lovelife
07 nov 2008, 20:27
Eu am o fetita de 5 ani si imi raceste foarte des.
A fost testata cutanat si i-au iesit testele pozitiv la: praf(acarieni), mucegaiuri, puf, fulgi etc. Cum o duc la tara cum se umple de bubite care ii trec in maxim o luna si se cicatrizeaza asa de greu. Am vrut sa incepem un tratament cu remedii homeopate dar acum a facut rosu in gat si primeste hidrocortizon si axetine injectabil, si l-am amanat.
Voi aveti probleme cu copii: rinite alergice, alergii, dermatite ?
Cum le tratati?
Ce le dati pentru imunizare?
lovelife
07 nov 2008, 20:27
noi avem probleme cu alergiile, amandoi copiii ne-au mostenit pe noi, parintii. In primul rand, am renuntat la pernele de puf si pene, la covoare mari si mochete, la jucariile din pus ce nu se pot curata usor. Au facut si ai mei teste, cele cutanate nu sunt f concludente, e f important sa ii faci analizele de sange, sa vezi exact valoarea Ig-urilor din sange. Ei fac amandoi - pe fond alergic - bronsiolite si un fel de crize de astm. Cu baiatul cel mare am scapat de probleme, de vreo 2 ani nu am mai avut necazuri de acest gen. Vara amandoi iau ceva sirop antialergic, cel mare aerius, cel mic zyrtec - picaturi. 3 luni sunt cu tratament (si ei se umflau urat de la piscaturi de insecte, mai ales de la tantari). De toamna pana primavara am folosit diverse tratamente de imunizare: ribomunil - 6 luni, acum suntem cu singulaire - 10 luni, bronho-vaxom - 3 luni (in fiecare toamna ne-a schimbat schema de tratament). Am fost cu ei la salina la Praid, la mare in fiecare vara si Ii multumim lui Dumnezeu ca Alexandru, de cand a inceput gradinita (din sept 2007) nu a avut probleme de sanatate (o viroza mai serioasa, cu febra si tuse, dar fara complicatiile pe care le avea anii trecuti aproape lunar). Cu cel micut inca suntem mai atenti la viroze, avem tratamente cu aerosoli pt a evita hidrocortizonul. Sanatate multa va dorim si daca ai nevoie de ceva, ma poti intreba oricand, cunoastem deja medicii alergologi din Buc si daca putem ajuta cu un sfat, o facem cu drag.
lovelife
07 nov 2008, 20:28
noi am mers la dna dr Lucia carbune, la policlinica V. Gomoiu. E un medic f bun si ne-a ajutat mult. Analizele de sange le-am facut la un laborator privat, am mers la dna dr cu rezultatele si cu copiii pt consultatie.