View Full Version : Ce stiti de maternitatea din brasov
Unregistered
08 nov 2008, 12:58
buna,m-am gandit sa
vb un pic despre maternitatea din brasov
as ca le rog pe cele care au nascut in maternitatea din brasov sa ne spuna si noua cum este.
multumesc pup
Unregistered
17 iul 2009, 09:22
Buna. E adevarat ca acea clinica din Brasov- Eva, este foarte renumita, dar in ultimul timp, din cauza alergaturii continui dupa bani a doctorilor, din pacate, au transformat actul sacru al nasterii intr-o afacere. Cunosc personal 3 mamici care nu aveau absolut nici o problema medicala, s-au dus la Eva pentru a naste natural, in apa si li s-a facut cezariana. Pentru medici e mai usor sa taie, astfel nastrerea dureaza putin, ei iau banutul gros, sunt siguri ca nu le strici week-end-ul si ca nu asteapta o zi si o noapte pana se hotaraste bebe sa vina pe lume.
Personal va recomand maternitatea Isis din Constanta. Am auzit numai lucruri bune si am si eu de gand sa nasc acolo, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Doamne ajuta!
Unregistered
04 sep 2009, 20:50
buna,m-am gandit sa
vb un pic despre maternitatea din brasov
as ca le rog pe cele care au nascut in maternitatea din brasov sa ne spuna si noua cum este.
multumesc pupImi cer scuze ca intervin asa dar sunt barbat si sotia mea a nascut la brasov.Sincer pentru uni e bine pentru alti e rau ca in romania
danielaghe
01 iun 2010, 17:58
buna sunt noua pe acest forum si as vrea sa stiu si eu cine a nascut in maternitatea din brasov cateva pareri ca si eu voi naste tot acolo si nu siu nimik si daca imi puteti spune si ce doctori sunt buni
vasseva
24 iun 2010, 14:09
buna sunt noua pe acest forum si as vrea sa stiu si eu cine a nascut in maternitatea din brasov cateva pareri ca si eu voi naste tot acolo si nu siu nimik si daca imi puteti spune si ce doctori sunt buni
salut daniela
nu trebuie sa-ti faci griji in privinta nasterii la maternitate.Conditiile sunt foarte bune si din proprie experienta iti spun ca toata lumea este foarte amabila. Daca doresti numele medicului cu care eu am nascut eu sunt convinsa ca vei fi super multumita de el.scrie-mi in cete luni esti si iti mai dau si alte informatii legate de maternitate daca doresti
adelinuta
19 iun 2011, 16:28
Buna fetelor, as dori sa nasc la maternitatea din Brasov.Ce stiti de maternitate? Doctorul meu este Gliga Flaviu, sunt insarcinata in 26 saptamani si am fost de cateva ori la dansul, pana acum sunt multumita de el, este interesat de pacientele lui, profesionist , un doctor de incredere , eu plec de la el multumita si linistita.Inca nu am stabilit cu el detalii despre nastere, ultima data am fost la morfofetala in mai.Insa in iulie am de gand sa pun intrebari referitoare la nastere.
As dori sa aflu parerile voastre despre maternitate, conditii, si daca mai e cineva care merge la Gliga....ar fi minunat
Va pup
balan roxana
21 iul 2011, 15:06
Eu am nascut cu el primul copil si am fost ft multumita. Acum sunt din nou insarcinata, urmeaza sa nasc in octombrie.
La prima sarcina a asistat, apoi venea cel putin o data pe zi sa vada cum ma simt.
negreanu.f
12 aug 2011, 10:53
Am o prietena foarte buna care a nascut la maternitate privata in brasov, la regina maria si a zis ca sunt conditii foarte bune si doctori foarte buni acolo.