View Full Version : Nasterea la medlife
loli_lo2
07 feb 2011, 17:33
MEDLIFE !!!!!!!!!!!!Ne-a schimbat viata….IN RAU, nu in bine…o data cu nasterea primului copil…era foarte dorit acest copil si am luat –credeam noi-toate masurile pt a fi totul bine;AM ALES CEZARIANA PT A NU traumatiza copilul cu o nastere naturala, si am ales spitalul privat medlife-mare greseala!
Copilul s-a nascut perfect sanatos, insa din cauza unui sughit si a faptului ca bea prea putin lapte(ATENTIE!!!IN PRIMA ZI DE NASTERE) l-au dus la raze(RADIOGRAFIE TORACICA), I-AU PRELEVAT CANTITATI URIASE DE SANGE(2 foi de analize), i-au pus cateter pe mana PT ANTIBIOTICE.D-na Dr. RADU MIRELA uitase tot ce invatase in facultate si anume ca sughitul este fiziologic adica este normal, este natural , urmeaza pur si simplu actului nasterii si nu trebuie sa actinezi medical asupra copilului.si de asemenea uitase ca in primele zile de nastere bebelusului ii ajung chiar si picaturi de lapte; stomacelul lui este extrem de mic-5ml pot fi arhi-suficienti!Ei bine ea avea chef de menevre medicale si inca dintre cele mai agresive-e adevarat ca nu mai erau dacat 2 bebelusi…ea si tanara ei echipa vroiau sa exerseze bebelusi la aparate, la injectii si asta fara sa anunte parintii; DE FAPT, MAI E DE ADAUGAT UN LUCRU, SIGUR CA AU FACUT MANEVRE MEDICALE DEOARECE TOTUL LA EXTERNARE SE PUNE PE HARTIE, DECI COSTA; in fond si la urmaurmei ce e pt PERSONALUL MEDLIFE UN BEBELUS-nimic , doar o sursa de incasat; probabil asa sunt instruiti:cat mai multe analize!
Cu toate acerste intepaturi I-AU PERFORAT 2ARETERE SI VENA PRINCIPALA la cateva saptamani formandu-se DUBLA FISTULA ARTERO-VENOASA;in dreptul fistulei exista si azi CICATRICEA PROVENITA DE LA INJECTIA FACUTA DE ‘PROFESIONALISTII MEDLIFE’; piciorul a inceput sa se umfle, venele au inceput sa se ingroasa, sa se pronunte, capilarele sa se reliefeze, varicele sa apara-LA UN BEBE DE NICI 2 LUNI!vreti sa stiti cu ce suflet ii schibam pampersul?cu ce spaima, cu ce frica ca nu cumva piciorul sa se umfle si mai tare?vreti sa stiti cu ce spaima dormaeam, ma trezeam, TRAIAM?COPILULUI MEU I SE PUTEA FORMA IN ORICE MOMENT CHEAG DE SANGE-HEMATOM CA ii putea fi fatal.
Am facut 3 calatorii in starinatate pana la varsta de un an al copilului cand a fost operate! Fistula a fost inchisa , dar diferenta intre picioare exista,iar venele si capilarele sunt pronuntate!
E greu sa asterni pe hartie asemenea amintiri…dar as vrea sa se inteleaga un lucru:mergeti sa nasteti sau sa va operati in unitati spitalicesti vechi, unde grupul medical este stabil si este obisnuit sa lucreze IMPREUNA.La MEDLIFE E PLIN DE CADRE MEDICALE CARE ISI MAI COMPLETEZA NORMELE/VENITURILE, deci care mai lucreaza si in alte parti;sunt intr-o fluctuatie continua;sunt obositi; multi fara suficienta experienta!!!!!!!
Inainte de toate MEDLIFe este o afacere! este un loc unde mergi la o consultatie, esti tratat cu multa dragalasenie si esti trimis la ‘1100 de analize’..de ce?se incaseaza bani din aceste analize…
Eu am nascut la Medlife si am fost ok cu serviciile lor. Am nascut in 2008 si folosesc si acum serviciile lor de pediatrie..Imi pare rau de ce ati patit voi si multa sanatate copilului.
Ronny2010
22 feb 2011, 20:45
Eu voi naste la Medlife, am prietene care au nascut tot acolo si au fost f multumite.
Voi posta impresiile mele dupa nastere, am vizitat maternitatea si pana acum sunt foarte multumita de medici si de conditiile de acolo. Sper ca va fi totul bine si imi pare rau pentru cazul nefericit de mai sus.
Eu voi naste la Medlife, am prietene care au nascut tot acolo si au fost f multumite.
Voi posta impresiile mele dupa nastere, am vizitat maternitatea si pana acum sunt foarte multumita de medici si de conditiile de acolo. Sper ca va fi totul bine si imi pare rau pentru cazul nefericit de mai sus.
buna, si eu am nascut la medlife pe 3 februarie. totul a fost bine, medici, asistente.. nu am absolut nimic de reprosat. bineinteles ca pot exista si situatii nefericite, care situatii se pot intalni oriunde. afacere sau nu, medlife te face sa te simti ca acasa. nu regret nici macar o clipa ca am ales ca atat eu cat si copilul meu sa fim tratati omeneste, lucru care nu se intampla la stat. daca vreti si alte detalii, va stau la dispozitie. nastere usoara tuturor. pupuci
Ronny2010
23 feb 2011, 09:05
buna, si eu am nascut la medlife pe 3 februarie. totul a fost bine, medici, asistente.. nu am absolut nimic de reprosat. bineinteles ca pot exista si situatii nefericite, care situatii se pot intalni oriunde. afacere sau nu, medlife te face sa te simti ca acasa. nu regret nici macar o clipa ca am ales ca atat eu cat si copilul meu sa fim tratati omeneste, lucru care nu se intampla la stat. daca vreti si alte detalii, va stau la dispozitie. nastere usoara tuturor. pupuci
Ella, cu ce medic ai nascut? Natural sau cezariana? Eu nu stiu cum voi naste inca. Pupici!
ups. eu la medlife ma gandeam sa nasc....
Ronny2010
23 feb 2011, 09:57
ups. eu la medlife ma gandeam sa nasc....
Pe mine una nu m-a facut sa ma razgandesc cazul de mai sus din urmatoarele motive:
1. am vazut ca in ultimul timp s-a facut o campanie f agresiva peste tot cu acest caz, vechi de vreo 3 ani si nu inteleg respectivii parintii daca au patit asa o problema de ce nu au zis nimic atata timp, nu au tras la raspundere personalul medical respectiv, nu au iesit in presa etc....efectiv acum e prima oara cand au depus reclamatie si cer o gramada de bani ( asta am citit in Libertatea, tatal copilului am inteles ca e avocat)
2. nimeni nu a postat si fisa medicala a bebelusului ( pt care am toata compasiunea), poate au existat anumite afectiuni, circumstante, ca sa te pronunti asupra unui caz trebuie sa cunosti toate detaliile si aspectele, inclusiv starea de sanatate a mamei, tot, abia apoi tragi o concluzie.
3. asa cum zicea si ella, peste tot exista si cazuri cu probleme, altfel am trai intr-o perfectiune deplina. Mi-e groaza cand ma gandesc insa cat de dese si de grave sunt cazurile de la stat, dar fiind la ordinea zilei nu mai sta nimeni sa le dea atata importanta- desi ar trebui. ce sa mai zic de ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti cu incendiul, sau la alte maternitati cu virusii....
4. am
vb din nou cu cunostintele mele si inca o data mi-au spus cu toata sinceritatea ca a meritat nasterea intr-o maternitate privata. au avut o experienta frumoasa, cu amintiri placute, au fost tratate omeneste cu respect si au bebei sanatosi. sper sa fiu si eu la fel de norocoasa ca ele.
cam cat costa sa nasti la medlife?
pai cea mai ieftina nastere este 7000 ron..la Medlife in functie de felul rezervei de doctorul care te asista daca e colaborator sau intern. Cei interni au preturi mai mici.
nataliaz
22 mar 2011, 16:33
si eu am nascut la Medlife in martie 2009 si nu pot spune nimic de rau despre partea de obstetrica. d-na dr. Mirela Popa cu care am nascut a fost super ok, operatia aproape ca nu se mai vede, fara nici un fel de efect negativ dupa 2 ani, INSA am mi s-a spus ca nu se stie ce va fi cu copilul, o intreaga balbaiala a unei doctorite care a fost apoi "preluata" - balbaiala ma refer, de o "mana de fier" Mirela Radu. eu nu o pot numi doctor, ptr ca prestatie ei a fost execrabila, stateam si plangeam langa fereastra unde imi vedeam copilul in incubator, insa nu aveam voie sa merg sa o ating, sa-i vorbesc. eu toata sarcina cat mergeam in masina la birou si inapoi am discutat si i-am cantat fetitei mele, insa acum nu mi se permitea nici sa o vad de aproape - ce psiholog, grija pentru lauza, ce clinica provata cu servicii platite....pana in a II-a seara in care s-a schimbat personalul medical, iar asistenta mai in varsta si o doctorita care nu considerau ca trebuie sa fiu tratata ca o mama isterica mi-au explicat ca trebuie sa alaptez fata... aveam lapte si aproape ca facusem furia laptelui si nimeni nu-mi spusese ce trebuie sa fac...copilul insa a inceput sa manance imediat ce am vorbit cu ea, a avut cel mai probabil o acomodare dificila dupa nastere!!!!!!!
acum sunt din nou insarcinata si aproape ca uitasem is ma gandeam din nou la medlife, ma bucur ca mi-am amintit ca 1 an si jumatate dupa aceea am sarit noaptea din pat ori de cate ori copilul rasufla diferit.....desi fetita mea SLAVA Domnului in 2 ani si cateva zile a avut niste raceli minore cu febra pana in 38...si o dermatita care amaflat ca este o boala intraspitaliceasca....boala pe care a avut-o o alta fetita intamplator a unui coleg, a carui sotie a nascut cu 2 saptamani dupa mine....deci nu este un caz similar cel de mai sus...insa a povesti este greu, foarte greu sa-ti amintesti ce ai simtit cand intr-o maternitate particulara esti tratata de NEONATOLOG mai rau decat cum iti inchipui ca ar fi la "plictisitele" de la stat....
Ronny2010
22 mar 2011, 17:09
si eu am nascut la Medlife in martie 2009 si nu pot spune nimic de rau despre partea de obstetrica. d-na dr. Mirela Popa cu care am nascut a fost super ok, operatia aproape ca nu se mai vede, fara nici un fel de efect negativ dupa 2 ani, INSA am mi s-a spus ca nu se stie ce va fi cu copilul, o intreaga balbaiala a unei doctorite care a fost apoi "preluata" - balbaiala ma refer, de o "mana de fier" Mirela Radu. eu nu o pot numi doctor, ptr ca prestatie ei a fost execrabila, stateam si plangeam langa fereastra unde imi vedeam copilul in incubator, insa nu aveam voie sa merg sa o ating, sa-i vorbesc. eu toata sarcina cat mergeam in masina la birou si inapoi am discutat si i-am cantat fetitei mele, insa acum nu mi se permitea nici sa o vad de aproape - ce psiholog, grija pentru lauza, ce clinica provata cu servicii platite....pana in a II-a seara in care s-a schimbat personalul medical, iar asistenta mai in varsta si o doctorita care nu considerau ca trebuie sa fiu tratata ca o mama isterica mi-au explicat ca trebuie sa alaptez fata... aveam lapte si aproape ca facusem furia laptelui si nimeni nu-mi spusese ce trebuie sa fac...copilul insa a inceput sa manance imediat ce am vorbit cu ea, a avut cel mai probabil o acomodare dificila dupa nastere!!!!!!!
acum sunt din nou insarcinata si aproape ca uitasem is ma gandeam din nou la medlife, ma bucur ca mi-am amintit ca 1 an si jumatate dupa aceea am sarit noaptea din pat ori de cate ori copilul rasufla diferit.....desi fetita mea SLAVA Domnului in 2 ani si cateva zile a avut niste raceli minore cu febra pana in 38...si o dermatita care amaflat ca este o boala intraspitaliceasca....boala pe care a avut-o o alta fetita intamplator a unui coleg, a carui sotie a nascut cu 2 saptamani dupa mine....deci nu este un caz similar cel de mai sus...insa a povesti este greu, foarte greu sa-ti amintesti ce ai simtit cand intr-o maternitate particulara esti tratata de NEONATOLOG mai rau decat cum iti inchipui ca ar fi la "plictisitele" de la stat....
Natalia si eu ma pregatesc sa nasc curand cu dr. Popa, intamplator am auzit de la o pacienta si de dr Radu, dar de bine.
Poti detalia putin de ce nu te-au lasat sa vezi copilul? Care a fost motivul pentru care nu te-ai putut apropia? Tu o consideri vinovata strict pe d-na Radu? Scuze dar nu am inteles foarte bine detaliile din ce ai povestit si chiar ma intereseaza. Merci!
Buna ziua,
imi pare foarte rau de situatia copilasului, intrebarea mea este: esti sigura ca nu exista si alta cauza decat neglijenta/nepriceperea doctoritei Radu?
Intreb asta pentru ca dr. Radu Mirela a avut in grija si copiii mei, nascuti la Medlife in nov.2007 si nov.2008 si chiar nu am ce sa-i reprosez.
In primele zile, copii mei mancau cate 20-30 ml de lapte - deci, nu le ajungeam 5 ml cum spui tu.
Fetita mea a avut o usoara anemie (nu m-am panicat si eu am avut anemie toata sarcina cu tot fierul pe care l-am luat). Stii ce a facut dr. Radu? A venit la mine in rezerva si am stat de vorba despre bebe 10-15 min incercand sa imi explice ca nu e grav, care ar fi cauza si cum o sa remedieze in timp - voia sa ma linisteasca! Unei mamici din rezerva mea i-a explicat, tot cu calm si tot intr-o discutie de 10-15 min ca trebuie sa ii faca un anumit antibiotic copilului pentru ca avea o usora infectie (si mamicii i s-a administrat antibiotic cat a stat in spital - deci, era o problema si la mama) in conditiile astea eu zic ca nu e chiar neglijenta...
Da, faci 1000 de analize cerute de Medlife, dar nu te obliga sa le faci la ei! eu in afara de ecografiile facute la doamna Chitescu, nu am mai facut decat bitest la primul bebe si triplutest la al doilea la ei, restul le-am facut fie gratuite, cu trimitere de la medicul de familie, fie platite, dar la alt laborator unde costurile erau mai mici.
d-na Chitescu m-a tinut 45 de min la o ecografie - de fapt au fost 3 ecografii ca bebe statea intr-o pozitie in care nu ii vedea rinichii -si mi-a zis "doamna, nu plecati de aici pana nu se misca bebe sa ii vad toate organele, mai beti niste apa" :) (bausem deja 1 litru si ceva!)
Dupa cele "1000 de analize" stii ce linistita m-am dus sa nasc?! prima data natural. A doua oara din cauza unor varice pe care le-am facut pe parcursul sarcinii nu m-au lasat sa nasc natural - era un risc foarte mare pentru mine. Probabil ca in alte parti as fi fost lasata sa nasc natural... si ce se intampla, se intampla...
Inteleg ca este un caz vechi de 3 ani. Ai facut vreun demers juridic impotriva doctorite sau clinicii? te intreb, pentru ca daca unul se intampla asta unuia dintr-e copii mei, si aveam certitudinea ca e vina lor 75% nu mai zic 100% murea de gat cu ei nu scriam pe forumuri!
Buna fetelor,ma alatur si eu voua,sunt insarcinata in 25 sapt. Pana acum sarcina mi-a fost supravegheata de dr Parfene Calipoia,am numai cuvinte de lauda la adresa dansei,dar colaborarea nostra s-a incheiat deoarce este insarcinata. Mi-a recomandat 3 dr,Iliescu,Sterm,Constantin. Merge cineva la unul dintre ei? Imi puteti da ceva informatii? Multumesc!
carmens
04 apr 2011, 12:14
amalya,
Daca nu te-ai hotarat inca in privinta medicului, eu ti-o recomand din tot sufletul pe dna dr. Roxana Constantin. M-a ajutat sa duc cu bine o sarcina gemelara cu ceva probleme si sa am doua fetite sanatoase, desi s-au nascut prematur (in saptamana 35). Este foarte atenta cu pacientele, rabdatoare, meticuloasa si un OM minunat!
Profesorul Iliescu este foarte ok...Deasemenea eu iti pot recomanda pe Mirela Popa, pe Mitroi din Favorit sau Laban Luminita din baneasa...
sunt oameni dedicati, care iti urmaresc sarcina serios si se implica in problemele tale...
Eu am fost foarte multumita de ei, conditiile sunt la inaltime... iar pretul este unul foarte bun in comparatie cu alte spitale din bucuresti(private).
Au si niste rezerve de super lux care sunt foarte spatioase si moderne daca vrei sa mai stai cu un membru al familiei..
eu am stat in cele standard dar au fost mai mult decat ok si ofereau toate conditiile...
Eu cred ca Medlife are cele mai bune preturi pentru nasteri...
daca faci o comparatie si la nasterea cu cezariana sau normala cu celelalte clinici au preturile cele mai rezonabile..Iar conditiile sunt ff bune.
evangelista
10 iun 2011, 09:47
Eu am nascut la ei... Pot spune ca au conditii foarte civilizate, nu am avut nimic de reprosat personalului medical si non medical iar medicul meu a avut un comportament mai mult decat ok. In prealabil am facut un studiu pe la regina maria si LMH am viztat ambele maternitari am studiat preturi si am ales Medlife. Toate privatele au cam aceleasi conditii insa la unii mai scump la unii mai ieftin. Am platit 7000 ron si a fost ff ok. Daca vrei mai cu luxul au si niste rezerve mai mari cu cadita cu pat pentru insotitor cu tapet cu canapea cu personal dedicat si atunci se mareste pretul... Eu pentru ce am avut eu nevoie a fost ok si acest pachet minimal..
elena.tayba
06 iul 2011, 13:25
Eu am nascut la ei... Pot spune ca au conditii foarte civilizate, nu am avut nimic de reprosat personalului medical si non medical iar medicul meu a avut un comportament mai mult decat ok. In prealabil am facut un studiu pe la regina maria si LMH am viztat ambele maternitari am studiat preturi si am ales Medlife. Toate privatele au cam aceleasi conditii insa la unii mai scump la unii mai ieftin. Am platit 7000 ron si a fost ff ok. Daca vrei mai cu luxul au si niste rezerve mai mari cu cadita cu pat pentru insotitor cu tapet cu canapea cu personal dedicat si atunci se mareste pretul... Eu pentru ce am avut eu nevoie a fost ok si acest pachet minimal..
Ce tip de pachet ai ales? Medicul tau era intern sau colaborator...pt. ca am vazut ca au preturi un pic diferite pt. cei care colaboreaza cu CAS-ul....in sensul ca daca te duci cu adeverinta de salariu si dovada ca platesti asigurari, ai o oarecare reducere...
elena.tayba
06 iul 2011, 13:30
Si vroiam sa mai intreb ceva pe mamicile care au nascut aici...cum se achita? La externare? Se poate opta pt. o plata in rate?
Eu sunt momentan supravegheata de dr. Carmen Negoescu...mi se pare ok pana acum...
Ariana32
06 iul 2011, 15:20
Sunt insarcinata in 25 de saptamani si sunt pacienta D-lui Doc Albu Dragos de la Medlife.
De la primul consult mi-a dat nr personal de telefon si de fiecare data cand am avut nevoie i-am trimis mesaj si m-a sunat el inapoi.
E un doc bun si pana acum nu am ce sa-i reprosez. Sunt din Ploiesti si am ales sa nasc la Medlife pentru ca in Ploiesti la materinatea groazei cum i se mai spune nu nasc.
Medlife are preturi ok fata de alte spitale particulare din Bucuresti, am ales pachetul silver si tot sper sa semneze si ei contract cu casa de asigurari sa mai scada pretul de 7000 Ron , casa de asigurari deconteaza cam 2300Ron .......vedem
Eu am incredere in spital si sper sa nu am probleme, personal eu nu mai cred toate povestile de pe net pentru ca unele sunt reale iar altele sunt puse ca antireclama.
O sa nasc la Medlife in octombrie si va povestesc ce si cum, eu am prietene care au nascut acolo si au fost multumite, mai rau ca la stat nu are cum sa sa fie .......
alexandra83
11 iul 2011, 05:52
Draga mea... cum sa traumatizezi copilul cu o nastere normala???? e calea normala de a aduce pe lume un copil. toate mamiferele o fac la fel de cand lumea... cine Dumnezeu va baga chestiile astea in cap? Eu am nascut normal si cu epidurala nici macar nu am avut dureri f. mari. deci nu mai cautati scuze in cezariana si mergeti pe calea naturala ca asa a fost lasata de cand e lumea. In plus, in scurt timp de la nastere mergeam normal, alaptam etc. nu am avut perfuzii, absolut nimic
MEDLIFE !!!!!!!!!!!!Ne-a schimbat viata….IN RAU, nu in bine…o data cu nasterea primului copil…era foarte dorit acest copil si am luat –credeam noi-toate masurile pt a fi totul bine;AM ALES CEZARIANA PT A NU traumatiza copilul cu o nastere naturala, si am ales spitalul privat medlife-mare greseala!
Copilul s-a nascut perfect sanatos, insa din cauza unui sughit si a faptului ca bea prea putin lapte(ATENTIE!!!IN PRIMA ZI DE NASTERE) l-au dus la raze(RADIOGRAFIE TORACICA), I-AU PRELEVAT CANTITATI URIASE DE SANGE(2 foi de analize), i-au pus cateter pe mana PT ANTIBIOTICE.D-na Dr. RADU MIRELA uitase tot ce invatase in facultate si anume ca sughitul este fiziologic adica este normal, este natural , urmeaza pur si simplu actului nasterii si nu trebuie sa actinezi medical asupra copilului.si de asemenea uitase ca in primele zile de nastere bebelusului ii ajung chiar si picaturi de lapte; stomacelul lui este extrem de mic-5ml pot fi arhi-suficienti!Ei bine ea avea chef de menevre medicale si inca dintre cele mai agresive-e adevarat ca nu mai erau dacat 2 bebelusi…ea si tanara ei echipa vroiau sa exerseze bebelusi la aparate, la injectii si asta fara sa anunte parintii; DE FAPT, MAI E DE ADAUGAT UN LUCRU, SIGUR CA AU FACUT MANEVRE MEDICALE DEOARECE TOTUL LA EXTERNARE SE PUNE PE HARTIE, DECI COSTA; in fond si la urmaurmei ce e pt PERSONALUL MEDLIFE UN BEBELUS-nimic , doar o sursa de incasat; probabil asa sunt instruiti:cat mai multe analize!
Cu toate acerste intepaturi I-AU PERFORAT 2ARETERE SI VENA PRINCIPALA la cateva saptamani formandu-se DUBLA FISTULA ARTERO-VENOASA;in dreptul fistulei exista si azi CICATRICEA PROVENITA DE LA INJECTIA FACUTA DE ‘PROFESIONALISTII MEDLIFE’; piciorul a inceput sa se umfle, venele au inceput sa se ingroasa, sa se pronunte, capilarele sa se reliefeze, varicele sa apara-LA UN BEBE DE NICI 2 LUNI!vreti sa stiti cu ce suflet ii schibam pampersul?cu ce spaima, cu ce frica ca nu cumva piciorul sa se umfle si mai tare?vreti sa stiti cu ce spaima dormaeam, ma trezeam, TRAIAM?COPILULUI MEU I SE PUTEA FORMA IN ORICE MOMENT CHEAG DE SANGE-HEMATOM CA ii putea fi fatal.
Am facut 3 calatorii in starinatate pana la varsta de un an al copilului cand a fost operate! Fistula a fost inchisa , dar diferenta intre picioare exista,iar venele si capilarele sunt pronuntate!
E greu sa asterni pe hartie asemenea amintiri…dar as vrea sa se inteleaga un lucru:mergeti sa nasteti sau sa va operati in unitati spitalicesti vechi, unde grupul medical este stabil si este obisnuit sa lucreze IMPREUNA.La MEDLIFE E PLIN DE CADRE MEDICALE CARE ISI MAI COMPLETEZA NORMELE/VENITURILE, deci care mai lucreaza si in alte parti;sunt intr-o fluctuatie continua;sunt obositi; multi fara suficienta experienta!!!!!!!
Inainte de toate MEDLIFe este o afacere! este un loc unde mergi la o consultatie, esti tratat cu multa dragalasenie si esti trimis la ‘1100 de analize’..de ce?se incaseaza bani din aceste analize…
Ariana32
12 iul 2011, 13:29
Draga mea... cum sa traumatizezi copilul cu o nastere normala???? e calea normala de a aduce pe lume un copil. toate mamiferele o fac la fel de cand lumea... cine Dumnezeu va baga chestiile astea in cap? Eu am nascut normal si cu epidurala nici macar nu am avut dureri f. mari. deci nu mai cautati scuze in cezariana si mergeti pe calea naturala ca asa a fost lasata de cand e lumea. In plus, in scurt timp de la nastere mergeam normal, alaptam etc. nu am avut perfuzii, absolut nimic
Nu toata lumea poate naste normal. E o moda acum intradevar, dar sunt si pers care au probleme si nu au cum naste normal , chiar daca asa e cel mai indicat.
Si eu imi doresc sa pot naste normal , desi sunt din Ploiesti iar maternitate unde nasc e in Bucuresti si stau si ma gandesc daca am timp sa ajung la spital si toate cele, asta un aspect.
Altu ar fi, la primele teste mi-a iesit streptococ tip b , acum dupa tratament cu antibiotic nu mai e , insa daca reapare nu pot naste normal, riscul de transmitere le copil e mai mare decat prin cezariana.
Nu ca a nascut prin cezariana e problema , problema ei era spitalul Medlife care ia schimbat viata in rau.....eu inteleg sunt si cazuri aiurea care se intampla, acum asta nu inseamna ca in spitalul ala lucreaza numai tampiti, cazuri mai aiurea sunt peste tot, putea fi f usor la alt spital si sa aibe aceiasi problema ......sau mai rau......whatever...
evangelista
22 iul 2011, 15:26
Intreba cineva de plata in rate la medlife..a nascut fina mea si a platit in rate..adica 50% cand s-a externat si mai plateste 50% peste 6 luni..
am inteles ca fac si contract cu casa si vor deconta 1000 ron....
Eu am avut o nastere f usoara, naturala si am nascut la medlife cu dna mirela popa. v-o recomand
anca__c
25 aug 2011, 12:34
Si eu am nascut la Medlife acum o saptamana, si, desi erau super aglomerati in perioada asta, s-au comportat foarte profesionist atat cu bebelusii cat si cu mamicile lor, iar costul pachetului a fost la nivel de spaga de spital public - 5500 lei pornind de la pachetul de baza de 7000lei, am avut 500 lei reducere printr-o promotie valabila pana la 31 august, dar despre care am auzit ca va continua si dupa, si 1000 lei reducere prin CASMB, prin intermediul medicului meu, Dr Gheorghe Gica, care este intern Medlife.
Despre dr. Gheorghe Gica ar trebui sa scriu un post separat, vi-l recomand din tot sufletul, este un medic tanar, dedicat, comunicativ si focusat asupra pacientelor, cu care am colaborat extraordinar timp de 9 luni, m-a sustinut si incurajat si m-a ajutat sa aduc pe lume, in conditii de siguranta deplina, o fetita minunata.
Ariana32
26 aug 2011, 10:56
anca_c
Tu esti din Bucuresti? eu sunt din Ploiesti si sunt la Doc Albu Dragos.
Crezi ca o sa beneficiez si eu de reducerea de care ai beneficiat tu , eu o sa nasc la inceputul lui Octombrie, tot pachetul Silver l-am ales .
L-am intrebat pe doc meu si mi-a zis sa iau legatura cu Isurlea Iuliana care se ocupa cu pachetele de nastere.
Ce trebuie sa am la internare ?
anca__c
27 aug 2011, 10:43
Intr-adevar, trebuie sa iei legatura cu Iuliana Surlea, sa iti spuna daca medicul tau e intern si se aplica reducerea CASMB si daca vor mai avea promotia cu reducere 500 lei la momentul la care vei naste tu. Pentru decontul facut de casa de asigurari ai nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de salariat.
Cei de la Medlife sunt niste oamnei deosebiti..Il stiu si pe dr.Gica Gheorghe....super doctor...
Buna fetelor,
Si eu vreau sa nasc la Medlife. Doctorul meu e intern la ei si sunt foarte multumita de el. Am o nelamurire legata de celulele stem. Recoltarea e gratuita, dar mai departe ce trebuie sa facem? Ce avem de achitat,cum si unde? Stiti ceva despre asta?
Daca recoltezi cu cei cu care au ei contract nu platesti nimic din cate stiu eu..daca insa vrei cu altcineva parca este o taxa.
Da un telefon la 0219647-call center spital si te lamuresc ei..
Cu cine nasti la ei?
Voi suna probabil cand ma voi apropia mai mult de termen. Acum eram doar curioasa. Recoltarea e gratuita, dar nu spun ca s-ar ocupa si de transport, daca e inclus si kitul in pret. Cred ca o sa le scriu un mail totusi.
Ca medic, l-am ales pe Arash Hassankhani si sunt foarte multumita de el.
Gata. Am aflat. Va scriu si voua ce mi s-a raspuns, poate mai sunt si alte gravidute interesate.
In pachet este inclusa doar procedura de recoltare celule stem, nu si kitul, transportul sau analiza sangelui fetal. Pentru recoltare, este nevoie de kit care trebuie cumparat. Firma partenera Medlife este Stem Sure. Costul kitului, transport, analiza sange fetal costa 850 euro si depozitarea pe an 70+ Tva.
.
Eu mai am suficient timp pana sa ma hotarasc unde voi naste...:D:D:D:
Ariana32
22 sep 2011, 09:33
Voi suna probabil cand ma voi apropia mai mult de termen. Acum eram doar curioasa. Recoltarea e gratuita, dar nu spun ca s-ar ocupa si de transport, daca e inclus si kitul in pret. Cred ca o sa le scriu un mail totusi.
Ca medic, l-am ales pe Arash Hassankhani si sunt foarte multumita de el.
Andya si Kitul de unde il cumperi? eu mai am putin si nasc si vreau sa stiu ce si cum.
Andya si Kitul de unde il cumperi? eu mai am putin si nasc si vreau sa stiu ce si cum.
Pai trebuie sa il comanzi la Stem Sure. Iti trimit ei contractele, tu le trimiti inapoi semnate si apoi iti trimit si ei kitul. Intra pe site-ul lor si suna-i. Trebuie sa te grabesti ca sa ajunga kitul la timp. Eu mai am timp suficient si nu prea m-am stresat.
Poti sa mergi la Baby Expo. Parca a inceput de azi la Sala Polivalenta...e de la 10 la 19. Daca esti din Bucuresti, ca am uitat sa intreb. Acolo sigur sunt si promotii.
Ariana32
25 sep 2011, 17:17
Am fost la control vineri si totul este ok, o sa nasc prin cezariana pentru ca am acel streptocop tip b, sunt programta pe 10 Octombrie la nastere.
Am vizitat maternitatea si rezerva in care o sa stau, ce sa zic , arata super totul, pretul pachetului de nastere costa 5500Ron daca ai doc de la ei (intern), nu mi se pare mult la ce servicii ofera.
Eu am ales sa mai platesc niste analize pentru bebe, se fac in plus fata de cele uzuale si costa cam 800Ron, ceva teste de metabolism, eco la inimioara si la cap parca.......
Mai ma duc la un control pe 3 oct si pe urma pe 10 la cezariana.
Am fost si la cei de la Stem Sure si am semnat contractul si am luat kitul de recoltare,55 de euro si pe urma dupa ce nasc platesc restul 800 euro, deci am cam aranjat cu nasterea.
Am facut si controlul cu medicul anestezist si cu cel pentru bebe, sunt incantata de alegerea mea sa nasc la ei.
Va povestesc dupa cum a fost.
Am fost si la babyexpo dar nu prea mi-a placut , agomerat si cam aiurea organizat, insa mi-am facut o idee si tot dupa net o sa comand ce mai am de luat.
O sa vezi ca va fi totul ok..au niste rezerve tare dragute..o sa te simti ca acasa..eu am nascut si la privat si la stat si pot spune ca ii iubesc pe cei de la medlife..am petrecut cateva zile acolo foarte placute..fara stres de una de alta..personal amabil etc..
nastere usoara si te asteptam cu impresii!!
Am fost la control vineri si totul este ok, o sa nasc prin cezariana pentru ca am acel streptocop tip b, sunt programta pe 10 Octombrie la nastere.
Am vizitat maternitatea si rezerva in care o sa stau, ce sa zic , arata super totul, pretul pachetului de nastere costa 5500Ron daca ai doc de la ei (intern), nu mi se pare mult la ce servicii ofera.
Eu am ales sa mai platesc niste analize pentru bebe, se fac in plus fata de cele uzuale si costa cam 800Ron, ceva teste de metabolism, eco la inimioara si la cap parca.......
Mai ma duc la un control pe 3 oct si pe urma pe 10 la cezariana.
Am fost si la cei de la Stem Sure si am semnat contractul si am luat kitul de recoltare,55 de euro si pe urma dupa ce nasc platesc restul 800 euro, deci am cam aranjat cu nasterea.
Am facut si controlul cu medicul anestezist si cu cel pentru bebe, sunt incantata de alegerea mea sa nasc la ei.
Va povestesc dupa cum a fost.
Am fost si la babyexpo dar nu prea mi-a placut , agomerat si cam aiurea organizat, insa mi-am facut o idee si tot dupa net o sa comand ce mai am de luat.
Mai ai foarte putin. Mult succes. Sa iasa totul bine si bebe sa ia nota 10+. Te astept dupa eveniment ca sa te felicit.
Cea mai ieftina nastere la medlife costa 7000 ron..la aceasta se aplica reducerea de la casmb..parca 1000 ron...eu zic ca 6000 ron este un pret rezonabil de nastere la privat daca facem comparatie cu alte clinici in bucuresti..si acest tarif se aplica indiferen daca nasti natural sau prin cezariana..o cezariana cu un medic primar la alta clinica te duce la mult mai mult..
oricum te asteptam cu impresii!!! eu merg maien in vizita la o amica care a nascut ieri.medicul ei era plecat din tara dar a operat-o cine era de garda si a fost totul ff ok..este ff multumita de personalul medical..
Buna seara... Sunt o viitoare mamica, insarcinata in 9 saptamani...Medicul meu, Dr Alin Sarbu, lucreaza la Medlife si Municipal.. Deja ma gandesc la momentul in care o sa-mi intalnesc copilasul si sunt hotarata sa nasc si eu la Medlife...Sper sa ma ajute dumnezeu sa ajung cu bine in luna a 9-a.. Stiti ceva despre dr Sarbu? A nascut cineva cu dansa? la medlife mai este nevoie sa dai mici atentii???
evangelista
24 nov 2011, 15:11
Ce mici atentii??? De ce nastem la privat!? ca sa nu dam nimic si sa fim tratate ok...
Medicii de la medlife nu au voie sa primeasca bani sau ceva in genul..platesti pe factura si chitanta si gata..
O sa vezi ca vor fi conditii ireprosabile si atitudinea personalului este cu totul ata fata de spitalele de stat... Noi am fost la ei si la spitalul de pediatrie si am fost ff multumiti...
am mai scris eu pe aici si ca am nascut la ei si nu am dat nimic si am tratata ca o mica printesa:)
Mamicububa
30 nov 2011, 08:07
La privat, nimeni din personal nu primeste atentii! E mai bine sa nu incerci, altfel risti sa te simti prost cand te refuza cu vehementa! Un buchet de flori e singurul cu care te poti duce. Eu chiar am un mic cadou pt doctora mea si ma tot intreb cum sa fac sa-l primeasca sau daca voi reusi sau e mai bine sa stau cuminte. Oricum, dupa experienta a luni de zile si multe consultatii la Sanador, o vizita la un spital de stat m-a umplut de oroare!!! Nu mai pun piciorul in sistemul asta scarbos, in care ti se vorbeste de parca ai avea 18 ani si tot atatia neuroni, in care esti plimbata desculta pe holuri pt o recoltare de secretie, in care n-ai scaun in fata camerei de garda pt ca alea 4 care sunt sunt ocupate de tigani, in care stai cu picioarele ridicate pe masa si cel putin 6 insi intra peste tine in cabinet, in care asistentele discuta probleme personale peste capetele pacientilor, intr-un limbaj cu multe bip-uri (asistenta-sefa injura ca nu stia cum se pune garoul!), in care sala de neonatologie sta vesnic cu usa deschisa iar la doi pasi e santier cu praf, moloz, bormasini etc, in care am inteles ca nu ai voie sa-ti petreci travaliul cum si unde vrei tu, esti obligata sa stai in pat in loc sa te poti misca si sa folosesti pozitii gravitationale si tot asa... La privat, vorba reclamei... e o Romanie normala! O normalitate care presupune ca pe langa serviciul platit nu mai e nevoie de spaga si personalul nu pleaca de la ideea de a-si face treaba doar daca mai primeste ceva pe langa salariu... :zid:
As vrea sa stiu daca a nascut cineva cu dl dr. Arash de la Medlife. As vrea pareri, impresii...
angelkim
01 dec 2011, 15:04
La privat, nimeni din personal nu primeste atentii! E mai bine sa nu incerci, altfel risti sa te simti prost cand te refuza cu vehementa! Un buchet de flori e singurul cu care te poti duce. Eu chiar am un mic cadou pt doctora mea si ma tot intreb cum sa fac sa-l primeasca sau daca voi reusi sau e mai bine sa stau cuminte. Oricum, dupa experienta a luni de zile si multe consultatii la Sanador, o vizita la un spital de stat m-a umplut de oroare!!! Nu mai pun piciorul in sistemul asta scarbos, in care ti se vorbeste de parca ai avea 18 ani si tot atatia neuroni, in care esti plimbata desculta pe holuri pt o recoltare de secretie, in care n-ai scaun in fata camerei de garda pt ca alea 4 care sunt sunt ocupate de tigani, in care stai cu picioarele ridicate pe masa si cel putin 6 insi intra peste tine in cabinet, in care asistentele discuta probleme personale peste capetele pacientilor, intr-un limbaj cu multe bip-uri (asistenta-sefa injura ca nu stia cum se pune garoul!), in care sala de neonatologie sta vesnic cu usa deschisa iar la doi pasi e santier cu praf, moloz, bormasini etc, in care am inteles ca nu ai voie sa-ti petreci travaliul cum si unde vrei tu, esti obligata sa stai in pat in loc sa te poti misca si sa folosesti pozitii gravitationale si tot asa... La privat, vorba reclamei... e o Romanie normala! O normalitate care presupune ca pe langa serviciul platit nu mai e nevoie de spaga si personalul nu pleaca de la ideea de a-si face treaba doar daca mai primeste ceva pe langa salariu... :zid:
Foarte adevarat.Ai descris perfect starea de jale in care se afla sistemul sanitar de stat.Dar te intreb,daca nu dispui de 7000 lei sa nasti la privat ce faci?..........
adinaar
03 dec 2011, 12:54
si eu am aceasta dilema...unde sa nasc...pana acum ma duc la control la municipal si URAASC sa astept 4 ore pt o consultatie..da spaga asisteneti k sa nu te strige ultima..da i doctorului k sa stea sa ti explice sau doamne fereste daca ai intrebari si etc...si la fel..mi se pare enorm de mult...asta plus kit ul pt celulele stem,,,,puff...nu stiu nici eu ce sa fac
pup burticile
elena57
19 dec 2011, 17:31
la medlife este extrem de scump totul! cand te gandesti ca pe vremuri existau moase.
Mamicububa
19 dec 2011, 18:08
Am un raspuns sincer si din suflet pentru toate femeile care se vaita ca la privat (unde, sa fim serioase, ne-am dori sa putem ajunge toate! sau macar sa ne bucuram de aceleasi conditii la stat dar nu se poate!) totul e foarte scump. In primul rand... asta e! de ce sa acuzi sistemul privat ca vrea bani multi si tu nu-i ai si te oftici ca ti-ai dori? Da, e normal, in forul tau interior simti ca ai dreptul si meriti sa fii tratata ca o fiinta umana - asta am simtit si eu ani si ani de zile, frustrata de asteptatul pe holuri, mizeria fizica si umana din sistem si tot asa! Si stiti ce am facut? Pur si simplu am hotart ca NU VOI FACE COPII PANA CAND NU-MI VOI PERMITE CONDITII CIVILIZATE DE NASTERE!!! Am stiut ca n-am sa fiu gravida pana cand nu voi avea o casa a mea, pana cand nu vom putea trai dintr-un singur venit, al sotului adica, in caz ca eu nu ma mai pot duce la job (si s-a intamplat), pana cand nu am masina personala sau macar bani suficienti pt taxi (nu sa ma lupt cu barbatii pe scara tramvaiului), bani pt spital privat, pt produsele cele mai calitative pt copil samd. Asta m-a costat FOARTE multi ani - am acum 38 si astept primul copil! Iar pana acum am muncit si am tras ca un caine ca sa ajung la un statut si la niste posibilitati! Evident ca n-o spun ca sa ma laud! Daca Dumnezeu nu ne ajuta, ori munceam in zadar, ori poate era prea tarziu pentru conceptie... Dar Ii multumim ca a permis sa se intample dupa dorinta mea si acum sunt cu muuuuult mai linistita!
Pai... sa va impartasesc ceva ce o sa va faca sa pufniti poate de indignare si sa ziceti ca sunt foarte fitzoasa... desi vi s-ar parea asa doar pt ca suntem prea obisnuiti cu stilul dur de la stat: la ultima consultatie, vorbeam cu doctorita de faptul ca ma tem sa nu am din nou frisoane de la perfuzie in timpul antesteziei (am mai patit asa) si i-am spus:"Cred ca diferenta de temperatura intre substanta si sange e de vina; pot sa cer sa mi se incalzeasca perfuziile inainte pana la 37 de grade"? TUPEU pe mine, nu? Ei bine, femeia a zis ca DA, BINEINTELES, asistentele o sa amenajeze un dispozitiv prin care sa tina permanent in apa calda pungile perfuzabile. ... Pentru ASTA am asteptat si am muncit!
Sigur, inainte se nastea doar cu moasa (poate stiti si cat de des se murea la nastere sau care era rata mortalitatii infantile!) si chiar si acum sunt femei care nasc pe camp sprijinindu-se da coada sapei! Nu-i problema, e o chestie de alegere intre traditie si progres (si cica lumea merge inainte!) sau de ce si cat stii ca-ti permite organismul, mai mult sau mai putin sensibil!
AvoAndreea
23 dec 2011, 22:26
Buna seara viitoare mamici!
Voi naste la Medlife la sfarsitul lunii martie 2012 cu domnul doctor Dragos Albu.
Am ales pachetul de single intern, costa 7800 initial insa pentru ca am semnat contractul pana la 31 dec 2011 am beneficiat de o reducere de 500 de lei si de un set de analize minimale pentru mine si un test de auz pentru bebe.
De asemenea, daca voi prezenta la momentul internarii un bilet de trimitere de la medicul de familie si o adeverinta de asigurat de la CASMB, voi beneficia de o reducere de inca 1000 de lei la factura finala.
Am vizitat o rezerva, acvariul (locul unde stau bebelusii), totul este foarte curat si foarte primitor, iar personalul foarte dragut.
Stie cineva de ce la Medlife se deduce Cas doar 1000 ron si la Sanador 3100 ron?
AvoAndreea
12 ian 2012, 14:01
Cred ca e in functie de ce protocoale au incheiat.
elena.tayba
12 ian 2012, 18:32
Da, asa este, depinde de protocolul incheiat...stiu ca si la Regina Maria se aplica o reducere pt. mama si o alta pt. copil. E posibil ca pretul nasterilor la Medlife fiind cel mai mic, sa nu se aplice o reducere substantiala. Din cate stiam eu la Regina Maria cu reducerea de vreo 2000 si ceva de RON si tot nu ajungeai la pretul Medlife. Unde, by the way, nu se percepe tarif diferentiat in functie de tipul de nastere. De Sanador nu stiu....
Eu am nascut pe 21 decembrie 2011, am ales pachet Silver in rezerva dubla si am fost extraordinar de multumita. Am mai prins si o reducere suplimentara de 500 RON, promotia pt. nasterile pana la 31 dec.
Mamicububa
12 ian 2012, 18:52
Da, asa este, depinde de protocolul incheiat...stiu ca si la Regina Maria se aplica o reducere pt. mama si o alta pt. copil. E posibil ca pretul nasterilor la Medlife fiind cel mai mic, sa nu se aplice o reducere substantiala. Din cate stiam eu la Regina Maria cu reducerea de vreo 2000 si ceva de RON si tot nu ajungeai la pretul Medlife. Unde, by the way, nu se percepe tarif diferentiat in functie de tipul de nastere. De Sanador nu stiu....
Eu am nascut pe 21 decembrie 2011, am ales pachet Silver in rezerva dubla si am fost extraordinar de multumita. Am mai prins si o reducere suplimentara de 500 RON, promotia pt. nasterile pana la 31 dec.
Am vazut ca pachetul Silver cu camera double este 7000 ron, fie ca e
vb de nastere naturala, fie de cezariana. deci asta ar fi cel mai mic pret, nu?
La Sanador, nasterea naturala e net mai ieftina, undeva pe la 3000 si ceva de lei fara cazare. Sa zicem ca ajungi la un total de 5000 - 6000 lei. Daca mai scazi si deducerea de la stat... am senzatia ca liderul la preturi bune e Sanadorul.
AvoAndreea
12 ian 2012, 20:21
Eu mi-am ales Silver intern, am incheiat contractul cuedlife pana pe 31 dec si am beneficiat de o reducere de 500 de lei. Deci 6500. Daca punem la socoteala si deducerea de la CASMB de 1000 de lei (de care beneficiez ca sunt asigurata acolo) ramane un rest de plata de 5500 de lei.
Eu nu m- mai interesat la alte clinici private pt ca verisoaraea a nascut la Medlife si a fost mai mult decat multumita, toata lumea a tratat-o foarte bine, fetita a fost super ingrijita si on plus, nu a trebuit sa imparta 10 lei in stanga si in dreapta numai ca sa isi ridice cineva privirea la ea......
AvoAndreea, imi poti spune, te rog, cum beneficiezi de acea deducere CAS? Voi naste la inceputul lui mai si pana sa citesc mesajele de pe acest forum nu auzisem de aceasta deducere.
Multumesc!
AvoAndreea intre timp am vazut postul tau anterior legat de asta si m-am lamurit. Multumesc!
AvoAndreea
16 ian 2012, 17:00
Pai duci o adeverinta de la Casmb care sa ateste ca esti asigurata. Cel mai bine, daca vrei, iti dau telefonul doamnei care se ocupa cu relatiile cu publicul la Medlife Grivita.
AvoAndreea
16 ian 2012, 17:01
Cu placere :) iti dau si nr doamnei daca vrei, poate iti ofera ea mai multe detalii.
E vorba de doamna Surlea Iuliana? E numarul ei pe site. Multumesc mult!
AvoAndreea
16 ian 2012, 17:27
Da, de ea e vorba.
Mamicububa
17 ian 2012, 13:41
Pai duci o adeverinta de la Casmb care sa ateste ca esti asigurata. Cel mai bine, daca vrei, iti dau telefonul doamnei care se ocupa cu relatiile cu publicul la Medlife Grivita.
Eu stiam de o adeverinta de la locul de munca...
???
AvoAndreea
17 ian 2012, 13:56
Nu stiu sa iti zic cum e cu persoanele angajate, stiu in cazul meu, am o profesie liberala si imi platesc singura darile catre stat, in speta si sanatatea. Si de aceea ca sa beneficiez de cei 1000 de lei, trebuie sa ma duc personal la CASMB sa solicit adeverinta cum ca sunt asigurata acolo.
Mamicububa
17 ian 2012, 13:59
Nu stiu sa iti zic cum e cu persoanele angajate, stiu in cazul meu, am o profesie liberala si imi platesc singura darile catre stat, in speta si sanatatea. Si de aceea ca sa beneficiez de cei 1000 de lei, trebuie sa ma duc personal la CASMB sa solicit adeverinta cum ca sunt asigurata acolo.
Aha, am inteles! e corect! Da, la angajati e nevoie doar de adeverinta de la angajator. Plus trimiterea de la medicul de familie. Multumesc.
AvoAndreea
17 ian 2012, 14:12
Cu placere! Nastere usoara si bebe sanatos tun!!!!
Mamicububa
18 ian 2012, 14:58
Asemenea! :) :floare:
Dragi burtici,
Sunt insarcinata in 18 saptamani, iar acasa mai am o fetita de 4 ani si 4 luni.
Am nascut in 2007 la Medlife, cred ca este si anul in care a fost deschisa clinica (din cate imi amintesc). In principiu alesesem sa nasc la stat, la Elias, unde sarcina, pana in a 8-a luna mi-a fost monitorizata de dr. Tutunaru. Din motive personale si pentru ca nu vreau sa aduc referinte negative dr. Tutunaru, am ales clinica privata. Mi-a fost recomandata d-na dr. Parfene Caliopia, de care m-am indragostit instant. Un om bland, rabdator si foarte deschis. Desi nu multi medici accepta sa te preia aproape de nastere, dansa a facut-o. Mi-a cerut tot istoricul analizelor si... stupoare! D-l Tutunaru nu observase ca la ultimul set de analize imi iesise streptococ gr.B. Stiam ca e ceva in neregula, citisem, ma documentasem, insa asteptam si pararea d-nei dr. Parfene, careia nici nu a fost necesar sa-i mentionez problema. M-a intrebat din start "Ce tratament v-a fost administrat pentru streptococ?" Raspunsul era, evident, "Niciunul..." In fine... povestea a avut un final fericit, insa a trebuit sa nasc prin cezariana pentru a exclude cat de mult posibil complicatiile.
Personalul, jos palaria, d-na mea scumpa Parfene, exceptionala (mentionez ca era rezident pe atunci), conditiile din rezerva la fel. Neonatologul, cu o zi inainte de externare, a venit si mi-a explicat timp de 30 min. cum sa ingrijesc copilul acasa, ne-au chemat pe mine si pe tati sa vedem cum se face baita nou-nascutului, tot timpul aveau grija sa-mi administreze analgezice, asadar nu am avut dureri DELOC, mai degraba o senzatie de disconfort cauzata de plaga in sine... Numai cuvinte de lauda am pentru ei! Adevarat, se pot intampla nenorociri si acolo, la fel cum se poate intampla in orice alt loc, insa, per total si daca s-ar face un sondaj, cred ca un procentaj extrem de mare dintre mamicile care au trecut pe-acolo sunt mai mult decat multumite.
Asadar, in iunie d-na dr. Gavril-Parfene imi va aduce fetita pe lume, tot acolo, evident :)
Va doresc tuturor sarcina usoara si puiuti sanatosi, indiferent unde veti alege sa-i aduceti pe lume!
Nici o maternitate / spital nu e Dumnezeu...
Eu incerc in general sa vad partea buna a lucrurilor..la Maternitatea Medlife mi s-au intamplat numai lucruri frumoase..
Pot sa spun ca au conditii de nota 10...
floreral
08 apr 2012, 07:59
Buna fetele. Eu voi naste la Medlife, la inceputul lui august, cu dr Roxana Constantin.
Am o intrebare: circula zvonuri ca nu prea te lasa sa nasti normal (cu epidurala) la Medlife si incearca sa te convinga sa faci cezariana, ca le este lor mai usor...Nu stiu daca sunt adevarate...Stiti cumva mamici care au nascul normal la Medlife in ultimul timp?
Multumesc.
alina17
02 mai 2012, 20:09
Buna burtici! :) Sunt insarcinata in 18 saptamani si voi naste la medlife cu Dr Constantin la sfarsitul lunii Septembrie. Imi doresc sa nasc normal, de aceea am si ales o clinica privata, in ideea unei nasteri mai civilizate. A mai nascut normal cineva cu Dr. Constantin la Medlife?
floreral
02 mai 2012, 20:23
Alina, asta intrebam si eu mai sus. Problema e ca dr Constantin incearca sa ma convinga de cezariana, fara motive intemeiate. Tu i-ai zis ca vrei sa nasti natural?
alina17
04 mai 2012, 19:53
Alina, asta intrebam si eu mai sus. Problema e ca dr Constantin incearca sa ma convinga de cezariana, fara motive intemeiate. Tu i-ai zis ca vrei sa nasti natural?
Eu am
vb cu dr. de principiu si mi-a zis ca daca sarcina decurge normal, nastem normal fara probleme... Avand 18 sapt, nu stiu daca mi-a zis asa doar ca sa nu se iveasca si alte discutii... Tu la cine ai facut morfologia fetala?
floreral
11 mai 2012, 14:29
Buna, scuze ca raspund tarziu. Cu prof dr Pelinescu. Recomand cu caldura :) tu la cine faci?
alina17
11 mai 2012, 19:30
Buna, scuze ca raspund tarziu. Cu prof dr Pelinescu. Recomand cu caldura :) tu la cine faci?
Mie mi-a recomandat pe prof. Pelinescu/ dr. Radulescu si dr. Steriu. Am reusit sa imi fac programare la Pelinescu si la Steriu, dar nu stiam la care sa ma duc... Ai fost la morfologie cu sotul tau?
floreral
12 mai 2012, 07:48
Buna Alina, si mie tot pe cei 3 mi i-a recomandat. Am ales Pelinescu pt ca am mai fost la dumnealui si am incredere. Da, am fost cu sotul si a intrat cu mine in cabinet. Dureaza cam 40 min. Eco de 32 sapt o fac cu Steriu.
palloma
12 mai 2012, 10:16
sanatate iti doresc si tie
alina17
12 mai 2012, 19:23
Buna Alina, si mie tot pe cei 3 mi i-a recomandat. Am ales Pelinescu pt ca am mai fost la dumnealui si am incredere. Da, am fost cu sotul si a intrat cu mine in cabinet. Dureaza cam 40 min. Eco de 32 sapt o fac cu Steriu.
Ok. Merci de info si eu tot spre Pelinescu inclinam. Citisem pe un alt forum ca dr. Steriu e mai ciudatica si ca nu te lasa sa intri cu sotul, ca nu se poate concentra... acum probabil ca depinde si de starea de moment al dr, dar si de "pacient". Numai bine!
alina17
14 mai 2012, 21:40
Buna! Azi am fost la Dr.Constantin pt a-mi citi niste analize. Bebe este bine!!! :) Am mai discutat inca o data cu ea, de principiu, despre nasterea naturala si a zis ca nu este nici o problema. Atata timp cat totul se va desfasura bine, nastem normal fara probleme. Eu port ochelari si mi-a zis ca dupa saptamana 32 imi va recomanda un control oftalmologic...
floreral
14 mai 2012, 23:34
Ufff, eu am reusit abia pe 26 sa ma programez...O voi suna, ca am intrebari. Problema e ca nu prea raspunde ...
alina17
15 mai 2012, 18:44
Hmm... sincer, nu am incercat niciodata sa o sun. Mi-a dat nr. de telefon de la primele intalniri, dar nu am sun-o niciodata. Sincer, ieri nu am avut programare :D Am asteptat 2 ore pana am intrat, dar asta e... Vezi ca luna asta are program special... suna la call center sa iti zica programul exact.