PDA

View Full Version : Ecografie la clinica MedLife in Bucuresti

Marinnela
08 nov 2008, 12:43
Buna fetelor..

Pe perioada sarcinii am fost sa fac ecografii la Medlife.. Am fost multumita? Mai are cineva impresii despre ecografiile de la Medlife?

Bebitzica
08 nov 2008, 12:45
Cred ca si eu o sa trebuiasca sa nasc acolo in preajma anului nou. Mi sa spus ca bebeul meu e prea mare .. si datorita ca am miopie, ca bebe nu e pozitie tocmai buna pt nastere naturala, mi s-a recomandat cezariana.
Dar mi sa spus ca deja nu mai sunt locuri cand am dorit sa imi fac programre, asa ca pana atunci cum se naste bebica

Violeta
08 nov 2008, 12:46
Eu am avut o surpiza cand m-am intors din concediu, am plecat in concediu 2 si ne-am intors 3 spre surprinderea mea si acum sunt o viitoare mamica insarcinata in 8 sapt. si as vrea sa ma interesez din timp.
in concedi am facut cunostina cu o pereche din Galati, ei aveau un baietel acasa de un 1 si ea a nascut nu in Galati ci in Bucuresti cica la Institut. Aveti idee care este acest Institut sau poate mi-ati sugera o clinica buna din Bucuresti unde as putea sa nasc ca in Braila parca nu as vrea.

Franta
08 nov 2008, 12:46
tocmai am venit de la o ecografie 4D cu doppler si morfologie fetala. Am ramas cam dezamagita... nimeni nu mi-a zis de lichid amniotic in exces pana acum si nici nu cred ca este asa. ... cred ca voi repeta eco in alta parte si apoi poate acolo la medlife voi si naste pe bebe

vmada
11 nov 2008, 18:28
Buna burtici, sunt noua pe acest forum si imi pare bn sa va cunosc.Si eu merg ink de la inceput la medlife ptr analize, control, ecografii, si sunt hotarata tot aici sa si nasc.
DPN-ul meu e 8-11 ianuarie 2009, va pup pe toate.

vmada
26 nov 2008, 09:24
Buna.A facut cineva eco 4d cu Carmen Cheles de la medlife grivita?Astept si eu pareri despre dansa.

vmada
26 nov 2008, 09:32
Buna cu cine ai facut ecografia?Si pe mn m-a dezamagit unul din dr de la medlife Unirii este vorba de dr Varlas Valentin, mi-a lasat un gust amar, m-a bufnit plansul cd am iesit din cabinet ptr k asteptam din partea lui sa-mi si explice ce se vede pe monitor, insa el era fffff plictisit si somnoros, nu mi-a spus decat sexul copilului si k e sanatoasa din toate punctele de vedere, in rest nu am comunicat nimic ptr k ofta intr-una de plictiseala, la final mi-a dat si un filmulet cu 50 sec.Nu as mai face eco la el nici dc ar fi ultimul dr!!!Tot ce conteaza este k bebeii nostrii sunt sanatosi si nu merita sa dam importanta oamenilor plictisiti de viata.Sarcina usoara incontinuare.

lylyk
30 nov 2008, 04:03
Buna.A facut cineva eco 4d cu Carmen Cheles de la medlife grivita?Astept si eu pareri despre dansa.
Buna. Eu sunt noua acum pe aici. Referitor la inrebarea ta, si eu am facut eco la dr. Cheles si am fost f multumita. Este un dr super. Mi-a explicat tot. Eu am facut dublu test acolo. Rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat. Risc de Sd 1/50. Acum am facut triplu test la Genetic lab. In 3 zile astept rezultatul. Sper k va fi bine. Eco morfofetala vreau sa fac tot la dr. Cheles. Bafta in continuare si sa auzim de bine. :)

vmada
30 nov 2008, 15:55
Buna. Eu sunt noua acum pe aici. Referitor la inrebarea ta, si eu am facut eco la dr. Cheles si am fost f multumita. Este un dr super. Mi-a explicat tot. Eu am facut dublu test acolo. Rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat. Risc de Sd 1/50. Acum am facut triplu test la Genetic lab. In 3 zile astept rezultatul. Sper k va fi bine. Eco morfofetala vreau sa fac tot la dr. Cheles. Bafta in continuare si sa auzim de bine. :)
Raspunsul tau sincer m-a mai linistit putin.Am dat cautare pe google despre aceasta dr si n-am citit lucruri tocmai bune despre dansa.Peste o saptamana sunt programata la ea la eco, ma gd sa renunt, dar nu mai gasesc loc la alt dr, sa speram k va fi ok!Pupik si sarcina usoara iti doresc.

o mamica
10 ian 2009, 23:13
Toate ar fi bune si frumoase la Medlife daca asistentele atunci cand lucreaza in turele de noapte pe sectia de pediatrie (Medlife Grivitei) nu ar sta la calculator pe site-urile de matrimoniale sau messenger discutand diverse in timpul programului atunci lucrurile ar fi mult mai bune din punct de vedere profesional.

elena77
25 feb 2009, 18:50
Toate ar fi bune si frumoase la Medlife daca asistentele atunci cand lucreaza in turele de noapte pe sectia de pediatrie (Medlife Grivitei) nu ar sta la calculator pe site-urile de matrimoniale sau messenger discutand diverse in timpul programului atunci lucrurile ar fi mult mai bune din punct de vedere profesional.

Te rog, spune-mi si mie cum e sa nasti la Med Life Grivita. Doctorul meu e acolo si imi da de inteles ca e mai bine sa nasc intr-o maternitate particulara. Merita banii? Chiar o fi mai bine decat la un spital de stat? Ma gandesc ca vrea doar sa-si scoata comisioanele de la particular. Dupa cum vedeti sunt f. nehotarata ...

Unregistered
08 mar 2009, 08:59
Te rog, spune-mi si mie cum e sa nasti la Med Life Grivita. Doctorul meu e acolo si imi da de inteles ca e mai bine sa nasc intr-o maternitate particulara. Merita banii? Chiar o fi mai bine decat la un spital de stat? Ma gandesc ca vrea doar sa-si scoata comisioanele de la particular. Dupa cum vedeti sunt f. nehotarata ...
buna ,si doctorul meu este tot la Med life-Decebal Hudita si mi-a spus ca pot naste la Cantacuzino ,iar conditiile de acolo sunt bune si costa si mai putin,vb cu Dr tau si vezi in ce spital mai este si intereseaza-te.

Irissy
24 mar 2009, 17:44
am trecut si eu pe la Medlife, si inainte si dupa ce am ramas insarcinata.
initial, cand am aflat ca sunt insarcinata, am vrut sa nasc la stat, insa pe urma am auzit de maternitatea CMU Regina Maria, ”descoperita” de sotul meu si am fost in vizita acolo. eu am ramas de-a dreptul impresionata de conditiile de acolo si chiar le recomand tuturor celor care isi permit si care se gandesc sa nasca bebeii la privat, sa mearga macar in vizita acolo! poate gasiti niste poze pe net... nici nu v-ar veni sa credeti.
aaa... de ce postez asta aici. pentru ca atunci cand am fost eu la Regina Maria, am aflat ca dr. Luis Mendez, care inainta lucra la Medlife, lucreaza acum la CMU... stiu ca la ultima mea vizita la medlife, multe mamici se plangeau de plecarea lui.

nastere usoara, burtici mari si mici! :)

Unregistered
05 mai 2009, 15:49
Majoritatea cadrelor care pleaca de la Medlife la CMU Regina Maria o fac din cauza salariului - La CMU Regina Maria sunt platite mult mai bine.

Unregistered
13 oct 2009, 16:08
Buna fetelor
Am vazut ca sunteti toate foarte interesate de sanatate si ca puneti mare accent pe acest aspect , tocmai d aceea vroiam sa va spun deste carduri d sanatate d la medlife ,eu una mi am facut un astfel d abonament si sunt f multumita , chiar dak nu ma duc f f des la doctor , makr cu acest abonament dak patesc cv v-oi avea cele mai bune ingrijiri medicale
Haidetzi sa ma sp dsp ce este vb , sunt 3 tipuri d abonamente : classic( pret 189 euro pe an ) bisness(299) si executive ( 498) in functie d complexitatea pb dvs medicale , cel pe care vi l recom este bisness , e super ok d.p.d.v al raportului calitate plet .+ ptr femeile insarcinate sunt ideale , economisiti f multi bani , la bisness stiu k sunt f multe analize care se fac in acea periada
ganditiva ca aceste ab , va ofera pos sa va ducetzi ori d cate ori vreti la medfile , fara a mai da nici un ban in plus , chiar dak avetzi nev d dermatolog, ofl, cardiolog etc etc

daca v ar interesa un astfel d ab putetzi baga in lista d mess id ul asta : dtza22@ yahoo.com e o tipa care ar putea sa va ajute dak doritzi un astfel d abonament coopereaza cu medfile .... in fn sper k v am fost d folos cu cv , multa bafta

karma81
19 mai 2010, 14:25
Buna mamici!Sunt insarcinata in 10 saptamani si doresc parerile voastre despre clinica Medlife din calea Grivitei.Doctorul meu nu este de prea mult timp angajat acolo si mi-a propus sa nasc la aceasta clinica? Cine a mai nascut la clinica din calea Grivitei va rog sa-mi spune-ti si mie,daca merita,conditiile sunt cum spun doctorii si daca a-ti avut probleme?Este destul timp sa-mi impartasiti parerile si experienta voastra. DPN este 11-12-2010.Va pup dulce!

omonia
02 iun 2010, 10:19
Eu am nascut la Medlife acum 1 an si cateva luni..
la ce doctor esti acolo?
Conditiile au fost foarte bune..personalul ok..am plecat ff multumita si au meritat fiecare banut.. M-am prezentat dimineata la 9..la 9.30 eram deja pregatita de operatie..Am optat pt anestezia rahi..Dupa 10 minute mi-au scos fetita si au mai avut treaba cu mine de cusut etc..DEci atata grija pe parcursul operatiei..te simti bine? simti ceva?..etc..
Am fost mutata la terapie..unde au niste paturi grozave cu telecomanda, un personal minunat..apoi a doua zi am fost mutata in rezerva..daca vrei sa tii bebe cu tine il poti tine, daca nu sta in camera de bebei...aveam un tel cu nr pt asistenta de lauze si unul pt copil..cap coada foarte ok..daca iti permiti io zic ca merita..

ronna81
10 oct 2010, 10:41
Buna fetelor. Eu am facut 4D-ul la Medlife la dr Claudiu Vele. Am ramas total dezamagita de acest dr. In primul rand nu comunica cu tine in niciun fel, daca il intrebi ceva se uita urat la tine de parca n-ar fi datoria lui sa-ti spuna ce vede, daca totul este in regula. O fi clinica renumita dar unii medici de acolo iti lasa un gust amar.

mynameisalina
11 oct 2010, 13:47
as vrea si eu sa fac niste ecografii de sarcina dar nush unde sa ma duc, mie mi-a recomandat cineva hyperdia, a zis ca e ok, voi ce ati alege intre aceastea doua???

omonia
05 nov 2010, 13:59
eu recomand la medlife pe dr chitescu..sau pe radulescu botica..sunt foarte buni..sau daca preferi pe cineva din top 2-Profesorul Pelinescu..eu am facut la chitescu si am fost ff multumita-este o buna profesionista.

anca1973
08 nov 2010, 18:39
buna
daca ai abonament poti face oricate analize vrei si orice tip?

omonia
23 nov 2010, 09:01
eu am abonament la ei de la birou..si imi pot face tot felul de analize, consultatii.
Sunt mai multe tipuri de abopnamente, clasic,executive sau bussines parca..cu cat e mai smecher abonamentul cu atat ai mai multe incluse si gratuite..parca au undeva pe site-ul lot tipurile de abonamente.
Asta este avantajul cu abonament sau cu asigurare...ca daca platesti fiecare analiza si etc e mai scump...eu la prima sarcina am platit tot iar la a doua am avut abonament..
Eu am fost multumita..acuma na nicaieri nu e perfect tot mai sunt si lucruri care scartie dar per total am fost multumita.

andreea-sarcinamea
25 nov 2010, 11:55
eu am facut toate analizele si ecografiile la Medlife Unirii si Grivitei, doctorita mea este Luiza Dincaref, iar la ecografii am fost la Paula Stoian si la Maria Bari, pentru ca nu am gasit loc la Pelinescu sau Radulescu pe care mi i-a recomandat doamna dr Dincaref. Am fost multumita de ecografii, dar nu pot sa spun ca nu se putea si mai bine. Faceau masuratorile si cam asta, daca ii intrebai tu ceva bine daca nu, iara bine.

omonia
08 dec 2010, 14:11
Daca ai abonament la Medlife..iti poti face nelimitat cate analize vrei in functie de tipul de abonament..Eu am abonament clasic si imi intra multe consultatii gratuite, analize, si diverse alte investigatii.
Stiu ca au si business sau ceva de genul unde intra mai multe tipuri de analize si investigatii..
au si ceva asigurari pentru persoane fizice..daca nu ai aboanament de la firma.

francis
16 iun 2011, 10:10
Buna fetelor.. ce parere aveti despre laboratoarele medlife si rezultatele. Sunt bune, corecte, ti le da repede? As vrea sa fac un set de teste la ei

omonia
30 iun 2011, 14:08
Eu am folosit laboratorul lor de multe ori si nu am avut probleme.. au afisate pe site-ul lor www.medlife.ro (http://www.medlife.ro) tipul analizelor/ pretul si durata executiei. Avantajul este ca le poti vedea pe net fara sa te mai deplasezi la sediul lor.

evangelista
22 iul 2011, 15:30
La dr.Munteanu la medlife a fost cineva? la ecografie..
daca da as vrea niste impresii..

AndreeaElena
24 oct 2011, 08:58
Buna
Eu sunt noua pe forum. Vreau sa raman insarcinata si am mers la Medlife, la dna dr. Natalia Caisin pentru analize preconceptie. Ma puteti ajuta cu informatii despre ea?
Multumesc

omonia
03 nov 2011, 10:29
Este ff ok doctorita..o colega de birou a nascut cu dansa... a fost multumita, a vizitat-o in fiecare zi dupa nastere...
Succes si ai sa vezi ca va fi bine..plus ca au conditii bune la medlife..este altceva..

AndreeaElena
03 nov 2011, 10:44
Multumesc pentru raspuns "Omonia". Sper ca lucrurile sa decurga bine si sa raman insarcinata cat mai repede. Dna dr. Caisin lucreaza numai la Medlife?

evangelista
24 nov 2011, 15:39
Nu stiu daca lucreaza si in alata parte decat la Medlife dar ma pot interesa..Colega mea a fost la dr Caisin la medlife pt ca i s-a parut mai comod, se programa totul era cat de cat planificat si a si nascut la ei..de multumita a fost ff multumita..si de conditii si de doamna doctor..

AndreeaElena
09 dec 2011, 14:18
Buna
Numele meu este Andreea si sunt noua pe forum. Am cateva saptamani de sarcina si merg la Medlife la dna. dr. Natalia Caisin. Eu nu sunt din Bucuresti si nu cunosc nici un doctor, insa vreau sa aflu mai multe informatii despre dna doctor. Mie mi-a facut o impresie buna, este o doctorita tanara, insa vreau sa aflu si parerea voastra, a celor care aveti informatii despre ea.
Va multumesc!

evangelista
03 ian 2012, 10:36
Dr.Caisin este un medic ff bun..Cred ca lucreaza la Medlife Unirea.A nascut cumnata mea cu dansa acum cateva luni la medlife..

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania