PDA

View Full Version : Am 2 copii si parca as vrea inca unul

Unregistered
07 nov 2008, 09:00
Asa tare imi mai doresc un copil, si ma gandesc din ce in ce mai des la asta.
Am Rh negativ, si asta ma face sa cred ca visul meu nu se va implini. Am si o varsta destul de inaintata.... 36 de ani.
Voi ce decizie ati lua?
Deja am 2 copii maricei

Sufletel
07 nov 2008, 09:01
Daca simti in sufletul tau ca mai trebuie un copil in familia voastra, atunci este bine sa il asculti, daca ne ascultam sufletul mereu va fi bine, daca nu il ascultam putem alege varianata mai putin buna, eu iti recomanda sa mai faci un bebe

Viorica
07 nov 2008, 09:02
Daca as fi in locul tau eu sigur l-as face! Am o prietena care are rh negativ, iar sotul ei pozitiv. Are patru copii minunati. Stiu ca dupa fiecare a facut un fel de vaccin (scuze ca nu stiu exact, probabil ca si tu ai facut). Despre varsta - mama l-a avut pe fratele meu cel mic (noi suntem 3) la 37 de ani. Totul a fost ok. Madona a facut 2 copii dupa 40.
Ideea este ca asa cum poti sa ai un copil cu probleme la 25 de ani, poti sa ai unul sanatos la 67 (vezi "performanta" romanilor). Pana la urma cred ca cel mai important rol in a aduce pe lume o noua viata il are Dumnezeu. Cunosc mamici cu grave boli (malformatii cardiace, hipertensiune) care au 2 si trei copii si i-au dorit si au riscat pentru a-i avea, lasandu-se in grija lui Dumnezeu.
Despre bucuria adusa de al treilea copil - numai daca tii cont ca dupa plecarea celor doi mai mari (studii, casatorie) doar el ramane acasa, tot e suficient. Intre mine si cel mic sunt 14 ani diferenta. Acum este in clasa a 11-a. Nu i-a lasat pe ai mei sa aiba sentimentul de cuib gol dupa ce eu si celalalt frate ne-am casatorit si am plecat. le da o ocupatie: mai o sedinta cu parintii, mai o boacana

Eu atat ti-as spune: Doamne ajuta! Primeste-l cu bucurie si pe al treilea, si viata ta va fi si mia frumoasa.

Gilda
07 nov 2008, 09:03
Da si eu zic sa mai faci inca un copil... O sa te monitorizeze probabil mai atent din toate punctele de vedere, dar eu zic sa incerci... Si eu am o varsta mare si Rh negativ si peste 2-3 ani cand mai vreau eu inca unul o sa am mai mult si atunci o sa fie altceva... Dar, abia astept! Asa ca, daca poti, mergi inainte!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania