View Full Version : Ce medici recomandati pentru urmarirea sarcinii?
Unregistered
08 nov 2008, 12:51
Salutare
Am si eu o rugamine sa imi recomandati ceva medici , buni profesionisti, care sa imi poata urmari sarcina si chiar sa ma asiste la nastere. Ce maternitate mi-ati putea recomanda? Multumesc.
Danutza
08 nov 2008, 12:51
Eu am avut o experienta placuta Spitalul Titan unde am nascut cu doamna doctor Racu Silvia, cu ajutorul dumneaei am dus la termen o sarcina gemelara, eu am fost multumita.
Eu va recomand pentru urmarirea sarcinii (http://www.romclinic.ro/index.php?page=evolutia-sarcinii) pe domnul doctor Leru , il gasiti la clinica Romclinic
Dupa parerea mea maternitatea Bucur arata cam "sinistru" , dar totusi se pare ca acolo lucreaza medici buni. Mai este si varianta cu Maternitatea Cantacuzino
Silvica
08 nov 2008, 12:52
Eu am nascut la spitalul Polizu cu doamna doctor Sai Claudia si am fost foarte multumita cum am fost tratata. Este foarte apropiata de pacienti si te asista tot timpul pe parcursul nasterii. V-o recomand cu incredere.
Floricica
08 nov 2008, 12:53
eu sunt din ploiesti dar am nascut in bucuresti la polizu cu dr. MOGOS MAGDALENA. AM FOST SUPER MULTUMITA DE TOT
luliana
08 nov 2008, 12:54
eu am nascut la BUCUR.. dar am fost foarte multumita de conditii. intr-adevar ca am stat in rezerva prof.CRISAN , care arata super..geam termopan ,toaleta , tot comfortul. cu 2 paturi .prof.CRISAN este seful sectiei de nota 20..nu am cuvinte
maternitatea in rest nu arata prea bine.. iar celelalte saloane au 5-6 paturi..
eu iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos!
Eu am nascut la spitalul Sfantul Pantelimon, unde am fost asistata de doctorita Diana Gheorghiu. Mi-a placut tare mult de ea si am preferat sa merg tocmai acolo la ea. Pentru mine a contat foarte mult ca a fost exact asa cum am dorit, pe sufletul meu. Ideea este sa-ti gaseti tu un medic bun pe compatibil cu tine si e mai putin important la ce spital este.
Nu stiu daca ati auzit de dna doctor Caliopia Parfene, este un medic bine pregatit, cel putin asta este impresia ce mi-a fost lasata!... si eu am ajuns prin altcineva la dansa.
In urma propriilor experiente am si eu cateva recomandari.
1. daca ve permiteti, va recomand sa nasteti la un spital privat. Atunci cind abia se deschisese MedLife m-am dus sa nasc acolo si pot spune ca a fost unul dintre cel mai bune alegeri facute in sarcina. A meritat fiecare banut adunat si cheltuit in ziua cea mare.
2. Pot sa spun ca am avut norocul sa nasc acolo cu doamana doctor Caliopia Parfene, este o femeie minunata si un medic ce face cinste meseriei ea mi-a urmarit sarcina de la inceput.
Acum ma o minune de fetita frumoasa, grasa si sanatoasa, ceea ce va doresc si voua. mai putin celor care isi doresc sa nasca baieti. :) Va pup.
SI eu caut pe cineva cu care sa nasc, am auzit de Dr.Mataca Daniela de la Spitalul judetean voi ce stiti de ea. Eu sunt din Tecuci, dar din experienta de acolo nu as recomanda pe nimeni.
dna doctor caliopia parfene.
Buna ai nascut la medlife cu dr Parfene? Imi poti spune mai multe despre dansa?
mnnicol
14 nov 2008, 08:29
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum, ieri am aflat ca sunt insarcinata, in 5 saptamani si tot ieri, ....,ca voi avea tripleti, in urma ecografiei facute la Sanador, intrucat Medlife, sediul Unirii, nu avea medic ecograf ieri. Consultatia am facut-o ieri la Medlife, sediul Unirii, dr. Arach, care intra in concediu, pana pe 8 Decembrie si nu stiu ce sa fac. Nu stiu ce medic este, daca are legatura cu vreo maternitate.Stiti ceva de el? Eu locuiesc in Titan. Sunt bulversata, nu stiu incotro s-o apuc. Ma ajutati cu un medic bun, care sa-mi monitorizeze sarcina si cu care sa nasc cei 3 copilasi sanatosi? Pls!!!!
Unregistered
05 dec 2008, 12:13
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum, ieri am aflat ca sunt insarcinata, in 5 saptamani si tot ieri, ....,ca voi avea tripleti, in urma ecografiei facute la Sanador, intrucat Medlife, sediul Unirii, nu avea medic ecograf ieri. Consultatia am facut-o ieri la Medlife, sediul Unirii, dr. Arach, care intra in concediu, pana pe 8 Decembrie si nu stiu ce sa fac. Nu stiu ce medic este, daca are legatura cu vreo maternitate.Stiti ceva de el? Eu locuiesc in Titan. Sunt bulversata, nu stiu incotro s-o apuc. Ma ajutati cu un medic bun, care sa-mi monitorizeze sarcina si cu care sa nasc cei 3 copilasi sanatosi? Pls!!!!
LA Medlife Unirii lucreaza dr. Varlas Valentin , foarte bun ca doctor si ecografist. Eu am nascut cu dansul in iunie si sunt super multumita....apeleaza cu incredere la el.
Mihaela Tudor
28 apr 2010, 09:27
eu recomand cu caldura Euroclinic toti medici sunt profesionisti, eu am avut o experienta neplacuta doar cu dna dr Iurco...
Sarcina si nasterea
19 iun 2010, 18:42
Si eu recomand pentru urmarirea sarcinii pe domnul doctor Leru de la Clinica Romclinic din Bucuresti Romclinic - Clinica si laborator de analize medicale in Bucuresti (http://www.romclinic.ro)
scumpik_24
01 sep 2010, 20:36
Eu am nascut la spitalul Sfantul Pantelimon, unde am fost asistata de doctorita Diana Gheorghiu. Mi-a placut tare mult de ea si am preferat sa merg tocmai acolo la ea. Pentru mine a contat foarte mult ca a fost exact asa cum am dorit, pe sufletul meu. Ideea este sa-ti gaseti tu un medic bun pe compatibil cu tine si e mai putin important la ce spital este.
eu am pierdut o sarcina cu doamna dr... m-a monitorizat pana in 23 de saptamani iar cand au aparut complicatiile dumneaei nu a raspuns la tel. poate tu ai avut o sarcina fara probleme, atunci dr este super draguta, dar sa te fereasca dumnezeu de col deschis, membrane fisurate...sau contractii..in primul rand nu raspunde la tel...asa a fost sa fie...dar eu am nascut o fetita de 600 de gr cu un medic rezident pt ca dna dr nu a rasp la tel, si nici la mesaje..cu toate ca am stat in spital 5 zile...nici macar nu a vebit sa vada cum ma simt. i-am dat o groaza de bani, alte fete ii dadeau cate 50 de lei la vizita eu ii dadeam cate 150 de lei ..sa aibe grija de mine...am vazut ce grija a avut....m-a tratat dl dr dimitriu...asa ca ..eu nu o recomand...
ronna81
10 oct 2010, 10:35
eu va recomand dr sosievici iulia de la bucur pt. urmarirea sarcinii. este un f bun ecografist si medic gineco
jeanina0099
13 oct 2010, 15:26
buna, sunt noua pe forum si as dori sa stiu cine a nascut cu dr dinu din bacau, anatural.
eu am 30 saptamani si urmeaza sa nasc cu el.......
jeanina0099
13 oct 2010, 15:27
scuze......natural.........
floricik
05 nov 2010, 13:45
buna....si eu il recomand pe dl dr. Dimitriu Mihai.....cu el o sa nasc si eu..
eu o recomand pe mirela popa..am nscut cu ea si a fost ff bine.
Ronny2010
07 nov 2010, 15:26
Buna,
eu o sa nasc la Medlife si de la 5 saptamani imi urmareste sarcina d-na dr. Popa Mirela. Acum sunt in 17 saptamani si pot spune ca este un medic de nota 11, o recomand cu caldura. Tot timpul a fost f atenta cu analizele si controalele si mai mult decat atat am simtit ca ma trateaza cu caldura si ca ii pasa. Nu am ajuns la dansa pe pile sau recomandari si nici nu ne cunosteam inainte.
Stiu sigur ca si d-na Parfene e f buna, eu chiar nu stiam ce sa aleg la inceput dintre ele doua, insa tocmai am citit pe alt topic ca d-na Parfene e insarcinata daca nu ma insel in 10-11 saptamani, asa ca ma bucur ca am ales-o din start pe d-na Popa ( care oricum are cele mai multe nasteri din Medlife).
D-na Popa e o doctorita tot asa tinerita ( 35-38 ani ii dau), f serioasa dar care stie sa fie apropiata de pacienta sa-i zambeasca si sa ii explice frumos, cu rabdare. Imi place la nebunie cand intru in cabinet si vad peretele dansei, tapetat de sus pana jos cu bebei si sper sa duc si eu sarcina cu bine pana la final si sa fie si bebelul meu sanatos acolo :p
si eu o recomand pe mirela popa..si eu am nascut cu ea si a fost totul ok..mie mi-a placut.de la maternitate pana la asistente si implicit doctorita..mie mi-a raspuns la intrebari,a venit si m-a vizitat in fiecare zi..totul ok.
andreea-sarcinamea
25 nov 2010, 12:03
o recomand din tot sufletul pe dr Luiza Dincaref, de la Medlife Unirii. Desi am auzit si pareri negative despre ea, eu pot sa spun din proprie experienta sa este minunata. Nici falsa ca alte doctorite, care zambesc mai mult decat fac, calma tot timpul ( pe mine m-a linistit tot timpul cand eram stresata) si m-a ajutat enorm in timpul unor sangerari cauzate de un hematom, astfel incat mi-a salvat sarcina. Bineinteles si eu am ascultat tot ceea ce m-a sfatuit si am stat in pat 3 saptamani si am luat chiar si 10 utrogestan pe zi ( si farmacistele s-au speriat de cantitate), dar acum bebele este bine si sarcina a mers bine.
Mi-a spus ca se poate naste cu ea la Municipal, deci super, ca nu putine mamici isi permit sa nasca la Medlife.
camelia24
30 dec 2010, 11:35
Eu il recomand pe dr. Catalin Haiduc cu toata inima. Este un dr. de nota 11 si un om de nota 12. Il gasiti la Euroclinic si la Filantropia.
ronna81
30 dec 2010, 22:34
Eu am nascut pe 2 dec o fetita sanatosa si frumoasa. M-a asistat dr. Sosievici Iulia. Este un medic exdraordinar. M-a urmarit si in timpul sarcinii. Nota 10
corynica
01 ian 2011, 11:00
Eu am nascut pe 2 dec o fetita sanatosa si frumoasa. M-a asistat dr. Sosievici Iulia. Este un medic exdraordinar. M-a urmarit si in timpul sarcinii. Nota 10
felicitari, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
dany_andreea1986
03 ian 2011, 08:28
Salutare
Am si eu o rugamine sa imi recomandati ceva medici , buni profesionisti, care sa imi poata urmari sarcina si chiar sa ma asiste la nastere. Ce maternitate mi-ati putea recomanda? Multumesc.
Eu recomand din toata inima pe Dr. Vele Irina de la Filantropia, are si particular la clinica Nicole. Eu merg la ea, sunt in a 8 a saptamana si merg cu cea mai mare placere la ea, e o preofesionista si o devotata in ceea ce face.
Ronny2010
07 feb 2011, 19:49
o recomand din tot sufletul pe dr Luiza Dincaref, de la Medlife Unirii. Desi am auzit si pareri negative despre ea, eu pot sa spun din proprie experienta sa este minunata. Nici falsa ca alte doctorite, care zambesc mai mult decat fac, calma tot timpul ( pe mine m-a linistit tot timpul cand eram stresata) si m-a ajutat enorm in timpul unor sangerari cauzate de un hematom, astfel incat mi-a salvat sarcina. Bineinteles si eu am ascultat tot ceea ce m-a sfatuit si am stat in pat 3 saptamani si am luat chiar si 10 utrogestan pe zi ( si farmacistele s-au speriat de cantitate), dar acum bebele este bine si sarcina a mers bine.
Mi-a spus ca se poate naste cu ea la Municipal, deci super, ca nu putine mamici isi permit sa nasca la Medlife.
O prietena de-a mea a nascut cu d-na Dincaref la Municipal, chiar daca a mers la cabinet la dansa la Medlife toata sarcina si mi-a zis ca a fost f multumita, a nascut natural.
Ronny2010
07 feb 2011, 19:50
si eu o recomand pe mirela popa..si eu am nascut cu ea si a fost totul ok..mie mi-a placut.de la maternitate pana la asistente si implicit doctorita..mie mi-a raspuns la intrebari,a venit si m-a vizitat in fiecare zi..totul ok.
Omonia, d-na Dr. Popa Mirela e minunata, eu nici nu ma gandeam sa am norocul sa fiu supravegheata de asa un medic ca dansa. Cum ai nascut, natural sau cezariana? Daca ai timp si chef poate imi povestesti mai multe, eu ma pregatesc pt aprilie.
Andre86
08 feb 2011, 06:39
fetelor aveti vreo recomandare pentru vreun medic din cluj?
georgiana21
25 feb 2011, 10:01
eu recomand dr Alexandru Filipescu de la spitalul Elias un dr foarte bun eu am nascut cu dansul si am fost foarte multumita de el,stie sa comunice cu pacientele nota 10+
Buna ziua eu sunt noua pe forum dar as dorii sa va impartasesc putin din experienta mea. Suntem tineri casatoriti si cum e si firesc ne-am dorim un bebe, asa ca am lasat pastilele la indrumarea medicului de familie din nov si am fst trimisi la Filantropia pt analize (dr. Liliana Nestianu). Precizez ca eu in trecut m-am luptat destul de mult cu e.coli si apoi cu o chlamidia care s-a tinut tare atat la policlinica Vitan cat si la Spitalul Cantacuzino unde am zis ca numai merg cat traiesc... De la varsta de 19 ani pana la 23 am umblat peste tot sa ma fac bine ...apoi mi s-a acrit si nu am mai fst la consult pana am decis sa facem bebele. (adica la aceasta doamna).Am cautat pe forum-uri despre aceasta doamna dr si toata lumea avea numai cuvinte de lauda asa ca m-am dus cu incredere la dansa. Ajunsa acolo m-a controlat , fara sa imi faca vreo analiza a zis ca totul i se pare ok si cu toate astea mi-a prescris antibiotic. Am intrebat pt ce si mi-a spus ca preventiv sa iau si apoi sa vin cand le termin la cabinetul dansei din Cotroceni. Zis si facut. Doar ca mie mi s-a parut mult prea mult un tratament de 10 zile de antibiotic avand in vedere ca nu prea sunt adepta pastilelor si nici nu imi facuse vreo secretie, dar totusi fara sa consult alt medic, si luandu-ma dupa parerile de pe net am mers pe incredere si am luat in final 5 zile. Dupa tratament am sunat-o pt o programare, mi-a spus ca are toata sapt ocupata asta era miercurea si sa revin luni. Luni am revenit i-am spus ca sunt ingrijorata ca nu mi-a venit nici ciclu ca o fi de la antibiotic si sa ne vedem. Mi-a raspuns ca daca nu mi-a venit ciclu sa stau si sa astept poate vine si sa o sun lunea urmatoare. Va dati seama eram speriata. Sotul imi spusese sa nu iau pastile sa consult alt medic inca dinainte... Asa ca am decis miercuri sa mergem la Romclinic la Domnul Dr. LERU . acesta mi-a facut secretia, microplasma si ureaplsma, analiza pt chlamidia si mi-a spus sa fac si o eco. Cand au venit rezultatele Chlamidia negativ, e.coli negativ cu ce ma confrunteasem eu in trecut, eco buna, dar surpriza : aveam UREAPLASMA ...o bacterie care mi-a explicat ca am facut bn ca am descoperit-o inainte sa raman si mi-a dat tratament precizand ca antibioticul pe care l-am luat , dupa antibiograma facuta e rezistent la ureaplasma, adica doamna Nestianu doar mi-a facut mai rezistenta bacteria. am inceput sa plang... am urmat tratamentul si eu si sotul de 2 ori, si tin sa precizez ca il recomand cu toata caldura pe domnul dr Leru care ne-a ajutat...si acum suntem din nou aspiranti la bebele pe care il visam. Ne-a trecut pe acid folic si acum ramane sa asteptam.Ma scuzti daca v-am plictisit dar am vrut sa impartasesc experienta avuta.
Andreea_bebe
04 mar 2011, 11:48
buna tuturor burticilor sau viitoarelor burtici,sunt insarcinata in 11 saptamani si mi-am cunoscut acutuala doctora care are grija de mine pe timpul sarcinii printr-o prietena care a nascut in februarie cu ea...o cheama Constantinescu Carmen si lucreaza la Municipal si in acelasi timp la MedNewLife(sa nu confundati cu Medlife), pana acum mi se pare o doctora extraordinara, draguta haioasa si buna in meserie, v-o recomand din tot sufeltul...sarcina usoara sau nastere usoara va doresc tuturor
Daca poti mergi la d-na Dr.Oprea in Medgidia,cred ca este cea mai buna in echografie din judet.Eu am umblat pe la o gramada de profesori din tara si nimeni in afara de dansa nu mi-a pus diagnosticul corect.
spinnerette
07 apr 2011, 08:11
va rog, alegeti oricare al medic, dar nu pe doctora racu silvia care lucreaza la spitalul ilfov...este o doamna in varsta, materialista, rece..nu m-a luat in serios dupa chiuretaj.., am aflat de la alt medic ca nu mi-a dat medicament corespunzator pt oprirea sangerarii provocate de o complicatie, endometrita hemoragica...si a fost nevoie de al doilea chiuretaj, care si dupa acesta am avut niste sangerari prelungite despre care doctora spunea ca ar fi menstruatie, care tot de la alt doctor am aflat ca menstruatie nu are cum sa vina la 2 sapt dupa chiuretaj, cum spunea draga de ea, ci intre 4-6 sapt..indiferent ca era al doilea chiuretaj...am avut noroc..acum pare a fi totul bn..dar putea sa nu fie asa...si m-am chinuit o luna jum in stres, nu parea a se mai termina povestea..bani cheltuiti..din cauza incompetentei unei femei...m-am gandit chiar sa-i fac reclamatie, dar nu stiu ce sanse as avea...ar putea sa dea vina pe mn, ca n-am avut grija de mn...sa mentiones c-am stat numai in casa, fara efort de frica sa nu inrautatesc...deci, evitati-o pe DR RACU SILVIA!!!..nu faceti aceeasi greseala ca mn...
mimi_bombonika
07 apr 2011, 23:41
recomand cu incredere pe DR SOLOPENKO ELVIRA DIN CONSTANTA,un medic de exceptie!!
Buna seara fetelor... Gata m-am facut bine in sfarsit...mi-a trecut ureaplasma...mi-a dat negativ dupa atata bataie de cap si atatia medici care ma tratau pt total diferite alte pb, acum am scapat datorita Dl doctor Leru...din 20 iunie ne punem serios pe treaba..urati-mi noroc...intre timp imi iau deja de 2 cicluri temp bazala...va pup...
Buna, ce parere aveti de doama doctor Carmen Constantinescu, a nascut cineva cu dumneai, din cate stiu lucreaza in spitalul cfr2 si colaboreaza si cu regina maria. Va pupicesc!
georgiana21
29 nov 2011, 18:55
eu il recomand pe dl dr Alexandru Filipescu de la spitalul Elias un supr dr,colaboreaza si cu regina maria,
Fetelor, nu a nascut nimeni recent cu doamna dr. Carmen Constantinescu? Am auzit numai de bine de dansa insa informatii noi ar fi oricand binevenite.
Va rog daca aveti pareri despre acesta dr. sa mi le impartasiti. Va multumesc!
buna burticilor!a nascut cineva cu doc Mohamed Kasmo de la Giulesti?stie cineva ceva de el ?Va multumesc!
buna tuturor burticilor sau viitoarelor burtici,sunt insarcinata in 11 saptamani si mi-am cunoscut acutuala doctora care are grija de mine pe timpul sarcinii printr-o prietena care a nascut in februarie cu ea...o cheama Constantinescu Carmen si lucreaza la Municipal si in acelasi timp la MedNewLife(sa nu confundati cu Medlife), pana acum mi se pare o doctora extraordinara, draguta haioasa si buna in meserie, v-o recomand din tot sufeltul...sarcina usoara sau nastere usoara va doresc tuturor
Buna andreea :), acum am descoperit mesajul tau sper ca ai nascut usor si k sunteti si tu si bebele sanatosi. Sunt tare curioasa daca ai nascut cu Carmen Constantinescu si cum a fost cu tine pe toata durata sarcinii. Sunt insarcinata in 13 saptamani si vreau sa nasc cu dumneaei, este o dragutaaaa, pe 19 dec este urmatorul control si atunci o sa
vb detalii legate de evolutia sarcinii si nastere. Daca ai ceva informatii despre ea le astept cu mare drag. pupici :)
Karina_
17 mar 2012, 20:04
Buna, a nscut cineva cu domnul doctor Ayatollahi Hamid Reza de la Medicover\ Filantropia?
Livia Baranescu
28 mar 2012, 15:23
Recomand cu caldura pe dr. Mircea Poenaru de la Maternitatea Bucur. Are si cabinet particular, Poemedica, unde face si morfologie fetala.
alternative_me_1984
01 mai 2012, 14:10
mnnicol esti cumva nicoleta luciu ? :)
natalya
03 mai 2012, 17:12
Dr. Anca Gherasie, de la Spitalul CFR 2. Un medic si un om minunat.
natalya
03 mai 2012, 17:14
Puteti sa cautati si pe site-ul medicidetop. Din cate stiu au acolo olista cu medici din toata tara.
mihaela25
15 mai 2012, 14:19
Buna fetelor eu am fost urmarita de dr. Manta de la spitalul Polizu pe care am avut norocul sa o cunosc intr-o garda si s-a dovedit ca am facut o alegerea foarte buna. Am nascut normal si acolo unde am fost cusuta nici nu se vede ca am nascut :). Avand deja 2 copii m-a ajutat foarte mult cu sfaturile pentru mentinerea in timp a lactatiei.
Iar unde eram in salon vorbeau asistentele ca dr. Manta coase frumos ca nici nu stii daca e zgarietura sau operatie asa de bine iese.
Nastere usoara!!!
mamishop
17 mai 2012, 12:57
La mine pe tot parcursul sarcinii m-a ingrijit dr. Nicolae Valentin Varlas de la clinica MedLife din centru. Il recomand cu toata caldura.
mihaela1
21 mai 2012, 13:31
Buna, a nscut cineva cu domnul doctor Ayatollahi Hamid Reza de la Medicover\ Filantropia?
Buna, acum citeam pe aici, eu sunt pacienta dr Hamid, si sunt foarte multumita. Este un pic mai distant, la inceput mi s-a parut ciudat, dar m-am obisnuit, important e ca e un medic bun. Prietena mea a nascut cu dumnealui si a avut numai cuvinte de lauda, sunt convinsa ca va fi la fel si la mine :) Sper sa te ajute raspunsul meu, desi vine la 2 luni distanta de la post-ul tau :)