.
Ai fost in concediu,ai fost mult mai relaxata si sa vezi ca acum o sa se intample.
Hai sa nu ne lasam si sa luptam pana la capat.PRMITI??????????
NU O SA-TI VINA PE 19 SEPT.
Pupicei si mai vorbim.
oana-oana
12 sep 2010, 14:43
SCUZE.....am vrut sa scriu ,,promiti''
Inca o data ,scuze pt greseala.
mona_28
12 sep 2010, 23:47
multu de incurajari :) sper si eu sa nu mai vina.. si sper sa nu fie iar simptome induse sau vreo raceala :( mai trebuie sa asteptam. succes si tie, pup
oana-oana
13 sep 2010, 09:50
Draga,Mona28,ce faci,cum esti astazi?
La mine perioada fertila incepe pe data de 15.Incet-incet incep sa fiu si eu stresata.Stiu ca daca sunt stresata nu rezolv nimic.Stresul este unul din factori ce afecteaza fertilitatea.Dar ce sa fac?Sunt si eu o femeie disperata sa faca un bebita.Incerc sa ma controlez si sa ma linistesc.
La mine este putin cam greu sa uit ca sunt toata ziua acasa,nu lucrez.Omul meu ,sarcau,ma suna din ora in ora sa ma faca sa ma linistesc.Fac tot ce pot sa iasa totul bine.
Tu cum esti ??????????
Pupicei si te mai astept.
mona_28
13 sep 2010, 20:37
cum sa fiu ? peste zi sunt destul de ok, muncesc foarte mult si nu am timp sa ma gandesc la altele :) astept sa se termine si saptamana aceasta :)
multi mi-au spus ca se intampla cand te astepti mai putin - hai sa incercam sa nu ne mai gandim atat.... pup
natalia1989
15 sep 2010, 16:16
buna fetelor...sunt noua pe aici si am si eu o nelamurire....sper k ma puteti ajuta....pe 6iulie mi-a venit cm,dupa care am avut contact sexual cu logodnicul meu si de atunci nu mi-a mai venit cm....nu am un ciclu regulat dar totusi mi-a cam intarzia destul de mult....am unele simptome oboseala,somnolenta,balonta aproape tot timpu si cateodata dupa ce mananc am greturi....eu sunt fumatoare si beau cafea de de un timp nici alea nu mai merg ca inainte....oare sunt insarcinata?va rog ajutatima!!!
oana-oana
15 sep 2010, 16:40
Iubita,nu stiu daca o sa-ti para bine sau o sa te intristezi,dar cred ca esti graviduta.Simptomele si intarziera asa de mare confirma o sigura sarcina.
Sfatul meu este sa-ti ei un test de sarcina.Sa-l faci mai bine de dimineata cand te trezesti(primul pipi).
Depinde de ce decizie o sa iei trebuie neaparat sa mergi la doctor.Daca vrei sa ti sarcina sau daca nu vrei,tot trebuie sa mergi.
Te asteptam cu noutati si sa de Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti tu.
Pupicei si te asteptam.
mona_28
15 sep 2010, 20:40
Natalia1989 ai facut vreun test de sarcina pana acum?
vicky1223
18 sep 2010, 12:26
Buna fetelor, ce mai faceti? Oana ce mai nou pe la tine? N-am prea intrat pe aici ultimul timp...Dupa ce-am pierdut sarcina in iulie, am avut intarziere de ciclu menstrual 2 luni, si chiar credeam ca am ramas insarcinata...Intr-o zi am prins curaj si mi-am luat un test de sarcina si rezultatul a fost negativ...Iar peste 4 zile mi-a venit si ciclu. Asa mi se intampla de fiecare data... Pana la urma am intrat la facultate in Romania, am lasat medicina de la Chisinau...si sper ca va fi totul bine.o zi buna sa aveti,pupicei
oana-oana
18 sep 2010, 13:53
DOAMNE,iubita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ce o sa-ti spun acum vreau sa ma crezi:azinoapte ,pe la ora 1.30 am intrat pe net si am intrat la ,,members list''si ti-am vazut numele.Chiar ma intrebam de ce nu ai mai intrat si ce mai faci.Nu-mi vine sa cred,dupa atata timp ai intrat chiar astazi!!!!!!!!!!!!!!!!Iti jur ca asa s-a intamplat,draga Vicky1223.
Imi pare rau de tine,de ce ti s-a intamplat.Te rog frumos sa nu disperi si sa fii optimista,o sa ti se intample si tie minunea.SIGUR.
Despre mine ce sa-ti spun??????
Sunt la fel cum stii,mi-a venit cm pe 5 ,acum sper si eu ca luna viitoare sa nu-mi mai vine.Sper,ce sa fac?
Oricum,o sa vezi tu ca o sa ne ajute si noua Dumnezeu sa facem si noi un bebe,o sa vezi!
Ma bucur totusi,pt tine,ca ai intrat la facultate in Romania.Felicitari!!!!!O sa vina si bucuria cealalta.
Te pup dulce si te astept cu vesti bune.Ma bucur ca nu ne-ai uitat!!!!!
Sa ai grija de tine.
oana-oana
18 sep 2010, 13:54
Am uitat sa te intreb.Acum faci vre-un tratament,ai mai fost la doctor?Cum esti acum?
vicky1223
18 sep 2010, 14:32
Nu fac nici un tratament...pentru ca nu e nevoie, iau anticonceptionale...a inceput un nou an de studii si nu-mi permit sa raman insarcinata, pentru ca una cu alta nu se leaga...insa din vara viitoare cand fac nunta, ne apucam de un nou proiect. :D imi doresc din tot sufletul sa ramai graviduta si sa-ti vezi visul implinit...eu una ma tot gandesc la sarcina mea..uite acum avea sa am 18-19 saptamani, cu burtica in fata si plina de viata...insa asta e viata...mergem inainte cu durerea pe care o port cu mine in suflet mereu...insa nu disper..sunt tanara si am timpul inainte...tu in ce tara esti?din cate am inteles nu esti in Romania, pupici la voi
oana-oana
18 sep 2010, 14:58
Ma bucur ca esti optimista si sa stii ca totul o sa fie bine in viitor,o sa reusesti totul in viata.Daca gandesti pozitiv o sa treci mai usor peste toate.Incearca si nu te mai gandi la cate sapt avea burtica ta acum.Stiu ca nu-i usor,dar incearca.
Exact cum ai spus si tu......esti tanara si ai toata viata inainte.Eu ce sa mai zic????
Sunt plecata din tara de 7 ani(si....cam 4 luni)Sunt in Grecia.Dar ma duc in tara in fiecare an de 2 chiar si 3 ori pe an.Vine si baiatul meu la mine in fiecare an (vara in concediu).
Asta-i viata!!!
Pupici.
vicky1223
18 sep 2010, 15:12
Mda, lumea de viata buna nu pleaca de acasa...Insa nu asta conteaza,conteaza faptul ca esti o DOAMNA nemaipomenita de draguta si plina de optimism in ceea ce incearca sa faca si sa obtina...Nu dispera si stai linistita...le zici la toate fetele de pe forum sa-si gaseasca o ocupatie, insa tu nu faci asta, asa ca inafara de forum...umple golurile..si profita de timpul frumos de afara :D . Eu am o matusica care a nascut la 52 de ani...fara sa se astepte la asa ceva, fiind al 6-lea copil...deci...Dumnezeu vede de sus, si are grija de toate.
Ai mare grija de tine...si enjoy the time...
Pupici!!!
oana-oana
18 sep 2010, 15:30
Iubita,mi cer scuze,nu prea am iteles ce ai vrut sa spui cu...,,le zici la toate fetele de pe forum sa-si gaseasca o ocupatie,insa tu nu faci asta........,ce ai vrut sa spui?
Am gresit cu ceva?
vicky1223
18 sep 2010, 15:38
Scuze daca nu m-am facut inteleasa. Ma refeream la faptul ca incurajezi fetele sa fie mai calme, sa-si caute noi ocupatii care sa le produca placere...si care sa le faca sa uite de anumite neplaceri sau de faptul ca incearca sa ramana insarcinate...asa ca fa-te frumoasa....rujeaza-ti buzele si iesi pe afara..aerul curat face bine organismului...ai nevoie si tu de incurajari , cum si celelalte fete...si ma bucur ca faci lucrul asta pentru noi, cuvinte frumoase spuse la momentul potrivit
oana-oana
18 sep 2010, 15:48
OK,acum am inteles.Multumesc!!!!
Sa stii ca de multe ori am avut si am nevoi de incurajare.De foarte multe ori am gasit aici pe forum de la fete.Chiar daca o data am fost(poate)inteleasa gresit de una din viitoare mamici si mi-a cerut sa nu mai
vb cu ea.M-a deranjat fffff putin,dar mi-a trecut.Eu stiu ca nu am jignit pe nimeni(nu am acest drept)si am fost cat am putut alaturi de fetele de aici.Am facut asta din toata inima si cu mare placere
Asta este.
Multumesc inca o data.
Pupicei
vicky1223
18 sep 2010, 17:49
in acest caz, de ce mai scrie pe un forum unde fiecare se da cu parerea, si da sfat din propria experienta din viata...urat din partea ei, sa-ti ceara lucrul asta, cand incerci s-o indrumi si sa-i dai un sfat. Nu-ti place ce sfat primeste aici...cauta-ti o prietena care sa te inteleaga mai bine, un doctor ginecolog, un psiholog...in fine...asta e parerea mea:d
Pupicei..
P.S nu era pentru tine Oana, era pentru fata care ti-a cerut sa nu vorbesti cu ea:P
Mixaela
08 mar 2011, 09:06
Buna tuturor! Cele care au experienta in sarcini, mai imprastii "nebunia' mea pe un forum pentru acum ca au trecut 2 saptamani de la micul "accident" si dureri menstruale ce trebuia azi sa-mi vina nu am absolut deloc... Suntem pregatiti moral pentru a avea bebe, si speram sa se prinda, daca nu incercam data viitoare, pana atunci doresc cateva sfaturi dela voi. Am menstruatia regulata, o monitorizez mereu, imi stiu zilele fertile si nefertile, si cand s-a intamplat in acea seara eram fix pe ziua mare a ovulatiei, el dandu-si drumul in mine doar putin, dar poate ca eram prea "infierbantati" si ca s-a intamplat prea repede, eu dupa contact am facut spalaturi vaginale, doar un jet de apa. Stiind din alte articole ca dupa ejaculare, aceste spalaturi nu au nici un rost, pt ca spermatozoidul cu viteza luminii se duce aproape de locul sau...
Dupa 3 zile dupa gura unei prietene am stricat un test de sarcina si a iesit negativ, apoi l-am refacut dupa 8 zile, tot negativ a iesit, intre 7-10 martie urmeaza sa imi vina CM si nici un simptom de menstra nu am avut.
Pe parcursul acestor saptamani, cam dupa o saptamana cel mai clar, am avut stari de ameteala, usor de greata dar suportabile, durere de spate, o zvacneala in partea stanga, desi nu parea ca ar fi la ovar, era nitel mai sus si dureri de secunde, fugitive in zona vaginala sau interior (de 2-3 ori simtite).
Ultimele menstruatii :
14 decembrie 2010
15 ianuarie 2011
09 februarie 2011
Perioada menstrei este de 5 zile, "accidentul" s-a intamplat intre data de 22-23 februarie, acum rezultatul va fi bebe sau nu?
Multumesc anticipat!