PDA

View Full Version : Sali de sport pentru gravide

Dorina
01 nov 2008, 08:22
Salutare burticutelor, eu de cand am aflat ca o sa am un bebe, am inceput sa caut si sali unde sa pot face miscare. Stand 9 ore pe scaun cu ochii la calculator, am inceput sa simt o nevoie tot mai acuta de a ma misca.

Am tot cautat pe internet sali cu tarife decente si program dupa ora 18.00, si nu am gasit decat vreo 2 sali dar cu inceperea orei de la 20.00. Iar sala la care ma duceam au doar de la 17.15, ceea ce presupune sa plec de la servici de pe la ora 16.00, in conditiile in care eu ies la 18.00. Mentionez ca stau in Militari, si lucrez langa Cismigiu, asa ca daca aveti cunostiinte de vreo sala prin zceste zone, va rog mult spuneti-mi si mie.
Multumesc mult.

Florina
01 nov 2008, 08:23
din cate stiu exista o sala la Unirea Shopping Center cu program relativ normal. Grupele incep din ora in ora iar preturile sunt destul de decente. Pentru 8 sedinte 80 RON.

moms
04 mar 2009, 12:51
Buna Dorina,
eu cunosc un centru cu servicii destinate exclusiv gravidellor - gimnastica prenatala, masaj prenatal, cursuri prenatale in zona Eroii Revolutiei. au program permanent si dimineata si seara la gimnastica, gimnastica gravidelor se face cu serii restranse, intrucat instructoarea - Raluca trebuie sa aiba permanent contact verbal cu ele (le explica cum sa respire, le corecteaza pozitiile, modul de executare al exercitiilor etc.). Aici, se tin chiar si cursuri de Ingrijirea Nou-nascutului si sugarului, unde daca tati participa, primeste un atestat de absolvire a unui curs de puericultura si dupa ce mami naste, el va beneficia nu de 5 zile libere (cat i se da in mod normal), ci 15 zile lucratoare libere platite, cf Legii 210/ 1999 privind concediul paternal. Cursurile sunt supertari, iar dna dr Amelia Dan raspunde la toate intrebarile, chiar le incurajeaza pe viitoarele mamici sa isi pregateasca o lista de intrebari, pentru a nu ramane intrebari fara raspuns.

cu drag,
andreea

Unregistered
07 mar 2009, 20:22
Buna fetelor,

puteti sa dati numele cluburilor respective, sau adresa sau un numar de telefon? De exemplu eu stau in zona Eroii Revolutiei, dar nu stiu de nici un centru pentru gravide pe aici...

Merci frumos,
Iulia

moms
09 mar 2009, 09:01
este foarte usor de ajuns. Este o zona numai de case, iar imobilul este nou-construit (de aprox. 1 an). te pup,

Unregistered
16 mar 2009, 17:13
buna sunt crina si as vrea sa va intreb daca aceste sali sunt special amenajate pt gravide ,daca au un doctor care sa fie prezent acolo in caz ca ti se face rau ,daca vi s-au cerut niste analize inainte de a va inscrie si daca ati luat abonament pe o luna sau ori de cte ori simtiti nevoia mergeti ?
multumesc astept raspunsurile voastre .

Unregistered
16 mar 2009, 17:16
si am uitat sa o intreb pe andreea cat costa cursurile .daca stii si ai putea sa imi scrii mi-ai fi de un real ajutor .multumesc mult ,crina

cryss_85
06 ian 2011, 11:50
salutare viitoare mamici, in prezent cu burtici
ma numesc cristina si sunt din agapia, jud neamt. pana la sfarsitul lui decembrie am mers la servici, fiind o persoana dinamica.acum sunt in concediu si incerc sa-mi umplu timpul cu diverse activitati. in zona nu avem nici o sala speciala pt gravide.
de aceea vreau sa pot lua legatura cu voi care urmati astfel de cursuri.
eu sunt mamica din martie?teoretic in jur de 25-27 martie ...practic o sa vedem. sa aveti o sarcina usoara si daca vreti sa vb , cu cea mai mare placere din partea mea.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania