PDA

View Full Version : Care ginecologi sunt buni din Brasov

quelle
08 nov 2008, 13:00
Am si eu nevoie de recomandari referitor la ginecologi buni din Brasov
Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre dr. Dumitrache Anca, cum este la consultatii, daca isi da interesul, si daca vine la nastere. Sunt programata in aprilie la ea insa nu stiu cum este pentru ca nu am mai fost niciodata la ea.

Sonia
08 nov 2008, 13:02
Nu stiu nimic concret despre dr. Dumitrache.
Dar din auzite, cica ar fi buna, eu cunosc si ti-as recomanda-o pe dr. Antonya Livia. eu la ea merg si este foarte de treaba, are rabdare sa explice tot ce te intereseaza.

Am inteles ca si la nasteri este ca lumea. Este tanara si are rabdare foarte mare cu pacientele. Luni , am fost la control si mi-a facut ecograf. am fost cu sotul meu si am intrebat-o daca poate sa intre si el sa vada bebele la ecograf si l-a primit si spre surprinderea mea i-a explicat si lui tot ce se vedea ca la ecograf, parca el ar fi fost pacientul ei. s-a purtat nemaipomenit.

Are cabinet la Ginemedica, Cristadent si la Clinica Eva (asta noua care s-a deschis acum).
au mai fost la dr. Antonya si cateva colege de-ale mele care tot au incercat la diferiti doctori si nu au fost multumite si le-am spus de doctorita mea. s-au dus si au fost super multumite.
Ma bucur ca am ajuns pe mainile ei si ma bucur ca mai sunt si doctori care se poarta normal cu pacientii. Eu am ajuns din intamplare la ea (trebuia sa merg la recomandarea cuiva, la dr. Ciobanu si era in concediu si asa am ajuns la dr. Antonya).

Eliza
08 nov 2008, 13:02
am si eu prietene care au nascut cu dna dr. Dumitrache si nu am auzit decat cuvinte de bine. stiu ca vine la nastere si se poarta frumos, isi ajuta pacientele.
de altfel am inteles ca este si o dr buna.

Clara
08 nov 2008, 13:03
dragi burtici, despre fiecare dr veti auzi pareri si bune si rele. pt unii dintre ei predomina cele bune (sau cele mai putin bune) dar in mod sigur veti auzi si persoane care nu au fost multumite de cine stie ce.
eu cred ca un dr bun este acela care ne face bine. mult succes cu doctorii pe care i-ati ales!

karmara
19 nov 2008, 13:23
Buna ziua, am si eu o intrebare.
A fost cineva la dr. Corocleanu Manole (are cabinet la Ginemedica din cate am inteles) sau a auzit ceva despre dansul...o parere?

rebeca
06 aug 2009, 00:35
Dragele mele,
Va dau un sfat...nu mergeti la dr. Bisoc de la clinica Eva...Chiar daca prima impresie e buna veti descoperi ulterior ca e repezit si il cam sperie femeile cu probleme ginecologice mai serioase pentru ca, se pare, nu are destula experienta sa le rezolve...
In alta ordine de idei...unei prietene i-a spus, dupa 2 controale ecografice la interval de citeva zile, ca sarcina s-a oprit in evolutie si a trimis-o sa faca chiuretaj pentru eliminarea acesteia. In ziua urmatoare prietena mea s-a dus la alt medic care a descoperit ca sarcina era in continuare in evolutie, se vedeau pulsatiile cordului si totul era in limitele normalului. Acea sarcina isi continua evolutia si in prezent, la o aproape doua luni dupa ce un doctor care nu ar trebui sa fie doctor era sa-i puna capat...

danielaghe
01 iun 2010, 18:03
wof greu mai e in tara asta cu doctorii si eu tre sa nasc la maternitatea din bv si nush la ce doctor habar nu am eu am doctorita particulara si nu pot naste cu ea ca e departe clinica daca imi puteti recomanda pe cine cu care ati nascut si e bun si vreau sa asiste si la natere

camis
25 ian 2011, 14:00
Buna fetelor,
Vrea sa va intreb daca stiti ceva despre dna. dr. Musetescu Marieta din Brasov?
Va multumesc!

andrea28
25 ian 2011, 15:06
ce stitii despre APOSTOL PETRINA dc ginecolog bv,eu imi fac ecografiile toate la ea si o sa nasc tot cu ea

Addaly
04 feb 2011, 13:47
ce stitii despre APOSTOL PETRINA dc ginecolog bv,eu imi fac ecografiile toate la ea si o sa nasc tot cu ea

Buna, din pacate nu am auzit lucruri f bune despre ea...
In cazul in care te intereseaza un doctor cu adevarat bun, care nu-i ciubucar si care-si da interesul pentru fiecare pacienta a lui, ti-l recomand pe Iacovache Tudor. Cand eram in 3-4 saptamani m-au vazut 3 doctori si toti 3 imi spuneau ca e sarcina oprida din evolutie, ba ca e chist, ba ca e sarcina ratata. Dr. Iacovache a fost singurul care a vazut ca fetita mea este in evolutie.

Iti urez succes si nastere usoara!

ANDAP
14 mar 2011, 18:04
Am si eu nevoie de recomandari referitor la ginecologi buni din Brasov
Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre dr. Dumitrache Anca, cum este la consultatii, daca isi da interesul, si daca vine la nastere. Sunt programata in aprilie la ea insa nu stiu cum este pentru ca nu am mai fost niciodata la ea.

Draga mea, vezi ca mai exista un topic pe tema asta si e ceva mai detaliat.
uite limk-ul, dc vrei..
http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/clubul-burticilor/2082-mamici-din-brasov.html

pupici:floare:

dalina
13 mai 2011, 20:34
ginecologi buni ???
grea intrebare
regeny-mincinis las .....
moldovan ionel - nenorocit- ar trebui sa iasa la pensie
badea cristian ( nu e ginecolog ) - macelar

dalina
13 mai 2011, 20:36
feriti-va de ei mai ales de moldovan......( care pe semne nu e bun doar de purtator de cuvant) pe mine ma nenorocit dar in tara asta nu ai sorti de izbanda
corb la corb nu isi scoate ochiul

dalina
13 mai 2011, 20:42
de la o simpla operatie de chist am ajuns din om neom ......am fost la un pas de moarte iar acum nu mai pot face copii

dalina
13 mai 2011, 20:43
daca cineva vrea mai multe detalii lasati-mi id si va contactez eu
va spun ce fel de medici sant acesti ''domni '' care nu stiu decat sa aiba buzunare mari.....

dalina
25 mai 2011, 19:37
nu e nimeni aici?

simona82
29 iun 2011, 15:29
buna fetolor.si eu merg la doctoru iacovache,si eu cred ca,chier are habar despre sarcini .Eu am fost an CODLEA,la doxctoru NICOLAE,an prima luna de sarcina,iam spus ca am luat un antibiotic KLACID,nestiind ca sunt ansarcinata,si stiti ce mia spus?ca nu-mi recoomanda sa tin sarcina ca mia afectat copilu.E UN MARE DOBITOC,UN ESCROC,UN TAMPIT care ma recomandat sa gac avortr.Binenteles ca nu lam ascultat si la 3 luni de sarcina m-am dus la doctoru IACOVACHE T,brasov,si mia spus sa stau linistita ca sarcina n-a putut sa fie afectata,deoarece pana an 5 saptamini,copilu e de fapt doar un ghem de celule. Feritiva de animalu de NICOLAE din codlea,daca vreti sa faceti copii.

luvi
04 oct 2011, 13:13
La dr Dumitrache am fost si eu. E ok. Isi da interesul.

ANDAP
13 nov 2011, 16:26
feriti-va de ei mai ales de moldovan......( care pe semne nu e bun doar de purtator de cuvant) pe mine ma nenorocit dar in tara asta nu ai sorti de izbanda
corb la corb nu isi scoate ochiul
eu am fost urmarita toata sarcina de dr Moldovan si nu am avut deloc sarcina usoara, ba din contra am fost internata de 2 ori si am nascut o frumusete de copil tot cu el...din partea mea numai cuvinte de lauda. Da, are o oarecare problema de comunicare, trebuie sa ii smulgi cuvintele cu clestele, dar pe mine m-a ajutat f mult si totul a fost in regula. Ca sa nu zic ca mi-a raspuns la tel duminica si la 2 si la 8 seara...

Laura__N
14 nov 2011, 12:27
Buna Camis, as fi vrut sa te intreb daca pana la urma ai ramas la dna. dr. Musetescu. Eu m-am dus la control la dansa si ulterior am aflat ca voi fi mamica si acum nu stiu daca sa continui sa merg acolo sau in alta parte.

andreeabombonica
05 dec 2011, 20:48
Eu una as putea spune ca mai toti sunt buni din Brasov. Parca nu ar fi de la noi din tara orasul acesta numai clinici bune gen eva, gen spitaul de cardiologie Clinicco s.a.m.d. ! Mie imi pare rau ca sunt foarte putine, la mine in Baia Mare... nici nu am gasit asa ceva

lovelife
05 dec 2011, 22:57
Eu una as putea spune ca mai toti sunt buni din Brasov. Parca nu ar fi de la noi din tara orasul acesta numai clinici bune gen eva, gen spitaul de cardiologie Clinicco s.a.m.d. ! Mie imi pare rau ca sunt foarte putine, la mine in Baia Mare... nici nu am gasit asa ceva
Te rog nu ne lua de prosti, se vede de la o posta ca esti angajata sa promovezi pe forum aceasta clinica Clinicco, nu asa se procedeaza, este de prost gust sa faci multe posturi si sa te dai drept beneficiar al serviciilor acestei clinici, nu neg ca aveti o clinica excelenta, pentru ca nu o cunosc, dar detest reclama desantata

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania