PDA

View Full Version : Cursuri gratuite pentru gravide

anda16
02 dec 2010, 23:51
De curand am fost in Maternitatea Bucur si am vazut un afis in care burticile erau invitate sa participe gratuit la cursuri pentru ,,burtici,, :). m intrebat asistentele din maternitate de cursuri si mi-au spus ca sunt tinute de o moasa, ca sala lor este foarte draguta si mi-au dat o adresa de mail unde sa ma inscriu scoalamamei@yahoo.com . am trimis astazi un mail si astept un raspuns, ... o sa va tin la curent :).

anda16
13 dec 2010, 20:44
Am primit raspuns de la Scoala mamei din Mat Bucur, mi-au trimis un program de cursuri. Cursurile sunt gratuite si dureaza 10 ore impartite in module de cate 2 ore, se tin in fiecare joi cate 2 ore, exista mai multe serii de curs, eu mi-am ales in prima serie care incepe pe 6 ianuarie 2011, dar erau cursuri si pentru februerie, martie ...
La curs se va vorbii despre alimentatie, igiena, exercitii fizice, travaliu si nastere, ingrijirea nou nascutului, legislatie, am inteles ca vor fi demonstratii practice depre baita nou nascutului, schimbatul scutecului etc. Pot participa si taticii si vor primii o adeverinta de participare cu care beneficiaza de 10 zile de concediu platit dupa nasterea copilului.

Addaly
14 dec 2010, 14:09
Am primit raspuns de la Scoala mamei din Mat Bucur, mi-au trimis un program de cursuri. Cursurile sunt gratuite si dureaza 10 ore impartite in module de cate 2 ore, se tin in fiecare joi cate 2 ore, exista mai multe serii de curs, eu mi-am ales in prima serie care incepe pe 6 ianuarie 2011, dar erau cursuri si pentru februerie, martie ...
La curs se va vorbii despre alimentatie, igiena, exercitii fizice, travaliu si nastere, ingrijirea nou nascutului, legislatie, am inteles ca vor fi demonstratii practice depre baita nou nascutului, schimbatul scutecului etc. Pot participa si taticii si vor primii o adeverinta de participare cu care beneficiaza de 10 zile de concediu platit dupa nasterea copilului.

in Brasov s-or fi facand astfel de cursuri? Vreau si eu...:mad:

liliana_t
02 ian 2011, 21:10
in Brasov s-or fi facand astfel de cursuri? Vreau si eu...:mad:
Buna , stiu despre scoala mamei din maternitatea Bucur.
Este meritul unei colege certificate Lamaze, care a putut sa realizeze o scoala a mamei gratuit.
Felicitari Ancai si echipei maternitatii care a sustinut-o!
In Brasov nu stiu sa existe gratuit, insa te pot calauzi catre un educator prenatal Lamaze, care preda cursuri in sistem privat.

In curand si in Constanta va fi scoala mamei gratuit!Tinem legatura;)

carmen1986
04 ian 2011, 17:51
Buna,
Si se poate inscrie oricine sau exista conditii de inscriere (gen in cate luni esti, daca o sa nasti acolo, daca doctorul care te supravegheaza este de acolo ...)?
Multumesc :)

Cucka
07 ian 2011, 09:18
Nu avem nicio graviduta din Baia Mare care sa aiba cunostinta daca la noi in oras se fac astfel de cursuri?

ionela_bejenaru
02 apr 2011, 18:47
Buna,
Si se poate inscrie oricine sau exista conditii de inscriere (gen in cate luni esti, daca o sa nasti acolo, daca doctorul care te supravegheaza este de acolo ...)?
Multumesc :)

se poate inscrie oricine, dar mamicile care nu sunt de la bucur platesc 150 ron, toti tatcii au gratuit, nu-l ratati e super din toate punctele de vedere, ve-ti vedea :)

carmen1986
02 apr 2011, 20:03
se poate inscrie oricine, dar mamicile care nu sunt de la bucur platesc 150 ron, toti tatcii au gratuit, nu-l ratati e super din toate punctele de vedere, ve-ti vedea :)
eu tocmai l-am terminat, si nu a trebuit sa platesc nimic si nu nasc la bucur. Intradevar, cursul este super!! :ok:

mariana_kristea
04 apr 2011, 15:44
Maternitatea “Sf Pantelimon” organizeaza Curs GRATUIT pentru toate gravidele si tatici
“SCOALA MAMEI”
In fiecare MIERCURI, orele 10 – 12 , la Spitalul Pantelimon, Sala Unicef, Parter
Programari: tel 021.255.40.90, int 187
Curs interactiv sustinut de medicii primari pediatri cu supraspecializare in neonatologie ai Maternitatii. Subiect – Ingrijirea nou-nascutului, regim de viata, alaptare, farmacia nou-nascutului, problem si semne de ingrijorare in primele luni de viata.

scoala mamei
05 apr 2011, 12:48
Buna burtici,
va asteptam la cursul nostru de la Maternitatea Bucur, el se desfasoara in zilele de joi (intre ora 17 si ora 19) sau sambata incepand cu ora 11.00.
Pentru mamicile ce urmeaza sa nasca in maternitatea noastra cursul este gratuit. Pentru celelalte exista o taxa de participare de 150 ron, taticii participa gratuit, indiferent unde urmeaza sa nasca partenera lor si vor primii atestat de participare cu care beneficiaza de 10 zile de concediu platit dupa nasterea copilului.
Daca doriti sa participati trebuie sa imi trimiteti un mail pe scoalamamei@yahoo.com pentru a va putea trimite programul cursurilor noastre.

Multumesc pentru aprecieri celor care au participat la cursurile noastre si va urez nastere usoara si bibici sanatosi si frumosi.
Scoala Mamei - Maternitatea Bucur

ANDAP
21 mai 2011, 12:20
Buna , stiu despre scoala mamei din maternitatea Bucur.
Este meritul unei colege certificate Lamaze, care a putut sa realizeze o scoala a mamei gratuit.
Felicitari Ancai si echipei maternitatii care a sustinut-o!
In Brasov nu stiu sa existe gratuit, insa te pot calauzi catre un educator prenatal Lamaze, care preda cursuri in sistem privat.

In curand si in Constanta va fi scoala mamei gratuit!Tinem legatura;)

Imi dai te rog mai multe detalii despre curs din Brasov? Si mai am o intrebare ce poate parea stupida, dar dc eu nu pot iesi din casa, poate urma cursul numai tatal?

Merci frumos pt raspuns.

ClejAde
29 mai 2011, 09:48
In ARAD nu stie nimeni daca exista asa ceva?va multumesc:*

Mami Foxylalu
01 feb 2012, 22:24
Buna fetelor

Felicitari pentru bebei. Deabia astept sa-mi tin si eu minunea la piept!! Stiti cumva daca aceste cursuri se mai tin si in 2012??? Va multumesc!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania