PDA

View Full Version : Mi-a intarziat menstruatia foarte mult si sunt nesigura

Unregistered
06 nov 2008, 17:16
va rog mult,daca se poate sa imi dati un raspuns la ceea ce ma nelamureste pe mine...
Suspectez o sarcina,pentru ca nu a mai aparut menstruatia inca de luna trecuta,in jurul zilei de 11-13 trebuia sa apara.M-am ingrijorat si mi-am luat 2 teste de sarcina,diferite si le-am facut in zile diferite,la interval de 48 ore..ambele negative ...dar menstruatia mea continua sa nu mai apara...si nu am nici un simptom care sa imi dea de inteles clar ca as fi sau nu insarcinata!
V-as multumi mult pt un raspuns!

lovelife
06 nov 2008, 19:01
In general ai o menstruatie regulata? ai trecut prin evenimente stresante de curand?

Unregistered
07 nov 2008, 17:13
Da,in general este regulata...evenimente stresante...da, am trecut prin multe.
Observ in schimb ca de ieri au inceput sa se intareasca putin sanii,dar mamelonul nu are o culoare modificata...
MUltumesc mult de tot!

Corina
07 nov 2008, 19:49
Este foarte probabil sa fii insarcinata, poti sa faci si un test de sarcina, pentru a fi smai sigura

Unregistered
08 nov 2008, 17:09
MULTUMESC MULT,CORINA...am facut 2 teste de sarcina si mi-au iesit amandoua negative...si le-am facut in zile diferite,la diferenta de 24 ore,asa cum era specificat pe ambalaj...e ciudat ca inca nu mi-a mai venit si 2 teste au iesit negative...:(..multumesc inca o data:( !

lovelife
08 nov 2008, 18:25
Atunci cauza este stresul, asa ca relaxeazate

Unregistered
08 nov 2008, 18:41
Multumesc mult de tot pt raspuns!!!

Lixa 20
11 nov 2008, 14:51
va rog mult,daca se poate sa imi dati un raspuns la ceea ce ma nelamureste pe mine...
Suspectez o sarcina,pentru ca nu a mai aparut menstruatia inca de luna trecuta,in jurul zilei de 11-13 trebuia sa apara.m-am ingrijorat si mi-am luat 2 teste de sarcina,diferite si le-am facut in zile diferite,la interval de 48 ore..ambele negative ...dar menstruatia mea continua sa nu mai apara...si nu am nici un simptom care sa imi dea de inteles clar ca as fi sau nu insarcinata!
in majoritatea cazurilor testele de sarcina au o precizie destul de mare dar e firesc sa se intampla si erori.
Cel ami sigur e sa faci o analiza a sangelui dupa o programare la medic.
Daca nu ai alte simptome in afara de intarzierea ciclului e posibil sa fie doar o dereglare hormonala(depinde de varsta ta si stilul tau de viata) sau poate o raceala. Eu iti doresc numai bine!

alexandera
05 dec 2008, 22:51
salut,sunt noua pe forum.pe data de 16 noembrie am facut dragoste cu prietenul meu si protejat si neprotejat dar nu sa intamplat sa ejaculeze in mine,de fiecare data dupa ce ejacula mergea si se spala ,
pe data de 2 decembrie trebuia sa-mi vina menstruatia,au trecut deja 3 zile si nu a aparut,la 2 zile dupa intarziere am facut testul de sarcina si a iesit negativ.inca ceva,daca faci sex protejat si apoi faci testul de sarcina acesta poate fi influentat cumva???????totusi voi repeta testul de sarcina.va rog ajutatima cu sfaturi sunt foarte stresata.va multumesc

Sorina
06 dec 2008, 09:26
salut,sunt noua pe forum.pe data de 16 noembrie am facut dragoste cu prietenul meu si protejat si neprotejat dar nu sa intamplat sa ejaculeze in mine,de fiecare data dupa ce ejacula mergea si se spala ,
pe data de 2 decembrie trebuia sa-mi vina menstruatia,au trecut deja 3 zile si nu a aparut,la 2 zile dupa intarziere am facut testul de sarcina si a iesit negativ.inca ceva,daca faci sex protejat si apoi faci testul de sarcina acesta poate fi influentat cumva???????totusi voi repeta testul de sarcina.va rog ajutatima cu sfaturi sunt foarte stresata.va multumesc
Atunci erai in perioada fertila, si sa sti ca spalatul penisului nu inlatura toti speratozoizii, mai ramane sperma pe uretra, nu va jucati cu focul fara metode de contraceptie in perioada fertila, tesul de sarcina e mai elocvent dupa 3 saptamani de la contact

andreea
12 dec 2008, 13:40
mie de obicei imi venea menstruatia pe data de 5...intotdeauna mi-a intraziat kte o zi,dar niciodata atat de mult.am doar 15 ani,nu mi-am inceput viatza sexuala,dar nici virgina numai sunt...kre ar putea fi motivele intarzierii?:(:(

Simina
12 dec 2008, 16:20
Poate a intarziat menstruatia din cauza unei raceli, din cauza oboselii stresului sau ..........

PS cum de nu ti-ai inceput viata sexual si numai esti virgina, eu nu inteleg?

Unregistered
12 dec 2008, 18:17
in perioada aceasta sunt foarte stresata din cauza relatiei q mama mea,sau probabil k sunt racita...ar trebui sa merg la doctor sau mai pot astepta putin???

knd am spus k nu mi-am inceput viata sexuala dar nici virgina numai sunt,m-am referit la faptul k nu m-am dezvirginat q penisul prietenului meu ci q altceva(imi este f jena sa dau mai multe detalii pe forum,insa sper k v-ati dat seama)

Unregistered
05 mai 2009, 21:14
Buna,sunt foarte ingrijorata, mi-a intarziat menstruatia cam de mai bine de 2 luni si as dori sa stiu daca este posibil sa fie doar din pricina stresului.

silence
06 mai 2009, 21:44
Oau, ce nebunie la subiectul asta!!! Fetelor, celor tinere ma adresez acum,( nu celor din categoria noastra, mamici in devenire sau mamici), dupa ce va trece ingrijorarea legata de sarcina, va rog eu frumos mergeti la un cabinet de PLANNING FAMILIAL !!!. Nu trebuie sa mergi cu mami care nu stie de viata ta sexuala si nici nu are treaba nimeni cu parintii. Acolo vei intalnii personal calificat care sa te sfatuiasca cu sa te feresti cel mai bine de o sarcina! Am trecut si eu pe acolo acum ceva ani buni!!! Si mi-a fost de mare folos credeti-ma! Curaj, e spre binele vostru!!!

Alexandra20
07 mai 2009, 16:45
Suspectez o sarcina,pentru ca nu a mai aparut menstruatia inca de luna trecuta,in jurul zilei de 11-13 trebuia sa apara.M-am ingrijorat si mi-am luat 2 teste de sarcina,diferite si le-am facut in zile diferite,la interval de 48 ore..ambele negative ...dar menstruatia mea continua sa nu mai apara...si nu am nici un simptom care sa imi dea de inteles clar ca as fi sau nu insarcinata!

mai asteapta vreo 2 saptamani si repeta un test la o clinica(urina si sange)...e cel mai sigur;)...succes!

Unregistered
06 iul 2009, 09:21
Poate a intarziat menstruatia din cauza unei raceli, din cauza oboselii stresului sau ..........

PS cum de nu ti-ai inceput viata sexual si numai esti virgina, eu nu inteleg?

sio fi bagat degetul din greseala sau a fost un accident

Unregistered
08 iul 2009, 15:00
am avut ultimul contact sexual pe data de 30 iunie 2009 si am fost la un ecograf in 7 iulie 2009 mia spus ca nu e nimic ,am mai facut un test a spus ca e negativ,menstruatia ar trebuii sa imi vina pe 8 ,9 sau 10 ca nu mai stiu exact cand a fost luna trecuta...sa imi fac griji ?si vreau sa mai spun ca inainte de 30 iunie,am facut vreo 7-8 teste de sarcina..si toate au iesit negative,are cum sa fiu...va rog ajutatima

Deliss
08 iul 2009, 19:01
mi-a intirziat CM 7 zile,acum 3 zile vreau mereu sa maninc..pot sa fiu oare insarcinata?

laura
10 iul 2009, 10:39
am facut dragoste k pr meu dar nu a apukat sa iasa sperma ..si nu mi`a intarziat 2 3 zile ..ce se intampla ?suntfoarte stresata :(:(:( ..va rog ajutati`ma !!

puffulet
22 iul 2009, 10:21
buna ziua.,am si eu o nelamurire : mie de obicei cm imi vine pe aceeasi data in fiecare luna...luna asta trebuia sa imi vina pe data de 13...dar astazi suntem in 22 si tot nu mi-a venit...mentionez ca de cand mi s-a terminat ciclul luna trecuta am avut relatii sexuale cu pr meu numai neprotejate... fara sa ne ferim...chiar si in timpul in care trebuia sa imi vina...deoarece ne dorim un copil....dar am facut test de sarcina si a iesit negativ...l-am facut prea devreme?...ca simptome.:..unele ca si la cm...ma doare spatele.si..oleaca burtica...urinez putin mai des ca inainte dar nu ma ustura, nu ma doare jos,de aseara am inceput sa am un fel de scurgeri maronii,nu ma dor sanii.Sa mai astept sa fac alt test?e posibil sa fi ramas in perioada de cand imi intarzie cm? as vrea sa imi dati un sfat va rog...daca se poate cat mai repede....sunt cam stresata...nici la un control nu m-as duce deoarece cred ca e prea devreme...astept raspuns..va rog.

lovelife
22 iul 2009, 10:36
Ai rabdare, oricum abia peste o saptamana aproximativ testul de sarcina este concludent

maria15
07 nov 2009, 20:12
buna ma numesc maria am 15 ani si am si eu o problema mi-am inceput viata sexsuala acum 2 luni.prietenu meu nu vroia cu prezervativ o facem fara prezervativ dar dupa 2 minute punea prezervativu si se termina in prezervativ niciodata nu sa terminat in mine cu sperma dar intr-o am facut-o cu prezervativ sa terminat in prezervativ si dupaia a scos prezervativu si am continuat posibil sa raman gavida din cauza asta.Mie trebuia sa imi vina ciclu pe 30 septembrie si mia venit pe 28 septembrie mai repde cu 2 zile .Acum trebuia sa imi vina ciclu pe 28 octombtie si nu mia venit acuma suntem in septembrie si inca nu mia venit ma doare burta dar foarte putin imi trece repede imi curge un lichid galbui oare sunt gravida.Inca ceva cand ma duc la wc sa urinez ma ustura vezica poate fiii din cauza asta sa nu imi vina ciclu sau vreo dereglare sau cum sunt speriata ca sunt gravida si cum sunt agitata si plang?sincer nu miam facut nici un test imi este si frica dar si rusine. Va rog ajutata-ma si pe mn va rog

VA MULTUMESC

VA PUP DULCE

maria15
08 nov 2009, 17:38
buna ma numesc maria am 15 ani si am si eu o problema mi-am inceput viata sexsuala acum 2 luni.prietenu meu nu vroia cu prezervativ o facem fara prezervativ dar dupa 2 minute punea prezervativu si se termina in prezervativ niciodata nu sa terminat in mine cu sperma dar intr-o am facut-o cu prezervativ sa terminat in prezervativ si dupaia a scos prezervativu si am continuat posibil sa raman gavida din cauza asta.Mie trebuia sa imi vina ciclu pe 30 septembrie si mia venit pe 28 septembrie mai repde cu 2 zile .Acum trebuia sa imi vina ciclu pe 28 octombtie si nu mia venit acuma suntem in septembrie si inca nu mia venit ma doare burta dar foarte putin imi trece repede imi curge un lichid galbui oare sunt gravida.Inca ceva cand ma duc la wc sa urinez ma ustura vezica poate fiii din cauza asta sa nu imi vina ciclu sau vreo dereglare sau cum sunt speriata ca sunt gravida si cum sunt agitata si plang?sincer nu miam facut nici un test imi este si frica dar si rusine. Va rog ajutata-ma si pe mn va rog

VA MULTUMESC

VA PUP DULCE[/QUOTE]

lovelife
08 nov 2009, 23:45
Metoda voastra prezinta multe riscuri, lichid seminal se elimina si inainte de ejaculare si dupa
Legat de simptome e posibil sa fii racita, dar ai grija ce faci

Unregistered
14 nov 2009, 21:21
lovelife iti multumesc pentru rsuns dar u crezi ca sunt insarcinata sau racita pt ca nici azi nu mia venit ciclu te rog dami un raspuns te rog ms mult

diana bv
25 nov 2009, 18:38
buna marti 24 noiembrie 2009 am facut sex cu prietenu meu si s-a spart prezervativu cand s-a terminat in prezervativ a scos afara pula cand am vazut ca nu era nimika in prezervativ si ca era spart am fugit repede la wc si am facut treaba mica apoi peste o jumatate de ora iara am facut treaba mica dupa 10 minute iara am facut treaba mica dupa ceva timp m-am spalat la pizzda oare o sa raman gravida pe data de 16 trebuie sa imi vina ciclu dac imi vine ciclu pe 16-17-18-19-20 atunci inseamna ca nu am ramas gravida va rog datimi si mie o parere

VA MULTUMESC

astept rasuns cat mai repede va rog

Unregistered
09 ian 2010, 13:25
Buna fetelor!are cineva un raspuns si pt mine?mi-a intarziat menstruatia cu 11 zile.adik ink nu mi-a venit, nici acu.am facut vreo 3 teste.ultimul ieri, adik dupa 10 aile intarziere.toate au dat negative.problema e k as avea si ceva simptome de sarcina, cred.e posibil sa se arate asa greu sarcina?

ionela.ionela
07 iul 2010, 20:32
buna!! am o problema am facut sex cu prietenul meu protejat in jurul datei de 9-11 , menstra trebuia sa imi vina pe 25-28 si acum suntem in data de 7 iulie..... Dupa fiecare contact sexual prietenul meu verifica prezervativele sa nu se fi spart si au fost OK. Ce ma sfatuiti sa fac.....VA MULTUMESC

onutzaonutza
27 oct 2010, 21:59
si eu sunt cam in aceeasi situatie...nu mi-a mai venit din august....in schimb mentionez k sunt virgina...adik am incercat cate cva cu prietenul da nu a fost sa fie...si ..dupa acea incercare....nu mi-a mai venit..acuma nu stiu sigur daka e posibil sa fie de atunci dar sunt cam ingrijoarata..In sept am avut timp de o sapt scurgeri maronii asa..dar nu mult...stie cineva ce ar putea fi..sau dak a trecut prin asta ce a facut..:(

Andreea Iuliu
03 ian 2011, 01:36
Buna ! Eu am facut sex cu prietenul meu protejat si totul a decurs cu bine pana la final dar dupa ce si-a dat drumu in perzevativ am continuat inca cateva sec si dupaia cand a dat sa scoata perzevativu a observat niste urme de sperma pe partea pubiana a lui da era ceva putin... atunci ne-am speriat.. si am zis ca nu e nimik da mie nu mi-a venit menstruatia de 2 luni si cateva zile... simptome nu am avut deloc. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva.. ! Multumesc !

corynica
03 ian 2011, 08:20
Buna ! Eu am facut sex cu prietenul meu protejat si totul a decurs cu bine pana la final dar dupa ce si-a dat drumu in perzevativ am continuat inca cateva sec si dupaia cand a dat sa scoata perzevativu a observat niste urme de sperma pe partea pubiana a lui da era ceva putin... atunci ne-am speriat.. si am zis ca nu e nimik da mie nu mi-a venit menstruatia de 2 luni si cateva zile... simptome nu am avut deloc. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva.. ! Multumesc !

Exista 50% posibilitate sa fii gravida, iar 50% nu. Dar, cel mai sigur pot sa zic ca esti insarcinata. Iti recomand sa faci un test de sarcina, sau o analiza beta hgc. Tine-ne la curent!

geo23
04 ian 2011, 10:12
Buna,vreau sa stiu daca ma puteti lamurii si pe mine.Eu iau anticonceptionale(RIGEVIDON) de foarte mult timp.In 2010 am hotarat sa fac pauza 1 luna la fiecare 6 luni.Toate bune si frumoase pana luna trecuta cand am facut pauza.Am avut contact protejat cu partenerul,dar nu-mi mai vine.Ultimul ciclu l-am avut pe 22.11 si ar fi trebuit sa-mi vina dupa 20.12 dar nu mi-a venit nici pana in ziua de azi.Am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.Nu stiu daca e in imaginatia mea sau sunt insarcinata.
Daca puteti sa ma ajutati si pe mine va raman recunoscatoare.

corynica
04 ian 2011, 10:15
Buna,vreau sa stiu daca ma puteti lamurii si pe mine.Eu iau anticonceptionale(RIGEVIDON) de foarte mult timp.In 2010 am hotarat sa fac pauza 1 luna la fiecare 6 luni.Toate bune si frumoase pana luna trecuta cand am facut pauza.Am avut contact protejat cu partenerul,dar nu-mi mai vine.Ultimul ciclu l-am avut pe 22.11 si ar fi trebuit sa-mi vina dupa 20.12 dar nu mi-a venit nici pana in ziua de azi.Am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.Nu stiu daca e in imaginatia mea sau sunt insarcinata.
Daca puteti sa ma ajutati si pe mine va raman recunoscatoare.

Geo, nu e sigur ca esti gravida. Poti sa faci o analiza de sange beta hgc, sau sa mergi la medic. Du-te la ginecolog, sa vezi care e treaba, daca ai un bebe sau nu... si daca nu ai, sa iti dea duphaston pentru reglarea menstruatiei. Si un test ai mai putea face, Clear Blue/Sure Ceck, cu urina de dimineata pentru ca e mai concentrata.

nectaria
04 ian 2011, 10:43

Sanse sunt cam 50% sa fii insarcinata, cum zicea si Coryna.Ai facut un test de sarcina? Sure Check sau Clear Blue( sunt cele mai sigure) din urina de dimineata ca e mai concentrata si dute si la medic indiferent de rezultat,daca e negativ, trebuie sa mergi la medic sa-ti dea un tratament pentru reglarea menstruatiei...

eleilenuk
17 mar 2011, 07:05
Va rog sa ma ajutati si pe mine . mi'a intarziat ciclul 10 zile . luna trecuta mi'a venit pe 7 iar acum nu . mentionez ca am luat 4 luni AC pentru un chist ovarian , iar luna trecuta le'am terminat . am avut relatii sexuale neprotejate dar nu a ejacuat in mine . am 17 ani si nu vreau bebe de acum . e posibil sa fiu insarcinata ? va rog sa ma ajutati . sunt foarte ingrijorata . astept raspuns

adelinaadelina
17 mar 2011, 11:54
Va rog sa ma ajutati si pe mine . mi'a intarziat ciclul 10 zile . luna trecuta mi'a venit pe 7 iar acum nu . mentionez ca am luat 4 luni AC pentru un chist ovarian , iar luna trecuta le'am terminat . am avut relatii sexuale neprotejate dar nu a ejacuat in mine . am 17 ani si nu vreau bebe de acum . e posibil sa fiu insarcinata ? va rog sa ma ajutati . sunt foarte ingrijorata . astept raspuns
Nu prea conteaza ca nu a ejaculat in tine, spermatozoizi se elimina si inainte de a ejacula. Daca inca nu vrei un bebe cel mai bine ar fi sa te protejezi pentru ca ai toate sansele sa ramai insarcinata prin metoda pe care o folosesti acum. Nu vreau sa te ingrijorez si mai tare dar daca nu ti-ai facut un test de sarcina ar fi bine sa-ti faci.

eleilenuk
17 mar 2011, 13:13
vai :plang: o sa imi iau astazi un test . vom vedea ce se intampla

adelinaadelina
17 mar 2011, 13:58
vai :plang: o sa imi iau astazi un test . vom vedea ce se intampla
sa speram ca e alarma falsa si ca e o problema hormonala sau orice alt ceva.

eleilenuk
17 mar 2011, 14:50
mi'am facut acum un test " sure check " si e negativ .. ar mai trebui sa am motive de ingrijorare ? :-SS

eleilenuk
18 mar 2011, 05:18
tocmai mi'a venit menstruatia .. :D :X:X

sandy_bell001
18 mar 2011, 11:51

ai scapat de stressssssss, e bine. :ok::yes:

eleilenuk
18 mar 2011, 13:51
ala e bebele tau ?

adelinaadelina
18 mar 2011, 16:14
e bine dar ai grija data viitoare protejazate ca sa nu mai treci prin ce ai trecut acum. pupici ai grija de tine.

sandy_bell001
18 mar 2011, 16:24
ala e bebele tau ?

da, e baitelul meu scump. Razvan Stefan se numeste si pe 21 martie face 3 luni.

maria5648
15 mai 2011, 09:16

buna si eu am facut sex cu partenerul pe data de 6 aprilie (fara prezervativ) nu a ejaculat in mine pe 10 aprlie mi-a venit menstruatia iar acum trebuia sa imi vina si nu mi-a venit, din 6 aprilie nu am mai facut deloc sex cu partenerul si am si un chist ovarian pe partea stanga pe care nu l-am tratat in niciun fel .am facut ieri un tes de sarcina si a iesit negativ crede-ti ca poate fi vorba de vreao sarcina pana la urma? va rog ajutati-ma am 17 ani si sunt disperata.Multumesc

Angela
15 mai 2011, 09:36
Foarte putin probabil sa fie vorba de sarcina, cel mai probabil e vorba de chistul care iti face probleme.. Mai asteapta 2-3 zile si dute la un ginecolog, poti avea mari probleme daca nu tratezi chistul!

maria5648
15 mai 2011, 11:31
Foarte putin probabil sa fie vorba de sarcina, cel mai probabil e vorba de chistul care iti face probleme.. Mai asteapta 2-3 zile si dute la un ginecolog, poti avea mari probleme daca nu tratezi chistul!

Multumesc foarte mult sunt foarte stresata pt ca in decembrie am avut un chiuretaj adica ma rog am ramas insarcinata si am avut avort incomplet si acum nu vreau sa mai trec prin ce am trecut e foarte greu atat pt mine dar si pt mama. nu vreau sa o mai dezamagesc inca o data.ramane sa revin daca mai apare ceva multumesc inca o dtaa si multa sanatate!

mariadaisy
15 mai 2011, 19:07
Buna. sunt noua pe aici...si am si eu nevoie de cateva pareri...
Sa incep cu inceputul: eu am cm destul de regulat, la 29,30 de zile, ultima menstruatie a fost pe 30 martie, iar in 25,30 aprilie am avut contacte sexuale neprotejate, dar fara ejaculare in interior (riscant, stiu...) Duminica trecuta am facut un test de sarcina, care a iesit negativ, dar totusi menstruatia intarzie sa apara. Simptome de sarcina, mi se pare ca am, dar e posibil sa lucreze psihicul aici...ce ziceti?sunt sanse sa fiu insarcinata? sa repet testul? multumesc anticipat :)

andreea8619
16 mai 2011, 06:36
Sa incep cu inceputul: eu am cm destul de regulat, la 29,30 de zile, ultima menstruatie a fost pe 30 martie, iar in 25,30 aprilie am avut contacte sexuale neprotejate, dar fara ejaculare in interior (riscant, stiu...) Duminica trecuta am facut un test de sarcina, care a iesit negativ, dar totusi menstruatia intarzie sa apara. Simptome de sarcina, mi se pare ca am, dar e posibil sa lucreze psihicul aici...ce ziceti?sunt sanse sa fiu insarcinata? sa repet testul? multumesc anticipat :)
Daca nu ai mai avut menstruatie din martie este a doua luna de intarziere, cred ca ar fi iesit pozitiv pana acum....dar totusi mai incearca unul si apoi o vizita la ginecolog nu strica sa vezi cauza! Multa sanatate

madline
22 mai 2011, 16:20
buna si eu am facut sex cu partenerul pe data de 6 aprilie (fara prezervativ) nu a ejaculat in mine pe 10 aprlie mi-a venit menstruatia iar acum trebuia sa imi vina si nu mi-a venit, din 6 aprilie nu am mai facut deloc sex cu partenerul si am si un chist ovarian pe partea stanga pe care nu l-am tratat in niciun fel .am facut ieri un tes de sarcina si a iesit negativ crede-ti ca poate fi vorba de vreao sarcina pana la urma? va rog ajutati-ma am 17 ani si sunt disperata.Multumesc

DAca ti-a venit menstruatia pe 10 aprilie nu vad de ce iti faci probleme!DAca testul ti-a iesit negativ e vb cel mai probabil de o dereglare hormonala, mai ales ca tu ai si chisturi, si esti si f tanara!Si alta data pazeste-te!

madline
22 mai 2011, 16:24

Cu siguranta lucreaza psihicul..daca vrei sa iti iei de ogrija fa o analiza de sange Beta hcg si afli sigur!!!O ecografie acum,nu ar fi prea relevanta.

Silvia3353647
27 iun 2011, 08:44
Buna tuturor..am nevoie de niste pareri sunt in dubii mari si am nevoie de ajutor..:(( am avut cateva contacte neprotejate si mi-a intarziat ciclul 10 zile..am facut 2 teste la interval de o zi si mi-au iesit ambele negative( testele le-am facut dupa o saptamana de intarziere a ciclului)..ce credeti ca se intampla cu mne?raman datoare...multumesc tuturor pt atentie

Fulguletz_
28 iun 2011, 12:16
Buna tuturor..am nevoie de niste pareri sunt in dubii mari si am nevoie de ajutor..:(( am avut cateva contacte neprotejate si mi-a intarziat ciclul 10 zile..am facut 2 teste la interval de o zi si mi-au iesit ambele negative( testele le-am facut dupa o saptamana de intarziere a ciclului)..ce credeti ca se intampla cu mne?raman datoare...multumesc tuturor pt atentie
Poate din cauza ca esti atat de stresata sa se fi dereglat. Insa o vizita la medicul ginecolog te-ar putea scoate din ceatza !

marria
30 aug 2011, 22:28
buna tuturor.am nevoie de niste pareri.luna aceasta nu mi-a venit menstruatia.am facut un test si mi-a iesit negativ.trebuia sa-mi vina pe 10 august.normal,imi intarzia cu vro 3-4 zile.luna trecuta iulie mi-a intarziat cu 10 zile.trebuia sa-mi vina pe 1 si mi-a venit pe 10.intre lunile iunie si iulie am fost racita si ma urinam cu sange.este posibil sa fiu insarcinata sau sa fie de la raceala?

marria
30 aug 2011, 22:31
as vrea sa stiu care este parerea dvs....v-as multumii din suflet pt ea

ClejAde
30 aug 2011, 22:38
dak ai urinat cu sange e ori d l raceala ori d l rinichi dute l un control k nu ii d joaka

marria
31 aug 2011, 16:44
buna..luna aceasta nu mi-a venit menstruatia deloc.mi-am facut un test si mi-a iesit negativ.luna trecuta mi-a intarziut cu zece zile.in general imi intarzie doar cu vro 3-4 zile.cu o luna inainte,pana sa-mi intarzie cu 10 zile am fost racita iar urina nu avea culoarea obijniuta ci era rosie.iar pe hartie erau cheaguri de sange foarte mici.este posibil sa fie de la raceala de atunci sau testul sa-mi fi dat eroare??sunt foarte speriata.astept parerile voastre.multumesc pt intelegere.

marrya
31 aug 2011, 21:54
buna.ma numesc maria.luna aceastanu mi-a venit deloc menstruatia.sunt foarte speriata.mi-am facut un test si mi-a iesit negativ.nu am mai avut niciodata probleme d-astea.imi intarzia doar cu vro3-4 zile.de luna trecuta a inceput sa se deregleze cand mi-a intarziat cu 10zile....iar acum deloc.este posibil ca testul sa dea eroare??astept opiniile voastre....v-as multumii din suflet dk mi le-ati putea da

Lenut
01 sep 2011, 07:03
buna.ma numesc maria.luna aceastanu mi-a venit deloc menstruatia.sunt foarte speriata.mi-am facut un test si mi-a iesit negativ.nu am mai avut niciodata probleme d-astea.imi intarzia doar cu vro3-4 zile.de luna trecuta a inceput sa se deregleze cand mi-a intarziat cu 10zile....iar acum deloc.este posibil ca testul sa dea eroare??astept opiniile voastre....v-as multumii din suflet dk mi le-ati putea da

daca testul a iesit negativ, poate fi vorba de o dereglare menstruala!!! eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la dr. doar el te poate lamuri!!!
multa sanatate!!!

faralogica
02 sep 2011, 11:57
Buna ziua! As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns in privinta unui lucru. Mentionez ca sunt baiat si cu toate ca pare ciudat sa scriu aici, o fac pentru ca si eu si prietena mea suntem foarte ingrijorati. Cu toate ca ma veti judeca,faceti-o, tot ce vreau este un raspuns. Ok, in urma cu ~5 zile eu si prietena mea am avut, daca pot spune asa, parte de joculete. Amandoi suntem virgini, insa au fost cateva momente care ne-au ingrijorat. Asa zisele joculete constau in introducerea penisului aproximativ 3-4 cm. Nu a fost vorba de ejaculare, joculetul in sine nu a durat mult,insa a fost repetat de circa 3 ori ( fapt ce ma ingrijoreaza ) . In plus, cu toate ca am exclus ejacularea, am inteles ca ar exista un lichid seminal; lubrifierea penisului ce ar contine cativa spermatozoizi. Sincer, nu am stiut nimic din toate acestea la vremea respectiva, altfel nici nu as fi pus-o intr-un astfel de pericol. Cu toate acestea, perioada fertila a ei a avut loc cu aprox 7-8 zile inaintea contactului nostru si astazi sau maine ( cel tarziu ) ar trebui sa vina si menstruatia. Momentan nu prea au fost semne cum ca ar veni, fapt ce ne ingrijoreaza. Stiu ca a fost nesabuit ceea ce am facut amandoi, suntem tineri, am fost in necunostinta de cauza, si de aceea, va rog,daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns. Mentionez ca e foarte stresata de la eveniment.Multumesc!

Fulguletz_
02 sep 2011, 12:40
Nu este nimeni in masura sa va judece. Daca totusi intarzie sa apara poate face un test de sarcina (il puteti lua de la farmacie)! Sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti!

faralogica
02 sep 2011, 13:10
Sa inteleg ca ar exista sanse sa fie. Multumesc pentru raspuns!

Lenut
02 sep 2011, 13:15
Buna ziua! As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns in privinta unui lucru. Mentionez ca sunt baiat si cu toate ca pare ciudat sa scriu aici, o fac pentru ca si eu si prietena mea suntem foarte ingrijorati. Cu toate ca ma veti judeca,faceti-o, tot ce vreau este un raspuns. Ok, in urma cu ~5 zile eu si prietena mea am avut, daca pot spune asa, parte de joculete. Amandoi suntem virgini, insa au fost cateva momente care ne-au ingrijorat. Asa zisele joculete constau in introducerea penisului aproximativ 3-4 cm. Nu a fost vorba de ejaculare, joculetul in sine nu a durat mult,insa a fost repetat de circa 3 ori ( fapt ce ma ingrijoreaza ) . In plus, cu toate ca am exclus ejacularea, am inteles ca ar exista un lichid seminal; lubrifierea penisului ce ar contine cativa spermatozoizi. Sincer, nu am stiut nimic din toate acestea la vremea respectiva, altfel nici nu as fi pus-o intr-un astfel de pericol. Cu toate acestea, perioada fertila a ei a avut loc cu aprox 7-8 zile inaintea contactului nostru si astazi sau maine ( cel tarziu ) ar trebui sa vina si menstruatia. Momentan nu prea au fost semne cum ca ar veni, fapt ce ne ingrijoreaza. Stiu ca a fost nesabuit ceea ce am facut amandoi, suntem tineri, am fost in necunostinta de cauza, si de aceea, va rog,daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns. Mentionez ca e foarte stresata de la eveniment.Multumesc!

buna faralogica. sanse de sarcina sunt, dupa parerea mea nu foarte mari, dar sa stiti ca orice fel de contact sexual, cu penetrare totala sau nu, cu ejaculare sau fara in vagin, daca a avut loc fara protectie, aduce cu sine riscul unei sarcini!!!
asa cum a zis si fulguletz, daca menstruatia intarzie cea mai buna solutie e sa ca iubita ta sa faca un test de sarcina!!!
multa bafta si sa fie totul cum va doriti!!

P.S. pe viitor, chiar daca numai va jucati, folositi prezervativul ca sa evitati astefl de situatii stresante!!!

Fulguletz_
02 sep 2011, 14:55
buna faralogica. sanse de sarcina sunt, dupa parerea mea nu foarte mari, dar sa stiti ca orice fel de contact sexual, cu penetrare totala sau nu, cu ejaculare sau fara in vagin, daca a avut loc fara protectie, aduce cu sine riscul unei sarcini!!!
asa cum a zis si fulguletz, daca menstruatia intarzie cea mai buna solutie e sa ca iubita ta sa faca un test de sarcina!!!
multa bafta si sa fie totul cum va doriti!!

P.S. pe viitor, chiar daca numai va jucati, folositi prezervativul ca sa evitati astefl de situatii stresante!!!

Sau mergeti la un cabinet pt planificare familiala (Dragoste fara griji > Cabinete de planificare familiala (http://www.dragostefaragriji.ro/Cabinete-de-planificare-familiala_326.html) - aveti aici cateva adrese) sa primiti mai multe informatii despre contraceptie, daca nu vreti sa aveti inca un bebel . Sper ca v-am fost de ajutor si va asteptam cu vesti!

marria
05 sep 2011, 10:38
Inca nu am fost la doctor.....este posibil sa fie sarcina extrauterina??????

Fulguletz_
06 sep 2011, 11:43
Inca nu am fost la doctor.....este posibil sa fie sarcina extrauterina??????
Ma intreb oare ce astepti de nu mergi la medic sa-ti spuna exact ce ai ? De unde am putea noi sa stim dc este sarcina (extrauterina) sau nu?
Un control nu dureaza mult si nici nu mai stai atat de stresata sau poate iti place starea asta de stres :D.
Succes!

marria
07 sep 2011, 16:53
nu am fost la doctor din cauza mai multor motive.nimanui nu i-ar place sa stea intr-un stres din-asta....am ajuns la un control intr-un final.accel doctor nu ma lamurit mai deloc.mi-a spus doar k nu sunt insarcinata ''inca''.sa revin peste 10 zile dk nu imi vine menstruatia pana atunci.s-ar putea sa fie una foarte mica,nimic nu stia sigur nici dansul din ce cauza nu mi-a venit timp de 2 luni;))

Lenut
07 sep 2011, 16:58
nu am fost la doctor din cauza mai multor motive.nimanui nu i-ar place sa stea intr-un stres din-asta....am ajuns la un control intr-un final.accel doctor nu ma lamurit mai deloc.mi-a spus doar k nu sunt insarcinata ''inca''.sa revin peste 10 zile dk nu imi vine menstruatia pana atunci.s-ar putea sa fie una foarte mica,nimic nu stia sigur nici dansul din ce cauza nu mi-a venit timp de 2 luni;))

extraordinar... dar ce fel de medic era ala???? :confused: :furioasa: cum de nu stia din ce cauza nu ti-a venit 2 luni???? pai si uterul cum arata??ca si intr-o sarcina sau pregatit sa vina CM?? ca se poate spune asta in urma unei eco... eu zic ca cel mai bine e sa mergi la alt medic... poate fi sarcina sau poate fi o dereglare hormonala...
extrauterina eu nu cred ca este pt ca daca tie nu ti-a venit de 2 luni, in caz de extrauterina, Doamne fereste, nu cred ca ajungeai asa departe... adica de pe la 6-7 sapt incep durerile groaznice, cum creste bebe in trompa uterina...

marria
09 sep 2011, 23:39
nu mi-a facut nici o ecografie,doar m-a pus sus pe masa si m-a controlat.a sp k nu se vede nimic''momentan''si k nu este cazul sa-mi fac griji.doar in caz de nu imi vine timp de 10 zile sa ma intorc.azi,in sfarsit mi-a venit!!!

Lenut
10 sep 2011, 06:34
nu mi-a facut nici o ecografie,doar m-a pus sus pe masa si m-a controlat.a sp k nu se vede nimic''momentan''si k nu este cazul sa-mi fac griji.doar in caz de nu imi vine timp de 10 zile sa ma intorc.azi,in sfarsit mi-a venit!!!

maria ma bucur ca ti-a venit uratul!!! poate a fost vreo dereglare hormonala!!!
multa bafta!!

andreea viorela
12 sep 2011, 14:46
si mie mi-a intarziat menstruatia dar luna trecuta mi-a venit de doua ori pe luna pe 2 si pe 31 si nu stiu ce sa cred si cred k am avut contact sexual in ultima zi de menstruatie pe 6 si pe urma stiu k am mai avut un contact dar numai stiu cand,si stau si am gandesc daca sunt gravida sau nu...as vrea un rasp va rog mult

Lenut
12 sep 2011, 18:57
si mie mi-a intarziat menstruatia dar luna trecuta mi-a venit de doua ori pe luna pe 2 si pe 31 si nu stiu ce sa cred si cred k am avut contact sexual in ultima zi de menstruatie pe 6 si pe urma stiu k am mai avut un contact dar numai stiu cand,si stau si am gandesc daca sunt gravida sau nu...as vrea un rasp va rog mult

pai, daca stai sa calculezi nu e chiar foarte ciudat ca ti-a venit si pe 2 si pe 31 pt ca reiese ca ai un ciclu la aprox 30 de zile!!(ciclul de calculeaza din prima zi de sangerarea pana la sangerarea urmatoare) deci nu-ti face griji prea mari... decat daca contactul sexual nu a fost protejat.... atunci e riscul mai mare de sarcina!!
am sa-ti dau un sfat prietenesc si sper sa-l primesti: daca nu va doriti bebe, cel mai bine ar fi sa va protejati... exista atatea mijloace... si nu sunt nici costisitoare!!
multa bafta!! :pup:

Caracas Alina
27 sep 2011, 07:04
Buna,am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns,va rog.Am luat anticonceptionale pentru prima oara si nu imi mai vine menstruatia de 12 zile.am deja 2 copii si nu as vrea sa mai fac copil pt ca am Rh negativ si asta e o problema.ce credeti as putea fi insarcinata?

angelkim
27 sep 2011, 07:41
Buna,am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns,va rog.Am luat anticonceptionale pentru prima oara si nu imi mai vine menstruatia de 12 zile.am deja 2 copii si nu as vrea sa mai fac copil pt ca am Rh negativ si asta e o problema.ce credeti as putea fi insarcinata?
Nu ai sarit peste nici o pastiluta?Pentru ca daca le-ai luat pe toate si n-ai uitat nici una nu vad ce sanse ar fi sa fi insarcinata.Un test de sarcina de la farmacie te poate linisti.Dar probabil ca intarzie din alte motive.L-ai avut mereu regulat?

Caracas Alina
27 sep 2011, 08:29
Pai nu am sarit nici-o pastila,iar ciclu de obicei era regulat,numai ca luna trecuta mi a intarziat cu 10 zile.am facut test si iesit negativ.Problema este ca eu am luat pastilele nu din prima zi a menstruatiei,le-am luat de pe 1 septembrie iar mie ciclu trebuia sa imi vina pe 15 si nici acum nu mi-a venit.Multumesc de raspunsul anterior

Lenut
27 sep 2011, 12:07
Pai nu am sarit nici-o pastila,iar ciclu de obicei era regulat,numai ca luna trecuta mi a intarziat cu 10 zile.am facut test si iesit negativ.Problema este ca eu am luat pastilele nu din prima zi a menstruatiei,le-am luat de pe 1 septembrie iar mie ciclu trebuia sa imi vina pe 15 si nici acum nu mi-a venit.Multumesc de raspunsul anterior

buna alina!! pastilele, cand le iei pt prima data se incep din prima zi de sangerare, timp de 21 de zile, apoi ai 7 zile pauza timp in care o sa-ti vine Cm si dupa aceste 7 zile, din a 8 a incepi o noua folie de pastile... ai terminat o folie de pastile??? pt ca ciclu o sa-ti vina dupa ce termini o folie de pastile, in acele 7 zile de pauza si nicioadata peste... daca-ti vine ciclu peste pastile ar trebui sa mergi la dr!!!
sper ca ai inteles explicatia mea!! multa sanatate!!!

Caracas Alina
27 sep 2011, 14:04
Pai am terminat o tipla dar nu am facut deloc pauza.pt ca daca nu le-am luat de la inceput cum trebuia ,nu le am intrerupt deloc...acum nu mai stiu ce sa fac ca sa imi vina mestruatia si sa pot face aceea pauza.tu ce ma sfatuiesti?te pup si astept raspuns

Lenut
27 sep 2011, 18:48
Pai am terminat o tipla dar nu am facut deloc pauza.pt ca daca nu le-am luat de la inceput cum trebuia ,nu le am intrerupt deloc...acum nu mai stiu ce sa fac ca sa imi vina mestruatia si sa pot face aceea pauza.tu ce ma sfatuiesti?te pup si astept raspuns

pai cel mai bine ar fi sa mergi la medic sa te lamureasca el ce s-a intamplat, dar eu cred ca e o dereglare a cm pt ca nu ai inceput pastilele din prima zi de sangerare!!
stai ca nu inteleg: ai luat 2 folii de pastile fara sa faci pauza??? hai sa-ti ecplic mai bine ce e cu pauza aia: o folie are 21 de pastile, dupa ce le termini 7 zile faci pauza, in aceste 7 zile apare ciclu, iar dupa aceste 7 zile, din a 8 incepi o nou folie de pastile... !!

deci, u ai inceput folia la 1 sept, in 21 sept ar fi trebui le termini, intre 22 si 28 sept ar trebui sa apara ciclu(e pauza de 7 zile), iar din 29 incepi o noua folie!!
daca u ai inceput in 1 sept, ciclu nu avea cum sa-ti vina in 15 sept... o sa-ti vina dupa ce termini folia de pastile!!

Caracas Alina
28 sep 2011, 07:07
Asa este cum ai zis tu mai sus.Nu am facut nici o pauza si de asta cred ca nu mi a venit ciclu.Insa ieri nu am mai luat pastila si nici nu mai iau pana nu imi vine ciclu.si dupa ce imi trece ciclu o sa incep sa iau din nou.ce zici e bine ce fac?iar la medic nu ma pot duce ca nu am cu cine lasa fetele.Uite iti las id meu de mess alinamitrof si vb si pe mess k sa ma lamuresti da?te pup si abea astept sa vorbim

Tami
28 sep 2011, 11:36
Draga Alina, majoritatea anticonceptionalelor se iau din prima zi a menstruatiei (prima zi de sangerare) cand incepi prima folie.
Sunt 21 de pilule, iei 1 pe zi, de preferinta cam la aceeasi ora. Urmeaza o pauza de 7 zile, iar in intervalul asta apare menstruatia (nu apare neaparat a doua zi de cand nu le mai iei). Dupa astea 7 zile de pauza, incepi o noua folie, chiar daca menstruatia nu s-a terminat. In caz ca nu apare menstruatia deloc in aceste 7 zile, nu incepi o noua folie si mergi la doctor caci nu este bine ce se intampla. Gasesti explicatii foarte bune despre utilizare si in prospectul anticonceptionalelor pe care le iei.
Tu cand ai luat ultima pilula?

Caracas Alina
28 sep 2011, 11:42
Pai ieri am luat ultima pastila pt ca de la 1 septembrie am inpecut sa iau pt prima oara anticonceptionale,problema este ca atunci cand am inceput sa iau pastilele nu eram pe ciclu.Deci eu am inceput pe 1 septembrie pe 21 sep am terminat prima tipla,ciclu trebuia sa imi vina pe 15 sep normal.Am vazut ca nu mi a venit am inceput sa iau si a doua tableta de pastile fara pauza intre ele.partea proasta e ca nici acum nu mi a venit ciclu.Am intrerupt pastilele de ieri...oare o sa imi vina mestruatia?ast raspuns

Tami
28 sep 2011, 11:54
Menstruatia nu vine in timp ce iei pilule, deci nu avea cum sa iti vina pe 15 septembrie. Dupa data de 21 septembrie trebuia sa faci pauza 7 zile, ceea ce inseamna ca abia maine trebuia sa incepi o noua folie. Asta este, macar de acum incolo sa le iei cum trebuie. Dar nu ai citit cum trebuie sa le iei? Cum se numesc anticonceptionalele pe care le iei?
In situatia de acum, nu mai lua pastile daca le-ai intrerupt ieri (inteleg ca ieri 27 septembrie a fost prima zi fara pastile). Numeri 7 zile fara - adica pana pe 3 octombrie inclusiv. Urmatoarea folie (adica 21 de pastile) o incepi pe 4 octombrie. Pana atunci trebuie sa iti vina menstruatia. Poate veni si abia sambata, stai linistita. Te ingrijorezi doar daca nu vine pana pe 4 octombrie, ok?

Caracas Alina
28 sep 2011, 12:21
Mi-a zis o asistenta sa le iau oricand nu neqaparat cand am ciclu asa ca eu le am luat fara sa am ciclu.si nu am mai citit prospectul.De acum pana pe 4 sept nu o sa mai iau pastile.Sper sa imi vina ciclu pana atunci.Uite id meu de mess alinamitrof daca vrei sa vorbim mai des

Tami
28 sep 2011, 12:28
Nu mi-ai spus cum se numesc pastilele. Este foarte ciudat sa iei anticonceptionale cand vrei sau cum vrei. Daca ai sau gasesti prospectul, citeste-l, e cel mai bine asa. Ideal ar fi fost sa mergi la un medic sa ti le prescrie.
Bafta si da-mi de veste daca vine menstruatia zilele astea, ok? Eu nu prea intru pe mess, dar iti raspund aici.

Caracas Alina
28 sep 2011, 15:26
Bine multumesc de sfaturi.pastilele se numesc DESORELLE nu am cum sa ajung la doctor pt ca am 2 fetite mici si nu am cu cine sa le las,sotul e plecat in afara si pana vine el,numai eu stau cu ele.O sa te anunt cand imi vine mestruatia ,ma cam doare burta de ieri si de 2 zile imi e greata,ceva nu e in ordine.te pup

Lenut
28 sep 2011, 20:22
Bine multumesc de sfaturi.pastilele se numesc DESORELLE nu am cum sa ajung la doctor pt ca am 2 fetite mici si nu am cu cine sa le las,sotul e plecat in afara si pana vine el,numai eu stau cu ele.O sa te anunt cand imi vine mestruatia ,ma cam doare burta de ieri si de 2 zile imi e greata,ceva nu e in ordine.te pup

alina, desorelle am luat si eu 4 ani si m-am simtit ok de la ele!! ciclu nu ti-a venit pt ca nu ai facut pauza intre cele 2 folii de pastile!! daca acum faci pauza o sa-ti vina ciclu cu siguranta, dar daca nu-ti vine fa tot posibilul si mergi la dr!!! sa sti ca si de la pastile poate sa-ti fie greata, sa ai diaree, ameteli.. citeste prospectul, acolo ai multe informatii importante despre pastile!!

Caracas Alina
28 sep 2011, 20:25
ms frumos de sfaturi.am avut tot ce ai zis
sper sa imi revin,acum iau pauza pop mai vb

Lenut
28 sep 2011, 20:27
ms frumos de sfaturi.am avut tot ce ai zis
sper sa imi revin,acum iau pauza pop mai vb

ma bucur ca pot sa fiu de ajutor!! te pup si eu si sa ne anunti cand iti vine ciclu!!

Caracas Alina
28 sep 2011, 20:29
da cu siguranta o sa te anunt.sper acum sa imi vina si sa stii ca acum ma simt mai bine de cand nu am mai luat pastile.probabil mi-am dat organismul peste cap daca am luat fara pauza.pup

Lenut
28 sep 2011, 20:36
da cu siguranta o sa te anunt.sper acum sa imi vina si sa stii ca acum ma simt mai bine de cand nu am mai luat pastile.probabil mi-am dat organismul peste cap daca am luat fara pauza.pup

sigur asta a fost!!! deci ai luat azi ultima pastila, nu?? sa numeri de maine 7 zile si din a 8 poti sa incepi o noua folie de pastile!!

just_A
22 mar 2012, 22:43
Vad ca pe acest subiect nu s-a mai vorbit de mult dar totusi sper la un raspuns. Sunt noua aici. Iau anticonceptionale (Yaz), am menstruatie regulata, 21 ani si totusi, luna aceasta mi-a intarziat, deja 4 zile... Am facut un test de sarcina (Sure Check), a iesit negativ (normal, ca doar iau anticonceptionale), dar totusi sunt foarte ingrijorata, de cand ma stiu, menstruatia mea nu a intarziat mai mult de o zi! Simptome, gen cateva cosuri, dureri usoare de sani am avut. Stiu ca trebuie sa merg la doctor, luni sunt prezenta daca nu vine mentruatia. Dar totusi, ce credeti ca poate fi... (Racita nu am fost, de stresat m-am stresat, dar nu mai mult ca de obicei, desi cauza stresurilor s-a schimbat...) Astept un raspuns si va multumesc anticipat.

Lenut
23 mar 2012, 14:10
Vad ca pe acest subiect nu s-a mai vorbit de mult dar totusi sper la un raspuns. Sunt noua aici. Iau anticonceptionale (Yaz), am menstruatie regulata, 21 ani si totusi, luna aceasta mi-a intarziat, deja 4 zile... Am facut un test de sarcina (Sure Check), a iesit negativ (normal, ca doar iau anticonceptionale), dar totusi sunt foarte ingrijorata, de cand ma stiu, menstruatia mea nu a intarziat mai mult de o zi! Simptome, gen cateva cosuri, dureri usoare de sani am avut. Stiu ca trebuie sa merg la doctor, luni sunt prezenta daca nu vine mentruatia. Dar totusi, ce credeti ca poate fi... (Racita nu am fost, de stresat m-am stresat, dar nu mai mult ca de obicei, desi cauza stresurilor s-a schimbat...) Astept un raspuns si va multumesc anticipat.

buna just_A!! poate fi vorba despre o dereglare, desi cu AC ar trebui sa vina ceas... iar daca testul e neg atunci sigur nu-i sarcina!!! daca nu vine Cm sa mergi la dr asa cum ai zis!!
multa sanatate!!:floare:

just_A
23 mar 2012, 21:28
Azi am fost sa-mi fac programare la ginecologie (la acelasi medic ce mi-a recomandat anticonceptionalele). Pe miercuri merg. As intreba si eu... si nu astept raspuns ca de la medic la pacient, doar ca de la om ce cunoaste la tanar ce nu s-a mai batut de asa ceva.
Cat e normal sa-ti intarzie menstruatia? (eu am auzit de 2 saptamani)
Care ar fi totusi probabilitatea unei sarcini? (stiu, 1%, dar in realitate, ati mai auzit cazuri, in care sa te protejezi sa iasa testul negativ si totusi...?)
Stresul, poate fi un motiv? (pt. ca luna trecuta, cand am avut examene, un stres foarte foarte mare, m-a tinut menstruatia 2 zile :|)
Imi dau seama ca e aiurea sa cer asemenea raspunsuri, da e asa de mult pana miercuri.:( (Multumesc pt urarile de sanatate :) )

rainbow_drip
13 apr 2012, 13:22
Buna ziua, fetelor. Am o problema destul de mare, si as avea nevoie de niste sfaturi, daca ma puteti ajuta. Ultima mea menstruatie a fost in intervalul 26-31 ianuarie... la inceputul lunii februarie, am avut un contact sexual neprotejat, dar fara ejaculare, de niciun fel (practic, doar cateva penetrari). De atunci nu am mai avut menstruatie, si sunt extrem de ingrijorata. Am facut 2 teste de sarcina, au iesit ambele negative... Tin sa mentionez ca am avut exact aceeasi problema si acum 4 ani, tot atat de mult mi-a intarziat, am fost la ginecolog atunci, am avut anexita. Acum nu stiu insa ce sa mai cred, cele doua teste negative si faptul ca acel contact sexual nu a fost propriu-zis complet , ma inclina sa cred ca nu e vorba de sarcina. Ma ingrijoreaza mai tare faptul ca m-am ingrasat 2 kg, desi alte simptome nu am avut niciodata. Incerc sa imi explic cele 2kg in plus prin mesele neregulate, uneori seara tarziu. Dar nici eu nu mai stiu ce e in mintea mea ... e posibil doar sa imi imaginez chestii, sunt destul de paranoica ... Daca m-ati putea ajuta cu un sfat, ar fi minunat. Mi-am facut programare la ginecolog, peste o saptamana, pentru ca mai devreme nu se poate .. dar simt ca saptamana asta o sa treaca incredibil de greu. Imi pare rau pentru post-ul imens. :(

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania