PDA

View Full Version : un sfat pls!!! sau poate a mai patit cnv?

Alexandra20
02 ian 2011, 10:44
Buna,am si eu o probl....am oprit pastilele in oct pe la sf lunii si in nov am avut menstruatie normala de 6 zile dupa cara la fiecare alte 5 zile imi revenea iar...si tot asa pana pe 25...dupa aceea nu am mai folosit nimik...acum imi este rau si am senzatii ciudate...nu pot sa mananc chiar orice,ori numai ciudatenii si am si varsat..ameteli ciudate si chiar si dureri de burta.......am facut un test si este negativ.....ce sa fie...vreo sarcina oprita in evolutie???nu ar fi iesit la test?

vicky1223
02 ian 2011, 12:54
Poate fi o disfunctie hormonala. De sarcina nu putem zice nimic pana nu aflam cand ai avut contacte sexuale. Asta ar fi sa cauti un ac intr-o padure . Chiar si atunci cand mergi la doctor , te intreaba cand ai avut ultimul ciclu menstrual, nu luna, dar si data exacta, cand ai avut ultimul contact sexual....simptome nu in ultimul rand

Alexandra20
03 ian 2011, 02:04
Poate fi o disfunctie hormonala. De sarcina nu putem zice nimic pana nu aflam cand ai avut contacte sexuale. Asta ar fi sa cauti un ac intr-o padure . Chiar si atunci cand mergi la doctor , te intreaba cand ai avut ultimul ciclu menstrual, nu luna, dar si data exacta, cand ai avut ultimul contact sexual....simptome nu in ultimul rand

contact am avut pe 12 nov...17...24...30...01 dec...apoi menstr de pe 5 pe 12 si contact iar pe 15..16..17...20...27 si atat...poate ti se pare ciudat dar imi aduc fb aminte datele astea...de fapt le notez:D

nectaria
04 ian 2011, 12:22
contact am avut pe 12 nov...17...24...30...01 dec...apoi menstr de pe 5 pe 12 si contact iar pe 15..16..17...20...27 si atat...poate ti se pare ciudat dar imi aduc fb aminte datele astea...de fapt le notez:D

Alexandra, de ce nu mergi la medic? Mai fa maine un test de sarcina si daca iese tot negativ dute la medic!!!

vicky1223
04 ian 2011, 22:11

Nu mi se pare ciudat , caci si eu le notez cu toate ca iau si pastile. Daca ai un ciclu menstrual de 28 de zile, ziua de ovulatie ar fi a 14 zi, asta ar fi undeva pe data de 18 dec. Insa ovulul se pregateste sa fie expulsat undeva de pe 14-15 dec.(pana ajunge la maturatie) , dupa calcule, pe 17 puteai sa fii la ovulatie, si puteai sa ramai insarcinata, si mai ales ca si pe 20 ai avut contact sexual, o data aproape de ovulatie (nu stiu protejat sau nu, de pastile sau altele)
Analizele de la doctor te vor lumina, iar dupa mine, in cel mai apropiat caz esti insarcinata.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania