PDA

View Full Version : Are puroi in gat sau ce?

Fifi
04 nov 2008, 14:22
Vineri seara fetita de 4 ani jumate imi zice ca o doare gatul...nu avea febra,macase cum trebuie....ii dau ceva de supt
Sambata dimineata imi zice ca inca o doare..Ma uit in gatul ei si vad langa omuletz o pungutza alba destul de micuta,insa vizibila....ma uit si la sotul in gat sa vad ,ca ma gandesc ca poate e normal (ea nu a avtu probleme cu gatul,asadar nu stiam dupa ce sa ma uit) ...NU vad nimic la el...Decid sa mai astept,mai ales ca repet: febra nu avea ,era vioaia,mancase...deci era oki....
Spre seara imi zice ca nu o mai doare...II dadusem deja siropele cu propolis,pastilute de supt...Dar NU m-am mai uitat si seara la ea in gat.
Duminica se trezeste o intreb daca o mai doare si ma uit iar in gatul ei.Ei imi zice ca nu o mai doare ,dar in gatul ei era langa omulet o punguta mai mare de ceva albicios galbui...Decid si sa mergem la urgenta desi nu o durea nimic si nu facea febra.Pana sa ajung la spital ,i-am dat sa manace si a mancat f bine.O imbrac ,iesim afara si cand sa ma sui in masina ma mai uit o dat in gatul ei.."Pungutza "disparuse!!!
Am anulat vizita la medic....Acum dimineata era oki...Ce a putut fi? Un soi de abces?

Printesa
04 nov 2008, 14:23
Am avut si eu asa ceva.. O punguta mica probabil cu puroi pe care nu am luat-o prea in serios in in vreo 2 zile a disparut. Problema este ca de vreo 3 saptamani ma confrunt cu dureri in gat si modificarea vocii care nu mai trec. Asa ca iti recomand totusi sa faci un exudat ca sa nu fie cumva vreun stafilococ/streptococ care netratat va reveni..

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania