PDA

View Full Version : nastere la medlife, codreanu dorina

danasiedi
31 oct 2010, 11:16
bine v-am gasit, sunt mebru nou pe acest forum si insarcinata in 8 saptamani (http://www.mamicamea.ro/sarcina-pe-saptamani/sarcina-8-saptamani.html) si 5 zile.

as vrea sa nasc la medlife si trebuie sa imi aleg un medic/doctor cu care sa continui de aici incolo.

initial am vrut cu dr. parfene caliopia insa am avut surpiza la un consult sa imi spuna ca este insarcinata si dansa, cu 2 saptamani mai avansata in sarcina decat mine, deci se cam exclude.

am mai fost la un consult inainte la medlife, la dr. codreanu dorina si mi s-a parut foarte OK.

ceva mai multe detalii as putea primi pe acest forum referitor la dr. codreanu dorina?

va multumesc.

Ronny2010
07 nov 2010, 11:49
Buna, eu sunt insarcinata in 16 saptamani (http://www.mamicamea.ro/sarcina-pe-saptamani/sarcina-16-saptamani.html), voi naste tot la Medlife.
La 5 saptamani am ales dintre d-na dr.Parfene si d-na dr.Popa Mirela. Ma bucur ca am ales-o pe d-na Popa, parca intuitia mi-a spus sa fac asa. Si d-na Parfene e f buna insa uite, e si dansa insarcinata :)

In concluzie, ti-o recomand cu toata caldura pe d-na dr. Popa, cu mine s-a purtat extraordinar tot timpul, s-a implicat, mi-a dat raspunsuri detaliate la orice intrebare, mi-a tinut sub observatie atenta analizele, nu a uitat nimic, a fost pana acum de nota 11, nu am ce sa reprosez! Am simtit ca ii pasa de mine cu adevarat si ca se implica. Daca mai ai intrebari, te astept. Ai vizitat maternitatea? Eu am vizitat-o pe la 6 saptamani. Succes!

omonia
08 nov 2010, 08:48
si eu am nascut cu mirela popa..am fost f multumita. mi-a raspuns la intrebari, cand am nascut a venit, m-a vizitat zilnic si totul s-a terminat cu bine.
multa sanatate

danasiedi
12 nov 2010, 14:58
Buna ziua tuturor,

Vreau sa incep prin a-i multumi lui Ronny2010 pt raspuns, dar intre timp cred ca am rezolvat problema medicului. Am ales-o pe dna. dr. Constantin Roxana (Medlife si Polizu, cred). Am fost la o prima consultatie la dansa miercurea ce tocmai a trecut. Ne-a facut (mie si sotului) o impresie foarte buna: este deschisa, rabdatoate, atenta, receptiva si voluntara in a te sfatui ce si cum.
Totusi as fi curioasa sa aflu cum se comporta la nasteri....
Dragi mamici - aveti astfel de informatii, ati nascut cu dr. Constantin Roxana?

Orice informatie primita despre dna. dr. este binevenita si va multumesc tuturor anticipat.

In rest....numai bine!
Zi frumoasa! :)

danasiedi
12 nov 2010, 15:04
Aaaaa....uitasem - Ronny 2010 - cum ti s-a parut maternitatea?
Eu inca nu am avut ocazia sa vad conditiile de acolo, dar intetionez sa o fac cat de curand.... pt ca, din pacate, primele contacte cu partea organizatorica in ceea ce priveste zona receptiei si partea cu recoltarea de diverse probe - nu mi-au facut deloc o impresie buna... cred ca este ca la stat! :(((((

Ronny2010
12 nov 2010, 15:05
Buna ziua tuturor,

Vreau sa incep prin a-i multumi lui Ronny2010 pt raspuns, dar intre timp cred ca am rezolvat problema medicului. Am ales-o pe dna. dr. Constantin Roxana (Medlife si Polizu, cred). Am fost la o prima consultatie la dansa miercurea ce tocmai a trecut. Ne-a facut (mie si sotului) o impresie foarte buna: este deschisa, rabdatoate, atenta, receptiva si voluntara in a te sfatui ce si cum.

Orice informatie primita despre dna. dr. este binevenita si va multumesc tuturor anticipat.

In rest....numai bine!

A o prietena in 7 luni care va naste cu d-na Constantin. De la ea stiu ca e o doctorita f buna, am inteles ca are si dansa 2 copii. E f multumita si ea s-a interesat la alte persoane care au nascut cu d-na Constantin si care i-au spus ca si la nastere a fost la fel de priceputa, calma si rabdatoare.

Mult noroc!

Ronny2010
12 nov 2010, 15:12
Aaaaa....uitasem - Ronny 2010 - cum ti s-a parut maternitatea?
Eu inca nu am avut ocazia sa vad conditiile de acolo, dar intetionez sa o fac cat de curand.... pt ca, din pacate, primele contacte cu partea organizatorica in ceea ce priveste zona receptiei si partea cu recoltarea de diverse probe - nu mi-au facut deloc o impresie buna... cred ca este ca la stat! :(((((

Danaedi, eu am vizitat maternitatea in august impreuna cu sotul, ne-a condus o tipa blonda Iuliana Surlea. Chiar daca la prima vedere vei fi tentata sa crezi ca nu e f serioasa ( seamana putin cu Bianca Dragusanu :p) sa stii ca noua ne-a raspuns la toate intrebarile f ok, adica se vedea ca stie ce prezinta, ne-a insotit atat la acvariul pt bebelusi, ne-a aratat rezerva, a fost ff ok, e comunicativa si se pricepe sa prezinte, nimic de reprosat. Maternitatea arata super iar rezerva exact ca intr-un hotel de 5 stele, mult mai bine decat se vede pe net ( au am vizitat-o pe cea pt pachetele gold si diamond, in silver nu am intrat fiindca vreau neaparat sa stau cu sotul si silver nu are aceasta optiune).
La acvariul pr bebelusi am vazut 4-5 nou nascuti, scumpi foc, foarte bine ingrijiti. Am avut ocazia sa stau de vb si cu asistenta sefa din maternitate si cu 2-3 asistente. Erau permanent in acvariul bebeilor, mi s-au parut niste femei foarte serioase si preocupate de ce fac, de incredere. Tinerele dar nu f, in jur de 30 ani, cu o conduita impecabila. Sper sa nimeresc si cand voi naste eu acelasi personal, sau sa fie toate asa!

Pe tipele de la receptie nu prea le bag in seama...nici eu nu pot s ale sufar, dar na! asta sa fie problema.
De recoltat nu am recoltat la ei decat secretii vaginale si papanicolau, la sange nu m-am bagat, am plecat efectiv cand am vazut ca baga mai multi odata. Am fost la Bios si am recoltat acolo, am intrat singura, nu suport sa am in stanga si-n dreapta alti intepati in vena in timp ce-mi ia mie sange, nu mi se pare normal

danasiedi
12 nov 2010, 16:17
Danaedi, eu am vizitat maternitatea in august impreuna cu sotul, ne-a condus o tipa blonda Iuliana Surlea. Chiar daca la prima vedere vei fi tentata sa crezi ca nu e f serioasa ( seamana putin cu Bianca Dragusanu :p) sa stii ca noua ne-a raspuns la toate intrebarile f ok, adica se vedea ca stie ce prezinta, ne-a insotit atat la acvariul pt bebelusi, ne-a aratat rezerva, a fost ff ok, e comunicativa si se pricepe sa prezinte, nimic de reprosat. Maternitatea arata super iar rezerva exact ca intr-un hotel de 5 stele, mult mai bine decat se vede pe net ( au am vizitat-o pe cea pt pachetele gold si diamond, in silver nu am intrat fiindca vreau neaparat sa stau cu sotul si silver nu are aceasta optiune).
La acvariul pr bebelusi am vazut 4-5 nou nascuti, scumpi foc, foarte bine ingrijiti. Am avut ocazia sa stau de vb si cu asistenta sefa din maternitate si cu 2-3 asistente. Erau permanent in acvariul bebeilor, mi s-au parut niste femei foarte serioase si preocupate de ce fac, de incredere. Tinerele dar nu f, in jur de 30 ani, cu o conduita impecabila. Sper sa nimeresc si cand voi naste eu acelasi personal, sau sa fie toate asa!

Pe tipele de la receptie nu prea le bag in seama...nici eu nu pot s ale sufar, dar na! asta sa fie problema.
De recoltat nu am recoltat la ei decat secretii vaginale si papanicolau, la sange nu m-am bagat, am plecat efectiv cand am vazut ca baga mai multi odata. Am fost la Bios si am recoltat acolo, am intrat singura, nu suport sa am in stanga si-n dreapta alti intepati in vena in timp ce-mi ia mie sange, nu mi se pare normal

Buna din nou,

Am avut un schimb de mail-uri cu Iuliana Surlea cu scopul de a vizita maternitatea/facilitatile de pe acolo. M-a asigurat ca este cam devreme pt acest lucru si am hotarat sa mai astept pana pe la 20 de saptamani. Pe ea am rugat-o sa imi recomande pe cineva si chiar ea mi-a spus de dr. Constantin. Iuliana a fost f deschisa la telefon si a reusit sa ma convinga sa merg sa o cunosc pe dna. dr. Nu imi pare deloc rau de alegerea facuta!
Pe Iuliana nu a vazut-o (dar ma amuza comparatia ta :)) si, intr-adevar, mi-a dat impresia ca stie despre ce vorbeste. Pare ca trateaza cu profesionalism segmentul de care se ocupa.
Totusi dupa ultimele 2 experiente cu saloanele, holurile, cabinetele din Medlife Unirii, am devenit destul de curioasa/sceptica si cred ca nu o sa rezist pana in saptamana 20 pt a vizita maternitatea.
Oricum, descrierea ta mai m-a linistit. ;)
Si noi ne gandeam tot la pachetul gold (din acelasi considerent ca si voi). :p

danasiedi
12 nov 2010, 16:18
Continuare:
Cat despre fetele de la receptie - ai inteles un pic gresit: nu, n-am nimic cu personalul, ci cu modalitatea de organizare. Adica: am fost ieri sa-mi recoltez sange pt cateva analize. Ajung la receptie: 2 cozi a cate cca 8-10
persoane/coada. Ok, asta e! Spre ginionul meu ma asez la coada care mergea cel mai greu. Stau 20 min. Enorm! (eu am abonament si la Medicover - si niciodata in 3 ani nu am stat atat sa astept indiferent de specialitate). Dar stai ca nu am terminat: ajung in fata intr-un final apoteotic si mi se spune ca trebuie sa cobor la demisol unde este sala de recoltare. Ma conformez, cobor si ce sa vezi... 95% din cei aflati in fata mea pe cele 2 cozi erau acolo pt recoltat. A trebuit sa ma orientez cine-i ultimul ajuns inaintea mea pt a stii cand voi intra si eu la recoltat. La un moment dat 2 doamne s-au cam luat la hartza pt ca nu picau de acord care din ele a ajuns prima. :)))) ce sa-ti spun...PENIBIL!!!!!!! Si eu care credem ca Medicover este mai slab ca Medlife. Pana in momentul asta.....in nici un caz! Sunt mult mai bine organizati si nu am stat niciodata mai multe de 10 minute indiferent ce mi-am facut (la Medlife am stat in total 50 minute)!!!!
Ma rog....asta este! Sper ca la spital/maternitate sa fie altfel! Pt ca de nu, cu siguranta ca nu se vor justifica banii ceruti.

Cam atat deocamdata!...hai ca m-am mai "racorit"!
Sper sa aiba vreo noima ce tot am indrugat eu aici. ;)
Va/te pup.

Ronny2010
12 nov 2010, 16:47
Continuare:
Cat despre fetele de la receptie - ai inteles un pic gresit: nu, n-am nimic cu personalul, ci cu modalitatea de organizare. Adica: am fost ieri sa-mi recoltez sange pt cateva analize. Ajung la receptie: 2 cozi a cate cca 8-10
persoane/coada. Ok, asta e! Spre ginionul meu ma asez la coada care mergea cel mai greu. Stau 20 min. Enorm! (eu am abonament si la Medicover - si niciodata in 3 ani nu am stat atat sa astept indiferent de specialitate). Dar stai ca nu am terminat: ajung in fata intr-un final apoteotic si mi se spune ca trebuie sa cobor la demisol unde este sala de recoltare. Ma conformez, cobor si ce sa vezi... 95% din cei aflati in fata mea pe cele 2 cozi erau acolo pt recoltat. A trebuit sa ma orientez cine-i ultimul ajuns inaintea mea pt a stii cand voi intra si eu la recoltat. La un moment dat 2 doamne s-au cam luat la hartza pt ca nu picau de acord care din ele a ajuns prima. ))) ce sa-ti spun...PENIBIL!!!!!!! Si eu care credem ca Medicover este mai slab ca Medlife. Pana in momentul asta.....in nici un caz! Sunt mult mai bine organizati si nu am stat niciodata mai multe de 10 minute indiferent ce mi-am facut (la Medlife am stat in total 50 minute)!!!!
Ma rog....asta este! Sper ca la spital/maternitate sa fie altfel! Pt ca de nu, cu siguranta ca nu se vor justifica banii ceruti.

Cam atat deocamdata!...hai ca m-am mai "racorit"!
Sper sa aiba vreo noima ce tot am indrugat eu aici.
Va/te pup.

Iuliana e o tipa super :) Noi am vizitat maternitatea cand aveam 5 saptamani jumate de sarcina, nu am mai avut rabdare, am dat turul atunci sa ma conving si sa am timp sa aleg la care vreau sa nasc. Ei nu fac un contract din timp, si probabil de-asta se gandesc ca daca vizitezi prea devreme ai timp sa te razgandesti, sau nu stiu....oricum, a facut cum am crezut si eu zic ca a fost mai bine asa, ca am analizat tot din timp.

Aaaa...eu de la analize Medlife Unirii am plecat cu nervi de la analize :D sa stii ca nici eu nu pot sa concep cum naiba ditamai lantul de clinici nu sunt in stare sa faca ceva cu partea asta de analize de sange. Sfatul meu sincer este sa nu mai recoltezi la ei. Iti recomand cu caldura Bios, intri, imediat se ocupa de tine, recolteaza pe rand la cate un pacient si au propriul laborator, dau rezultatele f rapid, pe care la cerere ti le trimit pe mail.

Revenind la Medlife, eu am mers tot timp la Medlife Grivitei unde sunt 5 receptii cred. Niciodata nu am asteptat nici macar un minut nici cand am venit nici cand am plecat ( la plata) . Acolo are cabinetul doctora mea. Pot sa-ti spun ca modul in care te trateaza doctorii, cabinetele, nu se compara nici cu cel mai tare spital de stat, nici cu Medicover. La Medlife mi-am facut si toate ecografiile pana acum si am fost ff multumita. Ti-am zis, daca nu ar fi faza cu analizele... oricum doctorii nu se supara daca mergi cu analize din afara.

Am fost si eu abonata Medicover 2 ani. Mergeam la gineco acolo. Doctora era ok, insa niciodata nu mi se interpretau analizele, ziceau ca ma suna ei daca e ceva nasol. Niciodata nu m-au sunat si nici nu am primit vreun rezultat. Marea dezamagire a fost cand s-a terminat cu abonamentul, am continuat o vreme sa merg la ei la clinica din Victoriei si s-au purtat de tot rahatul, parca nu ma cunoscusera pana atunci. M-am dus la gineco si am rugat-o sa-mi faca ecografie transavginala de control si a refuzat pe motiv ca nu sunt abonata. Helloooo, plateam!!!! Pana la urma cred ca de mila mi-a recoltat papa nicolau, cand am fost dupa rezultate ( ca acum daca nu mai eram abonata mergeam sa le iau in plic) am cerut o programare la doctira ptr interpretare si mi-au zis ca nu au astfel de servicii decat pt abonati, chiar daca eu vroiam sa platesc. Mi s-a facut scarba rau de tot!

Se pare ca nu destul fiindca la inceputul anului am racit rau si am fost la medic la Medicover ( era imediat dupa revelion si am prins o programare la Marasesti) la un mustacios de medic, care fara sa ceara o analiza fara nimic mi-a prescris Augmentin din start, fara antiinflamator. Am luat degeaba Augmentin 10 zile si ajunsesem cu limba plina de secretii albe si stomacul prastie de urgenta la Sanador. S-au crucit aia cand au vazut. Au zis ca nu exista sa dai antibiotic fara analiza si fara proctectie gastrica si antiinflamator. Crede-ma ca o luna mi-a luat sa-mi revin. Nu mai calc pe la Medicover nici daca ma plateste cineva :D:D

Si eu am ajuns la Medlife doar pt ca stiam ca au maternitate, dar e diferenta mare, ai sa vezi pe masura ce se dezvolta relatia cu d-na doctor, mie doctira Popa mi-a dat numarul de mobil a zis ca o pot deranja pt orice urgenta zi sau noapte, cand am intarziat 2 ore la programare si m-am intalnit cu dansa tocmai pleca, m-a invitat inauntru, nu s-a suparat deloc, adica simti ca le pasa! Simti ca doctora x te tine minte, se poarta cald cu tine si itr-un mod profi nu ca si cu o marfa fara suflet.

Ai sa o vezi ca o sa fie bine, dar ca sa fie totul ok, fa turul maternitatilor, eu zic ca e cea mai buna metoda. Inainte sa alegi...sa vezi toate ofertele disponibile ca si conditii, preturi, medici.

ella.
18 nov 2010, 05:45
[quote=danasiedi;18683]Buna ziua tuturor,

buna. ai facut o alegere extraordinara cu dr. roxana. eu o sa nasc cu ea pe la sf lui ianuarie. mi a urmarit sarcina de la 5 saptamani si pot spune ca este un medic minunat. o sa vezI. am cunostinte care au nascut cu ea. e un om cu un suflet mare. si eu am ales sa nasc la medlife, am vizitat maternitatea, si tot personalul de acolo mi a spus ce bine colaboreaza cu dr. roxana. o sa povestesc dupa ce nasc cum a fost. dc mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere.sarcina usoara ca a mea iti doresc!

danasiedi
14 ian 2011, 14:41
[quote=danasiedi;18683]Buna ziua tuturor,

buna. ai facut o alegere extraordinara cu dr. roxana. eu o sa nasc cu ea pe la sf lui ianuarie. mi a urmarit sarcina de la 5 saptamani si pot spune ca este un medic minunat. o sa vezI. am cunostinte care au nascut cu ea. e un om cu un suflet mare. si eu am ales sa nasc la medlife, am vizitat maternitatea, si tot personalul de acolo mi a spus ce bine colaboreaza cu dr. roxana. o sa povestesc dupa ce nasc cum a fost. dc mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere.sarcina usoara ca a mea iti doresc!

Buna,

Iti multumesc pentru incurajari si detaliile pretioase oferite.
Acum sunt in 20 de saptamani si dna. dr. Constantin ma urmareste de pe la saptamana 9. Sunt multumita pana acum, dar tare as fi curioasa sa aflu mai multe despre nasterea cu dansa.
De abia astept sa ne impartasesti cum va fi expereinta la Medlife cu dna dr. Pentru ce pachet ai optat? Cum vrei sa nasti?
Iti doresc multa sanatate, bafta si iti tin pumnii!!!
Sa ai o nastere si recuperare usoara!!!

ofely
18 ian 2011, 12:26
Va asteptam cu drag experienta nasterii
http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/nasterea/2023-miracole-din-viata-noastra_-povestea-nasterii.html (http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/nasterea/2023-miracole-din-viata-noastra_-povestea-nasterii.html)

DanielaI
24 ian 2011, 12:05
Buna fetelor, eu as dori tot la medlife sa nasc, nu am ales inca un medic de acolo, dar as dori sa imi recomandati pe cineva eventual cu care a-ti mai nascut sau aveti apropiati care au nascut cu acel/a medic. multumesc

Ronny2010
24 ian 2011, 12:19
Buna fetelor, eu as dori tot la medlife sa nasc, nu am ales inca un medic de acolo, dar as dori sa imi recomandati pe cineva eventual cu care a-ti mai nascut sau aveti apropiati care au nascut cu acel/a medic. multumesc

Buna Daniela, eu voi naste cu d-na Mirela Popa, imi urmareste sarcina de la 5 sapta si am fost foarte multumita, e de nota 11. Am avut doua prietene care au nascut cu dansa si am auzit numai cuvinte de lauda. De asemenea, tot o prietena a nascut in noiembrie cu d-na Roxana Constantin si ea a fost la fel, fff multumita. De ceilalti nu stiu prea multe info.
Succes, cand nasti?

DanielaI
24 ian 2011, 12:26
Buna Ronny,
Multumesc frumos de raspuns, eu in aug urmeaza sa nasc. Am mai auzit si eu de dna Mirela Popa (am citit pe alte forumuri). Spune-mi te rog ce costuri ai la dansa (consult, eco), sau daca ai acel card de sanatate la ei.

Ronny2010
24 ian 2011, 12:34
Buna Ronny,
Multumesc frumos de raspuns, eu in aug urmeaza sa nasc. Am mai auzit si eu de dna Mirela Popa (am citit pe alte forumuri). Spune-mi te rog ce costuri ai la dansa (consult, eco), sau daca ai acel card de sanatate la ei.

Daniela, am doar card de fidelitate, se face f simplu in orice Medlife din acela cu 6% reducere.
Controlul pana acum m-a costat in jur de 100 lei dar daca mergeam de exemplu doar sa-i arat analizele sau rezultatele de la eco ( la cateva zile dupa control sau in aceeasi zi) d-na dr. era f draguta isi amintea imediat ca tocmai am fost la control si o oprea pe asistenta sa ma taxeze.

Ecografiile importante nu le-am facut la dansa, mi-a recomandat la ce dr sa merg specialisti pe eco tot din Medlife. Am fost multumita si de d-na Andreea Muntean si mai ales de dr Cristian Nicolae, ambii specializati pe eco morfologie fetala. Dr. Nicolae mi-a facut morfo, f comunicativ,, rabdator, sufletist, meticulos, am fost impreuna cu sotul.
Ecografiile m-au costat in jur de 230 lei, iar cea morfologica, cea mai importanta dintre toate 400 lei.

adriana1981
13 feb 2011, 21:03
A o prietena in 7 luni care va naste cu d-na Constantin. De la ea stiu ca e o doctorita f buna, am inteles ca are si dansa 2 copii. E f multumita si ea s-a interesat la alte persoane care au nascut cu d-na Constantin si care i-au spus ca si la nastere a fost la fel de priceputa, calma si rabdatoare.

Mult noroc!

Roxana este un medic foarte bun, insa are un singur bebe deocamdata (e drept ca face cat doi)

adriana1981
13 feb 2011, 21:06
Buna ziua tuturor,

In rest....numai bine!

Am nascut cu doamna C-tin asa ca iti pot spune sa stai linistita - esti pe maini bune din punctul meu de vedere ;)

Angela
14 feb 2011, 11:29
07-02-2011, 17:33
loli_lo2
Samanta Join Date: Feb 2011
Nasterea la medlife
MEDLIFE !!!!!!!!!!!!Ne-a schimbat
viata ….IN RAU, nu in bine…o
data cu nasterea primului copil…
era foarte dorit acest copil si am
luat –credeam noi-toate masurile
pt a fi totul bine;AM ALES
CEZARIANA PT A NU traumatiza
copilul cu o nastere naturala, si
am ales spitalul privat medlife-
mare greseala!
Copilul s-a nascut perfect
sanatos, insa din cauza unui
sughit si a faptului ca bea prea
putin lapte(ATENTIE!!!IN PRIMA
ZI DE NASTERE) l-au dus la raze
(RADIOGRAFIE TORACICA), I-AU
PRELEVAT CANTITATI URIASE DE
SANGE(2 foi de analize), i-au pus
cateter pe mana PT
ANTIBIOTICE.D-na Dr. RADU
MIRELA uitase tot ce invatase in
facultate si anume ca sughitul
este fiziologic adica este normal,
este natural , urmeaza pur si
simplu actului nasterii si nu
trebuie sa actinezi medical
asupra copilului.si de asemenea
uitase ca in primele zile de
nastere bebelusului ii ajung chiar
si picaturi de lapte; stomacelul
lui este extrem de mic-5ml pot fi
arhi-suficienti!Ei bine ea avea
chef de menevre medicale si inca
dintre cele mai agresive-e
adevarat ca nu mai erau dacat 2
bebelusi …ea si tanara ei echipa
vroiau sa exerseze bebelusi la
aparate, la injectii si asta fara sa
anunte parintii; DE FAPT, MAI E
DE ADAUGAT UN LUCRU, SIGUR CA
AU FACUT MANEVRE MEDICALE
DEOARECE TOTUL LA EXTERNARE
SE PUNE PE HARTIE, DECI COSTA; in
fond si la urmaurmei ce e pt
PERSONALUL MEDLIFE UN
BEBELUS-nimic , doar o sursa de
incasat; probabil asa sunt
instruiti:cat mai multe analize!
Cu toate acerste intepaturi I-AU
PERFORAT 2ARETERE SI VENA
PRINCIPALA la cateva saptamani
formandu-se DUBLA FISTULA
ARTERO-VENOASA ;in dreptul
fistulei exista si azi
CICATRICEA PROVENITA DE LA
INJECTIA FACUTA DE
‘PROFESIONALISTII MEDLIFE’;
piciorul a inceput sa se umfle,
venele au inceput sa se ingroasa,
sa se pronunte, capilarele sa se
reliefeze, varicele sa apara-LA UN
BEBE DE NICI 2 LUNI!vreti sa stiti
cu ce suflet ii schibam
pampersul?cu ce spaima, cu ce
frica ca nu cumva piciorul sa se
umfle si mai tare?vreti sa stiti cu
ce spaima dormaeam, ma
trezeam, TRAIAM?COPILULUI MEU
I SE PUTEA FORMA IN ORICE
MOMENT CHEAG DE SANGE-
HEMATOM CA ii putea fi fatal.
Am facut 3 calatorii in
starinatate pana la varsta de un
an al copilului cand a fost
operate! Fistula a fost inchisa ,
dar diferenta intre picioare
exista,iar venele si capilarele
sunt pronuntate!
E greu sa asterni pe hartie
asemenea amintiri …dar as vrea
sa se inteleaga un lucru:mergeti
sa nasteti sau sa va operati in
unitati spitalicesti vechi, unde
grupul medical este stabil si este
obisnuit sa lucreze IMPREUNA.La
MEDLIFE E PLIN DE CADRE
MEDICALE CARE ISI MAI
COMPLETEZA NORMELE/
VENITURILE, deci care mai
lucreaza si in alte parti;sunt intr-
o fluctuatie continua;sunt
obositi; multi fara suficienta
experienta!!!!!!!
Inainte de toate MEDLIFe este
o afacere! este un loc unde
mergi la o consultatie, esti tratat
cu multa dragalasenie si esti
trimis la ‘1100 de analize’..de ce?
se incaseaza bani din aceste
analize …

Angela
14 feb 2011, 11:32
Imi cer scuze, pur si simplu a trebuit sa postez msj asta. E cutremurator

Ronny2010
14 feb 2011, 12:01

Angela, imi pare tare rau ca a trebuit sa infrunti asa ceva, cand ai nascut? Eu voi naste tot la Medlife in aprilie. Din pacate sistemul medical vechi nu reprezinta o alternativa, cel putin pt mine, dupa ce am analizat problema pe toate partile am luat aceasta decizie si sper sa fie una buna. :( Mai ales in situatia in care se afla astazi sistemul de stat.... Chiar am vazut azi la stiri ca azi-noapte a fost alarma de incendiu la Maternitatea Filantropia de la un scurtcircuit, si cate probleme si mai cate s-au tot intamplat in ultimul an. Se pare ca e o chestie de noroc, oriunde ai naste in Romania, macar la privat sunt sanse mai mici sa se intample ceva rau.
Nu am auzit de aceasta doctora de care ai vb tu, dar am dat un google si am vazut ca e neonatolog si lucreaza la stat acum, din ce am gasit eu la Judetean Sf. Imparati C-ti si Elena si vad ca si la Titan.
E si la Medlife in mom de fata?
Apropo, cu ce doctor ai nascut?

Ronny2010
14 feb 2011, 12:03

Aaa si vroiam sa te mai intreb ceva. Evident daca ai chef sa raspunzi, imi dau seama ca nu e un subiect prea placut...
Ai discutat problema cu ei? Au luat masuri, au verificat daca s-a gresit? Care e continuarea povestii?
Sper din tot sufletul ca baietelul tau sa fie bine, si eu tot baietel voi avea.:bebelus:

Angela
14 feb 2011, 15:38
Nu nu, imi cer scuze mam fost pe net, internetul a ramas aprins. Nu eu am trecut prin asta. Am vazut topicul cu nastere la medlife deschis de

Angela
14 feb 2011, 15:43
07-02-2011, 17:33
loli_lo2
Samanta Join Date: Feb 2011
Nasterea la medlife

nu eu am trecut prin asta. Ma cutremurat povestea "loli_lo2"
dar acum 4 ani am pierdut o fetita la 10 zile inainte de termen a murit in pantece din cauza unui doctor incompetent tot de la o clinica particulara dar in Croatia

cristiana
23 feb 2011, 14:33
buna fetelor, sunt noua pe acest forum si sunt insarcinata in 22 de saptamani.:) as dori sa-mi fac o programare la medlife, mi-ati putea recomanda vreun doctor? este prima data cand o sa merg la aceasta clinica si nu cunosc pe nimeni:plang:...cam cat m-ar costa daca as naste aici?:confused: va rog sa ma ajutati, multumesc:floare:

DanielaI
23 feb 2011, 15:20
Buna Cristiana, iti pot recomanda o doctorita foarte buna, eu asa ceva sincer nu am mai intalnit, lucreaza la Canatcuzino (unde o rezerva e in jur de 150 lei/noapte si o nastere maxim 1500 lei, deci nu se compara cu privat, iar rezerva e de un singur pat), la Euroclinic, CMU si Delta. daca te intereseaza lasa-mi o adresa de mail sa-ti dau nr de tel si recomandare. Sarcina usoara si un bb sanatos !

May
24 feb 2011, 12:13
La Medlife cat costa sa ai o cezariana?

cristiana
26 feb 2011, 17:33
Merci mult DanielaI pentru raspuns, ti-as fi recunoscatoare daca m-ai ajuta; iti las adresa mea de email pentru a-mi da detalii despre acea doctora, apostol_cristiana@yahoo.com. multumesc mult de tot:*

omonia
02 mar 2011, 09:53
La Medlife costa de la 7000 ron in sus...Rezervele sunt curate, linistite cu tot ce le trebuie. Personalul este ok. Pretul este pt o rezerva cu 2 locuri.Daca vrei sa stai singura pretul este de 7800 ron.
Ca si doctori mie mi-au placut Caliopia Prfene si mirela Popa...
De dr Iliescu sau Constantinescu Roxana am mai auzit iarasi numai de bine.
Mult succes si sarcina usoara..

Ronny2010
01 mai 2011, 16:08
buna fetelor, sunt noua pe acest forum si sunt insarcinata in 22 de saptamani.:) as dori sa-mi fac o programare la medlife, mi-ati putea recomanda vreun doctor? este prima data cand o sa merg la aceasta clinica si nu cunosc pe nimeni:plang:...cam cat m-ar costa daca as naste aici?:confused: va rog sa ma ajutati, multumesc:floare:

Am nascut luna aceasta- cezariana cu dr Mirela Popa, care mi-a urmarit sarcina de la 5 saptamani. Tot timpul s-a purtat impecabil, este un medic si o femeie de toata lauda, o recomand din tot sufletul!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania