View Full Version : Proaspete mamici de Martie 2011 ... si nu numai
AnUtZyIk
12 mar 2011, 22:45
Tocmai au trecut emotiile sarcinii,a trecut si nasterea,ai facut cunostiinta cu puiutul dorit.Acum apar intrebarile,grijile si emotiile de mama, impreuna putem trece cu usurinta peste ele.
Listuta mamicilor
-Andreea27 mami de bebe baietel Petrut nascut pe 27.01.2011 prin nastere naturala
-Clauditza25 mami de bebe baietel David Stefan nascut pe 28.01.2011 prin nastere cezariana cu 3000 grame
-AnUtZyIk mami de bebe baietel Denis-Gabriel nascut pe 21.02.2011 prin nastere cezariana cu 3160 gr si 51 cm
-Crystynik mami de bebe baietel nascut pe 22.02.2011 prin nastere cezariana cu 2600 gr
-Isa25 mami de bebe baietel David-Mihail nascut pe 25.02.2011 prin nastere cezariana cu 3000 gr
-Ale mami de bebe baietel nascut pe 04.03.2011 prin nastere cezariana
-Alina86 mami de bebe fetita Antonia nascuta pe 16.03.2011 prin nastere naturala cu 3500 gr
-AlynaB mami de bebe baietel Alexandru Mihai nascut pe 17.03.2011 prin nastere cezariana cu 3500 gr
Sa ne rugam pentru puiutii nostrii
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Fetelor, sa va traiasca bebelusii.
andreea27
13 mar 2011, 17:09
multumim mult Lalira! si voi sa fiti sanatosi si sarcina usoara!
sandy_bell001
13 mar 2011, 20:09
felicitari proaspetelor mamici. Daca avevi ceva nelamuriri, sau intrebari puteti sa intrati si la Proaspete mamici de ianuarie, ca noi "avem ceva experianta", si va raspundem cu placere. Va pupam pe voi si pe copilasii vostrii.
nectaria
13 mar 2011, 20:12
Sa va traiasca bebelusii, sa le dea Dumnezeu sanatate si Maica Domnului sa-i ia sub Sfant Acoperamantul Ei!!!
andrea28
13 mar 2011, 21:02
ce bebeii frumosi avetii sa va traiasca ,sa creasca mari si sanatosii
oana_claudia
23 mar 2011, 16:45
Multă sănătate mamicilor care au adus p lume bebei minunati!
Bianca4
25 mar 2011, 10:53
Buna mamici!!!! Felicitari pt bebei!!! Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Sunt o viitoare mamica de iunie si vroiam sa va intreb daca ati facut vaccinul antitetanos in sarcina. Dr de fam mi-a zis sa il fac ( in 2 doze), dr ginecolog a zis ca e alegerea mea, ca nu ar fi neaparat necesar dar sa fac cum vreau. Nu stiu ce sa fac....
andreea27
25 mar 2011, 21:54
buna Bianca4, eu am facut vaccinul la 7 luni, cred ca nu strica sa il faci! dar este alegerea ta! multa sanatate si sarcina usoara!
tomanicole
31 mar 2011, 11:21
Buna mamici!!!! Felicitari pt bebei!!! Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Sunt o viitoare mamica de iunie si vroiam sa va intreb daca ati facut vaccinul antitetanos in sarcina. Dr de fam mi-a zis sa il fac ( in 2 doze), dr ginecolog a zis ca e alegerea mea, ca nu ar fi neaparat necesar dar sa fac cum vreau. Nu stiu ce sa fac....
buna,
eu am facut acest vaccin antitetanos...in 2 doze...eu iti recomand sa il faci...este extrem de util in caz de cezariana si nu numai....
asta recomanda medicul de familie....nu ginecologul...
eu am nascut pe 17 martie o minunatie de fetita...prin op cezariana...si in prezent ma lupt cu un serom care s-a spart azi dimineata...a curs enorm de mult lichid...
daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema...astept sfaturi...incurajari...
alina_ramona
01 apr 2011, 12:56
Buna, sun si eu o mamica care a nascut pe 8 martie.As vrea sa va intreb ce crema ati folosit daca bebelusul s-a iritat pe fata?Eu ii dau acum cu baneocin dar am auzit ca este o crema speciala pentru bebelusi de la Mustela, astept raspunsurile voastre, multumesc.
alina86
03 apr 2011, 17:34
si fetita mea s a iritat pe fata si inca nu am dat o cu nimic pt ca mi s a spus ca este de la caldura si o sa i treaca repede
astept si eu raspunsuri de la voi sa mi spuneti ce crema folositi poate
va pup dulce
alina86
03 apr 2011, 17:35
buna,
eu am facut acest vaccin antitetanos...in 2 doze...eu iti recomand sa il faci...este extrem de util in caz de cezariana si nu numai....
asta recomanda medicul de familie....nu ginecologul...
eu am nascut pe 17 martie o minunatie de fetita...prin op cezariana...si in prezent ma lupt cu un serom care s-a spart azi dimineata...a curs enorm de mult lichid...
daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema...astept sfaturi...incurajari...
felicitari scumpa mea
sa ti traiasca fetita,sa creasca mare si sanatoasa iar tu sa te refaci repede:bateinima::bateinima::tepupam::tepupam::tep upam::tepupam::tepupam::tepupam::tepupam::tepupam: :tepupam::tepupam::tepupam::tepupam:
Mamici de Martie, sper sa va mutati toate aici sa discutati despre bebelusi.
Topicul de la gravidute e deja istorie.
Bianca4
04 apr 2011, 19:32
Buna proaspete mamici! Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi! Sunt o viitoare mamica de iunie si vroiam sa va intreb ce lucrusoare trebuie pt bebe la inceput? Cam cate si ce marime? Va multumesc:floare:
gratielabilea
10 apr 2011, 18:08
Buna mamici de martie. Sa va traiasca puisori sa fie sanatosi si plini de noroc in viata asta grea.
Sunt si eu mamica din 27.03 pt a II a oara, de data aceasta mamica de fetita si am ceva probleme , mai mult o spaima in inima.
Cum o spal intim, are ceva albicios si imi este teama sa insist cu spalatul pt ca o doare, am incercat cu un betisor cu mare grija dar nu ma lasa.
Unele mamici spun sa las asa ca pica ea albeata aia , cred ca este vernix din burtica dar totusi nu o pot lasa asa prea mult timp.
Va rog sa imi dati ceva sfaturi ....la baiat nu am avut probleme de genu :)))
Multumesc
Tocmai au trecut emotiile sarcinii,a trecut si nasterea,ai facut cunostiinta cu puiutul dorit.Acum apar intrebarile,grijile si emotiile de mama, impreuna putem trece cu usurinta peste ele.
Listuta mamicilor
-Andreea27 mami de bebe baietel Petrut nascut pe 27.01.2011 prin nastere naturala
-Clauditza25 mami de bebe baietel David Stefan nascut pe 28.01.2011 prin nastere cezariana cu 3000 grame
-AnUtZyIk mami de bebe baietel Denis-Gabriel nascut pe 21.02.2011 prin nastere cezariana cu 3160 gr si 51 cm
-Crystynik mami de bebe baietel nascut pe 22.02.2011 prin nastere cezariana cu 2600 gr
-Isa25 mami de bebe baietel David-Mihail nascut pe 25.02.2011 prin nastere cezariana cu 3000 gr
-Ale mami de bebe baietel nascut pe 04.03.2011 prin nastere cezariana
-Alina86 mami de bebe fetita Antonia nascuta pe 16.03.2011 prin nastere naturala cu 3500 gr
-AlynaB mami de bebe baietel Alexandru Mihai nascut pe 17.03.2011 prin nastere cezariana cu 3500 gr
Sa ne rugam pentru puiutii nostrii
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
anutza draga tu ai facut lista vad ca de mine ai uitat:(:(
alina86
14 apr 2011, 12:51
Buna mamici de martie. Sa va traiasca puisori sa fie sanatosi si plini de noroc in viata asta grea.
Sunt si eu mamica din 27.03 pt a II a oara, de data aceasta mamica de fetita si am ceva probleme , mai mult o spaima in inima.
Cum o spal intim, are ceva albicios si imi este teama sa insist cu spalatul pt ca o doare, am incercat cu un betisor cu mare grija dar nu ma lasa.
Unele mamici spun sa las asa ca pica ea albeata aia , cred ca este vernix din burtica dar totusi nu o pot lasa asa prea mult timp.
Va rog sa imi dati ceva sfaturi ....la baiat nu am avut probleme de genu :)))
Multumesc
buna draga mea
si fetita mea a avut ceva albicios dar acum nu mai are....nu stiu ce sfat sa ti dau..daca zici ca o si doare...ar trebuie sa chemi medicul la care este inscrisa sa o vada si sa ti spuna daca este vreo problema...eu cred ca nu este dar medicul stie mai bine
te pupam
gratielabilea
14 apr 2011, 18:02
buna draga mea
si fetita mea a avut ceva albicios dar acum nu mai are....nu stiu ce sfat sa ti dau..daca zici ca o si doare...ar trebuie sa chemi medicul la care este inscrisa sa o vada si sa ti spuna daca este vreo problema...eu cred ca nu este dar medicul stie mai bine
te pupam
medicul a spus sa nu imi fac griji si nici sa nu insist prea mult, la tine a trecut de la sine sau ai insistat cu spalatul ?
si in plus se si irita ff repede la popou, la mom acesta ii dau cu crema preparata la farm dar nu prea sunt multumita, voi cu ce creme lucrati?:(
pupicei
alina86
16 apr 2011, 12:34
medicul a spus sa nu imi fac griji si nici sa nu insist prea mult, la tine a trecut de la sine sau ai insistat cu spalatul ?
si in plus se si irita ff repede la popou, la mom acesta ii dau cu crema preparata la farm dar nu prea sunt multumita, voi cu ce creme lucrati?:(
pupicei
eu am spalat o si i a trecut
creme folosesc bepanthen si sudocrem....noi pana acum n am avut probleme cu iritatiile
Hristos a inviat
http://1.bp.blogspot.com/_MZiG8lYZBbc/S7uJAjUNBRI/AAAAAAAABbQ/mThNXmDK_9o/s1600/felicitare-paste-fericit-hristos-a-inviat.jpg
alina86
26 apr 2011, 10:44
adevarat a inviat
andreea27
05 mai 2011, 20:01
buna seara fetelor, ce mai faceti? puisori ce mai va fac? au trecut colici? njoi sambata am avut botezul am scapat! va pup si va astept cu vesti! imi lipsiti mult!
Andreea, felicitari micului crestin.
andreea27
07 mai 2011, 11:23
multumesc mult Lalira si voi sa fiti sanatosi!
mayasha
09 mai 2011, 18:26
Buna mamici,si Hristos a inviat,ma bucur ca ne intilnim aici si suntem bine toate fericite si implinite,noi azi am implinit doua lunite avem5,800gr. si 57 cm am facut vaccinu si nu am plins decat foarte putin ,ne odihnim foarte bn noapte de la 23 la 06 dim am avut si mai avem si acum uneori dureri de burtica dar le am rezolvat cu infacol asta a avut efect la noi dar prea mult nu plinge, v as pune si pozici dar nu stiu sa le postez ,va poop si va citesc in fiecare seara!!
mayasha
10 mai 2011, 15:27
Gata am reusit sa pun si cateva poze
clauditza25
11 mai 2011, 17:57
Mamicilor ce mai faceti?nu ati mai intrat nici una pe aici,ce fac bebicii?Noi inca nu am scapat de colici din pacate.Pupici dulci.
AnUtZyIk
01 iun 2011, 10:30
http://sunshine924.files.wordpress.com/2010/06/1-iunie.jpg?w=392&h=314
La multi ani prichindeilor, sa va traiasca,sa fie norocosi si la punga grosi! :ok:
nectaria
01 iun 2011, 10:31
http://i54.tinypic.com/jj66v6.jpg
Lunecand pe bolta-albastra
A venit intai o stea
Ca sa-mi scrie pe fereastra:
- Sa traiesti, e ziua ta!
A venit si-o randunica,
Tot langa fereastra mea!
Ciripind a vrut sa-mi zica:
- Sa traiesti , e ziua ta!
Si salcamul plin de floare,
Frunza-ntr-una-si legana;
Sa-mi sopteasca o urare:
- Sa traiesti, e ziua ta!
Dar si flori si cant si stele,
Toate le-am putut afla
,In urarea mamei mele
Sa traiesti, e ziua ta
salutare si felicitari mamicilor! Eu am nascut un baietel in martie 2011 si am si o fetita de 2 ani si jumatate.
mayasha
20 iun 2011, 12:32
Fetelor de ce nu mai intrati deloc?
angelbaby
21 iun 2011, 21:33
Si eu sut o mamica de,martie 2011 mai exact de 31 martie,ar fi trebuit sa via pe 1 aprilie dar sa grabit cu o zi.
La nastere a avut 3,120 de kg,si 47,3 cm.Am avut putie probleme cu Valentina Stefania asa se cheama ingerasul nostru,si a avut si icterul..
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate voua si bebelusilor vostri.
angelbaby
21 iun 2011, 21:36
Atunci cand ai un bebe nu prea ai timp de tine,poate ca de aceea nu mai intra fetele pe aici Mayasha,tu ai nascut in martie?
mayasha
22 iun 2011, 12:59
da am am nascut pe 9 martie un baietel luca andrei de 3,750
angelbaby
22 iun 2011, 15:05
Sa iti traiasca Mayasha,a avut ceva kilograme,a fost nastere naturala sai cezariana?
da am am nascut pe 9 martie un baietel luca andrei de 3,750
draga mea felicitari:-* din cate am inteles luca il cheama pe ingerasul tau?? la fel il cheama si pe ingerasul meu imi dai adresa ta de messenger ca sa mai
vb?? sa aflu mai multe detalii despre voi:-* sa sti draga ca eu tiam trimis mesaj privat
Mamici de Martie, sper sa va adunati aici si sa impartasiti experientele voastre cu bebelusii.
E pacat sa nu mai intrati, dupa ce ati fost alaturi una de alta pe parcursul sarcinii.
mayasha
23 iun 2011, 11:27
draga mea felicitari:-* din cate am inteles luca il cheama pe ingerasul tau?? la fel il cheama si pe ingerasul meu imi dai adresa ta de messenger ca sa mai
vb?? sa aflu mai multe detalii despre voi:-* sa sti draga ca eu tiam trimis mesaj privat
multumesc mult adresa e andreea_marius04:thankyou:
mayasha
23 iun 2011, 11:28
Sa iti traiasca Mayasha,a avut ceva kilograme,a fost nastere naturala sai cezariana?
a fost nastere naturala ,la tn?
Bianca4
25 iun 2011, 19:35
Buna mamici! Sunt si eu o mamica de mai si vroiam sa va intreb ceva... Au avut vreodata bebelusii vostri voma de culoare galbena...? Ca a mea a vomat galben de 2 ori ( a 2-a oara mai putin). Prima data m-am speriat si am ajuns cu ea la spiatal unde mi s-a zis ca cine stie, o fi facut vreo indigestie....si ca daca nu devine o regula nu e imic ingrijorator...Acum vad ca a vomat asa a 2-a oara....putin cantitativ, dar tot galben....Intai vomaita laptele normal..alb, branzit...apoi vine si culoarea galbena....
mayasha
26 iun 2011, 09:54
Buna bianca,eu am doi bebelusi dar cu nici unu nu am patit asa,nu stiu ce sa ti spun, decat sa fi atenta si so urmaresti in urmatoarea perioada,si eventual cand se mai intimpla,sa mergi cu ea la o clinica particulara la pediatrie, chiar daca faci un efort material se merita,ii vor face niste investigatii,si eventual se va depista cauza,dar eu sper sa nu se mai intimple,sa fie sanatoasa puiuta,iar tu stapina pe situatie!!
fetelor, care vreti si puteti sa o ajutati pe cornelia,mamica de mai.....:(
Sarcina si Nasterea: Alex vrea sa traiasca! (http://sarcina-nasterea.com/alex-vrea-sa-traiasca/)
angelbaby
29 iun 2011, 00:35
Mayasha la mine a fost nastere naturala,dar a trebuit sa ma taie.
Bianca cat despre vomiatul fetei tale galben nu stiu ce sa zic,la fata mea nu mi sa intamplat si le cam are cu vomitatul,sa mai intamplat sa vomite dar cu muci,a spus pediatra ca e normal ca ea cum e mica asa ii scoate.
Ce fel de lapte ii dai,sa nu fie din cauza laptelui?asta in cazul care ii dai lapte praf
Daca se mai intample sa vomite asa dute iar la pediatra...
angelbaby
29 iun 2011, 11:50
Bianca a mai vomitat fetita ta?
angelbaby
30 iun 2011, 01:08
Am o rugaminte ma puteti trece si pe mine in Listuta mamicilor de martie?
Nu intra mai nimeni pe aici.
mamicilor... ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat...!!!
am un baiatel de 7 luni si jumatate (nascut pe 5,05,2011,nastere naturala)
cm a revenit pe data de 31,07,2011 cu o durata de 5/6 zile...
dupaia mi'a venit pe data de 05.08.2011 la fel 5/6 zile
dupaia pe 10.09.2011 4/5 zile
iar acum astept ca tampita sa vina odata si vad ca nu vrea...!!!
ce parere aveti?!
inca nu am sunat'o pe doctora tot astept poate vine azi maine :-<:toane:
ce parere aveti?! la voi cum este?!
t3odora26
04 nov 2011, 11:39
Fetelor, am nevoie de putin ajutor din partea voastra. Poate ma ajutati cu niste raspunsuri la acest topic: http://www.mamicamea.ro/forum/bebelusi-0-12-luni/2681-bebelusul-adoarme-la-san.html . Sunt sigura ca mai sunt si alte mamici in situatia mea. Multumesc!