PDA

View Full Version : Maternitatea particulara Isis Constanta

lovelife
25 aug 2010, 10:24
Poate majoritatea gravidelor ati auzit ca in Constanta exista o maternitate privata, Maternitatea Isis ce ofera conditii foarte bune pentru nastere.
Un aspect interesant este ca nu face o diferenta la tarife intre nasterea normala si nasterea prin cezariana, astfel incat medicii aleg solutia cea mai potrivita de nastere fara sa aiba o presiune financiara, asa cum se intampla in alte maternitati.
Doresc sa aflu parerea voastra ca mamici ce au nascut la Maternitatea Isis, experientele si trairile voastre, ce va placut si ce nu va placut.

liliana_t
19 sep 2010, 21:16
O sa scriu si aici perceptia mea fata de aceasta maternitate.
Gravidele din orasul meu isi doreau cu ardoare sotul la nastere.Am incercat impreuna cu ele sa gasim o solutie.Una dintre gravide a ales sa nasca intr-o clinica unde se poate permite ca sotul sa fie prezent.
Am aflat ca in aceasta maternitate exista oameni deschisi care incurajeaza nasterea naturala si sprijinul afectiv al familiei in aceste momente cand se contureaza o familie.
Probabil, nu as merge pe multe detalii din interior, insa faptul ca nu exista o diferenta de pret , tocmai pentru a nu face alegerea nasterii mai dificila pentru mama, este dovada ca celor de aci le pasa ca nasterea sa se petreaca asa cum alege gravida,familia.
Nu stiu daca conteaza atat de mult conditiile hoteliere, atitudinea personalului, fiindca sunt destule spitale de stat in care conditiile de spitalizare sunt bune, unde exista personal amabil...conteaza pana la urma ca exista un mod deschis de a vedea nasterea, de a simti ca poti naste asa cum ai vazut in filme, sa simti ca tu contezi...

Povestile despre nastere ale celor care au nascut in acest spital sunt expuse pe forumul www.isis-med.ro (http://www.isis-med.ro) unde va invitam sa ne cititi , sa participati la discutii chiar daca nu ati nascut sau nu veti naste in aceasta maternitate.
Veti primi raspunsuri informate in legatura cu problemele dvs ginecologice, psihologice si consiliere in alaptare.

AnUtZyIk
20 sep 2010, 07:48
Multumesc pt informatii, chiar eram curioasa sa aflu cateva detalii despre aceasta maternitate

lovelife
08 oct 2010, 20:26
O prietena de a mea a nascut la Isis acum o luna, si a fost extrem de multumita, conditii de hotel, tala a putut sa stea langa ea la nastere, doctorul, asistentele si restul personalului sau purtat foarte cald cu ei, (prietena mea este medic in Galati)
Astept si opiniile altor mamici ce au nascut la maternitatea Isis

mimi_bombonika
18 oct 2010, 21:35
buna,sunt insarcinata in 4 luni si as vrea sa stiu exact ce servicii ofera maternitatea ISIS pt cei 1000euro.....va multumesc!

liliana_t
04 ian 2011, 01:44
Buna!
Felicitari pentru sarcina!
Uite, iti atasez pagina si poti citi ce servicii poti alege!
Daca crezi ca pot sa iti raspund si la alte intrebari, o fac cu multa placere.
Servicii Isis Medical Center – Primul spital privat din Constanta (http://www.maternitate-constanta.ro/servicii/)

mimi_bombonika
04 ian 2011, 16:40
Buna!
Felicitari pentru sarcina!
Uite, iti atasez pagina si poti citi ce servicii poti alege!
Daca crezi ca pot sa iti raspund si la alte intrebari, o fac cu multa placere.
Servicii Isis Medical Center Primul spital privat din Constanta (http://www.maternitate-constanta.ro/servicii/)
multumesc,as vrea sa stiu daca poti plati in rate sau ceva de genul...am o problema destul de grava,financiara,m-ar ajuta foarte mult!?

Mihaelutza
22 mar 2011, 12:05
Buna ziua!
Stie cineva care este pretul la Isis pentru o nastere?:ajutor:

mimi_bombonika
22 mar 2011, 20:42
Buna ziua!
Stie cineva care este pretul la Isis pentru o nastere?:ajutor:

800 euro--nastere naturala,nastere in apa,nastere prin cezariana...3 zile de spitalizare!!

servicii suplimentare:300lei pe zi/zile in plus de spitalizare...
150 lei/zi insotitor...
100 euro anastezie epidurala...

sau 1000 euro cu tot inclus!

Mihaelutza
23 mar 2011, 07:35
800 euro--nastere naturala,nastere in apa,nastere prin cezariana...3 zile de spitalizare!!

servicii suplimentare:300lei pe zi/zile in plus de spitalizare...
150 lei/zi insotitor...
100 euro anastezie epidurala...

sau 1000 euro cu tot inclus!

Multumesc frumos pentru raspuns.
1000 si ceva de euro mi se pare rezonabil :thankyou:

Roxana0929
06 iun 2011, 22:05
Mai e vreo mamica care naste anul asta la Isis???

ral82
28 iul 2011, 09:46
Eu nu am reusit sa vad care este echipa de medici care lucreaza la Isis. Imi poate oferi cineva o lista?

Iulia...
12 aug 2011, 12:34
Maternitatea Isis nu este ceea ce se doreste a fii sau ceea ce se descrie.Am nascut acum cateva luni la Isis un baietel sanatos(multumesc lui Dumnezeu) prin cezariana cu DR.Zaher.Trebuie sa mentionez ca nu sunt din Constanta,am mers special sa nasc acolo in urma bunei reclame pe care o are.M-amlovit de un neprofesionalism iesit din comun,probabil pretul mai mic decat al altor maternitati private justifica lipsa personalului si multe minusuri pe care aceasta maternitate le are.Am ajuns acolo la ora 11 fiind programata la ora 14 pt cezariana,eu si sotul meu am fost condusi intr-o camera unde ni s-au dat niste hartii de completat fara ca cineva sa ne spuna despre ce este vorba.La ora 13.30 am fost condusa de o asistenta (foarteeeee antipatica) in sala de operatie unde o alta asistenta m-a intrebat ce tip de anestezie doresc,bineinteles ca doamna DR Anestezist nu s-a deranjat sa poarte o discutie prealabila despre anestezie si a trebuit sa ma incred in ceea ce m-a sfatuit o asistenta.A urmat operatia.Dupa operatie am stat 3 zile internata fara ca doctorul care m-a operat sa vina o singura data sa ma vada.Toate vizitele medicilor au fost superficiale si nici una dintre doamnele doctor care m-au vazut nu si-a dat seamaca operatia mea se infecteaza.Am primit calmante cu portia, o data la 3 ore cum nici macar in spitalele de stat nu se procedeaza,cand spuneam ca ma doare mi se raspundea ca este normal si ca trebuie sa suport.Toate asistentele sunt foarte tinere si fara experienta si ca dovada mi-au spart toate venele pentru ca nu stiau cum sa prinda una.Daca ai nevoie de ceva trebuie sa suni singura asistenta de serviciu care cel mai des are telefonul descarcat si nu poti da de ea asa ca va trebui sa suporti in continuare durerile.Nu m-a invatat nimeni cum sa fac baie copilului cum sa-l imbrac sau tot ce am citit eu ca voi fi invatata in aceasta maternitate.Am ajuns acasa si m-am chinuit o luna de zile cu operatia,mergand in fiecare zi la curatat si pansat,ajungand chiar sa fiu deschisa din nou datorita mantuielii doctorului Zaher.Cam asta este maternitatea Isis.Iar pentru fetele care sunt interesate de nasterea in apa,si la acest capitol este o dezamagire,dar asta este un alt subiect.

mimi_bombonika
12 aug 2011, 13:02
Maternitatea Isis nu este ceea ce se doreste a fii sau ceea ce se descrie.Am nascut acum cateva luni la Isis un baietel sanatos(multumesc lui Dumnezeu) prin cezariana cu DR.Zaher.Trebuie sa mentionez ca nu sunt din Constanta,am mers special sa nasc acolo in urma bunei reclame pe care o are.M-amlovit de un neprofesionalism iesit din comun,probabil pretul mai mic decat al altor maternitati private justifica lipsa personalului si multe minusuri pe care aceasta maternitate le are.Am ajuns acolo la ora 11 fiind programata la ora 14 pt cezariana,eu si sotul meu am fost condusi intr-o camera unde ni s-au dat niste hartii de completat fara ca cineva sa ne spuna despre ce este vorba.La ora 13.30 am fost condusa de o asistenta (foarteeeee antipatica) in sala de operatie unde o alta asistenta m-a intrebat ce tip de anestezie doresc,bineinteles ca doamna DR Anestezist nu s-a deranjat sa poarte o discutie prealabila despre anestezie si a trebuit sa ma incred in ceea ce m-a sfatuit o asistenta.A urmat operatia.Dupa operatie am stat 3 zile internata fara ca doctorul care m-a operat sa vina o singura data sa ma vada.Toate vizitele medicilor au fost superficiale si nici una dintre doamnele doctor care m-au vazut nu si-a dat seamaca operatia mea se infecteaza.Am primit calmante cu portia, o data la 3 ore cum nici macar in spitalele de stat nu se procedeaza,cand spuneam ca ma doare mi se raspundea ca este normal si ca trebuie sa suport.Toate asistentele sunt foarte tinere si fara experienta si ca dovada mi-au spart toate venele pentru ca nu stiau cum sa prinda una.Daca ai nevoie de ceva trebuie sa suni singura asistenta de serviciu care cel mai des are telefonul descarcat si nu poti da de ea asa ca va trebui sa suporti in continuare durerile.Nu m-a invatat nimeni cum sa fac baie copilului cum sa-l imbrac sau tot ce am citit eu ca voi fi invatata in aceasta maternitate.Am ajuns acasa si m-am chinuit o luna de zile cu operatia,mergand in fiecare zi la curatat si pansat,ajungand chiar sa fiu deschisa din nou datorita mantuielii doctorului Zaher.Cam asta este maternitatea Isis.Iar pentru fetele care sunt interesate de nasterea in apa,si la acest capitol este o dezamagire,dar asta este un alt subiect.

conteaza foarte mult ce medic te va opera,eu am nascut cu medicul meu care mi-a uramarit sarcina si n-am avut probleme,ma vizitat,in fiecare zi si personalul a fost prea amabil...nush,eu am nascut in luna martie...totul afost impecabil...m-au ajutat foarte mult..dar vezi tu...fiecare cu norocul sau...!!:Dm-am recuperat repede si n-am avut probleme cu operatia!!

ruxandra.b
17 aug 2011, 19:03
Mai e vreo mamica care naste anul asta la Isis???
Eu am nascut acum cateva zile aici si conditiile sunt impecabile. Incepand de la Dr. Zaher pana la personalul administrativ.
Am nascut subacvatic, dar fiind prima nastere nu pot sa-ti spun daca exista vreo diferenta desi se spune ca este mult mai usor atat pentru mama cat si pentru copil.
Din punctul meu de vedere, recomand cu toata increderea.

Killjoy
30 aug 2011, 14:52
Pentru cei care nu sunt asigurati la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate tot 1000 euro este?

tighiceanu daniel
20 sep 2011, 22:25
sotia mea a nascut acolo pe 09 septembrie.mare parte din ce ai povestit tu ni s-a intamplat si noua mai putin slava domnului partea cu operatia care la sotia mea nu s-a infectat. mai completez ca la sfarsit am solicitat factura, si nu mi s-a dat nimic decat un bonulet amarat pe care cu insistente l-au stampilat. am solicitat si screening, nici acum nu am primit rezultatul. cand am fost cu sotia in Galati sa i se scoata atele i s-a spus ca a fost norocoasa cu cusatura fata de altele care s-au operat acolo. abia acum imi dau seama in ce pericol au fost expusi si sotia si copilul. maternitatea Isis ar trebui numita Macelaria Isis. nu vreau sa descurajez pe nimeni dar celor care va apropiati de nastere si cautati pe net o clinica sa va feriti. eu in orice caz o sa mai revin cu informatii despre Isis unde voi avea ocazia. am facut poze, filmulete si am inregistrat si asistente care se plangeau de stresul la care sunt supuse. in aceasta clinica singurul vinovat e patronul

ramona32
05 oct 2011, 21:32
Buna ziua si bun gasit tuturor. Ma numesc Ramona si sunt mamica a 2 copilasi minunati adusi pe lume cu ajutorul domnului dr Zaher.Am citit mesajele de mai sus , recunosc ca sunt un pic sceptica avand in vedere faptul ca baietelul a fost nascut la Isis iar calitatea serviciilor din punctul meu de vedere a fost ireprosabila. Mai mult decat atat, fiind o pacienta multumita de aceasta clinica am indrumat alte gravidute sa-si aduca copii pe lume acolo, nu am auzit nici un repros de la nimeni.

Voi expune acum impesiile mele legate de maternitatea Isis si asa cum spunea cineva mai sus, da, e bine ca inainte sa faceti o alegere sa cercetati, sa mergeti si sa vedeti cu ochii vostrii nu sa va multumiti cu ceea ce cititi pe un forum. Clinica Isis primeste viitoarele paciente pentru a o vizita. Mergeti la receptie si solicitati fetelor de acolo acest lucru. Puteti vedea camerele, puteti vorbi cu asistentele despre conditiile din maternitate, cu fetele de la receptie despre pachetele de nastere sau alte detalii.

Sarcina (http://www.mamicamea.ro/sarcina/Page-2.html) mi-a fost urmarita de domnul Dr Zaher, am nascut la Isis in apa, a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea.Am avut alaturi oameni minunati asistente, anestezist(am facut epidurala), psiholog care m-a ajutat sa trec cu bine peste travaliu, m-a invatat cum sa-i controlez respiratia , sa-mi inteleg corpul in acele momente in care simtem ca nu mai sunt stapana pe el.

Spunea cineva mai sus in mesaj ca nu a fost intrebata ce tip de anestezie doreste, din cate stiu eu la internare pacientele care nasc prin cezariana completeaza chestionarul de anestezie. O intrebare este referitoare la tipul de anestezie preferat, asta pe langa multe alte informatii legate de greutate, afectiuni ale paciente. Acel chestionar este citit de medicul anestezist. Doamna Dr Dinca (medic anestezist) insista ca pacienta sa completeze acel chestinar.

Personalul Isis este tanar, e adevarat,dar fiecare isi cunoaste bine treaba acolo. Asistentele acelea tinere petrec ore langa mamica invatand-o sa alapteze, pe unele dintre ele chiar se chinuiesc sa le convinga sa-si alapteze copilul. Este un Spital care sprijina alaptarea, nasterea naturala. Eu am fost sustinuta, invatata,sa-mi alaptez copilul, sa-l imbaiez, sa-i fac igiena.Puneam intrebari.....multe intrebari, de fiecare data mi-au raspuns cu rabdare si incantare. Spun incantare pentru ca au observat faptul ca sunt interesata sa aflu cat mai multe, sa invat tot ce trebuie sa stiu inainte de a pleca acasa. Si dupa ce am ajuns acasa cu bebelusul , ori de cate ori am avut nevoie de suport , sfaturi am fost ajutata, consiliata de catre medicul neonatolog care a asistat la nasterea copilului meu.

Acum la 2 ani dupa nastere merg in continuare cu baietelul la Isis pentru controalele lunare . Medicul nenonatolog (pediatru) a urmarit evolutia noastra, vaccinurile tot acolo le-am facut. Imi pare rau pentru pacientii nemultumiti , insa eu cand ajung la Isis ma simt ca acasa.
Conditiile mi se par excelente acolo, nu mi-a lipsit absolut nimic nici mie , nici copilului, desi bagajul meu de acasa a fost destul de micut.Imi amintesc ca dupa nastere una din asistentele neonato a insistat sa-mi ia copilul ca sa ma pot odihni (nu dormisem 2 nopti).

Doresc sa fac o precizare: in pachetul de 1000 de euro nu se plateste nimic suplimentar cum se scria mai sus. Include intre 3 pana la 7 zile de spitalizare(daca sunt indicatii medicale), anestezie(indiferent de tipul ei), insotitor(o persoana din familia pacientei care sa stea zi/noapte)pe toata perioada de spitalizare. Eu am primit camera cu 2 paturi, deci insotitorul nu se inghesuie pe un fotoliu stramt asa cum stiu ca se procedeaza prin alte parti.
Multa sanatate voua si copilasilor vostrii.

nicol
06 oct 2011, 07:49

buna!
felicitari pt baietel si multa sanatate.
ma vad nevoita sa ma bag in discutie. si eu am nascut la Isis in martie tot prin cezariana. pe tot parcusul sarcinii m-a supravegheat dna dr Solopenko, cu care am si nascut si de care am fost foarte multumita. in hartiile pe care le-am completat trebuia sa trec toate problemele de sanatate pe care le-am avut. daca nu am inteles ceva am intrebat si mi s-a raspuns. asistentele au fost foarte amabile mereu cu zambetul pe buze. cat despre anestezie, da, pe mine m-au intrebat ce tip de anestezie vreau, dar pana la urma med anestezist decide care e mai buna pt fiecare pacient in parte. cat am stat in postoperator veneau asistentele din ora in ora. in camera in care am stat cu sotul si copilul era un telefon de unde sunam la receptie, mi s-a raspuns de fiecare data, fie ca ceream un bibe cu lapte pt bebe, un calmant pt dureri sau pur si simplu chemam o asist, au venit de fiecare data. zilnic venea un medic ( medicul de garda) sa ma vada, dimineata si seara, plus medicul pediatru la copil. am stat acolo trei zile si med care m-a operat a venit de doua ori. de fiecare data vroiau sa vada operatia si ma intrebau cum ma simt. calmante imi faceau dimi si seara si daca sunam la receptie sa cer veneau imediat si imi faceau. eu aveam la mine un carnetel si imi notam orice nelamurire pe care o aveam despre cum sa ingrijesc pe bebe. medicul neonatolog pediatru m-a lamurit de fiecare data.
imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, insa sunt si foarte surprinsa. cat despre nasterea in apa, nasa mea a nascut asa tot la Isis si totul a fost bine.

ramona32
06 oct 2011, 07:52
aaaa am uitat sa mentionez ca eu am primit bon fiscal si factura si nu am stat sa ma rog de nimeni, nici macar nu am solicitat asta.

ramona32
06 oct 2011, 08:05
buna!felicitari pt baietel si multa sanatate.ma vad nevoita sa ma bag in discutie. si eu am nascut la Isis in martie tot prin cezariana. pe tot parcusul sarcinii m-a supravegheat dna dr Solopenko, cu care am si nascut si de care am fost foarte multumita. in hartiile pe care le-am completat trebuia sa trec toate problemele de sanatate pe care le-am avut. daca nu am inteles ceva am intrebat si mi s-a raspuns. asistentele au fost foarte amabile mereu cu zambetul pe buze. cat despre anestezie, da, pe mine m-au intrebat ce tip de anestezie vreau, dar pana la urma med anestezist decide care e mai buna pt fiecare pacient in parte. cat am stat in postoperator veneau asistentele din ora in ora. in camera in care am stat cu sotul si copilul era un telefon de unde sunam la receptie, mi s-a raspuns de fiecare data, fie ca ceream un bibe cu lapte pt bebe, un calmant pt dureri sau pur si simplu chemam o asist, au venit de fiecare data. zilnic venea un medic ( medicul de garda) sa ma vada, dimineata si seara, plus medicul pediatru la copil. am stat acolo trei zile si med care m-a operat a venit de doua ori. de fiecare data vroiau sa vada operatia si ma intrebau cum ma simt. calmante imi faceau dimi si seara si daca sunam la receptie sa cer veneau imediat si imi faceau. eu aveam la mine un carnetel si imi notam orice nelamurire pe care o aveam despre cum sa ingrijesc pe bebe. medicul neonatolog pediatru m-a lamurit de fiecare data.imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, insa sunt si foarte surprinsa. cat despre nasterea in apa, nasa mea a nascut asa tot la Isis si totul a fost bine.Da Nicol, ai dreptate in camera este un telefon de la care poti suna si in cateva minute ai problema rezolvata.Iar legat de calmante...sa fim seriosi nu sunt dropsuri pe care sa le inghitim cu pumnul sunt niste medicamente. poate ca in Spitalul mare asistentele indoapa pacientele cu calmante ca sa nu le mai auda vaitandu-se, insa la Isis totul este sub control. Nicol ai mai fost la Isis? Stii ca acum este si sectie de pediatrie(non-stop) cu internari daca este cazul...Slava Domnului era si timpul. Anul trecut am fost internata in Spitalul mare cu baielelul si a fost un cosmar. Daca ai probleme cu bebe, la orice ora gasesti un medic pediatru la Isis .

Klarra
17 oct 2011, 08:16
Buna ziua dragi mamici. Sunt Clara si ma bucur sa gasesc un subiect despre maternitatea la care am decis sa nasc. Sunt pacienta domnului Dr Cristurean si la sfarsutul lunii ianuarie voi naste un baietel, Mi-as dori foarte mult sa nasc in apa, am citit cateva informatii pe site-ul maternitatii, am intrat si pe forumul maternitatii Isis, dar mi-as dori sa vorbesc cu mamici care au nascut acolo in apa. Domnul Dr Cristurean asista nasteri in apa? Eu am vorbit cu dansul si mi-a zis ca nu va fi nici un fel de problema. Am vizitat si clinica acum o luna de zile, am ramas placut impresionata, arata foarte bine, iar personalul mi s-a parut extraordinar. Am gasit o atmosfera calda .Atat eu cat si sotul meu suntem increzatori.Astept raspuns si mi-ar placea tare mult sa aflu daca pe acest forum mai sunt mamici care urmeaa sa nasca la Isis.
Acum am o mare dilema, eu nu sunt din Constanta. Locuiesc in Tulcea , dar mi-as dori ca sotul meu sa stea cu mine pe perioada spitalizarii. Nu avem rude in Constanta.Se plateste suplimentar daca ramane si pe timpul noptii?

ral82
17 oct 2011, 09:45
Buna ziua dragi mamici. Sunt Clara si ma bucur sa gasesc un subiect despre maternitatea la care am decis sa nasc. Sunt pacienta domnului Dr Cristurean si la sfarsutul lunii ianuarie voi naste un baietel, Mi-as dori foarte mult sa nasc in apa, am citit cateva informatii pe site-ul maternitatii, am intrat si pe forumul maternitatii Isis, dar mi-as dori sa vorbesc cu mamici care au nascut acolo in apa. Domnul Dr Cristurean asista nasteri in apa? Eu am vorbit cu dansul si mi-a zis ca nu va fi nici un fel de problema. Am vizitat si clinica acum o luna de zile, am ramas placut impresionata, arata foarte bine, iar personalul mi s-a parut extraordinar. Am gasit o atmosfera calda .Atat eu cat si sotul meu suntem increzatori.Astept raspuns si mi-ar placea tare mult sa aflu daca pe acest forum mai sunt mamici care urmeaa sa nasca la Isis.
Acum am o mare dilema, eu nu sunt din Constanta. Locuiesc in Tulcea , dar mi-as dori ca sotul meu sa stea cu mine pe perioada spitalizarii. Nu avem rude in Constanta.Se plateste suplimentar daca ramane si pe timpul noptii?
Da, se plateste suplimentar. Eu nu voi naste acolo, dar stiu de la o prietena care a nascut anul trecut acolo ca se plateste in jur de 150 lei suplimentar pe noapte pt insotitor, dar ii asigura si lui pat si mancare.

ramona32
17 oct 2011, 10:11
Bun venit Clara Iti doresc sarcina usoara si un bebelus sanatos. Domnul Dr Cristurean asista nasteri in apa, sunt o multime de mamici care au nascut cu dansul. Daca alegi pachetul de 800 de euro, insotitorul plateste suplimentar si sunt incluse 3 zile de spitalizare.Daca alegi pachetul de 1000 de euro nu platesti nimic suplimentar pentru insotitor, este inclus in pachet.Primesti camera cu 2 paturi iar taticul va putea sta cu voi in permanenta.Sunt de asemeni incluse cele 3 zile de spitalizare, iar daca sunt indicatii medicale(probleme cu mama sau bebelusul) puteti ramane internati pana la 7 zile fara sa achitati nimic in plus. Eu am ales pachetul de 1000 de euro, mi s-a parut mai convenabil.Am avut inclusa si anestezia epidurala, insotitor si am stat internata 4 zile.

ADINAZ
18 oct 2011, 12:57
Fetelor,
si eu am nascut la Isis, prin cezariana, al doilea copil, un baietel. DOMNUL Dr Cristurean mi-a supervizat sarcina si m-a si operat. A facut superechipa cu Dna Dr Pelin si Dna Dr anestezist Dinca. Pt mine a fost o experienta de neuitat pe care as repeta-o oricand (cu niste mici minusuri care oricum nu se pun). Experienta din spitalul mare, cu 5 ani in urma, cand am nascut, tot prin cezariana, a fost "horror". Noaptea de reanimare a fost cosmarul vietii mele. De noaptea de dupa imi era cel mai groaza...dar nu a fost asa. La ISIS am avut parte de conditii bune, asistente care, e drept ca nu zambeau tot timpul noptii, dar aveau grija de tine si raspundeau la intrebari...atat cat le privea pe ele.
Fetelor, sa revin, NASTEREA, oricum s-ar produce ea, nu poate fi lipsita de dureri sau complicatii. Este totusi o nastere. Acum nu ca, daca mergem la o clinica privata, nu mai avem dureri! FALS! Daca mergem la o clinica privata, beneficiem de MEDICI si servicii mult mai bune decat la o clinica de stat.
Bineinteles, ca e loc de mai bine si, cred eu, orice feedback e binevenit.
Va doresc o nastere eleganta si in conditii decente!
Sanatate!

Camy28
09 nov 2011, 13:18
Buna ziua fetelor, vad ca nu este prea multa activitate aici, vroiam sa va povestesc si eu despre dezamagirea mea. Urmeaza sa nasc in luna Ianuarie a anului 2012 iar toata sarcina mi-a fost monitorizata de dr. Tica. Fetelor adica am mers la el la cabinet si inainte sa raman insarcinata si sa nu va imaginati ca este ieftin. Ba deloc, plus ca astepti o vesnicie pana intri la el. Bun, am ramas insarcinata, toata lumea era bucuroasa. Am facut toate analizele de trimestru 1 , am fost la toate consultatiile, iar dumnealui mi-a recomandat sa fac triplu test ( apoi am aflat de la un alt medic ca trebuia sa fac mai intai dublu test). Cand au venit rezultatele la triplu test mi-a spus foarte sec ca bebele meu are mai mult ca sigur sindromul Down. Nu vreti sa fiti in pielea mea si a sotului meu..deci a fost crunt...am plecat plangand de la el din cabinet, deja ma gandeam ca toata bucuria mea se va duce naibi. A doua zi m-am simtit rau si m-am dus la Isis cu gandul ca poate imi face si mie cineva o perfuzie sau un calmat si stiti ce mi s-a spus de la receptie?! Ca doamna asistenta este in sala de operatii, ne pare rau... Si mie imi pare rau ca nu s-a gandit nimeni si ce este in sufletul meu..trist..m-am simtit ca intr-un spital de stat cand stai la rand la urgente poate poate te baga si pe tine cineva in seama..sau doamne ajuta sa vezi vreo asistenta draguta sa-i bagi 10 lei in buzunar. Aici nici nu am vazut asistenta la fata. Astazi stau in fata calculatorului si va scriu linistita pentru ca mi-au revenit sentimentele de bucurie. La recomandarea unei prietene am mers la un alt medic, care mi-a facut si o amniocenteza si m-a asigurat ca nu este nici o problema cu puiul meu. Am ramas cu un gust amar atat despre clinica Isis cat si despre dr. Tica. Never mind..bebele meu e sanatos si o sa se nasca in Ianuarie. Va pup

diana80
09 nov 2011, 13:59
Buna fetelor,

Am si eu o intrebare, Camy, ce medic ti-a facut amniocenteza si unde vei naste acum? Te intreb pentru ca si eu mai am putin si nasc (doar 2 luni) si sunt foarte panicata..am vrut sa nasc la Isis initial, dar m-am razgandit dupa ce am aflat anumite informatii ..(faptul ca nu exista decat o singura sala de nasteri si problema cu terapia intensiva).. Adica daca Doamne fereste baietelul meu se naste prematur nu vreau sa fie transferat la Spitalul Judetean.. Eu acum merg la Dl Dr. Raica si sunt foarte multumita. E un om extraordinar si ii multumesc din suflet ca m-a primit, cu bratele deschise chiar, avand in vedere ca timp de 6 luni am fost monitorizata de alt doctor..

Va pup!!!

ramona32
09 nov 2011, 14:50
Hmmmmmmm, oare de ce am eu senzatia ca Diana 80 si Camy 28 sunt una si aceeasi persoana, care evident face reclama mascata unei maternitati concurente? ha, ha....
Mesajele sunt false cap-coada, se simte cand o gravida povesteste din suflet o anumita intamplare , ca sa nu mai vorbim ca la Isis pe tura, sunt cel putin 3 asistente.
Iar faza cu fetele de la receptie care au spus "asistenta e in operatie , ne pare rau" e chiar gogonata. Interesant, de vreo luna nu s-a mai scris la acest topic, si deodata apar 2 mesaje a caror useri se afla la primul mesaj , iar distanta dintre cele 2 mesaje este de cateva minute....pfoaaa, hai ca m-am distrat......

lovelife
09 nov 2011, 18:08
@ Camy28 problema cu dignosticul de sindrom Down fals pozitiv nu se datoreaza nici medicului care o face si nici clinicii, insasi triplu test in sine are o rata de eroare uriasa, asa ca nu recomand nimanui sa faca un triplu test, mai ales ca rata eroare este de 50%. Medicii recomanda pentru ca au un bonus din fiecare test facut la recomandarea lor.

lovelife
09 nov 2011, 18:17
Hmmmmmmm, oare de ce am eu senzatia ca Diana 80 si Camy 28 sunt una si aceeasi persoana, care evident face reclama mascata unei maternitati concurente? ha, ha....
Mesajele sunt false cap-coada, se simte cand o gravida povesteste din suflet o anumita intamplare , ca sa nu mai vorbim ca la Isis pe tura, sunt cel putin 3 asistente.
Iar faza cu fetele de la receptie care au spus "asistenta e in operatie , ne pare rau" e chiar gogonata. Interesant, de vreo luna nu s-a mai scris la acest topic, si deodata apar 2 mesaje a caror useri se afla la primul mesaj , iar distanta dintre cele 2 mesaje este de cateva minute....pfoaaa, hai ca m-am distrat......
Ai dreptate, este vorba de un IP alocat maternitati Euromaterna care se pare ca are sediul tot in constanta, asteptam o explicatie din partea Euromaterna, daca asa isi fac ei publicitate publicand mesaje false defaimatoare impotriva concurentei. Propun maternitatii Isis din Constanta sa investigheze mai atenta aceasta campanie de denigrare realizata de cineva de pe un calculator din interiorul maternitatii Euromaterna (http://www.mamicamea.ro/forum/medici-cabinete-si-spitale/2707-maternitatea-euromaterna-din-constanta.html#post349848)

ramona32
09 nov 2011, 18:55
da' era clar ca buna ziua.... intuitia mea imi spune ca personajul care a scris mesajul este de sex masculin, o femeie ar fi avut mai mult talent si ar fi stiut macar anumite lucruri elementare despre sarcina si despre faptul ca in momentul in care ajungi intr-un spital de stat sau privat nu chemi asistenta sa-ti faca perfuzii sau calmante ci esti vazut de medicul de garda, care la Isis nu lipseste niciodata, iar daca pacienta nu stie totusi acest lucru, cu siguranta ca i s-ar fi spus la receptie.Apropo, ce aveti dom'ne cu fetele de la receptie? Sunt chiar dragute:floare:
Ce sa zic, jenant......

lovelife
09 nov 2011, 19:02
Se pare ca si restul mesajelor negative la adresa Isis din acest topic sunt tot a unor membri cu un singur post, si cu IP-uri foarte "interesante", se pare ca unele firme in loc sa se concentreze pe calitatea propriilor servicii , astfel incat sa "invinga" concurenta in mod cinstit, prefera sa alunge cu noroi. Eu nu as merge niciodata la o clinica care arunca cu noroi, astfel de oameni care sunt "murdari moral" nu vor putea aduce vindecare si sanatate niciodata.
Sa vedem daca maternitatea Euromaterna va avea bunul simt sa ofere o explicatie
Si ca fapt divers am fost si am vizitat Isis pentru a ma documenta si au si terapie intensiva si mai multe sali de nastere (chiar mai multe decat in maternitatea din Galati de unde sunt eu), deci minciuni multe

ramona32
09 nov 2011, 19:31
Multumesc in numele clinicii ca ati semnalat aceste lucruri, este bine ca pacientele sau viitoarele paciente sa tina cont de aceste mesaje si inca o data sfatuiesc pe cei interesati de aceasta clinica ca in momentul in care cauta informatii despre medici, conditii sau serviciile clinicii sa mearga direct la sursa. Un simplu telefon la receptia maternitatii, sau o vizita la clinica va poate lamuri .Apoi gasiti informatii pe site-ul maternitatii, puteti vedea filmari realizate in clinica de la nasteri, filmari cu salile , camerele , conditiile clinicii.Sunt transparenti si sinceri, astfel incat pacientul sa-si poata face o impresie corecta.
Pe mine sincera sa fiu, nu ma intereseaza replica celor ce au scris aceste mesaje, chiar nu are nici un fel de importanta, important este ca mamicile sau gravidutele sa fie linistite.

lovelife
09 nov 2011, 20:20
Ramona ai o legatura cu clinica Isis?

ramona32
09 nov 2011, 21:01
Da , am nascut acolo acum 2 ani de zile, relatia mea cu aceasta maternitatea a devenit una foarte stransa, am ramas aproape de Isis, am lucrat aproximativ un an la receptia clinicii, dar din motive personale a trebuit sa renunt. Cei din conducerea clinicii vor fi informati de aceasta situatie in cel mai scurt timp.

nicol
25 nov 2011, 08:15

cand am nascut eu era 1000 de euro si nu se platea in plus si pt insotitor, doar mancarea. si eu am stat cu sotul in camera.

nicol
25 nov 2011, 08:24
Buna ziua fetelor, vad ca nu este prea multa activitate aici, vroiam sa va povestesc si eu despre dezamagirea mea. Urmeaza sa nasc in luna Ianuarie a anului 2012 iar toata sarcina mi-a fost monitorizata de dr. Tica. Fetelor adica am mers la el la cabinet si inainte sa raman insarcinata si sa nu va imaginati ca este ieftin. Ba deloc, plus ca astepti o vesnicie pana intri la el. Bun, am ramas insarcinata, toata lumea era bucuroasa. Am facut toate analizele de trimestru 1 , am fost la toate consultatiile, iar dumnealui mi-a recomandat sa fac triplu test ( apoi am aflat de la un alt medic ca trebuia sa fac mai intai dublu test). Cand au venit rezultatele la triplu test mi-a spus foarte sec ca bebele meu are mai mult ca sigur sindromul Down. Nu vreti sa fiti in pielea mea si a sotului meu..deci a fost crunt...am plecat plangand de la el din cabinet, deja ma gandeam ca toata bucuria mea se va duce naibi. A doua zi m-am simtit rau si m-am dus la Isis cu gandul ca poate imi face si mie cineva o perfuzie sau un calmat si stiti ce mi s-a spus de la receptie?! Ca doamna asistenta este in sala de operatii, ne pare rau... Si mie imi pare rau ca nu s-a gandit nimeni si ce este in sufletul meu..trist..m-am simtit ca intr-un spital de stat cand stai la rand la urgente poate poate te baga si pe tine cineva in seama..sau doamne ajuta sa vezi vreo asistenta draguta sa-i bagi 10 lei in buzunar. Aici nici nu am vazut asistenta la fata. Astazi stau in fata calculatorului si va scriu linistita pentru ca mi-au revenit sentimentele de bucurie. La recomandarea unei prietene am mers la un alt medic, care mi-a facut si o amniocenteza si m-a asigurat ca nu este nici o problema cu puiul meu. Am ramas cu un gust amar atat despre clinica Isis cat si despre dr. Tica. Never mind..bebele meu e sanatos si o sa se nasca in Ianuarie. Va pup

dr Tica profeseaza la euromaterna. de ce nu ai fost acolo pt calmant si ai mers la Isis? poate confunzi clinicile. :)

tanyacta
28 dec 2011, 15:46
Buna ziua, numele meu e Tania din cta,am 25 de ani, sunt in a 24 de sapt si voi naste pe 10 aprilie in 2012 si sunt la dna dr. Solopenko Elvira, voi naste cu dansa la maternitatea Isis. ce parere aveti de dna dr si care ati nascut cu dansa?

Camy28
29 dec 2011, 10:06
nicol, doctorul Tica nu profeseaza la Euromaterna.. te asigur ca nu confund clinicle. Inainte sa ma decid la ce medic sa merg sa-mi monitorizeze sarcina m-am informat cam despre toti medicii din Constanta.
Zi frumoasa si un an nou bun

Camy28
29 dec 2011, 10:13
Buna tanyacta..eu mai citeam si in topicul medici, cabinete si spitale- la doctori buni din Constanta, vei gasi acolo pareri despre doamna doctor Solopeko. Sarcina usoara.

tanyacta
06 ian 2012, 20:59
da..buna seara din nou numai sunt la dna dr solopenko, acum sunt la dna dr daniela mitreanga de la spitalul judetean si am ramas la dansa definitiv...e e femeie super de treaba..dar daca stiti ceva de dansa va rog spuneti mi..sau care au nascut cu dansa..ms frumos

cryss4
11 ian 2012, 14:12
Referitor la aceasta clinica eu una nu am cuvinte doar de lauda cum scriu pe site-ul lor..Cunosc o persoana care a avut probleme cu sarcina inca de la inceput,s-a dus la Isis de urgenta de vreo 3 ori iar medicul ei,ZAHER nici macar o data nu a venit sa o vada,sa o consulte..doar medicii de garda...la 28 de saptamani ii s-au fisurat membranele si vazand asta..la ora 23 au trmis-o la Spitalul Mare,doctorul ZAHER nici macar nu s-a deplasat sa vina sa o vada..Copilul acum este un ingeras...i

lovelife
11 ian 2012, 14:19
,doctorul ZAHER nici macar o data nu a venit sa o vada,sa o consulte..doar medicii de garda
Si de ce trebuia neaparat sa vina directorul spitalului? au fost medicii de garda sa o consulte, si acestia au facut ce ua putut, stiut sau vrut, poate alti medici puteau salva viata copilului poate nu, nu am de unde sa stiu.
La care spital din lume vine directorul acestuia sa consulte fiecare pacient? Cu ce a gresit acesta? Poate nu era nici macar in oras sau avea alta activitate, si din ce spui nu avea nici o obligatie sa vina sa consulte expres aceasta pacienta

cryss4
13 ian 2012, 08:43
Si de ce trebuia neaparat sa vina directorul spitalului? au fost medicii de garda sa o consulte, si acestia au facut ce ua putut, stiut sau vrut, poate alti medici puteau salva viata copilului poate nu, nu am de unde sa stiu.
La care spital din lume vine directorul acestuia sa consulte fiecare pacient? Cu ce a gresit acesta? Poate nu era nici macar in oras sau avea alta activitate, si din ce spui nu avea nici o obligatie sa vina sa consulte expres aceasta pacienta

Nu avea nimic altceva de facut,era pur si simplu acasa...daca pacienta s-a dus inca de la inceput la tine eu consider ca este datoria ta sa vii sa vezi macar in ce stare este..in Spitalul Judetean pana si Profesorii Vin si la garzi si la nasteri si cand apare o anumita problema..Asta e parerea mea..de cate ori a venit de urgenta la Isis macar o data nu a venit sa o vada,iar datoria unui doctor,indiferent daca este director sau nu..este sa-si vada pacienta si sa se intereseze de starea ei.Nici la telefon nu prea raspundea,rareori ii raspundea...O data nu vine,de doua ori nu vine dar nici macar cand ii s-au fisurat membranele nu a venit..putea totusi sa vina macar o data ... ca la un moment dat Isis devenise casa ei..Asta e parerea mea .

pufarina
25 ian 2012, 09:11
buna fetelor..sunt noua pe forum dar vreau sa va spun si parerea mea.Sunt la domnul doctor zaher de la 5 luni de sarcina pana atunci mia monitorizat altcineva sarcina..si am avut intro zi contractii ff puternice, ma durea burtica jos rau de tot,am fost la urgenta..am zis la receptie ca sunt la domnul zaher..si asta a fost..apoi am mers catre cabinet unde era de garda doctorul ciornei,am intrat in interior..a coborat de undeva de sus domnu zaher era in blugi si camasa,,ia spus doctorului ciornei ce sa faca si ma consultat dansul..nu am avut nimic contra.Atata timp cat a avut mare grija atat de mine cat si de bebe.Apoi am fost internata 2 zile la isis..zile in care ma vizitat doctorul ciornei,si dumitru.Apoi miam primit tratamentul de la doctorul zaher prin asistenta sa..e logic sa nu poata sa vina toata ziua buna ziua..pt o pacienta..are ff multe paciente..si este ff deschis..si in colaborarea cu alti doctori si in a face analizele si in alta pare in afara de synevo..adica cu coplata la stat..Iar acuma cand am programare la dansul..si este ba la o nastere naturala sau o interventie..nu il astept intru la domnul doctor ciornei..e super ok.Si am inteles ca voi naste cu unul din ei 2..nui nici o problema..sunt ff optimista si am incredere..iar chestia cu urgenta ca nu tea luat asistenta..nu o cred..EU am o parere ff buna si de domnu zaher si de domnul ciornei..la dansii merg eu..ba la unul ba la altul..nu stau sa il astept pe domnul zaher 1h pana vine el din operatie.

ramona32
26 ian 2012, 11:49
Buna fetele.Cryss, imi pare rau de problema prietenei tale dar cred ca e bine totusi sa fim sinceri ,prietena ta nu a fost trimisa la Spitalul Mare, a ales sa faca acest pas pentru ca atata timp cat alegi sa mergi la o clinica privata, platesti, si suma nu e una extraordinar de mica indiferent ca e vorba de nastere , sarcina pierduta etc.Costul spitalizarii in cazul ei ar fi fost maricel in comparatie cu cheltuielile pe care le-a suportat la spitalul de stat. Prietenei tale i s-au fisurat membranele...in aceste cazuri se declanseaza travaliul
Nu mai judecati medicii Stiti cate urgente sunt zi de zi la Isis? Un medic, nu poata sta non stop in clinica. Pentru asta sunt medicii de garda. sa primeasca urgentele,sa faca vizitele la paciente si sa transmita mai departe medicului curant starea fiecarei paciente.. Dr Zaher nu face garzi in clinica, el are un program de consultatii(in anumite zile ale saptamanii) nu se ocupa de urgente,insa este prezent la toate nasterile pacientelor sale, de aceea poate de multe ori la consultatii il gasiti pe Dr Ciornei, care apropo este un super medic. Lucreaza alaturi de Dr Zaher de mult timp, fac o echipa buna iar daca Dr Zaher isi lasa pacientele pe maine sale uneori , inseamna ca are mare incredere in el.

ramona32
26 ian 2012, 11:56
Pufarina, nastere usoiara iti doresc. mesajul tau ne da de inteles ceea ce am incercat eu sa scriu in mesajul de mai sus....Ai incredere in medicul tau si sti ca nu te-ar lasa pe mana oricui.
Si totusi, ce impresie ti-a lasat Dr Ciornei?
Cum vei naste? ce ai in burtica? baietel, fetita? cate saptamani ai acum?
Dr Zaher este, managerul clinicii, nu poate fi prezent oricand, oriunde.Aveti grija de voi.

ramona32
16 mar 2012, 07:45
http://i41.tinypic.com/16kb03s.jpg

In prag de aniversare a celor 3 ani de cand daruieste fericire, Spitalul Privat Isis din Constanta si-a propus sa depaseasca asteptarile celor care aleg serviciile sale.
http://i40.tinypic.com/rwo1gw.jpg

Incepand cu data de 1 februarie 2012 Maternitatea Isis ofera viitoarelor mame posibilitatea de achitare esalonata a pachetului de nastere in valoare de 1000 euro. Noul sistem presupune achitarea sumei de 500 euro la externare, diferenta urmand a fi platita in 5 rate egale a cate 100 euro lunar.
http://i42.tinypic.com/21ou5xj.jpg

Pachetul de nastere include toate facilitatile de care femeile insarcinate au nevoie pentru a-si aduce pe lume bebelusii in conditii de siguranta si confort: posibilitatea de a naste natural, in apa sau prin cezariana in baza unui plan de nastere stabilit de comun acord cu medicul curant, recoltare celule stem, anestezie, posibilitatea asistentei la nastere si pe perioada spitalizarii de catre proaspatul tatic, spitalizare pentru mama si bebelus, toate consumabilele necesare, rooming-in in rezerve proprii cu baie, TV, internet wireless, prima consultatie a bebelusului in primele 7 zile de la externare.

Campania a fost lansata in urma cu o luna si foarte multi viitori parinti s-au aratat incantati de beneficiile noului pachet de nastere. Potrivit medicilor primului spital privat din Dobrogea, au fost primite numeroase solicitari in acest sens.
http://i42.tinypic.com/24xiddu.jpg
Pachetul de nastere in rate reprezinta modalitatea prin care Spitalul Privat Isis doreste sa modifice perceptia publicului referitoare la faptul ca nasterea in sistemul privat ar fi accesibila doar persoanelor cu venituri ridicate. Angajamentul de plata pe care viitorii parinti si-l asuma este un contract intre spital si acestia, evitandu-se astfel toate demersurile suplimentare necesare accesarii unui credit bancar.

Pentru grija deosebita acordata copiilor privind nasterea, alimentatia si dezvoltarea, Spitalul Privat Isis a fost desemnat de UNICEF “Spital Prieten al Copilului”.
http://i42.tinypic.com/30n7k13.jpg

ramona32
16 mar 2012, 10:10
pufarina ce face bebe din burtica? cum te mai simti? te apropii de marele moment.

ramona32
16 mar 2012, 10:11
poate ca e cam tarziu dar daca sunt persoane care doresc sa participe dati-mi de stire
http://i39.tinypic.com/n14f86.jpg
ori sunati la numarul de telefon de mai jos ori lasati aici un mesaj cu numele , prenumele dvs respectiv numarul de persoane care doresc sa onoreze invitatia.Pana pe 17 martie se fac aceste confirmari.
pe data de 21 martie 2012, incepand cu ora 20:00 la Pavilionul Expozitional Constanta,cu ocazia aniversarii a 3 ani de activitate, Spitalul Privat Isis si Asociatia Clubul Isis are deosebita placere de a va invita sa luati parte la Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”.Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la eveniment pana la data de 17 martie 2012 pe adresa club@isis-med.ro sau la numarul de telefon 0760 665 090.Vor fi surprize frumoase, momente artistice
Locurile sunt limitate și prezența trebuie confirmată obligatoriu.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania