PDA

View Full Version : cum as putea ramane gravida

deea.alina
09 feb 2011, 10:11
sunt de doi ani cu prietenul meu am ramas odata gravida si am pierdut o luna nu mi-a venit menstruatia am fost la doctor asta a fost a doua oara cand am pierdut sarcina s-a dereglat si menstruatia stiam ca-mi vine in fiecare luna pe 20 iar cand am pierdut s-a dereglat nu mai stiam cand imi vine menstruatia acum totul e normal as vrea sa stiu daca exita un tratament pe care il pot lua ca sa raman gravida multumesc:bebe:

sandy_bell001
09 feb 2011, 11:01
Trebuie sa existe. Ai intrebat doctorul? El te poate sfatui.

nectaria
09 feb 2011, 20:13
sunt de doi ani cu prietenul meu am ramas odata gravida si am pierdut o luna nu mi-a venit menstruatia am fost la doctor asta a fost a doua oara cand am pierdut sarcina s-a dereglat si menstruatia stiam ca-mi vine in fiecare luna pe 20 iar cand am pierdut s-a dereglat nu mai stiam cand imi vine menstruatia acum totul e normal as vrea sa stiu daca exita un tratament pe care il pot lua ca sa raman gravida multumesc:bebe:
Mergi la medic... te poate sfatui cel mai bine, eventual sa iti dea si un tratament! Poti sa iei acid folic inainte de a ramane insarcinata!!!

lucica147
11 feb 2011, 14:01
salut. am avut cam aceeasi problema.o sarcina pierduta. o doctorita mi-a zis (dupa un ecograf si 2-3 analize simple) ca nu o sa mai am copii. am cutreierat toti doctorii despre care auzeam ca sunt buni. si nimic. m-am lasat pagubasa, intentionam sa infiem. si dupa o intarziere de ciclu am facut un test care a iesit negativ. dupa o sapt repet testul si iese pozitiv. acum avem o fetita de un an si opt luni si asteptam sa vina un fratior la inceputul lui mai.
sfatul meu e sa mergi la doctor imediat ce afli ca esti insarcinata si te abtii de la relatii sexuale. inca ceva, nu fa baie in cada si evita dusurile fierbinti.
sa va dea Dumnezeu un bebe (sau mai multi) sanatosi.
si sa nu uit, poate mergeti la preot sa va cununati, cunosc pe cineva cu probl asemanatoare si a ramas gravida in a doua luna dupa cununie

dayya
12 feb 2011, 08:35
buna ,eu am fost diagnosticata cu ovare polichistice cu ceva timp in urma ani de zile am incercat dar intodeauna rezultatul era negativ spre dezamaginea mea,in cele din urma minunea sa intamplat cand nici nu mai speram ,am fost socata si nu imi venea sa cred cand mi sa spus ca sant insarcinata ,acum ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bn pana la sfarsit . am ajuns sa cred ca un bb vine nu cand vrei u ci cand vrea Dumnezeu ,asa ca fii curajoasa si nu iti pierde speranta toate la timpul lor dar in acelasi timp nu ar strica sa consulti un medic si sa faci ceva investigatii.....succes

cristinaciobanu72
17 feb 2011, 20:15
am citit zilele trecute pe un forum din germania ca exista un dispozitiv baby-comp care te poate ajuta sa iti intelegi organismul si sa iti poti planifica sarcina pe cale naturala. Am vazut la ei pe site ca au reprezentanta in Romania.
asta spun ei:
"
... BABY-COMP ®: convenabil pentru
fiecare femeie care incercarea sa conceapa
Fiecare femei, care vrea sa conceapa stie sentimentul de
frustrare atunci cand din nou nu au reusit. Pentru a ramane insarcinata,
este important sa stii cand sunt zilele cele mai fertile din timpul ciclului
menstrual. Pentru a determina aceste zile singur este o sarcina greu
de indeplinit si in mod normal se termina in frustrare si nu in succes.
Cu cat stiti mai multe despre ciclu tau cu atat sunt sanse mai mari
sa ramai insarcinata.
BABY-COMP ® va determina zilele tale fertile pe baza
temperaturi de dimineata si va va alerta cand sunt zilele cele mai fertile:
in ziua ovulatiei - si cu cinci zile inainte de ovulatie.
BABY-COMP ® face chiar mai mult: se utilizeaza metode
statistice pentru a detecta diferite cauze de infertilitate si,
astfel, ajuta la rezolvarea individuala a problemelor de conceptie.
Stiati ca 15-20 la suta din cupluri au probleme privind conceptia?
Cu toate acestea, in multe cazuri, esecul de a concepe nu este
dat de o stare ireversibila de infertilitate.
BABY-COMP ® Baby care vine
Monitorul de fertilitate iti ia temperatura oral, in fiecare zi cand
te trezesti, si determina cu exactitate zilele cele mai fertile.
BABY-COMP ® face chiar mai mult: se utilizeaza metode statistice
pentru a detecta diferite cauze de infertilitate si, astfel, ajuta la rezolvarea
individuala a problemelor de conceptie. Inregistreaza daca nu se produce
ovulatia sau daca ai un dezechilibru hormonal (CLI). In plus,
BABY-COMP ® contine un test de sarcina integrat,care calculeaza data
exacta de nastere si da un prognostic cu privire la gen, baiat sau fata.
BABY-COMP ® tine evidenta tuturor datelor. Nu sunt necesare grafice.
Tu pot avea acces la datele proprii cu usurinta in orice moment.
"

gaby_ld
25 feb 2011, 14:03
Buna ..in speranta sa ne auzim cat mai des....vreau sa va arat modalitatea prin care prietena mea cea mai buna a ramas insarcinata....http://84336ck0xflce767fc6-hdo8uz.hop.clickbank.net/

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania