View Full Version : Ce ati gatit astazi?
corynica
16 ian 2011, 16:52
Dragele mele, am deschis acest topic pentru a spune ce am gatit astazi, ce am mancat, cu reteta, sau nu, cu poza, cum vreti voi. Va astept!!!
corynica
16 ian 2011, 16:53
Eu azi am gatit ciorba de perisoare, o aveam facuta de ieri, si am facut piure cu snitele de pui si salata.
sandy_bell001
16 ian 2011, 18:42
Eu am gatit supa de pui cu galuste, ca aia imi place la nebunie.Am facut si eu snitele de pui, dar ieri.
corynica
16 ian 2011, 18:47
Eu am gatit supa de pui cu galuste, ca aia imi place la nebunie.Am facut si eu snitele de pui, dar ieri.
Si mie imi place mult supa de galuste. Mersi pentru idee. :p
Azi - snitele de pui cu pireu si salata de rosii si castraveti.
sandy_bell001
17 ian 2011, 12:28
Toata lumea face snitele de pui cu piure. Ce tare! Mancam in lant. pofta buna.
corynica
19 ian 2011, 18:24
Astazi supa de galuste, si felul doi lasagna cu branza si spanac, iar ca desert clatite cu gem.
Andre86
21 ian 2011, 13:48
Hmmm...bun topicul asta..chiar imi place, mai ales ca de anul trecut de cand sunt la casa mea cu sotul a inceput sa imi placa foarte mult sa gatesc, se si vede pe mine din pacate:(..oricum azi dupa servici am de gand sa fac pulpe de pui la cuptor cu cartofi aurii...yammmyy...insa la supe nu prea am inspiratie...poate are cineva o sugestie buna???
corynica
21 ian 2011, 17:17
Hmmm...bun topicul asta..chiar imi place, mai ales ca de anul trecut de cand sunt la casa mea cu sotul a inceput sa imi placa foarte mult sa gatesc, se si vede pe mine din pacate:(..oricum azi dupa servici am de gand sa fac pulpe de pui la cuptor cu cartofi aurii...yammmyy...insa la supe nu prea am inspiratie...poate are cineva o sugestie buna???
sunt multe supe...de cartofi, sfecla, fasole...carne de pui....de mazare...etc
corynica
21 ian 2011, 17:18
eu azi am facut ciorba de pui...si piure cu chiftele...
Andre86
21 ian 2011, 18:02
eu azi am facut ciorba de pui...si piure cu chiftele...
si cu sos de rosii sau fara???....bun...cred k am sa fac si eu o ciorba...merg sa ma apuc de pulpele cu cartofi...abia acum am ajuns acasa...uff
corynica
21 ian 2011, 18:56
si cu sos de rosii sau fara???....bun...cred k am sa fac si eu o ciorba...merg sa ma apuc de pulpele cu cartofi...abia acum am ajuns acasa...uff
fara sos de rosii....spor la gatit
sandy_bell001
22 ian 2011, 11:41
azi ciorba de perisoare care este gata, friptura de vita care trebuie sa o bag la cuptor si tiramisu, numai sa vina barbatamiu cu piscoturile. Am maine musafiri si de aia, ca in rest nu ma omor dupa dulce.Va pup! Spor la gatit
sandy_bell001
25 ian 2011, 15:19
azi, ostropel de pui si desert clatite cu branza de vaci si smantana la cuptor. Va pup
corynica
29 ian 2011, 20:55
Azi, fiind plecati, nu am gatit nimic. Insa am mancat, unde am fost... ciorba de pui si sarmalute.
biomarkt
31 ian 2011, 13:13
Spaghete cu sos de rosii/usturoi/piept pui :)
03 feb 2011, 19:46
Ciorba de mazare, piure cu ficat sote si paste cu sos de rosii.
Paste prajit cu mujdei, mamaliga, smantana si branza telemea.
Azi am avut snitele de pui cu orez "salbatic" si salata.
sandy_bell001
07 feb 2011, 18:01
cotlet de porc la cuptor si garnitura de cartofi nature
Azi n-am facut nimic, am mancat in oras.
of,locuiesc cu socru si cu sotul iar nici unul dintre ei nu mananca paste si nici orez...am invartit retete cu cartofi,ciuperci si mazare pe toate partile de m-am saturat...mai e varza calita ce se mananca si fasole dar nu mai stiu ce sa gatesc.pireu,prajiti,la cuptor...are cineva vreo idee de cartofi?sau garnitura care nu include orez si paste?socru-miu nici ciorba nu mananca...doar de fasole..
nectaria
08 feb 2011, 16:46
Supa de perisoare, piure de cartofi cu pulpe de pui la cuptor
Pana acum n-am gatit nimic,
ar trebui sa ma mobilizez si sa fac niste paste cu ton si sos de rosii.
M-am mobilizat si am facut spaghetti si am mai avut o conopida si trebuia si aia gatita, asa ca am facut-o pane.
Azi supa de rosii, chiftele si la chiftele inca nu m-am hotarat.
sandy_bell001
10 feb 2011, 16:16
Gordon bleu, cu piure de cartofi si salata,
Azi supa de rosii, chiftele si la chiftele inca nu m-am hotarat.
M-am hotarat pentru felul II - am gatit cous cous.
sandy_bell001
11 feb 2011, 10:44
ciorba radauteana, ..hhhhhmmmm f buna. reteta o gasiti pe www.gourmandine.ro (http://www.gourmandine.ro)
Sandy, vin la tine la ciorba. http://r24.imgfast.net/users/2415/42/51/10/smiles/391938.gif
As face si eu, dar baietii mei nu mananca.
sandy_bell001
11 feb 2011, 16:59
Te astept, dar s-ar putea sa se tremine pana ajungi la Suceva.
corynica
11 feb 2011, 17:13
Eu am facut ciorba de burta, pui cu broccoli, piure cu sos de rosii si salata de varza cu rosii si castraveti.
Mancarica cu cartofi si carne de vita cu mult usturoi.
corynica
13 feb 2011, 20:25
Eu ciorba de pui si cartofi nature cu copanele de pui.
sandy_bell001
16 feb 2011, 08:48
Ier la cina: somon la cuptor cu garnitura de orez. Nebunie.........Foarte bun
Nu mai stiu ce sa gatesc.
Poate fac niste mici cu pireu pentru baieti si eu ma multumesc cu salata.
Vreau supa de linte.
nectaria
19 feb 2011, 16:34
Astazi am gatit ciorba de perisoare si sarmale!!!! Haideti cu idei noi ca eu nu mai stiu ce sa fac.... sunt in PANA DE IDEI
Ardeii mei sunt deja pe foc.
Nu mai gateste nimeni ?
Haideti, fetelor, cu idei, sa ne inspiram una de la alta.
Azi am musafiri, voi face friptura de porc cu chimen, salata, cartofi la cuptor si ceva dulce.
sandy_bell001
22 feb 2011, 13:11
ieri pizza.
azi snitele de porc cu piure si salata
nectaria
22 feb 2011, 14:00
Astazi vreau sa fac ciocolata de casa.... la desert
M-am hotarat, la desert fac strudel cu mere.
Paste cu sos de rosii la cuptor.
nectaria
23 feb 2011, 18:34
Salata de vinete!
sandy_bell001
26 feb 2011, 19:54
copanele de pui cu bere, si pireu de cartofi.
Azi a gatit sotul, pui la ceaun.
sandy_bell001
27 feb 2011, 14:45
Hai ca mi-ai dat idee, si l-am pus si eu pe sot sa gatesca. Acum se afla la cuptor muschiuletul de porc, si cartofii copti.
Hi-hi,
Sandy, pai asta e si ideea topicului, sa ne dam idei una alteea.
Azi iar n-am gatit, am fost in vizita.
nectaria
28 feb 2011, 16:41
ciorba de perisoare....
pui la cuptor
ciocolata de casa
sandy_bell001
28 feb 2011, 16:53
ciorba de perisoare....
pui la cuptor
ciocolata de casa
oooooooooooo, ce harnicuta ai fost. :ok: Cand ai avut timp de toate? Mi se face pofta. Bine ca nu mai sunt graviida, ca veneam la tine.:floare:
maryana
28 feb 2011, 18:22
si eu am ciorba de perisoare....si am mai facut niste aripioare cu cartofi la cuptor!!!
sandy_bell001
01 mar 2011, 13:24
Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor :: LaLena.ro - Retete verificate cu poze (http://www.lalena.ro/121-reteta-piept-de-pui-cu-sos-de-usturoi-si-cascaval-la-cuptor.html)
sandy_bell001
01 mar 2011, 13:25
Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor :: LaLena.ro - Retete verificate cu poze (http://www.lalena.ro/121-reteta-piept-de-pui-cu-sos-de-usturoi-si-cascaval-la-cuptor.html) asata fac eu azi la cina .
nectaria
01 mar 2011, 17:22
Ciorba de salata....
Cartofi prajiti :D
maryana
02 mar 2011, 12:17
aseara am facut spanac cu ochiuri!!! azi sunt inca in cercetari :P
alina86
02 mar 2011, 16:39
si la mine tot sotul a gatit astazi...a facut fasole cu ciolan afumat tot la ceaun ca am avut mai multe persoane la masa :)
In sfarsit am gatit si eu azi.
Supa de linte rosie si snitele de pui cu salata.
spanac cu ohiuri de ou si carnaciori picanti prajiti...
sandy_bell001
03 mar 2011, 11:02
azi fac ficatei la cuptor cu mamaliguta Ficatei la cuptor cu mamaliguta - Retete Mancaruri, specialitati - Gastronomie online, retete culinare Gourmandine (http://gourmandine.ro/retete-mancaruri/ficatei-la-cuptor/)
http://s289.photobucket.com/albums/ll220/gourmandine/0054-ficateicuptor/001-ficatei-la-cuptor.jpg
chiftele cu sos de rosii si pireu..
maryana
05 mar 2011, 10:40
vreau sa fac azi un pui pe sare!
se condimenteaza cu de toate minus sarea..si se aseaza pe un pat de sare si se baga la cuptor....iese f f crocant!
pupici
sandy_bell001
06 mar 2011, 12:42
paste carbonara la pranz. sa vad la cina ce fac
sandy_bell001
06 mar 2011, 17:03
acuma am terminat de mancat tocinei
sandy_bell001
07 mar 2011, 11:08
Azi la cina: gordon bleu cu cartofi pireu si salata.
Habar nu am ce sa gatesc,
mai am de ieri mancarica de cartofi cu carne de porc si ciuperci, cred ca nu mai fac nimic, eventul o salata.
Noor Zaynab Sameer
07 mar 2011, 12:24
I.ciorba de legume II.broccoli la cuptor cu smantana III. prajitura cu mere si bezea
doar ciorba de legume.sant singura acasa...la cina gateste soacre-mea
maryana
07 mar 2011, 20:23
mamaliguta cu branza de burduf si smantanica......tocmai am papat!
sandy_bell001
09 mar 2011, 10:55
ieri am facut snitele de pui si ciuperci cu cascaval la cuptor.
Azi, nu stiu, am pus la dezghetat niste cotlet de porc, inspiratia vine mai tarziu.
maryana
09 mar 2011, 14:52
eu azi am fasolica batuta!
nectaria
10 mar 2011, 15:29
Tocanita de mazare
spaghete cu sos toscan,iar la cina orez cu legume(congelate-mixt asiatic)
alina86
11 mar 2011, 16:51
piure cu snitel din piept de pui
Eu nu mai am pofte de nciun fel, numai dulciuri as manca.
Azi nu gatesc nimic.
nectaria
12 mar 2011, 13:58
Azi avem sarmale...
Si noi astazi avem sarmale.... asa ca nu mai gatesc!
sandy_bell001
13 mar 2011, 17:01
am facut iar facut iar ficatei la cuptor iar la desert am facut mere implute cu nuca si miere la cuptor, si cu o cupa de inghetata deasupra..........yammyyyyyyy
maryana
15 mar 2011, 09:56
eu duminica am avut salata de boef si ciorba de vacuta
aseara am facut paste cu sos branza si pulpe dezosate!!!
ramo2ely
15 mar 2011, 15:08
am facut iar facut iar ficatei la cuptor iar la desert am facut mere implute cu nuca si miere la cuptor, si cu o cupa de inghetata deasupra..........yammyyyyyyy
mmmmmmmmm.....ce pofta mi-ai facut....cred ca au iesit f bune !!! :floare:
ramo2ely
15 mar 2011, 15:10
eu am facut azi piure si snitel cu cascaval.....yammyyyyy.....si ca desert avem chec ..a facut tati aseara ...
ramo2ely
15 mar 2011, 15:11
Si noi astazi avem sarmale.... asa ca nu mai gatesc!
ooo..sarmale...saptamana asta mi-am propus sa fac si eu ...cu vita sau cu varza ati facut ?
nectaria
15 mar 2011, 17:11
ooo..sarmale...saptamana asta mi-am propus sa fac si eu ...cu vita sau cu varza ati facut ?
Am facut cu varza....
rulouri de vinete cu sunca si cascaval,salata verde cu ceapa verde si ridichi
sandy_bell001
16 mar 2011, 08:18
mmmmmmmmm.....ce pofta mi-ai facut....cred ca au iesit f bune !!! :floare:
Au iesit foarte bune merele, si le-am mancat si calde si reci.
cartofi taranesti, si salata asortata
ramo2ely
17 mar 2011, 10:02
varza calita cu ciolan afumat ..:)
sandy_bell001
17 mar 2011, 20:00
Pulpe de pui dezosate cu cascaval la cuptor
Piure de cartofi
salata
nectaria
17 mar 2011, 20:02
La desert am facut salam de biscuiti
maryana
18 mar 2011, 10:42
ieri am facut paturi din mamaliguta, branza si jumeri! plus smantana! :D
azi probabil salata de vinete cu rosii!!
sandy bel m-ai facut curioasa cu pulepe dezosate cu cascaval la cuptor...imi dai si mie reteta?pls?
sandy_bell001
18 mar 2011, 10:46
ieri am facut paturi din mamaliguta, branza si jumeri! plus smantana! :D
azi probabil salata de vinete cu rosii!!
sandy bel m-ai facut curioasa cu pulepe dezosate cu cascaval la cuptor...imi dai si mie reteta?pls?
Pulpe crocante la cuptor cu cartofi
pr?ji?i - Retete Mancaruri, specialitati - Gastronomie online, retete culinare Gourmandine (http://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pulpe-crocante-la-cuptor-cu-cartofi-prajiti/)
gasesti aici reteta, nu sunt greu de facut. Eu le-am lasat 20 de min pe o parte si au iesit prea crocante, data viitoare o sa am grija sa le las mai putin. poti sa le servesti cu ce vrei tu. sunt bune si reci. chiar adineaori am papat una. spor la gatit.
maryana
18 mar 2011, 11:41
multumesc mult....am sa incerc si eu..ca par delicioasseeeee
sandy_bell001
18 mar 2011, 12:28
multumesc mult....am sa incerc si eu..ca par delicioasseeeee
sunt intradevar gustoase. Eu nu am respectat cantitatea ingredientelor, am avut mai putine pulpite, ca sunt doar eu si sotul si nu trebuie multe. si asa au ramas pe a doua zi o farfurie plina.
sandy_bell001
19 mar 2011, 14:26
supa de pui cu galuste
clatite cu dulceata sau papanasi pentru desert........ma mai gandesc
sandy_bell001
19 mar 2011, 16:23
n-am facut nici clatite, nici papanasi...........am facut un tort de mere. Acum l-am bagat la cuptor.
maryana
22 mar 2011, 14:07
pulpe de pui pe sare la cuptor cu pireut de cartofi
si desert am mancat aseara ultimele bucatele din tortul facut in weekend (tort de iarut cu frisca si fructe)
la capitolul desert mai am mult de invatat..dar asta chiar e usor de facut si f bun!!
Noi am facut astazi gratar si cu piure. :D
sandy_bell001
23 mar 2011, 10:04
chiftelute marinate si fursecuri Ovis Mollis.
salata de vinete pt cina iar pt pranz varza calita.
maryana
23 mar 2011, 11:32
azi orez cu ciuperci.....
maine probabil un gratarel ceva, ca mi-a facut cryss pofta :D
Ieri am avut peste prajit cu orez,
pe azi habar nu am ce sa fac.
nectaria
23 mar 2011, 13:54
cartofi prajiti cu pulpe dezosate
ramo2ely
23 mar 2011, 14:05
mancarica de spanac cu ochiuri :p
ClejAde
24 mar 2011, 08:38
pulpe de pui pe sare la cuptor cu pireut de cartofi
si desert am mancat aseara ultimele bucatele din tortul facut in weekend (tort de iarut cu frisca si fructe)
la capitolul desert mai am mult de invatat..dar asta chiar e usor de facut si f bun!!
vaaaiii ce imi place!daca te rog imi dai si mie reteta de la tort?plsss:floare:multumesc mult
sandy_bell001
24 mar 2011, 09:01
ciulama din piepr de pui cu smantana, ciuperci , usturoi si mamaliguta.
maryana
24 mar 2011, 10:11
vaaaiii ce imi place!daca te rog imi dai si mie reteta de la tort?plsss:floare:multumesc mult
Ingrediente
1 pachet piscoturi Savoiardi
1 iaurt 400 gr piersici
1 iaurt 400 gr visine
1 compot mare piersici
4 plicuri gelatina
400 gr frisca lichida
Crema 1:
1 iaurt mare(400g) de fructe piersici (sau alt fruct)
1 compot mare de piersici
2 plicuri de gelatina fin maruntita(transparenta)
200 ml frisca Hulala
Frisca se bate spuma (se pune intaritor daca este cazul) dupa care se adauga iaurtul de fructe,amestecand in continuare cu mixerul.Cele 2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in 100ml sirop de la compot,se pune la incalzit pana se topeste(nu trebuie sa fiarba) si se toarna peste amestecul de frisca cu iaurt,omogenizand bine compozitia. Piersicile din compot se taie bucati mai mici si mai mari pentru ornare.
Crema 2
1 iaurt mare (400g) de visine(sau alt fruct)
2 plicuri gelatina fin maruntita
200 ml frisca Hulala
100 ml sirop de compot sau apa
Se prepara la fel ca si prima crema.
Se pune celofan intr-o cratita inalta sau o oala (sa aiba cel putin inaltimea unui piscot),se aseaza fructele din compot(cele pentru ornat)pe fundul vasului si se acopera cu o gelatina gele transparenta sau rosie (http://www.bucataras.ro/articole/215/rosiile.html)(in functie de fructele folosite)preparata dupa instructiunile de pe ambalaj.
Piscoturile se inmoaie in siropul de la compot (daca ajunge)sau se face un sirop separat pentru asta.Se imbraca peretii vasului cu piscoturi,se pune Crema I apoi se pun fructele taiate bucati mai mici,apoi un rand de piscoturi inmuiate in sirop si Crema II.
La final un nou rand de piscoturi inmuiate in sirop.
Se lasa la frigider pana se intareste crema,se rastoarna pe un platou si se orneaza sau nu,dupa preferinta.
se poate face si numai cu o crema, si in crema sa introduci ce fructe maruntite vrei tu
.....eu la urmatorul tort piscoturile de deasupra (ce se pun ca si blat) le voi faramita!!!
pt poze si inspiratie uitate pe http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-iaurt-si-fructe-9931.html (http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-iaurt-si-fructe-9931.html)
ClejAde
24 mar 2011, 13:42
Ingrediente
1 pachet piscoturi Savoiardi
1 iaurt 400 gr piersici
1 iaurt 400 gr visine
1 compot mare piersici
4 plicuri gelatina
400 gr frisca lichida
Crema 1:
1 iaurt mare(400g) de fructe piersici (sau alt fruct)
1 compot mare de piersici
2 plicuri de gelatina fin maruntita(transparenta)
200 ml frisca Hulala
Frisca se bate spuma (se pune intaritor daca este cazul) dupa care se adauga iaurtul de fructe,amestecand in continuare cu mixerul.Cele 2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in 100ml sirop de la compot,se pune la incalzit pana se topeste(nu trebuie sa fiarba) si se toarna peste amestecul de frisca cu iaurt,omogenizand bine compozitia. Piersicile din compot se taie bucati mai mici si mai mari pentru ornare.
Crema 2
1 iaurt mare (400g) de visine(sau alt fruct)
2 plicuri gelatina fin maruntita
200 ml frisca Hulala
100 ml sirop de compot sau apa
Se prepara la fel ca si prima crema.
Se pune celofan intr-o cratita inalta sau o oala (sa aiba cel putin inaltimea unui piscot),se aseaza fructele din compot(cele pentru ornat)pe fundul vasului si se acopera cu o gelatina gele transparenta sau rosie (http://www.bucataras.ro/articole/215/rosiile.html)(in functie de fructele folosite)preparata dupa instructiunile de pe ambalaj.
Piscoturile se inmoaie in siropul de la compot (daca ajunge)sau se face un sirop separat pentru asta.Se imbraca peretii vasului cu piscoturi,se pune Crema I apoi se pun fructele taiate bucati mai mici,apoi un rand de piscoturi inmuiate in sirop si Crema II.
La final un nou rand de piscoturi inmuiate in sirop.
Se lasa la frigider pana se intareste crema,se rastoarna pe un platou si se orneaza sau nu,dupa preferinta.
se poate face si numai cu o crema, si in crema sa introduci ce fructe maruntite vrei tu
.....eu la urmatorul tort piscoturile de deasupra (ce se pun ca si blat) le voi faramita!!!
pt poze si inspiratie uitate pe http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-iaurt-si-fructe-9931.html (http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-iaurt-si-fructe-9931.html)
Multumesc mult de reteta in curand o sa o probez si eu..:*:*:*:*:thankyou:
maryana
24 mar 2011, 13:54
cu multa placere!! ma bucur ca ti-am fost de ajutor!
noi astazi am fost la mama,in curte,timp superb si am facut gratare ,cartofi prajiti si ardei copti..
sandy_bell001
28 mar 2011, 09:54
ieri am facut piept de pui cu sos de smantama si cascaval la cuptor
captofi copti in coaja
ClejAde
01 apr 2011, 06:57
eu am facut ieri cartofi frantuzesti,azi nu stiu mai astept sugestii...:*
ramo2ely
01 apr 2011, 09:06
ieri am facut escalop de pui cu ciuperci si lebne , azi nu am nici o idee
ClejAde
01 apr 2011, 12:54
eu azi fac mamaliguta cu ficatei....abia astept sa se decongeleze o data..:))
sandy_bell001
02 apr 2011, 09:57
ieri la cina: somon la cuptor si garnitura de orez.
sandy_bell001
05 apr 2011, 10:12
placinta cu dovlecel si sunculita....
Placinta cu dovlecei si sunculita - Retete Aperitive - Gastronomie online, retete culinare Gourmandine (http://gourmandine.ro/retete-aperitive/placinta-cu-dovlecei-si-sunculita/)
ClejAde
08 apr 2011, 13:32
eu am facut ieri mancare de aia scazuta cu mazare si verdeturi,ca mio placut cand mancam la soacramea,da am mai adaugat si ciuperci cu niste cartofi prajiti si carnat...si mai am si pe azi :D maine poa fac cv la cuptor nu stiu
sandy_bell001
08 apr 2011, 13:54
ma pregates sa fac musaca de cartofi si carne tocata.
ClejAde
09 apr 2011, 10:56
sandy la cuptor se face asa ca si cartofii frantuzesti?sau cv d genu?:*
sandy_bell001
10 apr 2011, 10:48
sandy la cuptor se face asa ca si cartofii frantuzesti?sau cv d genu?:*
da la cuptor.
facusem cu o seara inainte sos pt paste cu carne tocata si mi-a mai ramas ca de 2 portii, asa am zis sa fac o musaca.
se fierb cartofii putin, nu de tot, apoi se taie felii mai grosute.
Eu am pus 2 randuri de cartofi si la mijloc carnita, iar deasupra am turnat un sos din 2 oua si smantana.
A stat la cuptor 35-40 min.
A iesit f buna.
ClejAde
11 apr 2011, 07:18
mersi tre sa incerc si eu..:*
sandy_bell001
14 apr 2011, 09:43
tarta cu ciuperci si bacon.
maryana
27 apr 2011, 10:07
sunt in pana de idei..mai ales dupa sarbatorile acestea!
nici nu stiu ce sa mai fac de papa!!!
ma gandeam ca e Sandy pe aici..ca ea facea niste minunatii..si ne facea pofta :D
sandy_bell001
27 apr 2011, 10:39
sunt in pana de idei..mai ales dupa sarbatorile acestea!
nici nu stiu ce sa mai fac de papa!!!
ma gandeam ca e Sandy pe aici..ca ea facea niste minunatii..si ne facea pofta :D
sunt si eu in pana de idei, ca am mancat de toate Pastele asta.
mie imi place sa incerc in fiecare zi cate ceva nou, ca lu barbatamiu nu-i place sa manance aceeasi mancare de 2 ori.
Ce mai faceam eu si imi placea e piept de pui cu cascaval la cuptor
Ai nevoie de 2 bucati de piept de pui( daca sunteti 2 pers ca noi), cascaval, smantama, usturoi si condimente.
Pieptul de pui se taie bucati pe lungime si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste pui torni un sos din smantana, usturoi si condimente pana ce acopera puiul. peste asta razi cascaval un strat destul de gros si dai la cuptor pana se rumeneste cascavalul ( vreo 45 de minute)
Eu am servit cu cartofi copti in coaja ca cuptor. puiul lasa si un sos bun, pe care l-am pus peste cartofi.
eu astazi vreu mamaliga cu branza si smantana..
nu e bun topicul asta ptr gravidutele pofticioase :-))))
eu astazi am "gatit" sunculita cu cash , rosii , castraveti si ceapa :D ... ar fi fost buna si o mamaliguta ....
nectaria
28 apr 2011, 20:35
supa de pui
piure cu chiftelute si sos de rosii
ciorba de cartofi,cotlet cu sos la cuptor si cartofi natur.salata asortata
ClejAde
29 apr 2011, 13:24
supa de pui snitele de piept si cartofii prajiti nelipsiti..:D
paste cu ciuperci si ficatei de pui .
sandy_bell001
30 apr 2011, 15:46
gordon bleu si legume asortate
claudia_m
30 apr 2011, 19:59
ciorba de potroace
ardei umplut
friptura de pui , snitele de pui , cartofi prajiti , un pic de cas si o salata asortata ...
la desert niste capsuni ...
sandy_bell001
02 mai 2011, 14:10
oua umplute.........
ciorba de stevie , piftele cu pireu si clatite .
claudia_m
02 mai 2011, 21:23
Ciorba de perisoare
Chiftelute cu sos de rosii si piure
ccartofi natur cu ceafa la cuptor ,sos de ciuperci si salata verde..la desert am avut tort de ieri-de la cofe
lapte cu fidea :D:D:D asta e de papa astazi
claudia_m
04 mai 2011, 18:03
fasole frecata + cabanos + castraveti murati
sandy_bell001
04 mai 2011, 18:16
oooooo, ce pofta mi-ai facut, bine ca nu mai sunt gravida.
ne facea mama mereu cand eram mici, mie si fratilor
mami_de_mario
06 mai 2011, 02:07
de cand mi-e pofta....................dar maine chiar imi fac si eu
pai faceti si papati ca e buna tare ... eu imi fac foarte des lapte cu fidea . pofta buna !
claudia_m
06 mai 2011, 12:19
spanac cu cartofi prajiti si ochiuri
oana_claudia
07 mai 2011, 18:27
supa de pui cu galuste si cartofi gratinati cu aripioare de pui!c bune....!!!!!
ficatei prajiti si tocanita de ciuperci cu piept de pui ....
sandy_bell001
08 mai 2011, 11:18
supa de pui cu galuste si cartofi gratinati cu aripioare de pui!c bune....!!!!!
supa de galuste e prefetrata mea!!!!
oana_claudia
10 mai 2011, 15:15
astazi am gatit paste cu carne si snitele de porc.asta ajunge pana maine!
sandy_bell001
10 mai 2011, 15:19
file de cod prajit cu mamaliguta si usturoi.
Bună,ce reţete de crema pt tort mai ştiţi
claudia_m
10 mai 2011, 22:50
Ciorba de pui
Chiftele
Chec
oana_claudia
10 mai 2011, 22:53
astazi am facut un pandispan cu lamaie a iesit fooooaaaarrrrttteeeee bun!
rulouri de pui cu spanac si susan + snitele de pui cu susan si pireu de cartofi ...
ClejAde
11 mai 2011, 16:04
eu azi mi-am comandat pizza ca asa durere de cap am de nu am chef de nik
sandy_bell001
11 mai 2011, 16:08
eu azi fac dovlecei pane
cartofi la cuptor cu pui si cu cascaval pe deasupra.
oana_claudia
12 mai 2011, 13:43
Ciorbita de costite afumate si mancarica de spanac!
ClejAde
13 mai 2011, 12:36
sarmale..............
claudia_m
13 mai 2011, 22:22
Snitzel de pui, cartofi prajiti, salata verde
friptura cu "giandra" - ca la Moldova :)
cartofi prajiti + cascaval pane + salata
ClejAde
16 mai 2011, 12:09
fetelor m ajutati cu o reteta de aluat pt gogosi si langos? va multumesc:*
cotlet in sos de ciuperci,cartofi prajiti si salata asortata.
mancarica de puui cu cartofi
Eu tot mancarica de pui cu cartofi o sa fac azi, neh :albina: dar jinduiesc de ceva timp la niste shaorma, poate iau ingredientele si fac si shaorma - daca nu azi, maine cu siguranta :jongler:
...si particip la un concurs foto si va rog muuult un vot :floare: pentru fetita mea cea haioasa
- eliminati eventualele spatii libere ce pot aparea in link:
Galerie - Category: Fetite 2 - 6 ani - /Imagine: Alyssa (http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concurs-foto-Copilul-meu-este-cel-mai-haios-2011/Fetite-2-6-ani/Alyssa-965.html)
Multumesc muuult ! :floare: :)
ramo2ely
17 mai 2011, 11:21
Eu tot mancarica de pui cu cartofi o sa fac azi, neh :albina: dar jinduiesc de ceva timp la niste shaorma, poate iau ingredientele si fac si shaorma - daca nu azi, maine cu siguranta :jongler:
...si particip la un concurs foto si va rog muuult un vot :floare: pentru fetita mea cea haioasa
- eliminati eventualele spatii libere ce pot aparea in link:
Galerie - Category: Fetite 2 - 6 ani - /Imagine: Alyssa (http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concurs-foto-Copilul-meu-este-cel-mai-haios-2011/Fetite-2-6-ani/Alyssa-965.html)
Multumesc muuult ! :floare: :)
un vot pt. o fetita scumpa!
claudia_m
22 mai 2011, 22:59
pulpe de pui cu mamaliguta si mujdei de usturoi, yammm ce bune.....!!!
Salata orientala (cartofi fierti taiati cu ceapa, usturoi, masline, ardei copt si ton in ulei- ca azi s-a papat peste). Putin piper "et voila" :gatesc:
sandy_bell001
26 mai 2011, 18:09
azi am facut ostropel de pui
ieri am facut ciulama de pui si ciuperci cu mamaliguta
ClejAde
26 mai 2011, 18:25
sandy ne omori cu bunatatile tale ca de obicei:floare::tepupam::tepupam::thankyou:
sandy_bell001
26 mai 2011, 20:22
sandy ne omori cu bunatatile tale ca de obicei:floare::tepupam::tepupam::thankyou:
multumesc, multumesc. sunt f usor de facut.
ficatei cu pireu ............
mihaela102
28 mai 2011, 10:45
tocanita de cartofi cu afumatura :)
Macaroane cu smantana, firimituri de soia si marar...
claudia_m
30 mai 2011, 13:55
Pulpe la capac + cartofi taranesti + ardei copt
sandy_bell001
31 mai 2011, 11:52
supa de pui cu galuste de gris
pui cu smantana
clatite cu branza si smantana la cuptor.
ClejAde
31 mai 2011, 15:05
supa de pui cu galuste de gris
pui cu smantana
clatite cu branza si smantana la cuptor.
yaaamyyy supa d pui cu galuste si cea d rosii sunt preferatele mele d cand sunt insarcinata,doar cu carnea nu m mai impac d lok,nu stiu d c ...eu am facut supa d rosii si orez cu legume si separat carne cu sos asa pt sotu:D:tepupam:
claudia_m
01 iun 2011, 14:51
ciorba a la grec + ficatei de pui cu piure + salata de varza si ca desert clatite cu finetti
sandy_bell001
01 iun 2011, 20:03
gordon bleu de pui
cartofi prajiti + salata verde
sandy_bell001
02 iun 2011, 14:39
am facut niste papanasi cu branza.
de mancare nu stiu ce sa mai fac.
piftele cu pireu si salata asortata de vara ...
sandy_bell001
03 iun 2011, 08:49
pastrav prajit cu usturoi si mamaliguta
claudia_m
03 iun 2011, 13:24
mancare de mazare cu carnati oltenesti
claudia_m
03 iun 2011, 13:26
pastrav prajit cu usturoi si mamaliguta
yammm ce bun Sandy, mi-ai facut o pofta de peste!!Ce mult imi place asa cu mujdei si mamaliguta!!!Zilele astea am sa fac si eu!!
sandy_bell001
04 iun 2011, 12:17
yammm ce bun Sandy, mi-ai facut o pofta de peste!!Ce mult imi place asa cu mujdei si mamaliguta!!!Zilele astea am sa fac si eu!!
da e super bun si imi era pofta ca nu mai mancasem de mult peste,
Azi am luat un pui la rotisor si am facut sos de smantana si usturoi si gata.
mancare de cartofi noi cu mazare si marar,cotlet si salata asortata
piept de curcan pane,cartofi noi prajiti si sos de marar...
tocanita de ciuoerci cu piept de curcan,cartofi natur si salata...poate de rosii
Azi gatesc asa: supita de rosii cu taietei, ciulama de ciuperci cu pui :)
…particip la un concurs foto pentru copii, si va rog mult un vot :) :floare: pentru fetita mea cea haioasa :
Galerie - Category: Finaliste - /Imagine: Alyssa (http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concurs-foto-Copilul-meu-este-cel-mai-haios-2011/Fetite-2-6-ani/Alyssa-965.html)
Multumesc muuult ! :) :floare:
ClejAde
08 iun 2011, 13:37
eu si ieri si azi fac tocanita asta k io place tare mult la sot :
http://www.e-retete.ro/retete/tocanita-de-cartofi (http://www.e-retete.ro/retete/tocanita-de-cartofi)
si la desert am facut orez cu lapte...
sandy_bell001
08 iun 2011, 20:25
somon la cuptor cu garnitura de orez
mihaela102
09 iun 2011, 07:48
azi voi face lasagna :gatesc:
claudia_m
09 iun 2011, 14:35
fasole batuta cu cabanos si salata de varza
sandy_bell001
09 iun 2011, 17:49