PDA

View Full Version : multe intrebari...

dreea
17 aug 2010, 10:53
ufff...cine ma poate ajuta si pe mine??am o gramada de intrebari referitoare la maternitate :D de exp: ce ne trebuie pt bebe la maternitate? (ma refer la hainute,biberoane etc.), ce ne trebuie noua ca mamici la maternitate?? e mai bine sa luam camasuta de noapte sau pijama cu pantalon si bluza...mai am o luna jum si ma terorizeaza gandu maternitate mai rau decat nasterea naturala :D deci este vreo mamica care a mai trecut printr-o nastere si ma poate ajuta?? multumesc anticipat:)

oana-oana
17 aug 2010, 13:49
Draga Dreea,intra imediat pe site asta la ,,AJUTORRRRRRRRR'',ti-a lasta KARINAGRANELLE o lista cu tot ce-ti trebuie pt maternitate, cat mine de mare.Speram sa-ti fie de folos.Acum intru si eu iar sa o citesc,ca nu am citit-o toata.Am vrut intai sa-ti scriu.
te pup

dreea
17 aug 2010, 16:37
multumesc frumos am vazut deja lista :p ma gandeam eu cam la toate dar parca pare asa lunga cand e scrisa :)) va multumesc pupici

Nita Tania
10 oct 2010, 13:29
Buna mamici si burtici!Sunt nerabdatoare sa imi aduc gaza pe lume,avem 32 de saptamani si termenul se apropie.In ciuda superstitiilor mamei si prietenelor ,am reusit sa cumpar cateva lucrusoare pentru bebe(e fetita) dar am o dilema:nu stiu cu ce tip de detergent sa le spal...si daca poate fi folosit vreun tip de balsam.Astept ajutor de la voi!Multumesc!

claudiasb
24 nov 2010, 08:20
Draga Tania,eu sincer am spalat cu orice tip, nu era unul anume special pt bebei, la fel si balsamul de rufe, important este sa calci toate hainutzele bebelului,sti...la temperatura aia mare se distruge orice, eu asa am facut,si in plus are bebe si hainutzele calcate. Te pupik si multa sanatate tie si fetitzei tale

nicol
07 feb 2011, 19:53
asa stiam si eu ca se pot spala hainutele cu orice tip de detergenet dar fara balsam de rufe. Dar nu stiu daca e indicat sa folosim Calgon???

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania