Alexandra_Dragomir
27 iul 2010, 15:20
La mine la job s-au schimbat multe in rau in foarte scurt timp, insa ceea ce ma nemultumeste cu adevarat este ca am senzatia ca de cand au fost informati sefii in mod special- ca sunt insarcinata, nu stiu cum sa ma faca sa ma simt mai prost! Desi intru in prenatal la sfarsitul lunii ianuarie, ei deja ma pun sa fac training unei colege de la vanzari care se va ocupa de ce faceam eu, si nu ma mai ocup deloc de toate indatoririle pe care le aveam... ci doar de informatiile legate de soft... Parca involuez si nu imi place deloc. Nu voi sta 2 ani acasa, ci ma voi angaja imediat dupa concediul maternal, asadar cunostintele proaspete imi vor folosi... Ma gandesc serios sa imi caut alt job imediat dupa ce nasc, atitudinea asta imi da de gandit.
INTREBARE: Totusi, la cat timp ma pot concedia dupa ce ma intorc din concediul maternal? Am un feeling foaaarte ciudat si as vrea sa fiu pregatita. Multumesc frumos!
INTREBARE: Totusi, la cat timp ma pot concedia dupa ce ma intorc din concediul maternal? Am un feeling foaaarte ciudat si as vrea sa fiu pregatita. Multumesc frumos!