PDA

View Full Version : Mi`e frica!!

crissa12
06 nov 2008, 11:04
Va rog frumos sa ma ajutati. Akm 3 luni mi`a venit ciclul pe 13 august, akm 2 luni mi`a venit pe 10 septembrie, akm 1 luna mi`a venit pe 7 octombrie...si luna aceasta trebuia sa`mi vina neaparat pe 4?? Ca suntem in 6 si mie nu mi`a venit inca. NU am nici o simptoma de sarcina...doar ma doare burtica si spatele. Ce imi spuneti ca numai pot sunt foarte stresata.

crissa12
06 nov 2008, 11:13
va rog imi raspunde`ti si mie la intrebare?

lovelife
06 nov 2008, 12:13
ai rabdare a intarzia ciclu doar 2 zile, poate intarzia si mai mult, si daca esti stresata iti va intarzia si mai mult,
Daca poti sa ne dai si urmatoarele date cati ani ai si de la ce varsta ai menstruatie, de cat timp ti-ai inceput viata sexuala, ai o viata sexuala regulata?

crissa12
06 nov 2008, 12:22
17 ani am...akm 6 luni mi`am inceput viata sexuala...de la 14 ani am menstruatie....ciclul meu este neregulat am observat...dak imi scade asa k cate 2 zile in fiecare luna...normal ar trebui sa`mi vina maine...dak mi`a venit luna trecuta pe 7? S`au poate s`a decalat el? Am o viata sexuala regulata...Ultimul act sexual l`am avut akm 3 zile.

lovelife
06 nov 2008, 12:31
Ai toi factori importanti care iti influenteaza ciclul menstrual, inca estei adoloscenta si inca mai sunt schimbari hormonale cu organismul tau si esti la debutul vietii sexuale, absolut normal sunt variatii de aprox 7 zile acum, si in unle cazuri pot fi si mai mari aceste variatii

crissa12
06 nov 2008, 12:37
multumesc frumos pentru ce mi`ati spus. m`ati linistit :)

crissa12
06 nov 2008, 13:21
Am uitat sa`ti spun. Eu am scaun foarte des , adica zilele astea mereu. Poate fi si din cauza asta?

lovelife
06 nov 2008, 19:11
asta poate fi cazua durerii de burta si spate

crissa12
07 nov 2008, 12:27
Mi`a venit astazi...sunt foarte fericita...si m`am calmat. Multumesc pt sfaturi :) . Dak e spre negru asa...inseamna k am racit nu? Ca ma doare f tare burta...

Lixa 20
11 nov 2008, 14:55
mi`a venit astazi...sunt foarte fericita...si m`am calmat. Multumesc pt sfaturi :) . Dak e spre negru asa...inseamna k am racit nu? Ca ma doare f tare burta...
cand aveam varta ta aveam o menstruatie neregulata si raceam foarte repede si in fiecare luna aveam dismenoree(menstruatie dureroasa).
Am fost la ginecolog de multe ori si mereu aveam ori anexita ori cistita... Oricum ma bucur ca te-ai linistit!

Unregistered
06 dec 2009, 20:36
Buna am o nelamurire si as dori sa ma ajutati.
Mi am inceput viata sexuala acum trei luni iar ciclul mi-a venit ultima data pe 30 0ctombrie si a durat 5 zile.am intretinut relatii sexuale de doua ori de la aparitia ultimei menstruatii.Trebuie sa mentionez ca am fost racita timp de doua saptamani destul de rau,iar acum stituatia s a mai ameliorat dar sunt inca putin racita.
Ciclul imi vine regulat.iar conform calculelor trebuia sa mi vina pe 28 Noiembrie.In curand voi face si un test pentru a fi sigura.
Btw,nu prezint niciun fel de simptome.SI decateva zile ma doare burta exact ca si inaintea aparitiei cm.Astept sfaturile voastre:(va multumesc.

s_alexandra
07 dec 2009, 10:14
mai asteapta un pic :)

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania