PDA

View Full Version : Ce este mai importanta educatia sau mostenirea genetica

Floricia
04 nov 2008, 14:05
Voi ce credeti, este importanta mostenirea genetica a unui copil, adica din ce fel de parinti se naste, sau este importanta educatia pe care o primeste si mediul in care se dezvolta?

Gratziela
04 nov 2008, 14:07
Toate sunt importante dar as adauga si sufletul, ce suflet coboara la intrupare, de fapt asta este cel mai important, si poate mostenirea genetica cel mai putin importanta,
Toate experientele pe care le-a traia acel copil ii influenteaza modul de comportare

wendy
04 nov 2008, 14:08
in comportamentul ,gandirea si sufletului unui copil, care va fi adultul de maine, dupa parerea mea, contribuie atat mostenirea genetica cat si absolut tot ce il inconjoara si implicit evenimentele din viata acestuia.
Educatia si sentimentele unui om mai depind si de societatea care il inconjoara in cea mai mare masura. atat familia in care se naste un copli cat si ce primeste genetic de la stramosi este important.
Dar o mare influenta o are scoala- incepand cu gradinita si terminand cu facultatea. si binenteles anturajul, masmedia cat si evenimentele de zi cu zi din viata acestuia. ca o concluzie(parerea mea) societatea insasi isi formeaza oameni.

Catalina
04 nov 2008, 14:09
Este adevarat ce spui, dar sincer, cu ce crezi ca contribuie un parinte la educatia copilului? Sa zicem un parinte agresiv, va avea un copil agresiv? Sau din contra?
Cred ca toate evenimentele de ep parcursul vietii influenteaza

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania