View Full Version : De ce fostii nu ne dau pace?
Fetitza
01 nov 2008, 09:29
Oare de ce fostii nu ne dau pace:
1. De ce ne mai cauta daca au pe alta?
2. Din obisnuinta ne cauta?
3. Vor sa aiba certitudinea ca mai tinem si noi la ei?
4. Vor neaparat sa mai facem parte din viata lor , pt ce acest lucru?
5. Chiar credeti ca mai putem ramane prietene cu fostii?
Probabil multa lume o sa zica ca te cauta pt ca tu il lasi sa te caute, dar totusi daca au pe alta si sa zicem ca o iubesc pe ea, de ce mai simt nevoia sa te sune pe tine zilnic sau sa te vada, eu nu prea inteleg.... din obisnuinta asta e raspunsul meu si din faptul ca tu nu ai putere sa i zici sa ti dea pace.
de egoisti..de ce crezi? nevoia de a controla, de a conta in viata fostei, de a fi tratat ca inainte, de'asi demonstra cat de tari sunt ei... sindromul "Dumnezeu pe pamant"
poti sa ramai prietena cu un fost atata timp cat nu face cele enumerate mai sus
Paote te mai cauta, pentru ca poate in suflet regreta o decizie luata pripit, poate te cauta pentru ca are senzatia ca tu l-ai cunoscut si l-ai inteles cel mai bine , te cauta pentru ca poate in noua relatie nu e atat de fericit pe cat se astepta, te cauta pentru ca e certat cu actuala, sau au ceva probleme si nu in ultimul rand, te cauta pentru ca la pat va intelegeati super si nu are acelasi lucru acum in relatia actuala .... Sunt multe motive, cert este ca se pot face multe chestii ca sa scapi de el daca vrei cu adevarat
Monalia
01 nov 2008, 09:31
vi s-a intamplat vreodata ca fostii iubiti, cu care ati intrerupt orice legataura, sa va suna din senin dupa 1-2 ani si sa va mai ceara o sansa???
mie mi s-a intamplat de vreo 3 ori si chiar eram nedumerita de ce.... bineinteles ca nu am acceptat nimic din ce au cerut sau zis ei oare oamenii astia nu gandesc inainte de a face un lucru??
cred ca mai este un raspuns... acel orgoliu tampit masculin (scuzati cuvantul, dar chiar sunt idioti ), care apare atunci cand ei, care sunt implicati intr-o relatie deja, afla ca tu esti singura; plus ei se simt bine ca mai intreaba de tine, sunt mandri: "ia uite ce cavaler sunt eu, ca ma ingrijesc de soarta ei, ca ma preocupa ce face... nu sunt nesimtit, dimpotriva, imi pasa, pastrez legatura, nu ii dau cu piciorul"; prin asta ei cred ca se spala de toate pacatele
pentru ca inca mai tine la tne
De ce fostii nu ne dau pace?
Pentru ca unii au senzatia ca au fost niste mici Dumnezei in viata noastra si nu realizeaza ca timpul nu sta in loc si viata merge inainte si fara ei.