View Full Version : Mamici din Baia Mare...!!!
Un club pentru Mamici din Baia Mare
Buna ziua, m-am gandit sa deschid si eu un topic unde sa se adune mamicile din Baia Mare, sa discutam despre doctori, despre unde vom naste...va astept cu drag! Pupic
Un club pentru Mamici din Baia Mare
Buna, Cucka
Vad ca pana acum, n-a raspuns nimeni. Eu sunt din Baia Mare, am 26 saptamani si astept un baietel.
Gravidute din Baia Mare unde sunteti?
anca 04.04
23 ian 2011, 12:03
Buna fetelor, si eu sunt din Baia Mare, dar sunt plecata de mai bine de 2 ani din tara.
Mi-ar face mare placere sa vorbesc cu voi.
In vara voi veni in concediu acasa, poate ne si intalnim...:)
anca 04.04
23 ian 2011, 12:07
Pati noi doua vom naste in aceeasi perioada!!Nu te-am vazut la mamici de aprilie...
da, asa e, n-am scris decat aici, nu prea am timp, inca lucrez....
cum te simti?
anca 04.04
25 ian 2011, 14:50
pati si eu lucrez si stiu cum e, nici eu nu prea am timp, tu mai cunosti ceva mamici din bm ce au dpn apropiat?
Salutare, ma bucur ca in sfarsit avem mamici din Baia Mare. Eu voi naste in august si sincer abia astept. Va pup si va astept sa povestim.
smekeritza
28 ian 2011, 08:31
salutare :) si eu sunt o viitoare mamica din baia mare...si avem doar 5 saptamani :D peste 2 saptamani mi-a recomandat dr d fam sa ma duc la ecograf..mi-a recomandat pe dr rednic, insa am auzit ca nu e f bun..imi puteti recomanda i voi un ginecolog bun din bm? va pup si sarcina usoara
salutare :) si eu sunt o viitoare mamica din baia mare...si avem doar 5 saptamani :D peste 2 saptamani mi-a recomandat dr d fam sa ma duc la ecograf..mi-a recomandat pe dr rednic, insa am auzit ca nu e f bun..imi puteti recomanda i voi un ginecolog bun din bm? va pup si sarcina usoara
Buna draguta. eu merg la dr. Costin Nicole, e super bun, are foarte multa rabdare si lucreaza la spital si are cabinet si pe str. Victoriei. De Rednic nici eu nu am auzit laude.
anca 04.04
29 ian 2011, 19:12
Te salut si eu, si eu sunt din Baia Mare, doar ca de 2 ani locuiesc in Irlanda.In privinta medicului, conteaza unde vrei sa nasti, daca nasti la spital cel mai bun medic din oras e Dr Gh. Ardeleanu , eu de mai bine de 10 ani am mers la el, el a avut primul cel mai performant eco , are experienta si nu da gres in diagnostice.Are cabinet pe Slavici- Iuliu Maniu(trimite-mi mesaj daca doresti nr de tel pt programare).In schimb daca doresti sa nasti la Euromedica, cel mai bun Dr de acolo e Roman(fiul), el are cab pe B-dul Bucuresti langa Maramuresul.E si el renumit, el fiind din generatia tanara.
Eu am fost in concediu in toamna si am fost la ambii la control. Sunt amandoi super- tii recomand cu caldura.
Te-am pupat. Ai grija de burtica si sa ne auzim cu bine:D
smekeritza
30 ian 2011, 08:42
Va multumesc la amandoua mult :*:* Am notat numele si o sa vad..
Anca, cred k o sa nasc la spital..inca nu stiu sigur...dar ma gandesc ca la euromedica trebuie sa fie cam scump :P o sa mai vad eu, oricum
V-am pupacit si aveti grija de voi
Va multumesc la amandoua mult :*:* Am notat numele si o sa vad..
Anca, cred k o sa nasc la spital..inca nu stiu sigur...dar ma gandesc ca la euromedica trebuie sa fie cam scump :P o sa mai vad eu, oricum
V-am pupacit si aveti grija de voi
Iti recomand din suflet sa renunti la ideea de a naste la Euromedica. Nu au aparatura pentru anumite interventii urgente, nu au personal suficient, iar in cazuri grave gravidele sunt trasferate la spital cu masinile personale ale doctorilor pentru ca nu au nici ambulante (sau masinide interventie). Luna aceasta o colega de-a sotului meu a nascut acolo ira bebelusul ei s-a nascut mort. Nicaieri in presa nu a aparut nimic, totul s-a musamalizat. Daca ai bani si iti permiti sa nasti intr-o clinica de lux, du-te la Cluj sau in Ungaria.
smekeritza
03 feb 2011, 12:09
Iti recomand din suflet sa renunti la ideea de a naste la Euromedica. Nu au aparatura pentru anumite interventii urgente, nu au personal suficient, iar in cazuri grave gravidele sunt trasferate la spital cu masinile personale ale doctorilor pentru ca nu au nici ambulante (sau masinide interventie). Luna aceasta o colega de-a sotului meu a nascut acolo ira bebelusul ei s-a nascut mort. Nicaieri in presa nu a aparut nimic, totul s-a musamalizat. Daca ai bani si iti permiti sa nasti intr-o clinica de lux, du-te la Cluj sau in Ungaria.
Serios? nu stiam asta. Oricum gandurile mele de a naste acolo erau de 20 % doar.. stiu ca e scump. Ma gandeam doar la faptul ca nasa mea a nascut acolo acum 2 sau 3 ani si a zis k a fost ok, a lasat si tatal sa asiste si a putut primi vizite normale, nu doar la usa, ca la spital. Insa oricum cred ca e scump sa nasti acolo. Nici nu stiam ca nu au aparatura buna, ma gandeam ca au tot ce trebuie daca cer atatia bani. mersi de sfat :*
Serios? nu stiam asta. Oricum gandurile mele de a naste acolo erau de 20 % doar.. stiu ca e scump. Ma gandeam doar la faptul ca nasa mea a nascut acolo acum 2 sau 3 ani si a zis k a fost ok, a lasat si tatal sa asiste si a putut primi vizite normale, nu doar la usa, ca la spital. Insa oricum cred ca e scump sa nasti acolo. Nici nu stiam ca nu au aparatura buna, ma gandeam ca au tot ce trebuie daca cer atatia bani. mersi de sfat :*
Aparatura poate ac e buna, insa nu au ceva aparatura necesara in cazuri grave. Daca ai o sarcina normala si fara probleme e ok sa nasti acolo. Dar un risc sau o problema nu vine anuntata, caz in caare s-ar putea sa te ia doctorul in brate sa te puna in masina lui personala si sa te duca peste drum la spital, in conditiile in care acolo e vorba de minute, secunde. Nu stiu...si eu mi-as dori sa nasc intr-o clinica luxoasa unde sa ma simt ca la hotel...dar sa stiu ca au tot ce e nevoie in caz de urgenta. Iar in legatura cu asistatul tatalui la nastere....nu stiu daca ti-ai dori sa te vada in acea postura...gandeste-te ca ceea ce faci tu acolo (in cazul in care nasti natural) nu e cel mai elegant lucru din lume :p. Adica nu stiu daca ei isi doresc sa ne vada asa...daca noi de dorim cu adevarat sa ne vada asa...eu, una cel putin, nu vreau!
smekeritza
04 feb 2011, 14:28
Aparatura poate ac e buna, insa nu au ceva aparatura necesara in cazuri grave. Daca ai o sarcina normala si fara probleme e ok sa nasti acolo. Dar un risc sau o problema nu vine anuntata, caz in caare s-ar putea sa te ia doctorul in brate sa te puna in masina lui personala si sa te duca peste drum la spital, in conditiile in care acolo e vorba de minute, secunde. Nu stiu...si eu mi-as dori sa nasc intr-o clinica luxoasa unde sa ma simt ca la hotel...dar sa stiu ca au tot ce e nevoie in caz de urgenta. Iar in legatura cu asistatul tatalui la nastere....nu stiu daca ti-ai dori sa te vada in acea postura...gandeste-te ca ceea ce faci tu acolo (in cazul in care nasti natural) nu e cel mai elegant lucru din lume :p. Adica nu stiu daca ei isi doresc sa ne vada asa...daca noi de dorim cu adevarat sa ne vada asa...eu, una cel putin, nu vreau!
:)) dap, nu e cel mai elegant lucru..dar nu ma refeream ca el sa se uite la ce se intampla..ci sa fie langa mine, sa imi dea forta, cred k e dureros.. poate sunt eu prea sensibila acum la gandul asta, ar fi prima data cand trec prin asta:P oricum mai este timp pana in acel moment ;))
acum e mai important sa ajung la ecograf si sa imi zica ca totul e ok, sa confirme.abia astept..
Buna. Eu sunt din baia sprie. Luni merg si eu la analize si la primul control. Dupa spusele medicului de familie am in jur de 7-8 sapramani. Mi la recomandat pe dr. Repede doctorul cu care ma nascut si mama pe mine.
Buna tutror! Eu sunt o viitoare mamica din Baia Mare, tocmai ce-am descoperit acest topic. Va salut cu mare drag... Am postat si mai postez la "mamici de august" si la "mamici de iulie". Eu am intrat in saptamana 11, marti am cel de-al doilea ecograf si control, am facut deja si analizele..... toate cele. Deocamdata merg la dr. Florea Anatolie, la Jersey. Inca nu sunt decisa daca raman la el sau sa merg si la dr. Costin, "batranul". Pana acum mergeam mereu la medicul Costin , la cabinet, dar pt ca am emotii si conotatii negative legate de trecutele mele experiente neplacute, cu anumite afectiuni ginecologice trecute, care mi-au fost tratate de dansul, in ideea evitarii unor posibile superstitii, am dorit sa vad un medic nou, sa nu am ganduri negative cu privire la sarcina. Pana la urma voi ramane la unul dintre ei, dar ma voi decide... Inca nu stiu cum voi naste, dar categoric va fi la spital. Va pup si astept sa mai intrati pe aici. Voi faceti triplul test?
Nimeni din Baia Mare mai activ?:( Pacat.... mi-ar fi placut sa mai schimbam opinii despre una, alta, medici, laboratoare, eco, teste, nastere....Poate intrati intre timp.
Nimeni din Baia Mare mai activ?:( Pacat.... mi-ar fi placut sa mai schimbam opinii despre una, alta, medici, laboratoare, eco, teste, nastere....Poate intrati intre timp.
buna!
eu sunt online. imi spui si mie un doctor bun. Ai auzit de doctorul sasaran? am auzit k se si comporta fff frumos cu pacientele.
Buna. Mie mi s-au recomandat Florea Anatolie si Costin Nicolae. Ambii imi plac si sunt medici buni. Colegele mele toate au mers la Florea si au fost foarte incantate.
Buna. Mie mi s-au recomandat Florea Anatolie si Costin Nicolae. Ambii imi plac si sunt medici buni. Colegele mele toate au mers la Florea si au fost foarte incantate.
ms. Cred k o sa ma duk si eu la Anatolie
Sa-mi spui dupa ce te hotarasti la ce medic ramai, ce experiente ai avut... nici eu nu sunt foarte decisa, deocamdata astept sa treaca acest hop prezent de amenintare de avort, pt ca mi-e si frica sa imi mai fac planuri prea mari. Florea este mai empatic, glumet, detaliaza in cuvinte ecograful, iti acorda toata atentia ca persoana, raspunde cu rabdare intrebarilor de tot felul si nu e niciodata expeditiv. asta mi-a placut la el foarte mult, din pc. de v. profesional eu nu il cunosc caci nu am avut cu el alte intalniri decat cele 2 de acum de sarcina. dar multe femei mi-l recomanda.
isabela27
22 feb 2012, 12:03
Salut fetelor ,
si eu sunt din baia mare , eu merg la Dr. Roman Radu, si acum avem 26 sapt...In curand o sa mergem si la un ecograf 4D sa il vedem mai bine pe bebe..Va astept la discutii :)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev148pr___.png (http://pregnancy.baby-gaga.com/)
Salut fetelor ,
si eu sunt din baia mare , eu merg la Dr. Roman Radu, si acum avem 26 sapt...In curand o sa mergem si la un ecograf 4D sa il vedem mai bine pe bebe..Va astept la discutii :)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev148pr___.png (http://pregnancy.baby-gaga.com/)
Tu ai postat si la mamicile de iulie? Nu ai mai intrat acolo......iti pusesem ceva intrebari. Partial mi-ai raspuns aici.......unde mergi si la ce medic. Eu sunt pe cale sa il schimb e-al meu, sunt foarte nemultumita de modul cum ma trateaza si caracterul lui, nu stiu la cine sa merg acum si daca nu e prea tarziu.... Am foarte mare stres cu asta, nu vreau nici la medici de la euromedica, pt ca eu nasc la spital.
Sonibubu
14 apr 2012, 16:47
Buna fetelor! Si eu sunt din Baia Mare, acum am gasit topicul vostru, intru mai mult la mamici din iulie ca pe atunci am dpn. Medicul meu este dr. Roman Radu, sunt multumita de el , insa el lucreaza doar la Euromedica si la cabinet. Am vrut de la inceput sa nasc la euromedica pentru ca am o experienta neplacuta cu spitalul judetean, nu de alta. Acum ca se apropie incet incet termenul , deja ma inclin spre spital, doar ca atunci trebuie sa imi schimb medicul. Ma gandesc ca nu e prea indicat sa mergi la alt medic dupa al doilea trimestru. voi ce ziceti?
Ster Maria
04 mai 2012, 14:15
Buna tututor. Eu sunt din Satu Mare si am ales sa nasc la Euromedica, cu Dn. Roman Radu, mi-a fost recomandat de multa lume si prietene care au nascut acolo. Eu zic ca pretul e ok la o nastere naturala (2000lei) , in comparatie cu spitalul din Satu Mare, unde incepand de la doctor si pana la infirmiere trebuie sa tot dai bani...iar daca medicul nu te asista, cel care este de garda la spital nici macar nu se uita la tine, iar conditiile lasa de dorit. Daca tot dai un ban sa fie cu folos si sa ai conditii decente.